درسته
+
هنوز بازی های زیادی از بیل و همکاری او با BR رو ندیدیم و جالبه که توی نظرسنجی آوردن. کلا هرنظرسنجی اشکالاتی داره اینم همینطور.
درسته
+
هنوز بازی های زیادی از بیل و همکاری او با BR رو ندیدیم و جالبه که توی نظرسنجی آوردن. کلا هرنظرسنجی اشکالاتی داره اینم همینطور.
Last edited by E.N.A.Y.A.T; 18-03-2014 at 13:16.
میذاشتن یه فصل بشه کنار هم بودن رونالدو و بیل و بنزما بعد تو نظرسنجی که تو یه بازه تاریخی بحث میکنه میوردنشون !
ولی جای مثلث مسی آنری و اتوئو هم خالیه. مثلثی که رئال رو شش تایی کرد و شش گانه رو فتح کرد.
صعود تیم زیر 19 ساله های بارسلونا به مرحله نیمه نهایی جام باشگاه های اروپا ( جوانان )
دیشب در سری رقابت های جام باشگاه های اروپا ( جوانان ) ، تیم زیر 19 سال بارسلونا ، موفّق شد تیم جوانان آرسنال را با نتیجه 4 بر 2 شکست بدهد و به مرحله نیمه نهایی صعود کتد . این تیم باید در نیمه نهایی به مصاف شالکه 04 برود .
نکته دیگر این بازی ، این بود که ژاوی هرناندز ستاره کنونی تیم اوّل ، مسابقه را از نزدیک تماشا می کرد .
پدرو: «هرگز اولین ال کلاسیکوی خود را فراموش نمی کنم»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پدرو رودریگس در مصاحبه ای به صحبت پیرامون مسائل مختلفی از جمله ال کلاسیکو هفته آینده پرداخت. او همچنین عنوان کرد که هیچگاه اولین گل خود در مقابل رئال مادرید را فراموش نخواهد کرد.
پدرو اخیراً طی مصاحبه ای که با شبکه تلوزیونی بارسا و سایت رسمی باشگاه بارسلونا انجام داد به صبحت درباره مسائل مختلفی پرداخت. او ابتدا درباره تلاش خود برای حضور در ترکیب اصلی تیم در ال کلاسیکوی پیش رو، عنوان کرد: «تمام تلاش خود را به کار خواهم گرفت تا در ترکیب اصلی تیم قرار بگیرم، زیرا چنین دیدارهایی بسیار ویژه هستند و هیچکس دوست ندارد حضور در آنها را از دست دهد».
پدرو همیشه می داند که ممکن است در برخی بازیها انتخاب اول مربی برای حضور در زمین نباشد و در طول این مصاحبه نیز او نظر خود درباره این موضوع را این گونه بیان کرد: «باید در چنین مواقعی صبر داشته باشید و خونسردی خود را حفظ کنید. سرمربی تیمی مانند بارسلونا، کار بسیار سختی پیش رو دارد، زیرا او باید در هر مسابقه از بین 23 بازیکن فوق العاده آماده تنها 11 نفر را انتخاب کند. باید به تصمیمات مربی احترام بگذاریم. من تلاش می کنم تا هر وقت به بازی گرفته شدم، بهترین عملکردم را برای تیم به نمایش بگذارم».
رضایت از عملکرد تیم در دیدارهای بزرگ این فصل
این بازیکن اسپانیایی خوشبینانه به دیدار آینده بارسلونا مقابل رئال مادرید نگاه می کند و اعتقاد دارد که بازیکنان بارسا آمادگی کاملی برای حضور در این بازی دارند: «بازیکنان بارسلونا همگی بر روی بازی پیش رو تمرکز کرده اند و هر یک وظیفه خود در زمین را به خوبی می دانند. تیم ما امسال در بازی های بزرگ بسیار خوب عمل کرده است».
او همچنین عنوان کرد که نتیجه ای که بارسلونا در مقابل اوساسونا کسب کرد، دقیقاً همان چیزی بود که بازیکنان تیم قبل از یک دیدار حساس به آن نیاز داشتند: «این نتیجه اعتماد به نفس بالایی به ما بخشید».
پیشرفت رئال مادرید نسبت به نیم فصل اول
این بازیکن اهل جزایر قناری تاکید کرد که هر نتیجه ای به غیر از برد در دیدار یکشنبه شب می توانند امید های بارسا برای کسب عنوان قهرمانی لالیگا را کمرنگ کند: «کسب هر نتیجه ای به غیر از برد کار ما برای ادامه راه در لالیگا را بسیار سخت می کند، اما همه بازیکنان بارسلونا در فرم ایده آل خود حضور دارند و تنها برای پیروزی پا به برنابئو خواهند گذاشت. ما می خواهیم با ارائه نمایشی مطلوب، امیدهای خود برای کسب سه گانه را زنده نگه داریم».
پدرو در ادامه خاطر نشان کرد که تیم فعلی رئال مادرید پیشرفت بسیار زیادی را نسبت به نیم فصل اول، نموده است: «همه مردم صرفاً به این دلیل که آنها در ورزشگاه خانگی خود بازی می کنند، شانس بیشتری را برای برد در این دیدار برای آنها قائلند، اما حقیقت امر این است که در چنین دیدارهایی شرایط، تعیین کننده نیستند و هر اتفاقی می تواند رخ دهد. رئال بازیکنان بسیار سریعی را در اختیار دارد و به محض از دست دادن توپ توسط ما، سعی خواهد کرد که در ضد حملات به ما ضربه بزند. ما باید از سبک بازی و توانمندی های آنها آگاهی داشته باشیم و از آنها برای نشان دادن نقاط قوت خودمان استفاده کنیم. ما در این دیدار سعی می کنیم تا سرعت گردش توپ را افزایش دهیم».
