سلام دوباره
اینم آموزش| به امید خدا قدم به قدم انجام بدین ان شاءالله این دیگه راه حل نهایی هستش:
راه حل اصلی: ممکنه هیچکدوم از کارهای پایین لازم نباشه و اول از همه پیشنهاد میشه شما فقط تیک Switchable Graphic رو چک و Bios رو save کنید اگه کار نداد برگردین و مراحل رو از اول شروع کنید!(مشخص کردم کجا باید فعالش کنید)
اول از همه بایوس خودتون رو آپدیت کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون اولیش رو دانلود کنید که جدیدتره
بعد فایلش رو بریزین رو دسکتاپ و به صورت Run as administrator اجراش کنید و باقی مراحل
تذکر: آپدیت بایوس یه مسئله ی ریسکیه و ممکنه لپ تاپ به مشکل بخوره ولی خودم روی چند تا لپ تاپ بایوس رو آپدیت کردم و مشکلی وجود نداشته. دیگه پای خودتون | ولی معمولا یکسری باگ هایی رو آپدیت بایوس برطرف میکنه و ممکنه مشکل گرافیکتون جزءش باشه
در کل من خودم بودم آپدیت میکردم و حالا شمایین و لپ تاپتون و من نیستم
موقع آپدیت بایوس لپ تاپتون فول شارژ باشه و شارژرتون هم وصل باشه. وقتی شروع به آپدیت کرد صدای فن لپ تاپ میاد و ممکنه صفحه خاموش و روش بشه و لپ تاپ هم ریست بشه / شما هیچ کاری نکنید تا وقتی که کارش تموم بشه و همه چیز نرمال باشه.
با اینکار معمولا بایوس به حالت اولیه یا همون دیفالت برمیگرده ولی اگه برنگشت یا بایوس رو آپدیت نکردید برید سراغ مرحله ی دوم
نکته شاید ویندوز بالا نیاد پس مرحله دوم رو به خاطر بسپارید(بسپارین)
مرحله ی دوم:
لپ تاپ رو ریست کنید و پشت سر هم کلید f10 و یا fn+f10 رو بزنید تا صفحه ی Biosتون رو بیاره. بعدش هر دو گزینه ی دیفالت کردن تنظیمات که مشخص کردم رو بزنید و هر پیغامی اومد yes و apply رو بزنید.
نکته: دیفالت دومی فکر نکنم ربطی داشته باشه ولی ضرر هم نداره و فقط پسوردا و قسمتای امنیتی رو ریست میکنه البته شاید ربط پیدا کرد!!
تنظیمات رو save کنید و بزنید لپ تاپ ریست شه و دوباره پشت سر هم کلید f10 و یا fn+f10 رو بزنید تا صفحه ی Biosتون رو دوباره بیاره/اینبار احتمالا یه صفحه ی مشکلی رو میاره که با کلید f1 پیغامش رو accept کنید و وارد صفحه بایوس بشید.
بعد برید قسمت سوم تنظیمات بایوس که Configuration and .... هستش و بعدش برید قسمتی که مشخص کردم:
در نهایت چک کنید که گزینه ای که مشخص کردم حتما تیکش روشن باشه
نکته: بالاتر از این گزینه یه گزینس واسه اینکه فن همیشه روشن باشه اگه خواستین اون رو تیکش رو وردارید.
تغییرات رو Save کنید و ریست کنید.
تذکر: ممکنه در انتها ویندوز بالا نیاد پس آمادگی داشته باشید ویندوز رو عوض کنید.
توصیه میشه درایور رسمی خودش رو و مناسب با نسخه ویندوزتون نصب کنید ولی درایور Amd هم فکر نکنم ایرادی جز مشکل sleep داشته باشه. (حتما مناسب ورژن ویندوزتون باشه)
ان شاءالله مشکلتون حل شده باشه.
نکته پایانی: اگر زیادی دستکاری ویندوز و گرافیک کردین توصیه میشه ویندوز رو واسه احتیاط عوض کنید تا مشکلی پیش نیاد و توصیه من همون Windows 8.1 64 bit هستش. ولی احتمالا احتیاجی به اینکار نیست.
اگه همین الان هم همین ویندوز(8.1) نصبه این بایوس رو دانلود و نصب کنید که البته فکر کنم فایلش با ویندوز 7 مشابس ولی واسه احتیاط این رو واسه ویندوز 8.1 بگیرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بایوس رو آپدیت نکردید و باز هم با تنظیمات بالا مشکل حال نشد اینبار پیشنهاد میشه ریسک کنید و بایوس رو حتما آپدیت کنید و تنظیمات رو انجام بدین به چون به نظرم این لپ تاپ بدون سوییچ گرافیک بدرد نمیخوره!
منتظر نتیجه ی کار هستم
موفق و پیروز باشید![]()