تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 225 از 328 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

توی این سن عشق نمیفهمی چیه

این چیزایی که همسنای تو میگن همش احساسات زود گذره

بیخود کردی (مودبانه تر بگم بهتره) اشتباه کردی انقدر زود وارد این قضایا شدی

هنوز دهنت بوی شیر میده پسر جان برای خودت دارم میگم این حرفا رو وگرنه بیکار نیستم اینهمه تایپ کنم

همه اینجا خوبی شما رو میخوان پس توصیه میکنم تا چند سال دیگه که عقلت به این چیزا برسه دورو بر اینجور روابط نری
    شما که زدی صورت مساله رو پاک کردی.
    اتفاقا اصلا هم برای ایشون زود نیست ایشون حق دارن وارد این به قول شما قضایا بشن.
    مهم ترین نکته تو روابط تجربه بدست آوردن و درس گرفتن هستش. تا وقتی تجربه ای نباشه چجور بتونه بفهمه فرق عشق با احساس زودگذر چیه؟

2. 7 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اگه ی نگاهی ب اروپا کنیم از همون سن پایین شروع میکنن این یک
    دوم ایشون این ضربه نخوره چند سال دیگه بدترشو بلاخره خواهد خورد باید از الان یادبگیره چی جدیه چی نه

4. 3 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام دوباره دوستان...آقا از همدردی و همدلی همتون ممنونم.البته من دوستی با ایشون نداشتم اما به قول معروف یکی از گزینه های روی میز ازدواج بود و قطعی شده بود چون من در موردش صحبت کرده بودم با یکی دو نفر...در کل بالاخره میگن که دنیا دوران دورانه.یوقتی واسه ما خوب میاد یوقت بد...با خودم فکر کردم اگر قرار باشه من با یه همچین چیزی کل تمرکزم بهم بخوره و داغون بشم که در اینده از این بدترشو میبینم.بالاخره خیلی خوشحال شدم که بازم کسی به فکر ما هست...اینجا یه مسئله ای بود.من میتونستم همین حرفارو به خواهر یا برادرم بگم و اونا هم اگه بیشتر از شما همدردی نمیکردن کمتر هم نبوده اما اون حیای خواهر برادری به نحوی به من اجازه اینکار رو نداد و گفتم بیام با شما بردارای گلم و بعضا خواهرای گلم مشورت بکنم.البته با تمام این حرفا میشه گفت فراموشش کن و از این حرفا یه حالت ایده آل و آرمانیه...بالاخره آش کشک خالمه!!! بدیش هم اینه که من مجبورم هم نامزدی هم عقد و هم عروسی ایشون برم...اما خوب سعی میکنم نرم که خیلی دوباره فکر و خیال و اینا نکنم!الان که بهتر فکر میکنم اینه که ایکاش من اصا شخص خاصی انتخاب نمیکردم.فقط خواسته ها و ایده ال هام رو تعریف کنم...از اون طرف هم به عنوان نیاز باید یکی باشه دیگه میدونین چی میگم و زیاد توضیح نمیدم...با یکی از دوستان هم که کل ماجرا رو میدونست مشورت کردم گفت تو که الان ماشالله با تجربه شدی یدونه د.د اختیار کن!!!
    اونجوری که خودم شنیدم میگن پسرا یمدتی بین بازه ی 16 تا 19 سالگی جو ازدواج میگیردشون اما نمیشه اسم اون احساس رو عشق گزاشت...
    بهر حال با توجه به نظراتتون، اگه میشه نظرتون رو در مورد این حرف دوست اسکل ما بگین ممنون میشم...

Sent from my GT-I9082

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

ضمنا در جواب اقا آرش.داداش شما دل خیلی بزرگی داری.خیلی دمت گرمه.من واقعا طاقت اینکه یه نفر باهام کات کنه رو ندارم...شاید هم این یکی از موارد د.د اختیار نکردنم تا حالا بوده...چون من با ظرفیتی که پریشب از خودم دیدم جرعتشو ندارم که حرکتی بکنم.یعنی حال و هوای خودمو توی پریشب یادم میارم خیلی بد میترسم از هر چی رابطه.البته اگه یوقت آدم بطور مستقیم از یکی بشنوه که نمیخوادت احساس میکنم خیلی بهتره تا اینکه بری یه مهمونی که بدونی اونم هست و الکی مثلا خوشتیپ بکنی و بری اونجا بعد یهو اینو بشنوی خیلی بد میشه دیگه.خداییش این یه مورد رو قبول کنین!!![emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Sent from my GT-I9082

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دلابل من برای ازدواج نکردن اینه که فعلا سر از زندگی خودم در نیوردم دارم گیچ می زنم و فکر نمی کنم فعلاهدفم ازدواج باشه اما دلایل خیلیا تو جامعه می تونه مسادل مالی باشه
    یکی از دلایلی که ذکر نشد هم تفاوت نسل ما وقدیم هاست مادر پدرهای ما این همه آپشن نداشتند همه باید ازدواج می کردند و زندگی می رفت جلو اما با این همه بمباران اطلاعاتی و کارهای جدید که می شه کرد شاید ازدواج دیگه به صورت هدف مطرح نشه

8. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

مجبور شدم صدا و ریتم موسیقی رو کمی آرام کنم تا به شما جواب بدم. هرچند برداشت شما شخصی هست و دفاع از حق انتخابتون و همچنین بنده و امثالهم... بنده شمارو نمی خوام راضی به قبول تجربیات خودم کنم اما جواب می دم:

شما این همه دختر و پسر مجرد افسرده رو نمیبینی ؟ دختران و پسران مجرد محیط زندگی بنده افسرده هستند ( البته آنها که سن شان بالا رفته ) . دختر و پسر های مجرد محیط زندگی شما افسرده نیستند ؟

- بله هستند ولی فاکنورهای افسردگی در جامعه و مخصوصا جامعه بخصوصی مثل ما بسیار پیچیده و زیاده! تازه من فکر می کنم کسانی که توان ازدواج و یا صلاح در ازدواج در این وضع جامعه رو می بینند فقط خودشون و خوشبختی خودشون رو می بینند بدون اینکه بدونند اعمالشون داره به هم نسل های خودشون و بعدشون لطمه می زنه.

از قصه غمبار محیط پیرامون ام تعریف کنم ؟

- نیاز نیست دوست عزیز حتی نابیناها و ناشنواها هم این مسائل رو دارند درک می کنند چه برسد به من و شما.

ضرر و زیان این ادم های افسرده که برای همه مشکل درست میکنن بیشتر است یا ازدواج؟
    بنده در محیط پیرامون ام اینطور دیده ام : که افرادی که ازدواج نمیکنن هر چند استاد دانشگاه باشند و شاگردان زیادی داشته باشند ، هر چند از نظر مالی قوی باشند هرچند ...
    اینها را که بنده دیده ام عموما افسرده هستند .

- ازدواج یک مسئله شخصی و عمومیه. فقط خوشبختی طرفین مهم نیست محیط هم خیلی مهمه. ازدواجی که زنا، بچه های طلاقی، فقر، خودخواهی و آسیب به منافع دیگران وارد کند مناسب نیست اسم ازدواج روش بزاریم. چون می شه به هدر دادن منبع محیط. ازدواج فراتر از رابطه شبانه، بچه، لبخند، گریه، سنت، مذهب و ... است و اوج تعالی دو موجود زنده به نام انسانه، انسان، انسان.

در مورد تولید نسل بیشتر :
    1- بنده کلا دوست ندارم بحث کنم الان روز است یا شب . چشمم باز است و دارم میبینم که الان روز است .
    تاثیری که فرزند در زندگی انسانها دارد دیدنی است و قابل بحث نیست
    2- در مورد اینکه طبیعت با ازدیاد نسل از بین میرود :
    بنده هم شدیدا به طبیعت علاقه دارم و شدیدا با از بین بردن آن مخالف هستم . به نظر بنده عامل اصلی از بین رفتن طبیعت
    مادی گرایی انسانها (و در راس اینها قدرت های جهانی ) (مثلا وقتی قیمت نفت که باید 2000 دلار باشد اما برای اینکه نفت زودتر از دست کشورهای ضعیف خارج شود و با ان رشد کشورهای قوی تضمین شود قیمت نفت پایین است . بزرگترین عامل تخریب طبیعت پیش می آید )
    عدم تربیت صحیح میباشد .

- مادی گرایی خیلی وقته از بین رفته، و الان چیزهای دیگه به همین عقاید ماده گراها اضافه شده و همه چیز رو حتی آنها هم مادی تعریف نمی کنند بلکه مادی درک می کنند.نفت همش یک برنامه و فیلمه و تمام این جنگ ها شاید تایه زمانی سر نفت بوده یا باشه ولی الان دیگه بحث سر منابع طبیعت ، نفرات کمتر و مفیدتر و انرژی تجدید پذیره. چون نفت هیچ سودی نداره برای دهه های بعد چه از لحاظ اقتصادی و چه طبیعت گرایی که راز بقای ما به این دو وابستست.

-در ضمن بنده متوجه تربیت صحیح نشدم! یعنی این همه افتضاح در تاریخ نشون دهنده ازدواج و تربیت صحیحه.تربیتی که غیر از انسان گرایی و آزادی باشه و وابسته به ایدئولوژی و مذهب باشه تربیت اون عقیده و کیش و مذهب نه یک تربیت جهان گونه.
    پس فعلا تربیتی وجود نداره چه جهان اول چه پنجم چه چندم و ...و خودخواهی بشر برای زنده بودن، شاد بودن و لذت بردن به هر قیمتی و وابسته شدن به هر خرافه ای.

3- با فرزند نیاوردن ما مشکل طبیعت حل میشود ؟ بلکه ما که طرفدار طبیعتیم باید فرزند طرفدار طبیعت داشته باشیم تا اینده جلو تخریب طبیعت را بگیریم

- طبیعت تخریب نخواهدشد،چون خودشو می سازه حتی که جمعیت ده برابر این بشه باز توازن برقراره و هیچ اتفاق خاصی برای طبیعت نمیفته. فقط ما انسان هاییم که ضرر می دیم و نه طبیعت. هرچند ماهم خود طبیعتیم و در اون حل شده ایم و می شویم و خواهیم شد.
    رنگ آبی نوشته های منه عزیز

راستی خیلی از اطرافیان بنده هم هستند که ازدواج کردند و حتی از من غمگین تر و خسته ترند به دلایل بسیار من جمله اقتصاد، شب کاری، روز کاری، و خیانت های زناشویی که به وجود میاره و غیره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

1.الان ینی اون جوونای افسرده اولا چرا افسرده هستن؟ شما جواب منو ندادی ک ایا بخاطر ازدواج نکردن افسرده هستن؟(موضوع بسیار مهم)
    موضوع بعدی ایا مشکلات اقتصادی و فرهنگی ووو قراره با ازدواج حل بشه یا بهش افزوده بشه؟ وقتی برای مثال کار نباشه وقتی ازدواج کنه این موضوع بیشتر اون جوون رو درگیر میکنه چون باید حتی بیشتر هم در بیاره ک بتونه خرج بده این ی نمونه
    2.منظورمو نگرفتی ...دارم میگم زن شوهرای ایرانی در حال حاضر این همه دعوا مشکل دارن خارج از اون حد طبیعیش ک ب زن شوهری مربوط میشه مشکل نیست؟ اصلن نشونه چیه این همه اختلاف؟ ریشه اش کجاس؟ مگه قرار نبود با ازدواج طرف از فرش ب عرش برسه ؟کافیه ی نگاهی ب امار طلاق ها بندازی؟ این امار چی رو نشون میده؟ تازه از اینکه طلاق تو ایران هنوز ی چیز ناپسند هست و خیلیا مجبورن ب دلایل مختلف اعتقاد ب سوختن و ساختن و درست شدن تحمل کنن بگذریم...اونی ک چون بچه اورده ب زور بچه مجبوره بسازه رو چجور توجیح میکنین؟ ایا این همه ازدواج موفقه واقن ؟
    43.مشکل اصلی دقیقا تولید بچه ادمیزاده! چ بخوای چ نخوای با اومدن ی انسان اون ی سهمی از طبیعیت رو داره بر میداره (با تمام اموزش های شما!!) غیر از اینه؟ ایا این منابع اینقد زیادن ک چند تا چند تا بچه پس بندازیم؟ بعد ببخشید شما مثلا در مورد مشکل کم ابی در کشورمون ک حاد شده خبر دارین؟ از پیش بینی کارشاسا چطور! حالا بنظرتون باید جمعیت 80 میلیونی تبدیل بشه ب 200 م؟ :|
    1- بله به خاطر ازدواج نکردن افسرده هستند ( البته آنها را که بنده دیده ام ) .
    نکته اینجا است که بنده تمام افرادی را که سن ازدواجشان گذشته و ازدواج نکردن رو افسرده دیده ام . در هر سطحی .
    کسی را میشناسم که کلاسهای متعدد دارد و شاگردان بسیار دارد . ظاهرش هم پر انرژی و سالم است . اما افسرده است .
    افسردگی اش از کجا معلوم میشود ؟ یک جاهایی افسردگی میزنه بیرون و عمق مشکل درونش را نشان میدهد .
    مشکلات اقتصادی و فرهنگی وو قراره با ازدواج موضوعش از بین برود . انسان که افسرده نباشد میتواند با مشکلات اقتصادی هم شاد باشد .
    مثال نبودن کار را زدین . مفروضات زیادی در پاسخ شما میتوان کرد . کار باشد یا نباشد فرقی خیلی زیادی برای انسان با روحیه بالا ندارد . اگر کار نباشه هزینه زندگی اش را مدیدریت میکنه .
    اما ادم افسرده توانایی مواجه با این موضوع را ندارد .

2- به نظر بنده اولین دلیل طلاق ها مغرور بودن ادم ها است . ازدواج یعنی نیم من شدن . چون نیم من نمیشن به مشکل بر میخورن .
    البته طلاق ها دلائل دیگر هم دارد .
    ضمنا ما داریم درباره ازدواج موفق صحبت میکنیم . نه ازدواج یلخی .
    3- اول اینکه دوستمون در صفحه بعد به این مورد پاسخ دادن .
    بنده میگم
    چرا شما پاسخ مطلب اولیه بنده را درباره طبیعت نمیدین ؟
    به اعتقاد بنده منافع مستکبران باعث تخریب طبیعت شده .
    خیلی راحت بگم . تو دنیا این همه به همه چیز گیر میدن چرا به الوده کردن محیط زیست گیر نمیدن ؟
    تا سال 71 در مرکز شهر تهران سالی دو بار شب تا صبح 40 سانت برف می امد و تا ظهر قطع میشد .
    کم کم از سال 72 این به هم خورد .
    چرا ؟در سال 72 یک دفعه نسل 10 برابر شده ؟
    مشکل جای دیگر است . آن را باید حل کرد
    Last edited by mtjt258; 09-07-2015 at 09:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اضافه کنم این افسردگی ناشی از تنهایی نیس در خیلی موارد
    شما نگاه کنین تو غرب با دوستی با جنس مخالف این نیاز بر طرف میشه قرار نیس ک ازدواج بر طرفش کنه؟حتما باید ازدواج باشه؟ دیگه مشکلات ما حله؟

مشکل جوونای ما ک افسرده زیاد داریم دلیلش عمدتا بر میگرده ب مشکلات فعلی مملکت ک هیچ انگیزه ای واسه اون جوون نذاشتن 4 تا تفریح درست حسابی ندارن نه کار هست ن حقوق درست درمون وضعیت فرهنگی بهم ریخته تو دوستی ها تاثیر گذاشته اینا هست ک افسردگی میاره ازدواج کردن هم فقط مشکل اینقدر اضافه میکنه ک این بدبختی ها کمرنگ تر میشع جاشو ب گنده ترش میده!
    فرض کن شما سر درد داری بعد سرطان میگیری! قطعا میچسبی ب سرطانه اون درد سرت رو فراموش میکنی از بس اون یکی سنگینه!
    خانواده کجا و دوستی با جنس مخالف کجا ؟ به هیچ وجه قابل مقایسه نیست .
    بنده عشقم اینه که برم خونه دخترم بدوه بپره بغلم . دوستی با جنس مخالف میتونه این نیاز رو بر طرف کنه ؟
    هرگز
    یک قدم جلو تر
    من که مردم و نیاز عاطفی زنانه ندارم عشقم اینه . نیاز زنها رو ببین چیه که اصلا قابل مقایسه با عشق من نیست .
    مهم : بنده قبل از ازدواج و قبل از بچه دار شدن هرگز تصور چنین چیزی را نمیکردم . ( یعنی باید چشید تا فهمید )

12. 2 کاربر از mtjt258 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

شما که زدی صورت مساله رو پاک کردی.
    اتفاقا اصلا هم برای ایشون زود نیست ایشون حق دارن وارد این به قول شما قضایا بشن.
    مهم ترین نکته تو روابط تجربه بدست آوردن و درس گرفتن هستش. تا وقتی تجربه ای نباشه چجور بتونه بفهمه فرق عشق با احساس زودگذر چیه؟
    برام سوال شد، یعنی هرکسی وارد این قضایا نشده و این جو نگرفتتش،مشکل داره؟
    من نمیفهمم تجربه اش چی هست؟اکثریت به دلیل پول و موقعیت طرف یا ارضا نیاز خاصشون پا پیش میگذارن!!اینجا عشق و علاقه در مقیاس وسیع زیاد مفهومی نداره،خواهشا سطح انسانیت و شعور غرب و روابطشون را با اینجا مقایسه نکنید،توهین به غربی ها هست

14. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

توی این سن عشق نمیفهمی چیه

این چیزایی که همسنای تو میگن همش احساسات زود گذره

بیخود کردی (مودبانه تر بگم بهتره) اشتباه کردی انقدر زود وارد این قضایا شدی

هنوز دهنت بوی شیر میده پسر جان برای خودت دارم میگم این حرفا رو وگرنه بیکار نیستم اینهمه تایپ کنم

همه اینجا خوبی شما رو میخوان پس توصیه میکنم تا چند سال دیگه که عقلت به این چیزا برسه دورو بر اینجور روابط نری
    این چه طرز صحبت کردنه؟
    یکم شخصیت داشته باش.
    عشق و علاقه اصلا ربطی به سن و سال نداره.
    اگه شما تو این سن و سال که بودی اطرافیانت زدن تو سرت حق نداری با آدمهای دیگه همونطور برخورد کنی.
    با بعضیها باید عین خودشون صحبت کرد.

16. 6 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •