بنده خدا ها جوری خوشحال شدن که انگار قهرمان شدن!ببخشیدا این برد با 10 نفر با 2 گل عقب بودن تو 10 دقیقه واقعا کم از قهرمانی ندارهحالا بعد از 4 تا باخت یه بردن باید هم اینجوری ذوق زده بشن.
بنده خدا ها جوری خوشحال شدن که انگار قهرمان شدن!ببخشیدا این برد با 10 نفر با 2 گل عقب بودن تو 10 دقیقه واقعا کم از قهرمانی ندارهحالا بعد از 4 تا باخت یه بردن باید هم اینجوری ذوق زده بشن.
بچه ها این دربی تموم شد و به تاریخ پیوست ولی تفاوتی که بین ما و اونها هست ما میتونیم توی دو جام قهرمان بشیم ولی اونا دارن واسه سهمیه میجنگن که خیلی بعید هست بهش برسن پس پشت تیمتون باشید نه مثل بعضیا که استادیوم رو با فحش و ناسزا به تیم و بازیکنشون ترک میکنن بعد از بازی میشن هوادار واقعی و شروع به کری خوندن میکنن فقط حمایتاتون رو ادامه بدید انشالله هر دو جام رو میگیریم
این جمله بیانیه باشگاه خیلی قشنگ بود:
سرت را بالا بگیر هوادار ... تیمی که دوستش داری، به حادثهای باخت که در تاریخ رقم نخورده بود. ایرادی ندارد. ما همچنان در صدریم. ما همچنان منتظر بازیهای بعدی هستیم. این بازی تمام شد. حالا باید به فکر بازیهای حساس آینده باشیم.
بالاخره همیشه شادی واسه ما که نیست شایدم بهتر باشه بعضی مواقع شادیهامون رو با غم دیگران عوض کنیم
تو با کدوم سنگ محکی اینو سنجیدی کاکو؟ببخشیدا این برد با 10 نفر با 2 گل عقب بودن تو 10 دقیقه واقعا کم از قهرمانی نداره
از حرفای ...
مبارکتون باشه. ولی دیگه شورشو درنیارید لطفاَ
اره واسه شما که پشت سر هم میباختید و اینجور بردن رو تو خواب نمیدید و عمرا دستتون به قهرمانی نمیرسه این برد مثل قهرمانی بود ولی ما هم 4 بار پشت سر هم بردیم اخریش رو یادت میاد که 3-0 ولی هیچکدوم از بچه های استقلالی فروم همچین امضایی که شما انتخاب کردید رو نذاشتن یا کری ها و توهین های شما رو نکردن در حالی که بازی قبلی با اون افتضاح باختید باید انواع و اقسام توهین ها و کری ها رو میشنیدیدببخشیدا این برد با 10 نفر با 2 گل عقب بودن تو 10 دقیقه واقعا کم از قهرمانی نداره
بله حق با شماست چون تیمیرو بردین که مساوی گرفتن ازش هم براتون ارزو بود.بچه هایه ما هم برای این ناراحتن که به تیمی باختیم که شایسته برد نبود چون 80 دقیقه جلو نیمکت استقلال کم اورده بود و حرفی برای گفتن نداشتببخشیدا این برد با 10 نفر با 2 گل عقب بودن تو 10 دقیقه واقعا کم از قهرمانی نداره
سر الکس فرگوسن حرف خیلی قشنگی زده
بله ما تنبیه شدیم و به خودمون باختیموقتی شما جلو هستید و بازی را به شکل عجیبی واگزار می کنید مطمئن باشید تنبیه شدید
......
