سرمربی می گوید نه به عنوان مربی و نه بازیکن کسی را می شناسد که بتواند سطحی مانند مسی داشته باشد: «هر کاری که ما انجام می دهیم بدون حضور او ممکن نخواهد بود».
در گفتگوی مطبوعاتی قبل از بازی در نیوکمپ و در برابر مایورکا، جوزپ گواردیولا به ستایش لئو مسی پرداخت، او اظهار داشت که هرگز با کسی بازی نکرده که بتواند چنین فوتبال ناب با ثباتی را همچون مسی بازی کند.

فرد خاص
گواردیولا در اتاق مطبوعاتی خوان گمپر سیوتات اسپورتیوا به خبرنگاران گفت: «من فکر نمی کنم بازیکنی در تاریخ باشد که توانایی آنچه را که او هر سه روز به نمایش می گذارد داشته باشد، این غیر قابل تصور است. مردم تنها برای مشاهده بازی او بلیط تهیه می کنند و او نیز کاری منحصر به فرد انجام می دهد. من که تا کنون چنین ثباتی ندیده ام که یک فرد بتواند در 4 سال این چنین پایدار و همواره آماده باشد و به سختی هم تلاش کند. احتمالا من خیلی جوان هستم اما هرگز با کسی مانند او بازی نکرده ام و حتی مربی فردی مثل او هم نبوده ام. او از هر بازیکن دیگری بهتر است. او استعدادی خدادادی دارد».
گواردیولا افزود که ستاره مهاجمش «بسیار خوب می داند که ما به چه می اندیشیم. کادر مربیگری، مردمی که به او توجه می کنند و دیگر بازیکنان، همگی ما نیز از کاری که او از گذشته انجام داده است و در آینده نیز ادامه خواهد داشت خوشحالیم و البته تمام آنچه را که ما موفق به انجام آن شده ایم بدون او ممکن نبوده است. او بازیکن متفاوتی است. آمارش باعث تمایزش شده است و او نیز این اجازه را به شما می دهد که برنده هر بازی در هر سطحی باشید. مسابقه ای نیست که او در آن بازی سازی نکند. تا آنجا که به ما مربوط است بحثی وجود ندارد و اگر هم باشد باعث ضعف او نشده و نخواهد شد».
خطرهای مایورکا
بارسلونا شنبه با مایورکا بازی خواهد داشت. گواردیولا گفت: «آنها ابزار خودشان را دارند و با شخصیتی که کاپاروس به تیمشان بخشیده حریف سختی خواهند بود. ما باید با فکر بازی کنیم تا بتوانیم هر سه امتیاز را کسب کنیم. به روش خود متکی باشیم و فرصت های زیادی را به وجود آوریم و این اجازه را به آنها ندهیم».
گواردیولا اکنون هر دو بازیکن خود، کارلوس پویول و جرارد پیکه که آمادگیشان اعلام شده است را در اختیار دارد. او گفت: «این خبر بسیار خوبی است چون هر چه تعدامان بیشتر باشد بهتر خواهیم بود و اینکه آیا آنها بازی خواهند کرد یا نه به تصمیم گیری فردا مربوط می شود. هیچ چیز احمقانه ای وجود ندارد».
از او در مورد قضاوت درباره ی تیم در مدتی کوتاه پرسیده شد و او این چنین پاسخ داد: «مهم نیست، من با آنچه که در بازی ها می بینم پیش میروم، ممکن است که ما خوب و یا بد بازی کنیم اما از پاسخگویی سر باز نخواهیم زد. در واقع آنها فراتر از حد عالی بازی می کنند و من هم بسیار راضی هستم. ما در وضعیت خوبی به سر می بریم و من هم از آنچه که تیم انجام می دهد خرسندم. در طول این 4 سال ما هیچگاه کاری را از روی نادانی انجام نداده ایم که این در ورزش آسان نیست. برای تیم این ارزشمند ترین نکته است و بدون آن ما هر گز موفق به کسب 12 عنوان از 15 تای موجود نمی شدیم».
او افزود برد با اختلاف زیاد همیشه خوب نیست چون گاهی موجب بد گمانی میشود: «این بردها ممکن است خوب باشد اما عالی نیست. برای ما زیاد مناسب نیست که همیشه با نتایج عالی بازی ها را پشت سر بگذاریم چون سبب رواج این فکر در بین مردم میشود که این تنها نتیجه ممکن است».
تیم ذخیره
از گواردیولا در مورد تیم «اوسبیو ساکریستان»، سرمربی بارسا ب سوال شد و او گفت: «استعدادهای زیادی در این تیم وجود دارد اما باید بدانید که آنها شروع نسبتا کندی داشتند و به دلیل عدم حضور بازیکنان مسابقات پیش فصل معدودی انجام دادند اما اکنون همه بازگشته اند و من فکر میکنم که تیم فصل خوبی را داشته باشد. آنچه که آنها باید انجام دهند این است که در بهترین حالت ممکن فصل را به پایان برند، باید اصول را بیاموزند و رو به جلو حرکت کنند. آنها دو برد کسب کرده اند و این نشان دهنده آینده ی خوبی برای آنهاست».
مترجم: سمیرا محمدی / FCBarcelona.ir