به ثمر رساندن اولین گل مقابل رئال مادرید
در حال حاضر پدرو 5 گل را مقابل رئال مادرید به ثمر رسانده است ( 2 گل در لالیگا، 1 گل در جام حذفی، 1 گل در لیگ قهرمانان اروپا و یک گل در سوپر کاپ اسپانیا)، اما او هیچگاه اولین گل خود را که در جریان پیروزی 2 بر 0 تیمش در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو و در فصل 2009/10 به ثمر رسید را فراموش نخواهد کرد: «هیچکس اولین گل خود در ال کلاسیکو را فراموش نخواهد کرد؛ مخصوصا اگر در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به ثمر رسیده باشد. من به وضوح آن گل را به خاطر دارم؛ ژاوی با یک پاس بلند مرا صاحب توپ کرد و من نیز پس از کنترل با ضربه ای توپ را از کاسیاس عبور دادم. گل زدن به رئال مادرید برای هر بازیکنی یک امر بسیار مهم محسوب می شود».
او همچنین گفت که فصل خوبی را پشت سر گذاشته است و امیدوار است که بارسلونا نیز در بازیهای باقی مانده نتایج مطلوبی را کسب کند. وی عنوان کرد که به هیچ عنوان اجازه نخواهد داد که تلاش برای حضور در ترکیب تیم او را مایوس کند: «همیشه رقابت زیادی بر سر حضور در ترکیب تیم وجود دارد؛ زیرا ما بهترین بازیکنان را در بخش هجومی تیم خود در اختیار داریم».
آینده تیم
پدرو در پایان نیز اظهار داشت که بارسلونا باید به ترکیب فعلی خود اعتماد داشته باشد: «این تیم می تواند سالهای سال به رقابت ادامه دهد. بازیکنان خوب و بسیار جوانی در تیم حضور دارند که آینده روشنی در انتظار آنهاست. مسی و اینیستا دو بازیکن کلیدی ما هستند که خوشبختانه در حال حاضر در بهترین شرایط خود قرار دارند. بازی های خوبی به نمایش گذاشته ایم و امیدواریم که در پایان فصل عناوین قهرمانی زیادی را کسب کنیم».
منبع: سايت رسمي باشگاه
مترجم: غلامحسین صبوری / FCBarcelona.ir
تاتا: «من می دانم که در برنابئو چه تاکتیکی را بکار بگیرم»
خراردو مارتینو، سرمربی تیم فوتبال بارسلونا در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی حضور یافت و باز هم حرف سایر بازیکنان را تکرار کرد که تا آخرین بازی خواهد جنگید تا بتواند بهترین نتایج را با بارسلونا به دست آورد.
در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی برابر اوساسونا، تاتا مارتینو اذعان داشت که تیمش در یکی از مهم ترین بازه های زمانی فصل قرار دارد. سرمربی بارسلونا همچنین اضافه کرد که: «من هیچ شکی ندارم که در برنابئو چه تاکتیکی را بکار بگیرم و عملکرد امروز بازیکنان نیز نمی تواند اندیشه من برای چینش ترکیب برابر رئال را تغییر دهد».
دو بازی خوب
در این هفته شاهد دو نمایش خیره کننده از بارسا بودیم؛ اولین پیروزی بسیار مهم برابر منچستر سیتی و دومین هم پیروزی بسیار قاطع برابر اوساسونا در نیوکمپ. تاتا مارتینو در این مورد گفت: «ما دو بازی خوب را پشت سر گذاشتیم و جدی بازی کردیم. بازی ما برابر منجستر سیتی به مراتب سخت تر از بازی امشب بود». او همچنین گفت که: «گاهی ما برابر تیمهای خوبی که به مراتب از ما ضعیف تر هستند شکست می خوریم، ولی امروز و در بازی با اوساسونا آن چیزی را که باید داشته باشیم را نشان دادیم. ما باید همیشه ببریم و خوب بازی کنیم. تنها چیزی که همه از ما می خواهند».
جنگیدن تا پایان کار
مارتینو گفت: «لحظه های خاصی پیش می آید که باختن سبب این می شود تا ما بهتر بشویم و به آن چیزی که همیشه بوده ایم، برسیم». علاوه بر این او اضافه کرد که: «درست است که ما چهار امتیاز از رئال کمتر داریم و از اتلتیکو هم یک امتیاز عقب تر هستیم، ولی ما تا پایان می جنگیم».
در نهایت، خراردو گفت: «من اینجا هستم تا بهترین نتایج ممکن را با ستاره های بزرگ اینجا به دست بیاورم. به علاوه کار کردن با بازیکنانی به این بزرگی کار را برای من آسان تر می کند و مردمانی که از باشگاه حمایت می کنند، کار را بیش از پیش برای من آسان می کنند».
مترجم: سجاد اسدی / FCBarcelona.ir
تمرین پس از پیروزی بزرگ روز یکشنبه
بازیکنان تیم فوتبال بارسلونا به همراه جرارد پیکه که بازی روز یکشنبه تیم را از دست داده بود، به تمرین پرداختند. کارلس پویول هم جدا از سایر هم تیمی ها به تمرین پرداخت و سرخی سمپر هم از تیم بارسا ب بازیکنان اصلی را همراهی کرد.
آبی اناری ها پس از کسب برد شیرین مقابل اوساسونا، صبح روز دوشنبه در زمین تمرین سیوداد اسپورتیوا به تمرین پرداختند. مارتینو تمرینی سبک را برگزار کرد. بازیکنان نیز فردا را تعطیل خواهند بود.
جرارد پیکه که در بازی مقابل اوساسونا بنا بر احتیاط از ترکیب کناز گذاشته شده بود، توانست به تمرین بازگردد، در حالی که کارلس پویول جدا از سایر بازیکنان به تمرین پرداخت. دوس سانتوس و کوئنکا هم در کنار پویول به تمرینات خود مشغول بودند. سرخی سمپر، هافبک جوان بارسا ب نیز در این تیم بازیکنان را همراهی کرد.
مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir
مسی در آستانه شکستن رکوردی دیگر
لیونل مسی تا رسیدن به عنوان دومین گلزن برتر تاریخ لالیگا تنها یک گل دیگر فاصله دارد.
مسی در صورتی که در بازی هفته آینده برابر رئال مادرید حضور یابد و بتواند گلزنی کند بالاتر از هوگو سانچس عنوان دومین گلزن برتر تاریخ لالیگا را در اختیار خواهد داشت. لئو یکشنبه گذشته با به ثمر رساندن سه گل توانست از پائولینیو آلکانترا (371 گل) پیشی بگیرد و به بهترین گلزن تاریخ باشگاه تبدیل شود.
12 گل مسی از بازی سویا به بعد
مسی از بازی سویا به بعد که نهم فوریه برگزار شد توانسته تاکنون 12 گل به ثمر برساند. وی در بازی برابر رایو وایکانو موفق شد دو بار دروازه این تیم را باز کند و در بازی برابر منچستر سیتی، سوسیداد، آلمریا و هت تریک در بازی با اوساسونا دروازه حریفان را بگشاید.
او با هت تریک خود در برابر اوساسونا، توانست هجدهمین گل فصلش را به ثمر برساند تا بالاتر از الکسیس بهترین گلزن این فصل بارسا در رقابت های لالیگا باشد.
مسی در آستانه عبور از هوگو سانس
لئو مسی که هم اکنون در بازی های لالبگا 233 گل به ثمر رسانده، در صورت گلزنی در بازی در سانتیاگو می تواند از او که تنها یک گل بیشتر از او زده پیشی بگیرد. مسی 18 گل با تلمو زارا، رکورددار گلزنی در لالیگا فاصله دارد.
هفته ای شلوغ پیش از بازی سرنوشت ساز
بازی تیم برابر رئال در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو بسیار مهم و حائز اهمیت است و بارسا با پیروزی در آن بازی می تواند اختلاف خود با صدر جدول را به حداقل برساند. از همین رو بازیکنان در هفته آتی تمریناتی سخت و جدی را آغاز کرده اند.
ال کلاسیکو در سانتیاگو برنابئو، بسیار در دل بازیکنان شور و هیجان ایجاد کرده و به صورت ویژه در این هفته به تمرین می پردازند. اولین تمرین تیم، صبح دوشنبه و در ساعت 13:30 در سیوداد اسپورتیوا برگزار شد و مارتینو تصمیم گرفته است که در روز سه شنبه به بازیکنان استراحت بدهد؛ دقیقاً در روزی که رئال باید برابر شالکه صف آرایی کند.
از چهارشنبه تا شنبه بازیکنان تمرینات خود را به صورت جدی پیگیری خواهند کرد؛ چرا که باید در بازی مهمی در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برابر رئال حضور یابند.
دوشنبه، 26 اسفند
13:30 جلسه تمرینی در سیوداد اسپورتیوا
سه شنبه، 27 اسفند
استراحت بازیکنان
رئال - شالکه ساعت 23:15
چهارشنبه، 28 اسفند
20:30 جلسه تمرینی در سیوداد اسپورتیوا
پنج شنبه، 29 اسفند
13:30 جلسه تمرینی در سیوداد اسپورتیوا
جمعه، 1 فروردین
14:00 جلسه تمرینی در سیوداد اسپورتیوا
15:30 قرعه کشی یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا
شنبه، 2 فروردین
14:30 جلسه تمرینی در سیوداد اسپورتیوا
یکشنبه، 3 فروردین
13:15 آمادگی برای حضور برابر رئال مادرید
بارسا بدون گل خورده در 21 بازی
بارسلونا در این فصل از لالیگا در 21 بازی موفق شده است که در طول نود دقیقه دروازه خود را بسته نگه دارد. هم چنین مسی نیز با هت تریک خود در بازی با اوساسونا، در صدر جدول گلزنان این فصل باشگاه قرار گرفت.
پیروزی مهم و بزرگ در بازی برابر اوساسونا، نه تنها بارسا را برای رسیدن به صدر جدول امیدوارتر کرد، بلکه نکات جالبی نیز در این بازی اتفاق افتاد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.
این دومین پیروزی 7-0 بارسا در این فصل بود. اولین پیروزی در بازی برابر لوانته اتفاق افتاد که نیمه نخست آن بازی با نتیجه 6- 0 به پایان رسیده بود.
بارسا در مجموع در این فصل، 127 گل به ثمر رسانده که 81 گل در طی رقابت های لالیگا به ثمر رسیده است و بارسا از این حیث بهترین گلزن لالیگا است.
بارسا، پیش از بازی برابر اوساسونا، چهار بازی بود که نتوانسته بود دروازه خود را بسته نگه دارد. آخرین بار در ورزشگاه اتحاد و برابر منچستر سیتی بود که بارسا در طول نود دقیقه بازی هیچ گلی دریافت نکرد.
بارسا در این فصل در مجموع 46 بازی انجام داده است که موفق شده در 21 بازی دروازه خود را به طور کامل بسته نگاه دارد.
مارک بارترا، مدافع میانی بارسا با 11 قطع ارتباط، بهترین مدافع بارسا از این حیث بود و دنی آلوز نیز با 104 پاس بیشترین پاس را در بازی برابر اوساسونا داد.
مسی با هت تریک خود توانست از پائولینیو آلکانتارا پیشی بگیرد و به بهترین گلزن تاریخ باشگاه تبدیل شود. این درحالی است که مسی با زدن هجدهمین گل خود در این فصل از سانچز 17 گله پیشی گرفت و در صدر جدول گلزنان این فصل بارسا در لالیگا نیز قرار گرفت.
مسی، با هت تریک خود در بازی با اوساسونا موفق شد هفدهمین گل خود را برابر این تیم به ثمر برساند؛ این در حالی است که اتلتیکو مادرید نیز تاکنون 17 گل از مسی دریافت کرده است.
اینیستا، اولین گل این فصل خود را از روی نقطه پنالتی در بازی با خرانادا به ثمر رساند و گل زیبای وی در بازی با اوساسونا، دومین گل فصل او بود.
تیو نیز اولین گل خود در این فصل لالیگا را وارد دروازه کرد. وی در مجموع در این فصل 5 گل برای بارسا به ثمر رسانده است.
پیروزی 7-0 برابر بهترین پیروزی تاریخ باشگاه برابر اوساسونا بود. بهترین پیروزی بارسا برابر این تیم در فصل 1993-1994 رخ داد که آن بازی با نتیجه 8-1 به پایان رسید.
20000 نفر بازدیدکننده از نمایشگاه فضای جدید بارسا
در یک نمایشگاه که از امکانات جدید باشگاه پرده برداری می کرد؛ جمع زیادی از هواداران حضور یافتند، دو معاون باشگاه صحبت هایی انجام دادند و تمامی شایعات نسبت به جدایی مارتینو و مسی از بارسا را رد کردند.
بیش از 20000 هزار نفر شاهد نمایشگاه فضای جدید بارسا بودند. 17809 نفر از امکانات جدید باشگاه دیدن کردند، 1915 نفر به گردش در نمایشگاه پرداختند و 1089 نفر شاهد جلسات مختلف آموزشی کانون هواداران بودند.
بر طبق سخنان نایب رئیس باشگاه، خوردی کارونر آی کاسوس و مسئول بخش حفظ میراث باشگاه، خوردی موآ پاسخ همگانی به این طرح بسیار مثبت بوده است. نایب رئیس باشگاه مانوئل آرویو نیز در طی این گردهمایی گفت: «از نحوه اطلاع رسانی درباره این طرح بسیار راضی هستم. شور و شوق زیادی بین مردم وجود دارد و همه می خواهند از جزئیات این پروژه مطلع شوند. چیزی که بسیار نظرمان را جلب کرد هیجان زیاد مردم درباره این پروژه بود».
مارتینو و مسی
آرویو صراحتا شایعه جدایی مارتینو در پایان فصل را رد کرد و با قاطعیت گفت: «هیچ اطلاعاتی در این خصوص نداریم. مارتینو با باشگاه قرارداد دارد. با او در این مورد صحبت کردیم و با جدیت گفت که درباره این مسئله با هیچ یک از افراد کادر فنی صحبت نکرده است. او فعلاً روی چالش های پیش رو متمرکز است و در بازی های حساس پیش رو بهتر است که فقط به تیم و مسابقات آن فکر کرد».
در نهایت، آرویو اعلام کرد که هرگونه حمایت و کاری را برای حفظ مسی در باشگاه انجام خواهد داد: «او بهترین بازیکن جهان است و یکی پس از دیگری در حال شکستن رکورد ها است. ما به هیچ وجه اجازه نمی دهیم که از تیم جدا شود و می خواهیم تا مسی همیشه در بارسا باقی بماند. مدیر باشگاه، بارتومئو نیز با پدر مسی در این رابطه صحبت هایی انجام داده است».
پائولینو آلکانتارا نخستین ستاره بارسا
رکورد پائولینو آلکانتارا، ستاره فیلیپینی بارسا، پس از مدت ها توسط بهترین بازیکن دنیا، لیونل مسی، شکسته شد.
آلکانتارا تا بعد از ظهر یک شنبه 25 اسفند، بهترین گلزن تاریخ تیم فوتبال بارسلونا به شمار می آمد ولی در آن روز مسی با هت تریک خود مقابل اوساسونا از وی پیشی گرفت.
پائولینیو آلکانتارا در سال 1896 در فیلیپین چشم به جهان گشود و نخستین ستاره بارسا بود و در مجموع بازی های رسمی و دوستانه 369 گل برای بارسا به ثمر رساند.
وی در 14 تیر 1299 از فوتبال خداحافظی کرد و به حرفه پزشکی روی آورد. چند سال بعد (بین فصول 1931-34) سمت مدیر اجرایی باشگاه را برعهده گرفت. آلکانتارا در بهمن 1342 در خاک بارسلونا دار فانی را وداع گفت.
مترجم: ماهان مولایی / FCBarcelona.ir
اینیستا : «محکوم به برد در الکلاسیکو هستیم»
آندرس اینیستا اخیراً طی مصاحبه ای با رادیو بارسا از لزوم پیروزی بارسلونا در برنابئو سخن گفت. او همچنین از رسیدن به فرم ایده آل خود نیز ابراز خوشحالی کرد.
آندرس اینیستا هافبک تیم فوتبال بارسلونا، طی مصاحبه ای با رادیو بارسا از رسیدن به فرم ایده آل خود در حساسترین مقطع فصل، ابراز رضایت کرد: «بازیکنان شرایط مختلفی را در طول فصل تجربه می کنند، اما من پس از بهبود یافتن از مصدومیتی که در اوایل سال نو دچار آن شدم، احساس بهتری دارم. حساس ترین مقطع فصل فرا رسیده است و باید عملکرد خوبی را در هر بازی از خود به نمایش بگذاریم. فصل سختی را پشت سرگذاشته ایم و مسائل حاشیه ای زیادی نیز در اطراف تیم رخ داده است، اما بازیکنان تیم باید تنها بر روی فوتبال بازی کردن تمرکز کنند».
اینیستا در ادامه به صحبت درباره اهمیت برد مقابل اوساسونا پرداخت: «ما باید تصوراتی را که با باخت در مقابل وایادولید در ذهن هوادارنمان ایجاد کردیم را تغییر دهیم. برد مقابل منچسترسیتی به ما کمک کرد تا اعتماد به نفس خود را بازیافته و نتیجه بسیار خوبی را مقابل اوساسونا کسب کنیم».
لزوم برد در برنابئو
با توجه به برگزاری ال کلاسیکو هفته آینده، اینیستا تاکید کرد: «در واقع ما برای زنده نگه داشتن امیدهایمان در لالیگا، محکوم به برد در برنابئو هستیم. رئال مادرید صدرنشین لالیگاست و بازیکنان بسیار خوبی در اختیار دارد، اما در ال کلاسیکو چنین چیزهایی تعیین کننده نیستند».
این بازیکن ملی پوش اسپانیایی اعتقاد دارد که ال کلاسیکوهای امسال شرایط متفاوتی را نسبت به ال کلاسیکوهای پر برخورد سالهای گذشته دارد: «آنها همواره حریف سرسختی برای ما بوده اند، اما من فکر نمی کنم که دیگر همانند چند سال گذشته بازیهای پر برخورد و خشنی را شاهد باشیم. الکلاسیکو مانند جنگ است، اما از نوع فوتبالی آن و ما نیز باید حول محور همین قضیه حرکت کنیم».
ترجمه تیترهای روزنامه اسپورت چهارشنبه ۱۹ مارس ۲۰۱۴
- گواردیولا
" ترک بارسا ازسوی من تصمیمی سختی بود ، وقتی درک کردم که دیگرنمیتوانم به بازیکنان وحتی به خود انگیزه بدم مجبورشدم بارسا راترک کنم ،
- هر بار مسی را روی نیمکت قرار می دادم، برای من دردسرساز بود وواکنش های خیلی عمیقی به من وارد میشد هم ازسوی هواداران وهم ازسوی سران باشگاه.
- ۱۴ جام
" ۱۴ قهرمانی آن هم تنها در ۴ سال غیرقابل تصوروپیش بینی بود ، فکر کنم که بهترین دوران تاریخ باشگاه رو باهم رقم زدیم .
- مادریدیها ترس به دل از آمادگی انیستا
" او دربهترین فرم ایده آلش رسیده است ومیخواهد برای پیروزی پا به برنابئو بگذارد
- آنچلوتی سردرگم است که چیگونه برای مهار او راهی را بسنجد .
- خبربد برای رئالی ها
خسه رودریگز بازیکن جوان رئال به اثر پاره گی رباط سلیبی پای راستش حد اقل ۶ ماه بدور ازمیادین
گزیده هایی از مصاحبه جوردی آلبا با بارسا تی وی:
- من هیچگاه فکر نمیکردم دوباره به بارسلونا برگردم
- ترک باشگاه خیلی دشوار بود اما من در آن زمان میخواستم در تیم اصلی بازی نمایم برای همین شانس من کمتر بود
- من در پستی که بازی مینمایم خیلی خوشحالم، من دو سال است که برگشته ام و هنوز چیزهای زیادی برای یاد گرفتن باقیست.
- من به برگشت به بارسلون فکر نمیکردم زیرا من به والنسیا پیوسته بودم و از آنجا هم قرضی به ناستک رفتم و پس از برگشت دوباره به والنسیا در ترکیب اصلی قرار گرفتم.
- من هافبک جناح چپ بودم اما در یکی از بازیهای لیگ قهرمانان مقابل وردربرمن، بدلیل اینکه تمامی مدافعین چپ مصدوم بودند من در آن پست بازی کردم و رفته رفته این پست تخصصی من شد.
فرانك رايكارد هلندي ، سرمربي سابق محبوب بارساييها بطور رسمي با دنياي مربيگري خداحافظي كرد ..
برای تاتا یک موضوع روشن است: نیمار در ترکیب یازده نفره در بازی ال کلاسیکو که یکشنبه برگزار میگردد قرار خواهد داشت و حقیقت این است که تاتا از قبل ترکیب تیم اش را برای این بازی برگزیده است زیرا او پس از بازی با اساسونا رسماً اعلام کرد که تصمیم اش را برای ترکیب اولیه تیم مقابل مادرید گرفته است و نتیجه بازی اساسونا هیچ تاثیری بر تصمیم او ندارد.
تاتا برای بدست داشتن این بازی مانند بازی با منچسترسیتی از هافبک های بیشتر برای حفظ توپ، پاسکاری و خلق نمودن موقعیت بیشتر روی دروازه حریف استفاده خواهد کرد، بوسکتس، ژاوی، اینیستا، سسک و مسی بازیکنانی اند که میتوانند این برنامه را در زمین پیاده سازند.
پیکه در بازی با اساسونا در غایب بود زیرا علاوه بر مصدومیتی که داشت فقط یک کارت دیگر تا محرومیت فاصله داشت. سسک بدلیل اینکه دقایق بیشتری در این فصل بازی کرده بود نیاز به استراحت داشت. نیمار هم با اینکه در نیمکت ذخیره ها بود اما به بازی گرفته نشد، پس این سه بازیکن به احتمال فراوان در بازی مقابل مادرید در ترکیب اولیه خواهند بود.
با اینکه الکسس و پدرو این روز ها خیلی در اوج هستند اما آنها برای نمایش در زمین به فضای های بیشتر و بازتر ضرورت دارند در حالیکه نیمار به آسانی میتواند در فضا های بسته و کم چند بازیکن حریف را پشت سر گذاشته و خط مدافعین را باز نماید و این نکته ایست که شاید تاتا بالای آن خیلی فشرده فکر نموده و میخواهد نیمار در ترکیب اولیه باشد.
منبع: اسپورت
عکسی از بازی خاطره انگیز سال 2004 در برنابئو
بازی که واقعا رئال خیلی حمله کرد ولی بارسای فرانک رایکارد با یک پیروزی دلچسب با گل برتری ژاوی در دقیقه 86 ی حال اساسی به همه داد .
لئو:"مشخصا بازي در جام جهاني براي هر بازيکني يک هدف بزرگ و يک رويا است. ميدانيم در اين رقابتها هر اتفاقي ممکن است رخ دهد، اما تلاشمان را ميکنيم تا پله پله پيشرفت کنيم.
آرژانتين، تيمي تشکيل شده از دوستاني صميمي است. بعضي از ما يکديگر را از سنين کودکي ميشناسيم و اين يک مزيت بسيار خوب است. ما در کنار هم از فوتبال بازي کردن لذت ميبريم.
در هند بودن در حالي که مردم تا ساعت 4 صبح دورتادور هتل شما را محاصره کردهاند، ديوانه کننده است. من واقعاً محبت و علاقهاي که هواداران در اينجا به من نشان دادهاند را تحسين ميکنم. تمام تلاشم را انجام خواهم داد تا بخشي از وقتم را به آنها اختصاص دهم اما اين غيرممکن است.
مسئوليت پدر بودن فوتبال را براي من در اولويت دوم قرار داده است. زماني که پدر شويد همه چيزهاي پيرامونتان تغيير ميکند."
ژاوی در حال تماشای بازی بارسا - آرسنال در چارچوب بازیهای لیگ قهرمانان نوجوان (زیر ۱۹سال)
صحبتهای جدید گواردیولا در رابطه با جدایی از بارسا
- زمانی که شما نمیتوانید به بازیکنان خود به عنوان یک مربی انگیزه کافی را بدهید باید بدانید که زمان رفتن شما فرا رسیده.
- لحاظت غمانگیز و شکستهای زیادی داشتیم که چلسی یکی از آنها بود. در آن بازی ما خیلی سرتر از حریف بودیم، ولی با دریافت یک گل غافلگیر کننده پیش از آنکه به خود بیاییم شکست خردیم و حذف شدیم.
- آن شکست، شکست خوبی برای من بود، چون دیگر میدانستم نمیتوانام برگردم و تیم را دوباره آماده کنم.
۱۴جام در ۴سال یک موفقیت بزرگ برای تاریخ باشگاه بود ولی یک نقطه ضعف بزرگ این بود که من دیگر نمیتوانستم انگیزه کافی به خود و تیمم را بدهم.
- یک سال مرخصی من برای خودم و خانوادهام بسیار خوب بود و فکر میکنم همینطور برای تیم قدیمی من نیز همینطور بوده.
صحبتهای مارک بارترا پس امروز پس از تمدید قرارداد
مارك بارترا ، جواهر لاماسيايي و مدافع آينده دار بارسلونا قراردادش رو تا 2017 با باشگاه تمديد كرد ...
- بسیار خوشحالم. احساس فوقالعاده ایی دارم و امیدوارم همهچیز همانطور که تا حالا بخوبی پیش رفته از این پس نیز به خوبی پیش برود.
- برای من پیکه و پویول همیشه ۲ راه نمای بزرگ هستند. چالش بزرگ برای من رسیدن به سطح بازی آنها است. پیدا کردن جایم در ترکیب ثابت تیم آزمون بزرگ من خواهد بود، ولی کم کم به آنجا هم خواهم رسید.
- ما انگیزه بالایی برای بازی یکشنبه داریم. این بازی یک بازی بسیار مهم از لحاظ روحی برای ما خواهد بود و همه تلاش خود را خواهیم کرد تا پیروز شویم.
اسپورت ؛ تاتا مارتينو ( سرمربي بارسلونا ) در پايان اين فصل بنا به درخواست خودش ، باشگاه را ترك خواهد كرد ...
آنجلوتی : من همیشه بارسلونا رو یک تیم قوی تلقی می کنم. ممکنه که اونا مشکلاتی رو داشته باشن ولی در هفته های اخیر مشکلاتشون رو حل کردن.
تیم برتر هفته!
لئو بهترین بازیکن هفته با نمره 10!
سه بازیکن دیگرمون شامل اینیستا(9.3) ، آلوز(8.7) و آلبا(7.9) هم در این فهرست جای دارند.
در چنین روزی..
در چنین روزی در تاریخ 18 مارس سال 1992 بارسا موفق شد تیم فوتبال دیناموکیف اوکراین را از سری مسابقات لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 3بر0 شکست بده.
دوگل از 3گل بارسا را در آن بازی هریستو استویچکوف دردقایق 59 و81 بثمر رساند.
دیگر گل بارسا را هم جولیو سالیناس در دقیقه 87 بثمر رساند.
هریستو استویچکوف در تاریخ ۸ فوریه ۱۹۶۶ در پلوودیو بلغارستان به دنیا آمد.
او از سال 1990 تا سال 1995 و از سال 1996 تا 1998 در بارسا بازی میکرد.
استویچکوف در سال 1992 با تیم رویایی کرایف لیگ قهرمانان اروپا را فتح کرد و در سال 1994 آقای گل جام جهانی 1994 آمریکا شد و در همان سال با بدست آوردن توپ طلا مرد سال فوتبال جهان شد و حتی کفش طلا راهم در آن سال بدست آورد.
استویچکف در سال 1994 با بارسلونا تا فینال لیگ قهرمانان هم رفت و در نهایت نایب قهرمانی این رقابت ها را کسب کرد.
او 4بار مرد سال فوتبال بلغارستان شد و همچنین قهرمان جام در جام اروپا، سوپرکاپ اسپانیا،جام حذفی اسپانیا،قهرمان جام باشگاه های آسیا، قهرمان سوپرجام اروپا،قهرمان جام آمریکا،و 4بار قهرمان لالیگا اسپانیا شده.
استویچکف همکنون مربی فوتبال است و یکی از اسطوره های بزرگ باشگاه بارسلونا.
بارسلونا در نهایت در سال 1992 سه جام لالیگا اسپانیا، سوپرکاپ اسپانیا و از همه مهمترین جام لیگ قهرمانان اروپا را باشکست دادن سامپدوریا با گل رویایی کومان بدست آورد.
کاریکاتور مسی برای درو کردن رکورد ها
به نقل از منابع معتبر احتمال پیوستن میکتور والدز به منچستر سیتی بیشتر از مناکو خواهد بود!
کاریکاتور روزنامه اسپرت ۱۹ مارچ
تیتر روزنامه
گواردیولا: چون نمیتوانستم به بازیکنان انگیزه کافی را بدهم بارسا را ترک کردم
مارتینو: فکر میکنم اگر من روزی بروم دلیل رفتنم بی انگیزگی خودم خواهد بود.
توضیحات الکسیس درباره گل استثنایی او در بازی رفت
الکسیس سانچس بازیکنی بود که موفق شد با یک ضربه چیپ استثنایی گل دوم بارسلونا در ال کلاسیکوی رفت این فصل به ثمر برساند. او عنوان کرد که این گل را یکی از مهمترین گلهای کارنامه ورزشی خود می داند.
الکسیس سانچس یکی از بازیکنان تاثیر گذار بارسلونا در ال کلاسیکوی رفت این فصل در ورزشگاه نیوکمپ بود که موفق شد با یک ضربه چیپ استثنایی دروازه دیگو لوپز را باز کند. با نزدیکتر شدن ال کلاسیکوی برگشت در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو، این بازیکن شیلیایی طی مصاحبه ای با سایت رسمی باشگاه بارسلونا، توضیحاتی را درباره به ثمر رساندن آن گل ارائه کرد: «این گل یکی از مهمترین گلهای کارنامه ورزشی من بود. لحظه فوق العاده ای بود، آن گل در شرایطی که هیچ کس انتظارش را نداشت، نتیجه بازی را 2 بر 0 به نفع ما تغییر داد. خوشحالم که گل سرنوشت سازی برای تیم به ثمر رساندم».
چگونگی به ثمر رسیدن گل
الکسیس سانچس در ادامه این مصاحبه به تشریح چگونگی به ثمر رسیدن گل پرداخت: «ژاوی توپ را به نیمار پاس داد، من در آن لحظه موقعیت خودم را سنجیدم و به صورت اریب به سمت محوطه جریمه فرار کردم. در حالی که واران شانه به شانه من حرکت می کرد، توپ را دریافت کردم و می دانستم که اگر به دویدن با توپ ادامه دهم، او توپ مرا خواهد زد. ناگهان متوجه شدم که دروازه بان از دروازه بیرون آمده است و من نیز به راحتی با یک ضربه چیپ توپ را از بالای سر او عبور دادم. هم من و هم هواداران از به ثمر رسیدن آن گل بسیار خوشحال بودیم و این موضوع که این گل در مقابل تیمی مانند رئال مادرید به ثمر رسیده است، خوشحالی ما را دوچندان می کرد».
کسب تنها دو شکست در ده دیدار اخیر در برنابئو
تیم فوتبال بارسلونا از ده ال کلاسیکو اخیر خود در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو، 5 پیروزی، 3 تساوی و تنها 2 شکست کسب کرده است.
تیم فوتبال بارسلونا در ال کلاسیکوی پیش رو در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو، محکوم به برد است تا بتواند اختلاف خود با صدر جدول را به یک امتیاز کاهش دهد. اگرچه سفر به مادرید و بازی در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو هیچگاه کار آسانی برای بارسلونا محسوب نمی شده است، اما نگاهی اجمالی به نتیجه ال کلاسیکوهای چند سال اخیر در این ورزشگاه، هواداران بارسلونا را به کسب نتیجه پیروزی در این دیدار امیدوار می کند. بارسا در ده ال کلاسیکو اخیر خود در برنابئو 5 نتیجه برد، 3 تساوی و تنها 2 شکست کسب کرده است. لازم به ذکر است که هر دو شکست بارسلونا در طی این ده بازی نیز با اختلاف یک گل رقم خورده است.
در ادامه نتایج این 10 ال کلاسیکو را بررسی خواهیم کرد:
1- رئال مادرید 2-6 بارسلونا (فصل 2008/09 - لالیگا)
بارسلونا در آن فصل، در شرایطی پا به ورزشگاه سانتیاگو برنابئو گذاشته بود که فصل گذشته با نتیجه 4 بر 1 شکست تلخی را در آنجا پذیرا شده بود. اما در کمال تعجب همگان تیم بارسلونا به کمک سرمربی جدید خود جوزپ گواردیولا و به مدد گلهایی از سوی مسی (2)، هانری (2)، پیکه و پویول با نتیجه تحقیر آمیز 6 بر 2 حریف مادریدی را در هم کوبیده و با هفت امتیاز اختلاف نسبت به این تیم در صدر جدول لالیگا جا خوش کند.
2- رئال مادرید 0-2 بارسلونا (فصل 2009/10 - لالیگا)
بار دیگر تیم بارسلونا موفق شد به لطف گلهای مسی و پدرو در ال کلاسیکویی دیگری به پیروزی رسیده و قهرمانی خود در لالیگا را مسجل کند.
3- رئال مادرید 1-1 بارسلونا (فصل 2010/11 - لالیگا)
تنها چند روز پس از برگزاری دیدار پایانی جام حذفی، این دو تیم بار دیگر در لالیگا به مصاف یکدیگر رفتند. در این دیدار کریستیانو رونالدو برای رئال مادرید و لیونل مسی برای تیم بارسلونا گلزنی کردند تا این بازی با نتیجه یک بر یک به پایان برسد. بارسا بار دیگر موفق شد با کسب این نتیجه، قهرمانی خود در لالیگا را مسجل کند.
4- رئال مادرید 0-2 بارسلونا (فصل 2010/11 - لیگ قهرمانان اروپا)
پس از شکست در فینال جام حذفی در ورزشگاه مستایا و تساوی در دیدار برگشت لالیگا در ورزشگاه برنابئو، بارسلونا بار دیگر در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به مصاف رئال مادرید رفت. مردان گواردیولا موفق شدند با دبل مسی، رئال مادرید را شکست داده و راه خود برای صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا را هموار کنند.
5- رئال مادرید 2-2 بارسلونا (فصل 2011/12 - سوپر کاپ اسپانیا)
بارسا موفق شد در این بازی با دو گل ویا و مسی در نیمه اول، به نتیجه دو بر دو دست یافته و پس از پیروزی 3 بر 2 در دیدار برگشت در ورزشگاه نیوکمپ به قهرمانی سوپر کاپ اسپانیا دست یابد.
6- رئال مادرید 1-3 بارسلونا (فصل 2011/12 - لالیگا)
بارسلونا با سه امتیاز کمتر نسبت به رئال مادرید، گام به این دیدار گذاشته بود، اما موفق شد با سه گل سانچس، ژاوی و فابرگاس با نتیجه 3 بر 1 مادریدی ها را در خانه خودشان زمین گیر کند. بارسا علیرغم پیروزی در این ال کلاسیکو موفق نشد مانع از قهرمانی رئال در آن فصل شود.
7- رئال مادرید 1-2 بارسلونا (فصل 2011/12 - جام حذفی)
بارسا چند روز پس از پیروزی در ال کلاسیکو لالیگا، بار دیگر در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به مصاف رئال مادرید رفت. آبی و اناری ها موفق شدند با دو گل پویول و آبیدال، حریف را با نتیجه 2 بر 1 شکست دهند و پس از تساوی 2 بر 2 در نیوکمپ به مرحله بعد جام حذفی صعود کنند.
8- رئال مادرید 2-1 بارسلونا (فصل 2012/13 - سوپر کاپ اسپانیا)
بالاخره پس از 8 مسابقه روند شکست ناپذیری بارسلونا در دیدار برگشت سوپرکاپ اروپا شکسته شد. در این دیدار رئال پس از شکست 3 بر 2 در نیوکمپ، موفق شد با پیروزی 2 بر 1 و با توجه قانون گل زده در خانه حریف، به مقام قهرمانی سوپر کاپ اسپانیا دست یافت.
9- رئال مادرید 1-1 بارسلونا (فصل 2012/13 - جام حذفی)
بارسا و رئال برای سومین سال متوالی در جام حذفی اسپانیا مقابل همدیگر صف آرایی کردند. بارسلونا در این دیدار با تک گل سسک به نتیجه 1 بر 1 دست یافت، اما در دیدار برگشت با نتیجه 3 بر 1 شکست خورده و از دور رقابتها کنار رفت.
10- رئال مادرید 2-1 بارسلونا (فصل 2012/13 - لالیگا)
آخرین سفر آبی و اناری پوشان به برنابئو نیز با شکست همراه بود، اما آنها در ادامه راه به راحتی به عنوان قهرمانی لالیگا دست یافتند.
توی دور بعد به نظرم به ترتیب سختی اینجوری باشه هر چند بعیده تیمی توی خونه بتونه مارو شکست بده ولی در مجموع
1-چلسی : بیشتر به خاطر ارسال توپ و بازیکنای سرزن قدبلند،دفاع خوب،تجربه بیشتر جلو بارسا
2-بایرن : چلسی و ارسنال نشون دادن این تیم رو میشه متوقف کرد ولی هنوز توی دفاع وحمله خیلی خوبه
3-رئال: رئال دیگه سرعتی و زیبا بازی نمیکنه به نظرم ،مالکیتش توپش بیشتر شده و ساده تر حمله میکنه ولی پر مهره است
4- پی اس جی و اتلتیکو: خب خطرناکن دیگه
5-دورتموند و منچستر هم با توجه به شرایط الانشون راحت ترین قرعه هستن
دوباره با اتلتیکو بازی داریم اما اینبار تو UCL ! انگار داستان این فصل ما با تیم دیهگو سیمئونه حالا حالاها ادامه داره!
یه تیم چغر و بد بدن!احتمالا مصدومیت هایی رو هم پیش رو داریم!
![]()
Last edited by M E S S I; 21-03-2014 at 16:16.
بارسا این فصل مگه چند بار با آتلتیکو بازی کرده که میگی بازم با آتلتیکو بازی دارین ؟؟دوباره با اتلتیکو بازی داریم اما اینبار تو UCL ! انگار داستان این فصل ما با تیم دیهگو سیمئونه حالا حالاها ادامه داره!
فقط یه بازی لیگ رو بازی کردن
فصل قبل هم اصلا تو چمپیونز به بارسا نخوردن !!
بازی حذفی رفت و برگشت امسال رو که با رئال بازی کردن !!!!
فینال حذفی سال قبل هم رئال با آتلتیکو بود !!
زمان دیگه ای بود ؟؟
رئال بیچاره تو این 1 سال 5 بار با آتلتیکو بازی کرد !!![]()
Last edited by wooooow; 21-03-2014 at 16:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)