تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 602 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اگه کسی میگه فلان هدفون "بهترین" هست، ازش بپرسید "در مقام مقایسه با کدوم هدفونها؟"... یا آمپها... یا هرچی. این خوبه که مردم تجهیزاتی که میپسندن رو پیشنهاد بدن، حتی اگه اولین و تنها هدفونشون باشه، ولی کاملا منطقیه که بخواید بدونید چرا فکر میکنن خوبه و بدونید که خوب از نظر اونها یعنی چی. هرکسی حق داره نظرش رو بگه، ولی حقیقت همواره اینطور ایجاب میکنه که بعضی نظرها از بقیه آگاهانه تر هستن و همه نظرها برابر نیستن.
    زمانی که همه در یک سطح تجربه نباشن مطمئنن کسی یا کسانی پیدا میشه که بیشتر از بقیه تجربه کرده باشه ولی جایی مثل اینجا که اکثریت در حد چند مدل هدفون نه چندان متفاوت تجربه داریم چندان تفاوتی نیست که بشه خیلی با جزییات از طرف مقابل نظر گرفت
    به نظرم بهتره توی این انجمن ها هر کسی تجربه خودشو که فکر میکنه درسته به اشتراک بزاره تا اگر درست نباشه هم خودش و هم دیگران متوجه اصل ماجرا بشن و اگه درست باشه که همه کسایی که اون نظر رو می خونن چیزی به تجربه خودشون اضافه کرده باشن

نکته اینکه خیلی کاربردها و شاخه هایی که با سلیقه فردی سروکار داره خیلی قوانین جامع و کاملی برای انتخاب ندارن که همه گیر باشه که بشه گفت این خصوصیات وجودشون باعث میشه بهترینی برای همه باشه حالا کاربرد هدفون که شخصی و کاملا فردی و همراه با سلیقه های فردی و خاص استفاده کننده هست موضوع رو پیچیده تر میکنه اونم زمانی که کاربردهای متفاوت و ابزارهای متفاوت باعث تغیر چند برابری شاخصه های انتخابی میشه اینجا هم قیمت و دسترس بودن هم که برای خودش داستانی داره:
    1. کاربرد
    2. بودجه
    3. سورس
    4. دسترس بودن
    5. کیفیت
    6. کمیت همه چیزایی که برای فرد مهمه نه همه مثل شکل و اندازه و وزن و حتی رنگ یا حتی شنیده های گاه بی پایه و حتی حس قلبی که نسبت به انتخاب هدفون هست

همه اینا رو در نظر گرفتن و انتخاب کردن برای همه قابل انجام نیست چون شاید تجربه ای خاص نداشته باشن و یا اینکه انگیزه انتخابشون با بقیه متفاوته هر چند بدونن ممکنه بهترین مدل هم که به کاربردشون نزدیک تر بود در دسترس تر بوده اما بهش بی توجه عمدی بودن

در آخر هر کسی هر چیزی که تجربه کرده توضیح بده تا هم خودش بیشتر تجربه کنه هم دیگران هیچ فرق نمیکنه هدفون و سورس شما چی و با چه قیمتی باشه مهم اون روش و تجربه س که با توضیح دادن برای دیگران باعث انتقال تجربه میشه
    همه شما حدقل یه هدفون ارزون قیمت داشتین و دارین و مقایسه کردن صداش با هدفون مورد استفاده تون فک نمیکنم کار خیلی سخت و پیچیده ای باشه
    یا اینکه صبر کنیم تا چند هدفون چند میلیونی بخریم بعد...

شما هم موفق باشید.

2. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

برداشت من از اين جمله بيشتر به اين صورته كه وقتي كسي مي خواد از كسي مشاوره بگيره، بايد هر دو طرف مقياس هاي سنجش صداشون با هم يكي باشه
    اين ربطي به قيمت هدفون نداره، من به شما مي گم يدونه هدفون ٢٠ هزار تومني با بيس خوب بهم معرفي كن، شما از كجا مي خوايي بفهمي كه منظوره من از بيس خوب چيه؟ براي شما ممكنه بيس ep630 زياد باشه، ولي براي من بيس اون خيلي هم به اندازست، پس در ابتدا ما دو تا بايد نظرمون رو در مورد يك هدفوني كه هر دو شنيديم، با هم مقايسه كنيم، تا بعد از اون من بتونم از نظرات شما استفاده كنم؛ مثلا وقتي من فهميدم به نظر شما بيس ep630 زياده و در صورتي كه به نظر من بيسش مناسب بود، اونوقت وقتي شما توي ريويو مينويسين كه بيس ex1000 متعادله، من متوجه مي شم كه ex1000 براي من بيس خيلي كمي داره

پس هر دو طرف نياز به يدونه مقياس براي توصيف صدايي دارن ( كه توي مثالم، اين مقياس ep630 بود كه اكثرا صداش رو شنيديم) وگرنه صحبت كردن با واژه هايي مثل عالي و خوب و باحال و خفن و ... چيزي جز يك چت كردن نخواهد بود كه در نهايت فقط ميتونه يك تصور كلي در خواننده ايجاد كنه

من خودم عاشق مقايسم ، هرچي هدفون دستم اومده مقايسه كردم ولي خب هدفون هاي بنده كلا ٣ تان خب
    ٢ ماهيهم ميشه كه بخاطر توصيه هاي خيلي زياد توي فروم انوريها، يدونه sony mh1c از يكي از دوستان توي فروم همسايه خريدم كه واقعا راضيم، فقط مشكل اين بود كه ep630 يا ep830 نو، براي مقايسه نداشتم
    Last edited by rave-87; 22-03-2013 at 15:50.

4. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه i-din's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Lost

پيش فرض

فکر کنم fostex th-900 هدفون مورد نظرتون باشه قیمتشم مناسبه فکر کنم حدود 2000 دلار هست با مشخصاتی که گفتین مطابقت داره
    اگه دلار 2000 بود می خریدم

داره خودمونی میشه i-din's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Lost

پيش فرض

نظرم رو momentum هستش (بیشتر به خاطر استایلش(اینم یه فاکتوره برا خودش) و cap بزرگترش)
    با hd280 تست کردم نسبتا بهتر بود !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صد دلار گیفت کارت تو آمازون داشتم که عقده اش مونده بود رو دلم که خرجش کنم... امروز در یه تصمیم احساسی همش رو خرج کردم و یه سانسا کلیپ زیپ و یه کلیپش اس 4 گرفتم گه امیدوارم تا 2 هفته دیگه به دستم برسه... هدفون مومنتم سنهایزر رو اینجا دیدم واقعا ظاهر عالی داشت ولی متاسفانه تست صدا نداشت.... اسکال کندی اویتور طلایی هم چیز چشم نوازی بود و همچنین سونی ام دی آر 1 که رو سر خیلی راحت بود ولی ایزولیشن کمی داشت... به هر حال استرالیا خرید کردن به طرز عجیبی غیر منطقیه...

8. 3 کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hemai's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان از Closed-back استفاده میکنند یا Open-back کدوم به نظرتون برای کاربرد شخصی بهتره ؟

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان

میخوام بدونم این ایرفون کیفیت خوبی داره یا نه :

میخوام برای سانسا کلیپ م بخرم...ایرفون خودش از اینا نیست که داخل گوش میره...میخوام عوضش کنم

حقیقت داره که 60 تومن قیمتشه؟

درود

از اساتید کسی نبود یه جوابی به ما بده؟

ممنون!

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان از Closed-back استفاده میکنند یا Open-back کدوم به نظرتون برای کاربرد شخصی بهتره ؟
    سلام دوست عزیز
    لینک زیر که توسط اقا رضا تهیه شده
    توضیح کاملی میده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید.

12. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

درود خدمت دوستان . سال نوتون هم فرخنده باد.

من ميخوام يه هد فون بگيرم براي گوشيم (HTC DESIRE) ولي كلا نميدونم چي بگيرم. اين صفحه اول اينارو هم خوندم گيچ شدم يه خورده

بودجه تا 100 اينا ولي پيشنهاد تون رو تو اين رنج بدين. واقعا نميدونم بيشتر از اين ارزش داشته باشه يا نه . بيشتر از همه اهنك هاي راك گوش ميدم كه بيشترشون شايد گيتار الكتريك داشته باشه.يك مقدار كم هم رپ يا ترنس.

من In-ear رو بيشتر ميپسندم چون وقتي ميره تو گوش صداش واضحتر هست. ولي مشكلش اينه مثلا صبح كه بخوام برم دانشگاه ممكن از گوش بيوفته . از يه طرف هم نميدونم براي شنوايي تا چه حد ضرر داره. مشكل جداشدگي سيم هم زياد نداشته باشه.

اگر بشه همين امروز برم بگيرم هر طور شده چون ميرم مسافرت ، نشد هم كه بعدا.

پيشاپيش ممنون.

يه Klipsch Image S4 ديدم تو cnet كه امتيازاش از همه بالاتر بود تو اين رنج قيمت.

اينا چند هست اينجا با اين $‌؟
    Last edited by NIMA_AZX; 23-03-2013 at 18:03.

داره خودمونی میشه arshia66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز آقا ی هدفون بهمن معرفی کنید تا رنج 160 باشه تو گوش هم بره

چیزایی که من میخوام سر سخت باشه چون تو جیب پشتم میزارم نشکنه

صدای خوب داشته باشه برای موسیقی راک

دارای ریموت کنترل که بر روی اندروید 4.2 جیلی بن کار کن

خودم از هندزفری گوشیم که اس3 باشه راضیم اما دنبال ی چیز بهتر میگردم

مدلی هم معرفی میکنید جایی رو هم بگید که بشه اصلشو خرید چون الان تقریبا تمامی جنسا قلابی هستند

این مدل به نظرتون چطوره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •