نه دیگه ببین الآن 9 برد داریم و 12 مساوی که میشه 39 امتیاز که اگه 2 تا کسر میشد امتیازمون 37 میشد
نه دیگه ببین الآن 9 برد داریم و 12 مساوی که میشه 39 امتیاز که اگه 2 تا کسر میشد امتیازمون 37 میشد
شبکه دو، پرسپولیس-راه آهننحوه پخش بازی ها خیلی مسخره بود
ما که خیلی اذیت شدیم تا بازیمون رو دیدیم
همه شبکه ها بازی سپاهان رو میداد!!!!!
شبکه سه، بازی سپاهان-ذوب و استقلال-نفت و لحظات مهم باقی بازیها
شبکه ورزش، تراکتور-مس
شکه شما، هم فولاد رو داشت گویا
کانالهای استانی، باقی بازیها
رو نشون دادن؛ که زیرنویس هم شد..
اطلاع از پخش زنده های ورزشی تلویزیون: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا بطور کلی برنامههای سیما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که میدونم اون دو امتیاز اصلاً کسر نشد که بخواد برگرده ... کسر شد ؟!
در مورد بازی هم، چیزی نمیشه گفت، گفتنیها رو بچهها گفتن ...
دروازه بان که هر چی توپ اومد گل خورد، دفاعای کنار هم که افتضاح بودن، دفاع وسطا هم جاگیریشون در حد بازیکنای محلات بود ...
تو خط هافبک به نسبت بهتر بودیم، اما باز تیم رو دوش کریمی میچرخید ... عجیبه آیا واقعاً این کریمی همون کریمی بازی قبله ؟! یا از انگ بیغیرتی ترسیده ؟!
باز هم زاید خوب و فرصتطلب ظاهر شد و ضربههایی رو گل کرد که گرچه ساده بودن، اما همونا رو کاظمیان و رضایی و نوروزی و ... نمیتونستن گل کنن ...
+
برای فصل بعد ...
قانون منع دروازه بان خارجی که خیلی بعیده برداشته بشه ...
امیدوارم واسه فصل بعد پولادی بمونه، کریمی تمدید کنه، زاید هم که تمایل نشون داده و میمونه، واسه دفاع، اگه بتونیم جلال حسینی رو جذب کنیم خوب میشه، دوست دارم مهدویکیا هم تمدید کنه، چون به دردمون میخوره، حتی به عنوان یار جانشین ...
علیعسگر چون جای پیشرفت داره، به نظرم بهتره که تمدید کنیم قراردادش رو ... به هر حال کسیه که پرورش یافتهی پرسپولیسه و باید مزد سرمایه گذاریمون رو ببینیم
شکوری و آقازمانی و معمارزاده و هوشیار و فشنگچی و دو سه بازیکن دیگه باید برن
مازیار هم بره بهتره، چون دلش خیلی وقته با ملوانه و با پرسپولیس نیست ...
باید دید کیا جذب میشن تو فصل نقل و انتقالات ...
مهمترین امیدمون اینه که دنیزلی خودش تیم رو میبنده ...
نه، قرار بود بشه که گویا نمیشهتا جایی که میدونم اون دو امتیاز اصلاً کسر نشد که بخواد برگرده ... کسر شد ؟!
حتی به لیگ یک هم تسری پیدا کردقانون منع دروازه بان خارجی که خیلی بعیده برداشته بشه ...
2 امتیازتون رو که کسر نکردن که برگردونن
اصلا فوتبال ما واقعا مسخرس
از اول هم معلوم بود کسر نمیکنن فقط میخاستن اون موقع یه حرکتی کرده باشن
جالبه که حالا مشخص نیست جایگزین این تنبیه قراره چی باشه
بهر حال حداقل جریمه مالی که باید میشدید. با حساب اینکه کمیته انضباطی یه بار ای داده قطعا دوباره رای نمیده. یعنی هیچی به هیچی
ضمنا جمناب گرافیک شبکه 3 که بازی استقلال رو نمیداد بازی سپاهان بود فقط با بعضی صحنه های تراکتور
ما بازیمون رو از شبکه شما دیدیم. جالبه که بازی استقلال که حساستره رو تو شبکه های عدی نذاشتن. شبکه تهران هم که اسمش شبکه تهرانه معلوم نیست چرا بازی های تهرانی ها رو پخش نمیکنه
ولی خدائی معرفت داشته باشین و از جوونمردی حمید استیلی که برای تیمتون حاشینه نمیسازه در این پست( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) قدردانی کنید
آفرین ، حرفتون منطقیه ولی من اون خبر رو تو ورزش 3 خوندم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو تیترش گفته : " " " 2 امتیاز کسر نمیشود " " "
ولی تو توضیح مخترش نوشته :
""""""""""""""
اعضاي کميته استيناف در آخرين نشست خود به اين جمع بندي رسيدند که 2 امتياز کسر شده از تيم پرسپوليس به مجموع امتيازات اين تيم بازگردد.
""""""""""""
یه جورایی خبرشون رو بد گفتن .
راستی بعد بازی من رفتم ورزش 3 دیدم زده گزارش بازی راه آهن _ پرسپولیس و وقتی داخل لینکش میشدی ، میزد خبر شما وجود ندارد . ولی Title فایر فاکس نوشته بود """ معمارزاده در رخت کن غش کرد " " "
ورزش 3 هم جدیدا مشکوک میزنه .
موفق باشید.
