مبارک باشه..گوشیه واقعا خوبه...اشاالله چرخش برات بچرخه!!!![]()
مبارک باشه..گوشیه واقعا خوبه...اشاالله چرخش برات بچرخه!!!![]()
1:100%
2:no
3:no ولی 810 فضای sms ش زیاد نمیشه با اون ترفند من تست کردم ... فقط رو k750,w800 و 2-3 تای دیگه میشه
4:اگه از روشی که من گفتم واسه هر دستکاری استفاده کنی مشکلی واشه IMEI پیش نمیاد
5:yes
6: yes
![]()
![]()
![]()
اقا 1 چیزه جالب... اونایی که رجیستر اصلیه گوشیشون هر بلایی سر گوشی بیارن بدش میتونن با سایت سونی مجانی فلش کنن گوشیشونو.. من 1 بار خواستم با روش اقا Hamid گوشیو دستکاری کنم ولی دیگه روشن نشد... با برنامه اپدیت سونی فلشش کردم(تو10 دقیقه) درست شد ولی رجیستر پرونده بود
اقا 1 چیزه جالب... اونایی که رجیستر اصلیه گوشیشون هر بلایی سر گوشی بیارن بدش میتونن با سایت سونی مجانی فلش کنن گوشیشونو.. من 1 بار خواستم با روش اقا Hamid گوشیو دستکاری کنم ولی دیگه روشن نشد... با برنامه اپدیت سونی فلشش کردم(تو10 دقیقه) درست شد ولی رجیستر پرونده بود
اقا 1 چیزه جالب... اونایی که رجیستر اصلیه گوشیشون هر بلایی سر گوشی بیارن بدش میتونن با سایت سونی مجانی فلش کنن گوشیشونو.. من 1 بار خواستم با روش اقا Hamid گوشیو دستکاری کنم ولی دیگه روشن نشد... با برنامه اپدیت سونی فلشش کردم(تو10 دقیقه) درست شد ولی رجیستر پرونده بود![]()
اقا 1 چیزه جالب... اونایی که رجیستر اصلیه گوشیشون هر بلایی سر گوشی بیارن بدش میتونن با سایت سونی مجانی فلش کنن گوشیشونو.. من 1 بار خواستم با روش اقا Hamid گوشیو دستکاری کنم ولی دیگه روشن نشد... با برنامه اپدیت سونی فلشش کردم(تو10 دقیقه) درست شد ولی رجیستر پرونده بود![]()
بند 2 اگه Phone XS باشه که خیلی هم طول میکشه درسته نمیپره اما اگه با فار باشه میپره
چون مجبوری مین رو بیاری پایین و بعد از انگولک گوشی دوباره مین رو فلش کنی که دیگه IMEI در کار نیست !!!!
یعنی نمیشه فضای اس ام اس رو توی 810 زیاد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
![]()
آقا ما که کلا قاط زدیم . عجب گ..... خوریدم رفتیم چنجی خریدیما . اصلا نمیشه دستش زد!!!
آقایون و خانومای سریال اصلی . خوشا به سعادتتون التماس دعا
داداش فضای sms تو رجیستر اصلیا هم زیاد نمیشه... کلا 810 فضای sms ش فعلا با این روش ها زیاد نمیشه.... شما هر دستکاری به غیر از فلش کردن میتونی رو گوشیت انجام بدی با PHONE XS2.1 alpha6
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)