224 صفحه شکم صابون زدید که چی بشه
جی تی ای سن اندریاس خوب بود روون اجرا میشد![]()
224 صفحه شکم صابون زدید که چی بشه
جی تی ای سن اندریاس خوب بود روون اجرا میشد![]()
کی گفته 2015، فوقش 3-4 ماه دیگه میاد![]()
Core I7 4770k
R9 290X 4GB
Ram 16GB
به نظرم از اون کنسولی که شما داری باهاش بازی میکنی خیلی روانتر و بهتر اجرا کنه خخخخ
دیگه تا امدن بازی برا نسل جدید و PC نیازی نیست تاپیک بازی مهم بمونه، پس تا اون موقع تاپیک از استیکی بودن خارج میشه.
از پست های غیرضروری هم جلوگیری میشه.
این رو سایت راک استار زده؟ اگه اینطور باشه سیستم آنچنانی هم نمیخواد
20 تا 30 گیگ خیلی کمه برای این بازی به نظر من اتفاقا آرزو کن حجمش هر چه بیشتر باشه تا جزئئیاتش هم بیشتر باشه
یه روز خوبم بیاد که جای pc نی
مگه توی تریلر ها ننوشته fall ینی پاییز
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
سیستم امضا جلو واچ داگز لعنتی به مشکل برخورد... نمی خوام توی دلت رو خالی کنما ولی همیشه بازیهای پر سر و صدا واسه PC که میان گند می زنن به اعصاب High End باز ها که یکیشم خودم هستم البته های اند بازی من توفیق اجباریه به خاطر شغلم انواع و اقسام قطعات سخت افزاری قدرتمند زیر دستمه ولی کلا هر وقت اومدم با کامپیوتر بازی رو اجرا کنم ضد حال خوردم بازی سازها همیشه گند می زنن به عناوین جنجالی وقتی می خوان بازی رو روی PC ارائه کنن من شک ندارم همین بامبول سر GTA V میاد سیستم شما و سیستم هایی که من بازی ها رو روی اونها تست می کنم دهها برابر قدرتمندتر از کنسولهای PS4 و X One هستند. ولی عملا توی بازیها به خاطر اشکال هی برنامه نویسی موقع اجرا به مشکل برمی خورن. به امید یه GTA V تر تمیز و بدون اشکال برای PC
به نظر منم حجم بازی بیشتر باشه خیلی بهتره
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
سخن شما متین و درسته دقیقا بازی ها روی PC طوری بوده که همیشه مشکلاتی رو داشته که حتی با سخت افزار خیلی قویتر دیدیم بازی دچار مشکلات fps و غیره ولی چی کنیم که PC رو دوست داریم که حتی همین Upgrade کردنو خودش جزو بخشی از لذت داشتن PC هست . البته به شخصه اگه بخام یه PS4 بگیرم فکر کنم هزینه و مشکلات کمتری داشته باشیم ولی خوب به موس و کیبورد عادت کردیم و اون کیفیت خاص گرافیک در PC
اگه یه سری بزنیم به سری قبل GTA دیدیم تا حالا هیچ مشکلی در نسخه های قبل روی PC نداشته ولی برعکس بازی هایی مثل Test Drive که همیشه برای من مشکل داشته و حتی تاپیک های زیادی هم دیدم کاربران در مورد مشکلات FPS صحبت میکنن
Last edited by jafarr; 05-07-2014 at 13:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)