دوستان جو انجمنو قبل از بازی دیروز با بعدش مقایسه کنید
با اقتدار صدر جدول بودیم(هستیم.خواهیم بود)چند تا دربی پشت سر هم با 2-3 تا گل مقتدرانه بردیم ولی بچه هایه استقلالی هیچوقت نخواستن جو به هم بخوره و رعایت همه چیزو میکردن.هرچند میتونستن جور دیگه برخورد کنند واقعا از همشون تشکر میکنم دمتون گرم![]()
به نظرت اگه به جای شریفات مجیدی بود یا به جای یوسفی کرار بازم مصطفی دنیزلی میشد استاد و ایمن زاید هم زلاتان؟
به نظرت اگه به جای الونگ آندو بود بازم مثل الان مظلومی مربی درجه 3 میشد و دنیزلی درجه یک؟
به نظرت اگه جای حمودی حیدری بود بازم استقلال لت و پار میشد؟
بازی جام حذفی پرسپولیس یار نداشت درست اما یه قیاس داشته باش با ترکیب دیروز استقلال؟
اون بازی کریمی بود حالا به من بگو علی کریمی دیروز استقلال کی بود؟یوسفی؟
اون بازی نوری رو داشتید...ما این بازی شریفات رو داشتیم!!!
ما برد پرسپولیس رو لوس نمی کنیم اما واقعیتش استقلال در واقع باخت تا اینکه پرسپولیس برنده شده باشه!دیروز فقط معجزه رخ داد نه تعویض طلایی!
اگه فقط یک بار دیگه به گل دوم پرسپولیس نگاه کنید متوجه خواهید شد معجزه واقعی رو منتظری انجام داد نه زاید نه مصطفی دنیزلی!و گل بعدی و...
دوستان گرامی لطفا فقط در تاپیک تیم خودشون پست بدن ، در صورت ادامه ی این روند و حاشیه سازی ها به ناچار مجبوریم طبق قوانین انجمن عمل کنیم /
پیشاپیش ممنون از توجه و همکاری دوستان
+
پستی ایراد داشت حتما از گزارش تخلف استفاده کنید /
سلام دوستان
میخام نظرات شخصیم رو در مورد تیم و بازی براتون بگم
خواهشا ببینید حق دارم یا نه ؟
پوزش از مدیران اگر حرف بدی زده باشم
من چند تا سوال خدمت اقای کلاه گیس دارم
جنابی که منتظر لقب بودی :
1 - اصلا در مورد حفظ نتیجه چیزی بلدی ؟
2 - اصلا در مورد تیمی که به یک باره روحیه گرفته چیزی بلدی ؟
15 دقیقه آخر
تیمت الان صدر جدوله ، دو تا ( ... ) ( خودتون جای نقطه چین چیزی بنویسید چون خلاف قوانینه ) به اسم یوسفی و شریفات تو بازی گذاشتی که فقط بلد بودند توپ ها رو خراب کنند . اخه کی میگه یوسفی در حد استقلاله ؟
بازی فجر نیمه دوم به بازی اومد ، در اون 15 دقیقه اخر که توپ و میدان در دست استقلال بود هر چی توپ بود خراب کرد
شریافت فقط کمی تیزه ولی اصلا نمیتونه بازی کنه ، داخل محوطه توپش به نیم متری دروازه هم نمیرسه
خب مومن مسلمان مربی ، یکیشون رو بکش بیرون و یک مدافع بذار یا یک هافبک دفاعی اضاه کن تا در کمتر از 12 دقیقه
1 - تیمت رو در صدر نگه داری
2 - رحمتی بشه بهترین بازیکن زمین
3 - پنچمین بردت رو جشن بگیری و به تاریخ بپیوندی
4 - اختلافت با حریف به بیش از 19 امتیاز برسه
5 - روحیه تیم برای هر 3 جام بره بالا
احساس نمیکنی که باید تعویضی تغییر تاکتیکی چیزی . .
احساس نمیکردی که نباید میذاشتی موقع حملات 6 بازیکن نباید با هم برن تو زمین حریف
احساس نمیکنی اگر لیگ از نیم فصل دوم شروع میشد الان اخر بودیم ؟؟ هفته پیش هم که به لطف داور برنده بودیم
احساس نمیکنی که هیچ تیمی در دنیا در صدر نیست با 6 باخت در 24 بازی
احساس نمیکنی که تا حالانون بازیکنانت رو خوردی نه علم مربیگریت رو
احساس نمیکنی که نباید به فرهاد رضایت نامه میدادی
منکر نتیجه گرفتنت نیستم ، ولی در حد استقلال نیستی
به حریف تبرییک میگم ، به خدا ، از ته دل
یک مربی فهیم اورده اند که فوتبال بلده ، حتی اگر بارون بیاد میاد کنار زمین و از بارون نمیترسه
مربی بزرگ در شرایط سخت معلوم میشه نه زمانی که تیمت هیچ مشکلی نداره
2 بر1 شد نتونستی تیم رو جمع کنی . 2 بر 2 شد نتونستی جمع کنی
دلم پره دوستان ، نمیدونم چرا این دفعه اینقدر ناراحتم
به خدا اگر 2 بر 0 یا 3 بر 0 میباخت بهتر از این بود و کمتر ناراحت بودیم
---------
اقا رحمتی ، میدونم با این روند بازیت حقته که در لیگ های اروپایی بازی کنی و ان شا الله هم که میری به یک تیم خوب
ولی اخه خودت رو چی میدونی که دقیقه 5 بازی که حریف یک شوت نصفه نیمه زده داری میدویی وسط زمین و سر بازیکنت داد میزنی ؟ هر چی توپ اومد داد زدی
صد رحمت به وحید طالبلو که در هر شرایط به بازیکنان تیمش روحیه میداد
وقت تلف کردنت ابرمون رو برده بود ، کارت هم که برای این وقت کشی هات گرفتی
گل اول : تو هم مقصر بودی که الکی از چارچوب جدا شدی و اخرش هم لیز خوردی
گل دوم : هر چی توپ رو اومدی مشت کردی و ما خیالمون راحت بود ، این یکی رو ول کردی به امون خدا
تشکر از مدافعان ، همه شون ، تشکر از پژمان
اصلا هم مقصر نبود چون از اول تا اخر بازی دوید و از حریف توپ گرفت ، یادمون نره که هر 2 نیمه درصد گردش توپ بیشتر در محوطه ما بود و اگر تعصب مدافعان نبود و حریف هم کج و معوج شوت نمیزد زودتر گل میخوردیم .
هافبک ها که خدا خیرشون بده ، اون خارجیه که اصلا معلوم نیست فوتبال بلده یا نه ؟
میلاد هم بیشتر به فکر تک روی و شوت های کریستیانو رونالدوییش بود تا در خدمت تیم
ارش هم مثل همیشه دونده و بی اثر
خداییش وقتی 2 بر1 جلو بدویم ، نباید مربی از روحیه حریف بترسه و تیم و تعویض ها رو به سمت تدافعی کردن تیم ببره ؟؟؟؟؟
قضاوت با شما
---
من فقط میخوام بگم گند زدیم .
اگه 11 نفره 6 تا میخوردیم بهتر از این بود که 10 نفره تو 10 دقیقه بازی 2 - 0 برده رو 3 - 2 ببازیم .
وای من چه قدر از این یوسفی بدم میاد . کی گفته یوسفی فوتبالیسته چه برسه به اینکه در حد
استقلال باشه .
اینا همش تقصیر مربیه . بازیکن وسط زمین تو جو بازیه . اونم دربی .
این مربیه که وقتی یه گل میخورن باید تیم رو جمع و جور کنه . نه اینکه ولش کنه 2 تا دیگه بخورن .
آخه آدم چی بگه . اعصابم دیگه نمیکشه .
اگه واقعا هواداری و استقلالی هستی به حرمت اینکه این همه برای استقلال زحمت کشیده احترامشو نگه دارمن چند تا سوال خدمت اقای کلاه گیس دارم
اگر هم استقلالی نیستی حداقل به خاطر سنش بهش احترام بذار
خیلی ببخشید چه جوری به این نتیجه رسیدین که این دو تا بد کار کردن؟شریفات به این خوبی بازی کرد بازیکنایه پرسپولیسو به شدت ازار داده بود یوسفی به اون خوبی 3-4 تا موقعیت ایجاد کرد 2 تا شوتش با اختلاف خیلی خیلی کم رفت بیرون....چند بار با سرعتش زارعو جا گذاشت.....به اسم یوسفی و شریفات تو بازی گذاشتی که فقط بلد بودند توپ ها رو خراب کنند . اخه کی میگه یوسفی در حد استقلاله ؟
حالا من از شما 1 سوال دارم شما اگه سر مربی استقلال بودی کیو جایگزین این دو تا میکردی؟عزیززاده؟غلامی؟زری ن ساعد؟شیرزاد؟یرکوویچ؟
در دو بازی کذشته الونگ برای حفظ نتیجه به بازی میومد ولی دیروز نیمه اول مصدوم شد کدوم هافبک دفاعیو به بازی میاورد؟شما نیمکتمونو اصلا دیدی؟یک هافبک دفاعی اضاه کن
شما احساس نکردی همین کارو کرد؟نیمه دوم یوسفی اومدو 4-4-2 بازی کردیم برادر من....خیلی هم خوب جواب داد یعنی 35 دقیقه نیمه دوم سوار بازی بودیماحساس نمیکنی که باید تعویضی تغییر تاکتیکی چیزی . .
وقتی زاید و مهدوی کیا به بازی اومدن معلوم بود میخوان با سانتر و ضربه سر به گل برسن ولی ما کسیو نداشتیم به بازی بیاریم رو نیمکتمون تنها کسی که میشد به بازی بیاریم یرکوویچ بود که اونم یه مهاجم بود که باز بتونیم به گل برسیم که نشد
طبق امار بازی با اختلاف زیاد سرتر از تراکتور بودیم......امار در صفحات قبل هستهفته پیش هم که به لطف داور برنده بودیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واما اشتباهات داوری
محتوای مخفی: استقلال زخمی شده از اشتباهات داوری
باختارو قبول دارم زیاد شده اما بردامونم زیاد هستش 14 برد داریماحساس نمیکنی که هیچ تیمی در دنیا در صدر نیست با 6 باخت در 24 بازی25 امتیاز دیگه لازم داریم
رضایت نامرو مدیرعامل میده نه سرمربیاحساس نمیکنی که نباید به فرهاد رضایت نامه میدادی
خودتم میگی نتیجه خوب گرفته.......ولی ما پول میلیاردی نداریم بدیم....چیزی که باعث افتخارمونه اینه که اکثر افتخاراتمون با مربیهای استقلالی بودهمنکر نتیجه گرفتنت نیستم ، ولی در حد استقلال نیستی
این یه تاکتیک در دروازه بانیه که وقتی گل خوردی یا موقعیت خطرناک رو دروازت اومد سر دفاع داد بکشی هرچه قدر هم که مثلا رو گل خورده مقصر باشی ولی باید بر سر دفاع تیم دادو فریاد کنی تا به خودشون بیانداری میدویی وسط زمین و سر بازیکنت داد میزنی ؟ هر چی توپ اومد داد زدی
صد رحمت به وحید طالبلو که در هر شرایط به بازیکنان تیمش روحیه میداد
دادو فریادهای رحمتی هم بی مورد نبود چون مدافعامون اصلا خوب عمل نمیکردن و جاگیریه خوبی نداشتن
رحمتی دیروز چند تا موقعیتی که هر گلری گل میخوردو گرفت
در 3 گلی هم که خوردیم فقط رو گل دوم مقصر بود در 2 گل دیگه هیچ تقصیری نداشت
در مورد بقیه حرفاتونم ترجیح میدم چیزی نگم
موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)