این دستور رو من زدم رو سیستمم ؛ سایتهایی رو آورد که سریشون رو تا حالا حتی نشنیده بودم !
لپ تاپم رو فقط خودم استفاده می کنم !
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
این دستور رو من زدم رو سیستمم ؛ سایتهایی رو آورد که سریشون رو تا حالا حتی نشنیده بودم !
لپ تاپم رو فقط خودم استفاده می کنم !
خب شما بطور مستقیم و غیر مستقیم با DNS ها در ارتباطی و ممکنه بطور غیر مستقیم یه آدرس رو IP ش رو از DNS گرفته باشی.
سرویس spooler رو چک کن .
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
local area connection > RC > properties > configure > advanced > link speed & duplex > 100Mbps / fullduplex > ok > ok > ok ?
conflict IP رو هم چک کن .
Last edited by masood.ashoori789; 16-07-2011 at 00:18.
mostafait اگه این مشکلت رو حل کرد حتما بگو.
چطوري سرويس Spooler رو چك كنم؟
اين سرويس در كجاست و چه عملي رو انجام ميده و با كدام قسمت از ويندوز در ارتباط هست؟
شاد باشيد![]()
سلام.
Spooler مربوط به پرینتر هستش.
این سرویس رو از کنسول services.msc میتونی پیداش کنی.
سلام
مدتی هست برای مشاهده تنظیمات فایروال به این پیغام برمیخورم
windowsd firewall setting cannot be displayed because the associated service is not running
در نتیجه تنظیمات مربوط به سربرگ computer name از my computer غیر فعال میشه.
از توي administrative tools هم كه ميرم سراغ services باز هم نميتونم اين سرويس رو استارت كنم و همون ارور رو ميده.چه كنم؟
سلام.
یهنی نمیتونی سرویس Windows Firewall رو فعال کنی ؟
چه اروری میده ؟ ازش عکس بگیر بزار.
من از طریق مودم لپ تاپ و pc شبکه کردم اما یه چند روزیه با اینکه کاری نکردم دیگه نمی تونم از کامپیتر چیزی کپی کنم تو لپ تاپ البته از لپ تاپ به کامپیوتر کپی می شه
این پیغامو میده موقع کپی :
the specified network name is no longer available
سلام من دوتا سیستم دارم که کارت شبکه انبرد دارن وروی هر دوتا 7 نصبه و همینطور یک عدد سوییچ 8 پورت مدل DES-1008D هم دارم که فقط تا 11 مگابایت ارسال و دریافت اطلاعات داره یعنی سوییچش از این نوعه و گیگابایتی نیست.
بگذریم من هر وقت میخوام وارد اون کلاینتم بشم کلی وقت میگیره یا اینکه اصلا داخل نمیره و فایلهای شیر شده رو نشون نمیده یا باید ریست بکنم -یا اینکه کانکشن ور غیرفعال و دوباره فعال کنم یا اینکه با دراوردن و جازدن دوباره کابل به سوییچ وارد سیستم بشم.
به نظرتون مشکل از کجاست؟
هر وقت بخوام سیستم جدید از طریق کابل دیگه اضافه کنم خیلی وقت میگیره یا باید تمام روشهای بالا رو انجام بدم که بگیره
سوییچ رو دست دو گرفتم و سالمه چونکه کار میکنه-کابل هم مغازه دار زد و مشکلی فکر نکنم داشته باشه و نو هم است.
لطفا راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)