تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 301 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض فتح‌الله‌زاده: پول نرسد می‌روم تا توانمندها استقلال را اداره کنند/نصف بودجه را تامین می‌کنم

علی فتح الله زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد اینکه محمد عباسی وزیر ورزش در خصوص اینکه وی گفته تا سوم خرداد در استقلال نمی ماند واکنش نشان داده و گفته اینگونه نیست، ما ارزیابی می‌کنیم و هر مدیری که می‌تواند با همین شرایط ادامه دهد می‌ماند وگرنه اصراری برای حضور فرد خاصی نداریم چرا که افراد توانمند زیادی هستند که می‌توانند این دو باشگاه را اداره کنند اظهار داشت: من قبلا گفته ام تا سوم خرداد منتظر بودجه استقلال می مانم تا آن را بدهند. ما برای سال آینده می خواهیم تیمی برای قهرمانی آسیا داشته باشیم و نقل و انتقالات برای فصل بعدی هم شروع شده است.

وی افزود: وزارت ورزش باید بودجه استقلال را بدهد. من گفتم وزارت سهم خودش را بدهد و اگر این سهم را تا سوم خرداد ندهند یعنی من را نمی خواهند. من کاری ندارم چه کسی چه گفته است اما باشگاه متعلق به وزارت ورزش است و می توانند هر تصمیمی خواستند بگیرند اما اگر این پول را ندهند به این مفهوم است که من را نمی خواهند.
    فتح الله زاده ادامه داد: من نهایت نصف بودجه استقلال را می توانم تامین کنم و اگر سهم وزارت نرسد می روم و طبق گفته خود وزیر افراد توانمندی هستند که می توانند بیایند و استقلال را با این شرایط اداره کنند.
    مدیرعامل استقلال در مورد اینکه با این شرایط هواداران نگران روزهای آینده خواهند بود، گفت: من با دست خالی چه کاری می توانم انجام دهم؟ باز هم می گویم توان من نصف بودجه استقلال است. اگر پول ندهند از همه تشکر می کنم و می روم.
    فتح الله زاده در ارتباط با مذاکره رویانیان با علی حمودی اظهار داشت: من در دوره ای که شایعه کرده بودند استقلال با بازیکنان سپاهان مذاکره می کند گفتم هستند باشگاه هایی که در حال مذاکره با بازیکنان ما هستند که منظورم همین علی حمودی بود. من از این مذاکره با خبر بودم اما همه این حرف ها بهانه است. بازیکن اگر بخواهد در تیمی بماند می ماند. مدیری عرضه داشته باشد بازیکنان خودش را حفظ می کند ولی کار پرسپولیس درست نبود اما ما هم دنبال مقابله به مثل نیستیم اگر از استقلال بازیکنی را بگیرند ما هم بازیکن می گیریم اما فرق اینجاست که باشگاه استقلال حرف نمی زند بلکه عمل می کند.

2. 3 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از یک منبع موثق خبر رسیده در صورت نرفتن استقلال به جمع 8 تیم اسیا رحمتی میره تراکتور
    یعنی همه چیز تموم شدست فقط اگه بریم بین 8 تیم احتمالش هست سید بمونه

محتوای مخفی: صحبتهای ادمین ابیته با سید در ف.ب 

به سلامت

منتظرتیم پسر

4. 10 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به سلامت

منتظرتیم پسر

در صورت رفتن رحمتی منم دوست دارم طالبلو بیاد .

الشباب مرموز است | قلعه‌نویی: باید به برنامه‌ریزی آسیا ایراد گرفت | قهرمانی‌های استقلال به این تیم شخصیت داده است

امیر قلعه نویی در نشست خبری قبل از دیدار مقابل الشباب امارات در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا گفت: ابتدا جا دارد از میزبانی خوب تیم الشباب تا به این لحظه تشکر کنم. فردا بازی بسیار حساسی است الشباب مرموز بازی می‌کند آنها را انالیز کردیم متوجه شدیم از کمترین موقعیت گل می‌سازند الشباب خوش شانس هم است در بازی با صبا که پیروز شدند شانس داشتند و در دیدار با پاختاکور هم همین اتفاق برای آنها افتاد با برنامه و با حوصله بازی می کنند آنها 3 مهاجم خوبی دارند و برنامه ما در این بازی این است که ارتباط مهاجم و هافبک قطع کنیم. الشباب نقاط ضعفی هم دارد که فعلا به این مسئله اشاره نمی کنم.

وی افزود:‌ما در این بازی به دنبال چند هدف هستیم که برنامه اصلی ما نباختن است در بازی خارج از خانه مساوی بد نیست اما روحیه من همیشه هجومی است و سعی می‌کنیم برنده خارج شویم واقعیت فوتبال حرف نیست و در 90 دقیقه باید ببینیم چه اتفاقاتی می‌افتد.

قلعه نویی در پاسخ به این سوال که بهترین دفاع و دروازه بان آسیا را دارد و چه برنامه‌ای برای مهار مهاجمان الشباب در نظر گرفته است، خاطرنشان کرد: در این چند روز روی نقاط ضعف و قوت الشباب کار کردیم یکی از دستورات ما در بازی فردا انجام پرس تیمی است مخصوصا در یک سوم میانی این کار را می‌کنیم تا ارتباط هافبک و مهاجمان را قطع کنیم.

سرمربی استقلال در مورد اینکه آیا به قهرمانی فکر می‌کند،‌ یادآور شد: تیمی که می‌خواهد موفق شود باید برنامه بلندمدت داشته باشد در همه دنیا تیم‌ها با برنامه جلو می‌روند هیچکس فکر نمی کرد 2 تیم آلمانی به فینال لیگ قهرمانان اروپا برسند همه برنامه می ریزند اما در پایان اتفاقی می‌افتد که هیچکس فکر نمی‌کرد. ما پتانیسیل خوبی داریم نیروی انسانی خوبی پشت ما است باید یک ایراد از آسیا گرفت. تیمی که می‌خواهد در لیگ قهرمانان آسیا قهرمان شود باید 2 تیم داشته باشد مرحله یک چهارم در زمان اوج تیم‌های شرقی و افت تیم‌های غربی است. ما الان 3 ماه تعطیل می‌شویم و دیگر بازی نداریم اما تیم‌های شرقی درست در زمان اوج بازی‌های خود قرار دارند. توقع من از رئیس جدید این است که برنامه بازی‌ها را درست کند.

وی در مورد اینکه آیا قهرمانی استقلال در سال 1991 در لیگ قهرمانان آسیا و اینکه خود او آن زمان بازی می‌کرده می‌تواند به این تیم کمک کند، تأکید کرد: من در آن تیم بازی می‌کردم اما سطح فوتبال خیلی فرق کرده است فوتبال آسیا پیشرفت کرده دارد به رقابت با تیم‌های اروپایی و آسیایی نزدیک می‌شود. قهرمانی‌های سابق استقلال در آسیا به تیم‌مان شخصیت داده است.

Last edited by Nasser_ZRE; 14-05-2013 at 18:22.

6. 10 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

خب باز هم می گم الان وقتش نیست ولی به زودی حقایق جدیدتری مشخص می شه.......

این فعلا یکیش....

8. 6 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

در صورت رفتن رحمتی منم دوست دارم طالبلو بیاد .
    بله ولی دیگه وحید اصلا مثل قبلش نیست.......توی تیم ملی نونهالان تمرین می کرد حتی نمی تونست یه دایو بزنه و واقعا افت بسیار شدیدی کرده و فکر نمی کنم پاسخگوی ما توی لیگ قهرمانان باشه.....

به نظر من بهترین جانشین حامد لک هست.....

10. 7 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فعلا نگرانیمون باید برای فصل بعد باشه ! اینطور که پیداست فتل میخواد بره ! نمیدونم 3 خرداد تازه این بره چند روز طولش میدن یکی دیگه بیاد کی بازیکن میگیرن پس !؟ کی تمدید میکنه !!!

12. 9 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به نظر من اگه الشباب رو ببریم و سعود کنیم خیلیا میمونن

14. 7 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از یک منبع موثق خبر رسیده در صورت نرفتن استقلال به جمع 8 تیم اسیا رحمتی میره تراکتور
    یعنی همه چیز تموم شدست فقط اگه بریم بین 8 تیم احتمالش هست سید بمونه

محتوای مخفی: صحبتهای ادمین ابیته با سید در ف.ب 

به سلامت

منتظرتیم پسر

همش شایعه شک نکن.همیشه قبل از بازی های مهممون تو آسیا از این شایعه ها راه میافته خود مهدی بعد قهرمانی گفت الویت اولم استقلال است و هیچونه پیشنهادی تا این لحظه ندارم.
    بعدم خبر پیشنهاد تراکتور حدودا مال 2ف3 هفته پیش هست مهدی هم جمعه گفت هیچ پیشنهادی نداره.پس میفهمیم که شایعه بیش نیست .

16. 4 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

اگه قرار باشه سید بره و گلر دیگه ای جاش بیاد من واسم هیچ فرقی نمیکنه کی بیاد !!!

چونکه سطح بازیه سید اصلا توی ایران پیدا نمیشه و بقیه گلر ها هم شاید یکی 2 درصد از همدیگه بهتر باشن همشون مثل همن و زیاد فرق نداره کی بیاد !! پس اگه قراره گلرمون بره بهتره دفاعمون رو حفظ کنیم که بدجور خطری میشه !

================================================== ================================================== ==========

یه جمله ی خوب و معروف میگه : داشتم داشتم مهم نیست . دارم دارم مهمه !!

نمیخوام از تاریخ و قهرمانی تو آسیا بگم چون میدونم نه من نه شما استقلالیا تاریخ پرست نیستیم چون اگه بودیم تیممون الان اینقدر پیشرفت نداشت و فقط درجا میزدیم . برای همین بیشتر دوست دارم از زمان حال و داشته هامون بگم که چندتاشو بگم ببینم چقدر خاطرخواه دارن :

1 : فرهاد مجیدی ( هفت مقدس )

بازیکنی که یه نفره میتونه یه ورزشگاه 40 میلیونی رو پر کنه . بازیکنی که انگار نه انگار 38 سالشه . بازیکنی که وقتی توی زمینه با تمام وجود و غیرتش بازی میکنه . بازیکنی که توی ایران به غیر از لباس استقلال هیچ لباسی نپوشیده و نخواهد پوشید . بازیکنی که حماسه ی 4 رو آفرید . بازیکنی که در سال 2010 محبوب ترین بازیکن جهان شد . محبوب ترین بازیکن ایران . بهترین گلزن ایرانی در آسیا . اسطوره ی تیم و ستاره ی تموم نشدنیه تاجیها و ...

2 : سید مهدی رحمتی ( عقاب آسیا )

بهترین گلر زمان حال آسیا بدون شک و تردید . بهترین گلر این دهه فوتبال ایران . برجاگذاشتن بهترین رکوردهای باورنکردنی در استقلال . با جون و غیرت و مصدومیت توی زمین بازی کردن . گلری که خیلی از تیما حسرت نصف اونو میخورن !!!

محتوای مخفی: سید مهدی رحمتی 

3 : پژمان منتظری ( پژمان با تعصب )

یکی از بهترین مدافعان تاریخ لیگ برتر فوتبال ایران . بی شک و یقینا بهترین مدافع زمان حال در ایران . از بازیکنان موثر جنگنده و با غییییرت استقلال . بدون چشم داشت به پول و تیم دیگه . از اسمش مشخصه پژمان با تعصب !!! خیلی مرده ...

محتوای مخفی: پژمان منتظری 

4 : مجتبی جباری ( زیدان آسیا )

خلاق ترین و متفکرترین بازیکن حال حاضر لیگ برتر ایران . بهترین بازیساز و بهترین پاسور . با به جا گذاشتن آمار رویایی در این فصل استقلال . زیاد حاشیه داره اما وقتی تو زمینه واسه ی همه یه ترسی به وجود میاره ...

محتوای مخفی: مجتبی جباری 

5 : امیر قلعه نوعی ( ژنرال )

راجع به این مرد چی میشه گفت ؟ 100 خط بنویسی بازم چند خط از شاهکارها و رکوردهاش رو جا میذاری !!!! بهترین سرمربی تاریخ لیگ برتر ایران . پرافتخارترین سرمربی تاریخ لیگ برتر ایران . 3 قهرمانی با استقلال در 3 دوره . دارای هجومی ترین تیمهای تاریخ لیگ برتر . با سیاست . باهوش . زرنگ . ثبات کاری . عدم ایجاد حاشیه . بزرگ کردن تیمهای دسته یکی از جمله تراکتور . ثبات کاری دادن به تیمهایی از جمله استقلال و سپاهان . از جون مایع گذاشتن برای تیمی که توش داره کار میکنه . بدور از مادیات و هزاران ویژگیه ی دیگه مربوط به ژنرال ...

محتوای مخفی: قلعه نوعی 

همه ی همه جمع شدن تا یه تیم به اسم استقلال ( تاج آسیا ) الان قهرمان لیگ برتره . صدر نشینه گروه مرگه در آسیا . تنها نماینده ی ایران و آبروی ایران در آسیا . رتبه ی 90 و خورده ای در رنکینگ فیفا بالاتر از بقیه تیمهای ایرانی ( با سپاهان تفاصل کم و با پرسپولیس تفاصل 300 رقمی !! )

حالا خداییش از اینکه استقلالی هستی احساس غرور و قهرمانی و سربلندی بهت دست نمیده؟

البته خیلی بازیکن دیگه هستنا مثل جواد لالیگایی که جلوی کسایی مثل مسی و ژاوی و اینیستا بازی کرده که کسی حتی خوابشم نمیبینه !!! اما خوب ما کسایی که یه سال توی تیم بازی میکنن رو گندش نمیکنیم بگیم بازیکن ما بوده !!! از این عادت ها استقلالیا نداره . باید خونشون آبی باشه تا اسمشونو بذاریم اسطوره و ستاره

Last edited by Mohammad.F.M; 14-05-2013 at 20:30.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بازیکنی که یه نفره میتونه یه ورزشگاه 40 میلیونی رو پر کنه . بازیکنی که انگار نه انگار 38 سالشه . بازیکنی که وقتی توی زمینه با تمام وجود و غیرتش بازی میکنه . بازیکنی که توی ایران به غیر از لباس استقلال هیچ لباسی نپوشیده و نخواهد پوشید . بازیکنی که حماسه ی 4 رو آفرید . بازیکنی که در سال 2010 محبوب ترین بازیکن جهان شد . محبوب ترین بازیکن ایران . بهترین گلزن ایرانی در آسیا . اسطوره ی تیم و ستاره ی تموم نشدنیه تاجیها و ...
    صرفا جهت اطلاع
    توجه کردید این هفت فقط واسه ما هفته مقدسه؟
    چقدر هفت داشت این لیگ
    تا حالا توجه کردید
    7-17-27-37-47-57-67
    جالبه ها وقتی امتیازارو بر مبنای 7 مینویسی دقیقا 7مین امتیاز میشه امتیاز استقلال تو لیگ برتر
    اولین 7 هم میشه....
    برای ما 7 مقدس برای .... نشانه های فراماسونری
    عشق است فرهاد خیلی دلم میخواد جام آسیارو با اون تعصبش بالاسرش ببره
    نمیدونم ولی یه حسی شدیدا بهم میگه امسال قهرمانیم
    به امید خدا امسال به بعضیا ثابت میکنیم چندسال تو آسیا بودن چه فایده ای داره
    یعنی منطق به این زیبایی ندیده بودم بقیه تیما تو آسیا چیکار میکنن که مثلا ماهم بریم آسیا؟
    مثل این میمونه من بگم معدل من 20 که نمیشه آخرشم 14واحد بیشتر پاس نمیکنم پس بیخیال هر ترم مشروط شم

19. 9 کاربر از 3D-Max بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •