سلام....
شاید بهتره کار هایی که در حقشون کردی رو بیادشون بندازید تا شاید سرشون به سنگ خورد آدم شدن.
اگه جواب نداد دیگه شما هم کاری به کارشون نداشته باشید و بهشون بی مهلی کنید.
.
.
.
.
.
.
.
موفق باشید.
سلام....
شاید بهتره کار هایی که در حقشون کردی رو بیادشون بندازید تا شاید سرشون به سنگ خورد آدم شدن.
اگه جواب نداد دیگه شما هم کاری به کارشون نداشته باشید و بهشون بی مهلی کنید.
.
.
.
.
.
.
.
موفق باشید.
کسانی که تا کنون رابطه ای با جنس مخالف نداشتن و به عبارتی ازشون دوری می کنن و خوششون نمیاد چکار باید بکنن؟![]()
نام سعدی همه جا رفت به شاهد بازی ** کاین نه عیب است که در مذهب ما تحسین است .
ادامه همین راه بالا رو که خدمتتون عرض کردم ادامه بدید.
تازه میشی مثل ما . . . شایدم هستی ...
سلام . اون قسمت آخر نگران کننده هست . اگر فردی فقط از همسرش خوشش میاد اما از بقیه خوشش نمیاد , این مهم نیست بلکه مفید هم هست . اما اگر کلاً از جنس مخالف خوشش نمیاد و سنش هم بالا نیست ( حدود 80/90 سال ) , این نگران کننده هست چون این یعنی خروج از حالتِ نرمال . اگر از جنس موافق خوشش میاد وضعیت بسیار نگران کننده و خطرناک هست خصوصاً اگر مذکر هست خیلی خیلی خطرناک هست
سلام .
نه جناب ، اینطور هم نیست .
این باور شما باوری مذهبی و سنتی ست ... این مسایل در دنیای امروز پذیرفته و حل شده هستش...
همجنسگرا رو نباید به دید آدم مجرم نگاه کرد ... مث معتاد میمونه که میگن مجرم نیست ، بیماره ...
البته من فقط قصد دفاع از حقوق انسانی شونو دارم و برای خودم هم به هیچ وجه قابل درک نیستند!
در مورد بنده هم فکر بد نکنید ... من اتفاقا فقط از جنس مخالف خوشم میاد.![]()
Last edited by banii; 19-09-2014 at 13:12.
سلام.
به هیچ وجه خطرناک! نیست. این عده ای که شما بهشون اشاره کردی Homosexual هستن. و اگر واقعا فک میکنید که هومو بودن خطرناکه، پس شما خودت یک هوموفوبیک هستی که باید بیشتر از همه به فکر خودتون باشید.. !
در ضمن، این دوستمون هم دقیقا نگفتن که مشکلشون چیه. شاید تمایل به جنس مخالف دارن و صرفا از بودن درونِ یک رابطه لذت نمیبرن یا هر چیزه دیگه ای.. که باید دقیقتر بگن.
Sent from my Phone using Tapatalk.
به نظر من کار خاصی نباید بکنن
هر موقع که وقتش شد ، از جنس مخالف خوششون میاد
مثله اینه که بگین کسایی که از نون سنگک خوششون نمیاد چیکار باید بکنن؟(بلا نسبت جنس مونث ، فقط برای مثال گفتم اینو)
اینا یا الان گرسنه نیستن ، یا گرسنه هستن و با چیزای دیگه میتونن خودشونو سیر کنن یا....
البته این حالت کلیش بود و من خودم تو زندگی خودم یه نیاز خیلی خیلی خیلی مهم میدونم این رابطه با جنس مخالف و ارتباط داشتن باهاشون، این جنس مخالف شامل مادرم ، خواهرم ، دوستان دانشگاه ، همسر آینده ، خاله ، عمه و...... ست
یعنی وقتی که یه مدتی در جایی بدون حضور جنس مخالف باشین ، دقیقا حس میکنین که این نیازی که میگم چیه
سلام . گفتنی ها گفته شده و راه ها و مسیرها مشخص شده . هر فردی هم بدنش متعلق به خودشه و آزاده که علناً یا مخفیانه هر کاری دوست داره باهاش انجام بده و مسئولیت و عواقبِ رفتارش هم با خودشه و چه باور کنه چه باور نکنه , چه خوشش بیاد چه خوشش نیاد باید یه روز حساب کتاب پس بده . این دنیا طوری طراحی شده که چیزی رو مجانی و بدونِ حساب و کتابِ نهائی به کسی نده .
این قضیه میتونه علت روانی داشته باشه شاید یه اتفاق و یه خاطره توی بچگی باعث شده احساس خوبی نسبت به جنس مخالف نداشته باشید و به سمت جنس موافق کشش پیدا کرده باشید یا شایدم تحت تاثیر فیلم و.. چیزهایی که دیدید قرار گرفتید.
شایدم انقدر رابطه تون با جنس مخالف نزدیک و آزادانه نبوده که اون حس در شما ایجاد شه، به نظرم همین که بیشتر وقتا توی جامعه ما دختر و پسر از هم جدا میشن باعث میشه این میل دیرتر بیدار شه.. دیدم کسایی رو که موقع ازدواجشونه ولی از لحاظ حسی معنی جنس مخالف رو نمی دونن و نمی دونن چیکار باید کرد...
از هورمون هم میتونه باشه: هورمون مردونه اگه مقدارش پایین بیاد روی تمایلات شخص خیلی تاثیرگذاره...
بستگی به خودتون داره : اگه ناراضی از شرایط فعلی تون باشین می تونید خودتون رو عوض کنید. اگه هورمونی باشه خیلی ها به دکتر مراجعه میکنن و با دارو مشکلشون حل میشه..
اگه علت روانی داشته باشه پیش مشاور میرن.. اگه به خاطر ارتباط کم با جنس مخالف باشه شاید یه رابطه باعث شه عشق و تمایل به جنس مخالف توی شما ایجاد شه..
Last edited by miss_ava7; 19-09-2014 at 16:47.
حالا کی گفت همجنس گرا؟ گفته شد تمایل به جنس مخالف نداره؟ نشنیدید میگن طرف از زنها بدش میاد؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)