پروتکت کردیم تا میایم بیرون می کوشنمون
پروتکت کردیم تا میایم بیرون می کوشنمون
سلام من نبودم اينجا خبري نشد ؟؟
الان تووجه سرور بازي ميكنيد ؟؟؟
اي لينك 1.5.1 رو از جا بارم ؟؟
modloder 1.5.1 هم مي خوام همراه با x-ray و بقيه مواد جحت حال كردن![]()
دوستان با ویندوز xp میشه 1.5.1 رو بازی کرد؟
آقا هرکس بلده سرور بزنه من حاضرم اسپانسرش بشم و هرماه حدود 100 هزار تومن بدم
و راستی این سروری که الان توش هستین pixelcraft من و چند تا از بچه ها یه خونه زدیم و protect کردیم اگه خواستین میتونین بیاین
و یک سرور بهتر سراغ دارم که ip:Build.mcspcearft.nl هستش که هرکس اومد به من پیام بده یا همینجا بگه البته این سرور ریست هاش و لاگ هاش بیشتره ولی امکانات بیشتری میده
خودتو خسته نکناگه پول بده بودن من 1000 بار پیشنهاد دادم نیومدن وگرنه اگه 10 نفر باشیم نفری 15 هم بدن یه سرور میزنم جیگر
دکمه های کی بردتو میخوری
حالا من دارم فعلا سایت میزنم برای سرور اگه پایه بودیدکه بودید منم هستم کلی هم پول دارم پایه نبودید ؟
به جهنم خودم می زنم اما شریکی بهتره 1 ماه نمیشه سرور خراب میشه حدود 3 ماهی میشه شریکی سرور زد راحت
من که هستم سرور هم با خودم
شریکارو پیدا کن
سلام عزیزمکجا بودی دنبالت بودم تا الان ؟
یاهو منو اد کن با هم حرف برنیم شاید به یه نتیجه ای رسیدیم سروری زدیم ( من خودم 3 تا سرور زدم به دلیل گرون بودن وی پی اس تو ای.......ر....ا.....ن :| نتونستم ادامه بدم )
یاهوم همین جا زیره اکانتم هست اد کن به حرفیم![]()
Last edited by mehrankhanhoy; 30-03-2013 at 01:47.
اینم یک سایته خوبه برای ماین کرفت اما هنوز شروع کارشه ولی بدک نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سر بزنید.
من و یکی از دوستام یک سرور بازی ماینکرفت راه اندازی کردیم
امیدوارم بدون مشکل بتونیم کنار هم بازی کنیم
ویرایش:
به علت ضعیف شدن سرور!!! و لگ بالا فعلا سرور تعطیل شد
فعلا سرور مهران هستماینکرفت خونمون کم نمیشه
![]()
Last edited by prosny; 31-03-2013 at 19:11.
الا رفتم اصلا نشد بازی کنم پر از lag بود همش crash میشدم![]()
لگ بازی توی ساعات شلوغ اینترنت ایران (بین 9 شب تا 2بامداد) بالا میره
ولی توی بقیه ساعات لگ نسباتا پایینی داره
الان چند روزه که سرور ران هست و دوستان از جاهای مختلف ایران تست کردن، لگ بازی در حدی نبوده براشون که نتونند بازی کنند
توی سایت بازی هم گفته شده این سرور فعلا برای تست و بررسی بعضی از موارد زده شده و خالی از عیب نیست
از دوستان خواهش دارم سعی کنند توی این یک ماه توی سرور باشند و بازی کنند (حتی اگر لگ بازی اذیتشون می کنه و بازی براشون خسته کننده میشه)
تا ما بتونیم آخر این ماه به کمک دوستان یک جمع بندی و بررسی کلی انجام بدیم و یک سرور داخل ایران خریداری کنیم (به احتمال زیاد سرور خریداری شده یک ساله هست)
قراره بعد از یک ماه یک نظرسنجی توی سایت قرار بدیم و سوالاتی رو از دوستانی که توی این یک ماه با ما همکاری کردند و توی سرور بازی بودند بپرسیم و با استفاده از جواب های اون دوستان یک vps مناسب خریداری کنیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)