دوست عزیز منم درست همین مشکل رو داشتم. اگه درایور NVidia مربوط به win 7رو دانلود کنی و نصب کنی حل میشه![]()
دوست عزیز منم درست همین مشکل رو داشتم. اگه درایور NVidia مربوط به win 7رو دانلود کنی و نصب کنی حل میشه![]()
میخوام ویندوز 8 64بیتی نصب کنم ولی نمیدونم ازکجا باید انتخاب کنم که 64 بیتی نصب شه.فقط X86 و X64 هست که مربوط به نوع ویندوز نمیشه.راهنماییم کنید لطفا
X64 همون 64 بیتی هستش دیگه!نصب کن بره
ممنونم.
کدوم نسخه بهتره
pro n
enterprise
pro
n
دوستانی که از چند وقت پیش درایور گرافیک لپ تاپ از روی خود دی وی دی داخل کارتن نصب کردن سریع برن آپدیتش کنن که از زیمن تا آسمون فرقشه......
آخرین نسخه ای هم که اومده 320.49 هستش......
درایور کارت گرافیک از روی دی وی دی همراه دستگاه نصب نمیشه.چیکار کنم؟؟ راهنماییم کنید.من هنوز نمیدونم 635 هست یا 740
آقا اگه لپ تاپت رمه 6 گرافیک 740 اگه 8 گرافیک 635 اینم تو صفحه اول بنویسید
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
خوب شما اشتباهت اینه از اول 8 نصب نکردی سون نصبیدی در نتیجه آپدیت بایوس نمیاد روش شما باید ابتدا اگه اصرار دارین سون باشه یه ویندوز 8 نصب کنید رو اون آپدیت بایوس رو اعمال کنید بعدش 8 رو پاک کنید و با سون کار کنین در ضمن آپدیت بایوس پاک نمیشه حتی اگه هارد رد فرمت کنید
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
داداش من الان سون نصب کردم عالی عالیه گرافیک740 برای ویندوز 7 رو از سایت لنوو بگیر نوشته واسه ویندوز8 ولی رو ویندوز7 هم نصب میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این درایور که دوستان گذاشتن کار نکرد
برو سایت خود NVIDIA البته باید با فیل-شکن بری چون سایتش برا ما ظاهرا بستست
اونجا تو درایور های لپ تاپ مدل گرافیک لپ تاپ رو سرچ و آخرین درایور رو دانلود کن، خود من هم همین کار رو کردم چون درایور گرافیک 740 تو دی وی دی نبود
لینکشم حدودای صفحه 200 گذاشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)