یعنی اگه این فصلو من بیخیالی با این تیم طی نمیکردم یا سینه قبرستون بودم یا درد بی درمون میگرفتم از دستشون
یعنی چی هر بازی از کس و ناکس میان 4 تا 4تا میخورن آخرشم یه عذزخواهی!؟
این نتایج چند سال اخیر نشون میده مشکل از اسکلت تیمه . کلی مربی این چند سال از کرانچار ( که داره سپاهانی رو که نصف یارای تاپه پارسالشو از دست داده قهرمان میکنه )بگیر تا اون حمید استیلی اومدن و رفتن این تیم آخرش باز خون به دل هوادارا کرد ونشد اون پرسپولیسی که همه میخوان
باید برای فصل بعد کونف یکون بکنن و خونه تکونی اساسی بدن. امثال بادامکی ، معمار زاده ،هوشیار ،علیرضا محمد، شیث ،اولادی، ابراهیم شکوری که تر زده تو دفاع کنار و اصلنم آینده دار نیست وتا وقتی که تو این تیمه قدرشو نمیدونه و چند نفر دیگه که چند ساله تو پرسپولیسن و کارای خاصی نکردنو پرت کنن بیرون.
بزارن دنیزلی واقعاً خودش تیمو ببنده و بزارن مستقل عمل کنه شاید فصل بعد رنگ قهرمانیو ببینیم و اگرم به جایی نرسید دیگه عذز و بهانه ای نداشته باشه.
Last edited by PSYCHO_MAN; 06-05-2012 at 20:06.
حکمی نقض شده... قرار نیست که مثل تنبیه بچه ها جایگزین داشته باشه، باقی موادش مثل جریمه هم پابرجاست
فکر میکنم حدود هر 15 دقیقه سویچ میکرد روی اون بازی. ضمن اینکه من اینرو گفتم نه جناب گرافیکار(البته خیلی عالیه شما همه پرسپولیسیها رو یک تن واحد میبینیدضمنا جمناب گرافیک شبکه 3 که بازی استقلال رو نمیداد بازی سپاهان بود فقط با بعضی صحنه های تراکتور). برنامه صداوسیما هم با خودشه چرا فریادش رو سر پرسپولیسیها میکشید
خداییش منطق شما خیلی آلوده به رنگه، خیلی جو زده از این تاپیک به اون تاپیک میاید اینجا تسلیت میگید، ولی در تاپیک استقلال میگید حیف شد که یک رتبه رویایی رو در مورد پرسپولیس با کسر دو امتیاز(که همه از روز اول میدونستن سرکاریه..ر.ک. به پستهای همین تاپیک) تجربه نکردید...
البته در کری های بچه گانه کار رو به جایی کشوندید که شعارهای سخیف استادیوم رو حوصله میکنید و تایپ میکنید(در همون پست در مورد استیلی که تازه بهش احترام هم میگذارید چنین میکنید بقیه بازیکنها رو دیگه معلوم نیست...) بهرحال عرضم به شما اینه که این رتبه رویایی در میان تیمهای مطرح ایران فقط برای استقلال که در لیگ منطقهای73 به دسته دو افتاد(همون دوران ژنرال و دوستان) باقی میمونه.(معرفت و منطقش رو دارم که ننویسم دسته سه چون معنی سه نمیداد ولی خیلی سه بود بهرحال!)
امیدوارم که تعقیب فوتبال رو از لیگ برتر دوره چهار شروع نکرده باشید...
قبول دارین که اصل مشکل تیممون توی دفاعه؟
گند میزنن به نتیجه و بازی و همه چیز!
من نیمه دوم رو ندیدم اما بازم روی گل دوم 100% دفاع مقصر بود!
دیگه کریمی و زاید باید چکار کنن؟ هرچی هم گل بزنیم باز دفاعه سوراخ فرش قرمز رو پهن میکنه،
دروازه بان هم که قربونم برن جفتشون! بالای سر مهاجم حریف و توپش اسفند دود میکنن
تا توپ با خیال راحت وارد دروازه بشه!
مرجع خبری پرسپولیس: تیم فوتبال پرسپولیس در بازی برابر راه آهن نتیجه را واگذار کرد اما مهاجم ایرلندی-لیبیایی این تیم در طی یک نیم فصل سومین هتریک خود را به ثبت رساند. ایمون زاید که در تعطیلات نیم فصل لیگ برتر به ترکیب پرسپولیس اضافه شد اولین هتریک خود را با زدن سه گل در 10 دقیقه دربی هفتاد چهارم برابر استقلال به ثبت رساند. وی پس از آن در روز دوم فروردین ماه سه گل از شش گل پرسپولیس برابر الشباب را در ورزشگاه آزادی وارد دروازه حریف اماراتی کرد. سومین هتریک زاید در مسابقه برابر راه آهن به ثبت رسید که زاید با وجود به ثمر رساندن سه گل نتوانست مانع شکست تیمش شود. زدن سه گل آمار گلزنی بسیار مناسبی برای پرسپولیس در یک مسابقه می باشد اما از سوی دیگر هرچقدر پرسپولیسی ها گل می زنند خط دفاع با عملکرد ضعیف خود داشته ها را بر باد می دهد و به همان میزان یا بیشتر گل می خورند و شکست های پی در پی را رقم می زنند. نکته جالب این جاست که راه آهن در این فصل از مشکل خط حمله و ناتوانی در به ثمر رساندن گل های زیاد رنج می برده و بسیاری از مسابقات این تیم با نتیجه صفر-صفر یا بدون گل زده به پایان رسیده است. ایمون زاید که تنها نیم فصل برای پرسپولیس بازی کرده هفتمین گل خود در لیگ برتر را امروز به ثمر رساند و مجموع گل های خود برای این تیم را به عدد 11 رساند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)