تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 278 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

من 10 میلیون اقایون پول دارم میخوام باهاش یه pC بگیریم و یه لبتاپ اگه هم موند که میرم یه Z2 میگیرم حالا مونددم که PC رو چه قیمتی ور دارم حالا که نمیخوام ps4 بخرم ؟؟ اخه میخوام بازی هارو تا چند سال اینده جواب بده حداقل تا 3-4 سال و لبتاپ هم فکر کنم JV بهتره چون NX خیلی گرون در میاد حداقل 5500 میاد تو ایران حالا اگه میشه راهنمایی کنید راستی Z2 چنده ؟؟ اخه هنوز فکر کنم نیومده 2 میبلیون بیشتر میشه ؟؟؟

بودجه مناسب ولی من نمیتونم براش تصمیم بگریم که بازی رو ساپروت کنه pC و لبتاپ و گوشی خوب هم داشته باشم و میمونم دیگه قاطی میکنم لطفا کمک کنند دوستان

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

من 10 میلیون اقایون پول دارم میخوام باهاش یه pC بگیریم و یه لبتاپ اگه هم موند که میرم یه Z2 میگیرم حالا مونددم که PC رو چه قیمتی ور دارم حالا که نمیخوام ps4 بخرم ؟؟ اخه میخوام بازی هارو تا چند سال اینده جواب بده حداقل تا 3-4 سال و لبتاپ هم فکر کنم JV بهتره چون NX خیلی گرون در میاد حداقل 5500 میاد تو ایران حالا اگه میشه راهنمایی کنید راستی Z2 چنده ؟؟ اخه هنوز فکر کنم نیومده 2 میبلیون بیشتر میشه ؟؟؟

بودجه مناسب ولی من نمیتونم براش تصمیم بگریم که بازی رو ساپروت کنه pC و لبتاپ و گوشی خوب هم داشته باشم و میمونم دیگه قاطی میکنم لطفا کمک کنند دوستان
    برو یه پراید بخر با 10 میلیون چه کاریه اخه

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

پراید بدرد نمیخوره و الان اصلا بدرد من نمیخوره اون بمونه خودشون یه 405 میخرن

حالا شمابگید من چیکار کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوستان ميتونن بگن تفاوت n56jr و n550jk در چيه؟ n56 كه از لحاظ سخت افزاري قدرتمندتر نشون ميده. فقط صفحش ips و تاچ نيست. كه اشكالي نداره. n56 حدود 500 هزار تومن ارزونتره. ميشه بگين چه تفاوت ديگه اي دارن؟ آيا n56 مشكل خاصي توي خودش داره كه اينجوره؟ من كه اگر اين مدل يعني n56 مشكلي نداشته باشه؛ يا اينو انتخاب ميكنم يا ge60 2oe. بين اين 3مدل يعني n550 - ge60 2oe - n56 jr مونده بودم كه با توجه به نقدهاي موجود نسبت به n550 كلا از اين مدل منصرف شدم. دوستان لطفا نقدهاتونو نسبت به دو مدل باقيمانده بيان كنيد. با تشكر از همگي

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

صفحه نمایش خیلی مهمه به این راحتی ازش نگذر تو اگه بخوای بازی کنی یا فیلم ببینی وب گردی کنی هر کاری کنی داری به صفحه نگاه میکنی پس چیز مهمی صفحه نمایش jr از لحاظ رنگ بندی و کیفیت کم تر از JV , JK هست و از لحاظ زاویه دید هم خیلی کمتر هستش و واقعا به چشم میاد پس فکر 500 تومنی که خودت میگی نباش یه چیزی که میخری درست و حسابی بخر بعد تازه شما میتونی JV رو بخری اگه برات گرافیکش مهم نیست و باتری مهم تره

6. این کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

صفحه نمایش خیلی مهمه به این راحتی ازش نگذر تو اگه بخوای بازی کنی یا فیلم ببینی وب گردی کنی هر کاری کنی داری به صفحه نگاه میکنی پس چیز مهمی صفحه نمایش jr از لحاظ رنگ بندی و کیفیت کم تر از JV , JK هست و از لحاظ زاویه دید هم خیلی کمتر هستش و واقعا به چشم میاد پس فکر 500 تومنی که خودت میگی نباش یه چیزی که میخری درست و حسابی بخر بعد تازه شما میتونی JV رو بخری اگه برات گرافیکش مهم نیست و باتری مهم تره
    Jv مات بدون لمس گیر میاد؟ با گارانتی اصلی چنه الان؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

پایین 3/5 یا خودش یا پایینش که کمتره احتمالا

9. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

الان اگه قیمت رو در نظر نگیریم nx500 که هنوز نیومده بیاد هم خیلی بالاست قیمتش و بعدش jv اگه هم قیمت رو در نظر بگیریم jv در کل jv الان دیگه همه جا هست و دیگه افتش رو هم کرده

11. این کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

احیانا از 8 نیومدید 8.1؟
    گرافیک اینتل را از ایسوس بگیرید و نصب کنید چون اونی که روی cd هست مال 8.1 نیست
    از سایتش گرفتم نصب کردم و مات مونده!!!

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

از سایتش گرفتم نصب کردم و مات مونده!!!
    نمیدونم والا مال من اینجور بود نصب کردم درست شد.
    یه با دیگه چک کنید اشتباها از سایت نسخه وین 8 را دان نکرده باشید
    در غیر این صورت چیزی به ذهنم نمیرسه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •