تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 263 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوباره

اینم آموزش| به امید خدا قدم به قدم انجام بدین ان شاءالله این دیگه راه حل نهایی هستش:

راه حل اصلی: ممکنه هیچکدوم از کارهای پایین لازم نباشه و اول از همه پیشنهاد میشه شما فقط تیک Switchable Graphic رو چک و Bios رو save کنید اگه کار نداد برگردین و مراحل رو از اول شروع کنید!(مشخص کردم کجا باید فعالش کنید)

اول از همه بایوس خودتون رو آپدیت کنید!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همون اولیش رو دانلود کنید که جدیدتره

بعد فایلش رو بریزین رو دسکتاپ و به صورت Run as administrator اجراش کنید و باقی مراحل

تذکر: آپدیت بایوس یه مسئله ی ریسکیه و ممکنه لپ تاپ به مشکل بخوره ولی خودم روی چند تا لپ تاپ بایوس رو آپدیت کردم و مشکلی وجود نداشته. دیگه پای خودتون | ولی معمولا یکسری باگ هایی رو آپدیت بایوس برطرف میکنه و ممکنه مشکل گرافیکتون جزءش باشه

در کل من خودم بودم آپدیت میکردم و حالا شمایین و لپ تاپتون و من نیستم

موقع آپدیت بایوس لپ تاپتون فول شارژ باشه و شارژرتون هم وصل باشه. وقتی شروع به آپدیت کرد صدای فن لپ تاپ میاد و ممکنه صفحه خاموش و روش بشه و لپ تاپ هم ریست بشه / شما هیچ کاری نکنید تا وقتی که کارش تموم بشه و همه چیز نرمال باشه.

با اینکار معمولا بایوس به حالت اولیه یا همون دیفالت برمیگرده ولی اگه برنگشت یا بایوس رو آپدیت نکردید برید سراغ مرحله ی دوم

نکته شاید ویندوز بالا نیاد پس مرحله دوم رو به خاطر بسپارید(بسپارین)

مرحله ی دوم:

لپ تاپ رو ریست کنید و پشت سر هم کلید f10 و یا fn+f10 رو بزنید تا صفحه ی Biosتون رو بیاره. بعدش هر دو گزینه ی دیفالت کردن تنظیمات که مشخص کردم رو بزنید و هر پیغامی اومد yes و apply رو بزنید.

نکته: دیفالت دومی فکر نکنم ربطی داشته باشه ولی ضرر هم نداره و فقط پسوردا و قسمتای امنیتی رو ریست میکنه البته شاید ربط پیدا کرد!!

تنظیمات رو save کنید و بزنید لپ تاپ ریست شه و دوباره پشت سر هم کلید f10 و یا fn+f10 رو بزنید تا صفحه ی Biosتون رو دوباره بیاره/اینبار احتمالا یه صفحه ی مشکلی رو میاره که با کلید f1 پیغامش رو accept کنید و وارد صفحه بایوس بشید.

بعد برید قسمت سوم تنظیمات بایوس که Configuration and .... هستش و بعدش برید قسمتی که مشخص کردم:

در نهایت چک کنید که گزینه ای که مشخص کردم حتما تیکش روشن باشه

نکته: بالاتر از این گزینه یه گزینس واسه اینکه فن همیشه روشن باشه اگه خواستین اون رو تیکش رو وردارید.

تغییرات رو Save کنید و ریست کنید.

تذکر: ممکنه در انتها ویندوز بالا نیاد پس آمادگی داشته باشید ویندوز رو عوض کنید.

توصیه میشه درایور رسمی خودش رو و مناسب با نسخه ویندوزتون نصب کنید ولی درایور Amd هم فکر نکنم ایرادی جز مشکل sleep داشته باشه. (حتما مناسب ورژن ویندوزتون باشه)

ان شاءالله مشکلتون حل شده باشه.

نکته پایانی: اگر زیادی دستکاری ویندوز و گرافیک کردین توصیه میشه ویندوز رو واسه احتیاط عوض کنید تا مشکلی پیش نیاد و توصیه من همون Windows 8.1 64 bit هستش. ولی احتمالا احتیاجی به اینکار نیست.

اگه همین الان هم همین ویندوز(8.1) نصبه این بایوس رو دانلود و نصب کنید که البته فکر کنم فایلش با ویندوز 7 مشابس ولی واسه احتیاط این رو واسه ویندوز 8.1 بگیرید

اگر بایوس رو آپدیت نکردید و باز هم با تنظیمات بالا مشکل حال نشد اینبار پیشنهاد میشه ریسک کنید و بایوس رو حتما آپدیت کنید و تنظیمات رو انجام بدین به چون به نظرم این لپ تاپ بدون سوییچ گرافیک بدرد نمیخوره!

منتظر نتیجه ی کار هستم

موفق و پیروز باشید
    Last edited by Y@var; 24-10-2014 at 14:57.

2. 3 کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

درایور جدید رو نصب کردم
    روی 8.1 تست کردم ، اسلیپ + سوییچ درست بود.
    تایید میشه.
    درایور جدید با اینکه اسلیپ و سوئیچ رو درست انجام میده ولی اصلا برای بازی بهینه نشده. Pes 2013 رو با گرافیک بد اجرا میکنه. کاتالیست 14.4 رو دوباره نصب کردم.
    برای من سوئیچ مهمه نه اسلیپ
    تایید نمیشه! pes و اسنایپر الایت رو فعلا تست کردم، مثل قبله.

4. 2 کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

آقا Y@var دوست عزیزم می دانم که خیلی زحمت کشیدید و این مراحل رو برایم نوشتید می دانم که کار سختی انجام داده اید و این همه وقت گذاشتید و این عکس ها رو تهیه کردید اما دوست خوبم امیدوارم که ناراحت نشوید از این که بگویم همه ی این کار ها رو تو این شش ماه انجام داده بودم و تجارب خیلی زیادی به دست آورده ام. تو این شش ماه وقتی که وقت اضافه می آوردم همش دنبال حل این مشکل بودم و کارم این بود که تو فروم ها و سایت های ایرانی و خارجی دنبال این مشکل بگردم. حتی با کارشناسان HP تو آمریکای شمالی با عوض کردن IP به دلیل تحریم ها بار ها و بار ها چت کردم اما نتیجه ای حاصل نشد. دوست خوبم در ضمن با تحقیقاتی که به عمل آوردم خیلی ها این مشکل رو دارند (با یه سرچ ساده تو وب مشخص می شه) وهمین طور تو این فروم در پست های ابتدایی خیلی ها این مشکل را داشتند باز هم با سرچی ساده در این تایپیک ثابت می شود.من - دوستم که در مغازه ی تعمیرات لپ تاپ با اون که به طور کاملا اتفاقی آشنا شدم (لپ تاپش رو برای مشکل سویچ مثل من برای تعمیر آورده بود)و همین طور پسر خاله ام هر سه این مشکل رو داریم.آقا خیلی منت میگذاری بر سرما که این همه از وقت تون رو برای ما صرف می کنید. باور کنید نمی دانم با چه زبانی از شما تشکر کنم.ارادتمند شما Epelem.

6. 2 کاربر از Epelem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

ببخشید دوستان یه سوال داشتم
    بنده لپ تاپم مشکل داشت تعمیر کار گفت باید مادربوردت را عوض کنی.400 تومن گرفت و عوض کرد
    الان یکم به مادربورده شک دارم.فکر میکنم گرافیک نداره یعنی فقط شیر اینتل داره
    از کجا میتونم بفهمم چیه و گرافیک داره یا نه؟
    بعد از عوض کردن مادربورد ویندوز عوض نکردم و توی منیجر نشون میده همه دیوایس ها نصب هستند

یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که دکمه سخت افزاری روشن کردن وایرلس کار نمیکنه یعنی همش چراغش نارنجیه و سفید نمیشه.مشکلش چیه؟
    ویندوزمم هم 7 هست

ممنون میشم راهنماییم کنید
    ببخشید اینجا پرسیدم ولی مدل لپ تاپم 4530 هست
    Last edited by Aless; 24-10-2014 at 19:27.

8. این کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ببخشید دوستان یه سوال داشتم
    بنده لپ تاپم مشکل داشت تعمیر کار گفت باید مادربوردت را عوض کنی.400 تومن گرفت و عوض کرد
    الان یکم به مادربورده شک دارم.فکر میکنم گرافیک نداره یعنی فقط شیر اینتل داره
    از کجا میتونم بفهمم چیه و گرافیک داره یا نه؟
    بعد از عوض کردن مادربورد ویندوز عوض نکردم و توی منیجر نشون میده همه دیوایس ها نصب هستند

یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که دکمه سخت افزاری روشن کردن وایرلس کار نمیکنه یعنی همش چراغش نارنجیه و سفید نمیشه.مشکلش چیه؟
    ویندوزمم هم 7 هست

ممنون میشم راهنماییم کنید
    ببخشید اینجا پرسیدم ولی مدل لپ تاپم 4530 هست
    سلام دوست عزیز

برای راه اتداختن دکمه وایرلس این رو نصب کنید:

متاسفانه چک کردم مثل اینکه این درایورش نیست / درایور رو پیدا کردم ولی مشکل اینه که فقط برای ویندوز 8 و 8.1 هستش!!

تست کنید ضرر نداره/اگه دیدید داره گیر میده واسه نصب بیخیالش بشید

برای چک کردن گرافیک هم برنامه Speccy رو دانلود کنید. البته همچنین میتونید روی دسکتاپ کلیک راست کنید و Screen resolution رو بزنید --- بعدش گزینه ی Advance setting رو بزنین تا گرافیک اصلی و شیر شده رو نشون بده.

موفق باشید

آقا Y@var دوست عزیزم می دانم که خیلی زحمت کشیدید و این مراحل رو برایم نوشتید می دانم که کار سختی انجام داده اید و این همه وقت گذاشتید و این عکس ها رو تهیه کردید اما دوست خوبم امیدوارم که ناراحت نشوید از این که بگویم همه ی این کار ها رو تو این شش ماه انجام داده بودم و تجارب خیلی زیادی به دست آورده ام. تو این شش ماه وقتی که وقت اضافه می آوردم همش دنبال حل این مشکل بودم و کارم این بود که تو فروم ها و سایت های ایرانی و خارجی دنبال این مشکل بگردم. حتی با کارشناسان HP تو آمریکای شمالی با عوض کردن IP به دلیل تحریم ها بار ها و بار ها چت کردم اما نتیجه ای حاصل نشد. دوست خوبم در ضمن با تحقیقاتی که به عمل آوردم خیلی ها این مشکل رو دارند (با یه سرچ ساده تو وب مشخص می شه) وهمین طور تو این فروم در پست های ابتدایی خیلی ها این مشکل را داشتند باز هم با سرچی ساده در این تایپیک ثابت می شود.من - دوستم که در مغازه ی تعمیرات لپ تاپ با اون که به طور کاملا اتفاقی آشنا شدم (لپ تاپش رو برای مشکل سویچ مثل من برای تعمیر آورده بود)و همین طور پسر خاله ام هر سه این مشکل رو داریم.آقا خیلی منت میگذاری بر سرما که این همه از وقت تون رو برای ما صرف می کنید. باور کنید نمی دانم با چه زبانی از شما تشکر کنم.ارادتمند شما Epelem.
    قربونت عزیز.

ان شاءالله که مشکلت حل شه چون واقعا ضد حال بزرگیه! در آینده اگه بازم چیزی به مخیلمون خطور کرد در جریانتون میزارم

موفق باشید
    Last edited by Y@var; 24-10-2014 at 19:51.

10. 3 کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان ، بنده یک ویندو8.1 Enterprise نصب کردم و درایور جدید ای ام دی رو نصب کردم .آلان مشکل اسلیپ حل شده .مشکل سویچ هم تقریبا رفع شده اما وقتی سویچ انجام می شود مثلا تو یک بازی میرم صفحه ی مانیتور شروع به چشمک زدن می کنه(تند تند کمنور_ پر نور میشه)لطفا کمک بفرمایید.(امکان داره سخت افزار آسیب دیده باشه؟).

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان ، بنده یک ویندو8.1 Enterprise نصب کردم و درایور جدید ای ام دی رو نصب کردم .آلان مشکل اسلیپ حل شده .مشکل سویچ هم تقریبا رفع شده اما وقتی سویچ انجام می شود مثلا تو یک بازی میرم صفحه ی مانیتور شروع به چشمک زدن می کنه(تند تند کمنور_ پر نور میشه)لطفا کمک بفرمایید.(امکان داره سخت افزار آسیب دیده باشه؟).
    تو همه بازی ها؟؟
    چندتا باگ جزئی دیدم تا الان ولی مورد شما رو نه.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

تو همه بازی ها؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

تو همه بازی ها؟؟
    احتمالا بله.

آخر فروم باز asklt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    لارستان

پيش فرض

سلام به همه مهندس ها و دوستان گیم
    ببخشید تو بازی Middle Earth Shadow of Mordor و pes وقتی وارد میشم گرافیک رو زده intel4000 در صورتی که من سویچ گرافیک رو زدم
    ویندوز 8.1 هست آخرین ورژن هر دو گرافیک هم نصب هست
    مشکل الان کجا هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •