مرسی دوست عزیز راستش من خیلی برند ها و هدفون ها رو تست کردم فقط باید cowon i9 بگیرم ببینم چیه البته e2 دارم ولی باش خیلی نمیشه کاری کرد در مورد ایرفون و هدفونم تا الان cx300 eo830 ep650 با یه مدل nc sony داشتم ! راستش یه چیز خیلی بهتر ار اینا میخوام
مرسی دوست عزیز راستش من خیلی برند ها و هدفون ها رو تست کردم فقط باید cowon i9 بگیرم ببینم چیه البته e2 دارم ولی باش خیلی نمیشه کاری کرد در مورد ایرفون و هدفونم تا الان cx300 eo830 ep650 با یه مدل nc sony داشتم ! راستش یه چیز خیلی بهتر ار اینا میخوام
دوست عزیز ممنون که به پست من توجه کردی
من در مرحله اول یه کارت صدای Sound Blaster X-Fi Surround اکسترنال دارم که به لپتاپ وصل میکنم (USB) بعد کارت صوت رو با کابل اپتیکال (
Toslink)وصل میکنم به یه دیکودر دیجیتال قابل حمل اینم عکسش:
کار این دیکودر رمزگشایی (DECODE) صدای Dolby Sourround 5.1 و Dts هست.
هدفون به خروجی این دیکودر دیجیتال وصل میشه .
هدفونی که همراه این دیکودر بوده HQ 1500 کریتیو بوده - (در یک پک)
مشخصات دیکودر و هدفون توی پست ۲۲۶۴ هست.
خوب حالا من میخوام یه هدفون جدید جانشین این هدفون قدیمی کنم.
ممنون
Last edited by hdavoodh; 07-12-2010 at 19:49.
میدونم دیکود یعنی چی ولی معنی عبارت"برای دیکودینگ میخوام " رو نفهمیدم بودم که الان منظورت رو گرفتم.
این به کارت میاد؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای یه موارد معمولی موسیقی یه هدفون مناسب .چی معرفی میکنید که توی حرکت و دویدن هم از گوش در نیاد و شفافیت مهم ترین چیزه برام.حجم صداش رو نمیخوام .چون زیاد موزیک رو بلند گوش نمیکنم.
اگر از اینایی باشه که پشت سر میوفته یا زیاد گنده مونده هم نیستن باشه که دیگه بهتر.
رنج قیمت هم تا 70
من یه مدل کریتیو مدل air دیدم فکر کنم خوب باشه برای کاره شما قیمتشم نمیدونم چقدره
سلام نظرتون راجع به AKG K321 چیه؟
برای ipod touch میخواستم.
سلام
یه هدفون معمولی می خوام بگیرم.خیلی مصرف موسیقی ندارم.گوش میدم ولی حرفه ای نه.
از اینایی که مثه مال موبایله نمی خوام.قیمتش هم ماکزیمم 20 باشه.
میتونید معرفی کنید؟
crative EP-550 چطوره؟
سلام
دنبال یک هدفون in ear هستم که وضوح صدای عالی داشته باشه
ممنون
سلام دوستان عزیز من پلیرم j3 دارم میخوام ، براش یه in ear phone با باس و قدرت تفکیک بالا بخرم، همه جور موسیقی گوش میدم(آخه برام مفهوم مهمه تا...) فقط تو صدای بالا قاطی نکنه تا 100 تومن+-15 بودجه دارم از راهنمائیتون ممنون میشم کمکم کنید
خوبه اگه از نظره مالی مشکلی نداری بگیر ولی bass اش شاید راضیت نکنه ولی خوبه در کل
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
تا چه قیمتی باشه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)