طف تو روح مخابرات دزد من 2 روز بود آمار نگرفته بودم ازم حجم کم کردن ولی برئ نگردوندن دقیقا 2 شبم بیشتر نبود و شبیم 2 گیگ گرفتم کم کم حالا میبینم 4 گیگم پر.........................چیکاار کنم پس میدن !
![]()
طف تو روح مخابرات دزد من 2 روز بود آمار نگرفته بودم ازم حجم کم کردن ولی برئ نگردوندن دقیقا 2 شبم بیشتر نبود و شبیم 2 گیگ گرفتم کم کم حالا میبینم 4 گیگم پر.........................چیکاار کنم پس میدن !
![]()
دوستان در بین شما کسی هست که فیبر نوری باشه و اشتراک طلایی با پهنای باند 2m داشته باشه؟
Last edited by ulsss; 09-05-2013 at 17:04.
منم همینطور دانلود 2 شب پیشمو از حسابم کم کرده.
من زنگ زدم 2828 میگم دانلود شبانم از حسابم کم شده میگه به ما ربطی نداره به 2020 زنگ بزنین زنگ زدم 2020 میگه کی گفته به ما زنگ بزنین زنگ بزنین 2828 هرکی گفت به ما زنگ بزنین کدشو بپرسین به ما بگین.
باز زنگ زدم 2828 میگم دانلود شبانم از حسابم کم شده میگه من تو سیستم چک کردم شما تو 2 روز 6 گیگ به غیر از شبانه دانلود کردین میگم من رو سیستمم Du Meter دارم الان ثانیه به ثانیه میتونم به شما بگم چقدر دانلود کردم بعد میگه سیستم ما که الان نشون میده شما 6 گیگ دانلود کردین خارج از زمان رایگان.
Last edited by erfangame; 09-05-2013 at 17:33.
سلام
دیگه الان نامحدود نمیده مخابرات ؟
چون توی تاپیک صبانت یکی از دوستان میگفت نامحدود 1 مگ داره ماهی 38 تومن
من نامحدود نیاز دارم دوستانی که سرویس دارند از شرکت های دیگه میشه تجربیاتشون رو بگند
الان که به نظر من نباید از هیچ شرکتی سرویس بخریم چون فایده ای نداره حتی اگر سرویس 64 برای رزرو بخریم بازم ضرر کردیم چون تا بعد انتخابات همینه.
راستی دوستان کسی هست که ازمخابرات سرویس گرفته باشه بعدش شارژ نکنه مخابرات هم قطعش کنه؟
با توجه به متن امضاء تون باید یه اینترنت نامحدود هم داشته باشید.![]()
دوستان من طرح طلایی گرفتم قرار بود که پهنای باندش 2 مگ باشه ولی الان توی سایت speedtest برای من یک مگ میزنه و سرعت دانلود حدود 130 است .
حالا چیکار کنم.
از تنظیمات مودمت مینویسه رو چند مگ بستن.اگر 1 مگ هست زنگ بزنگ پشتیبانی فنی
همین دیگه . کاش واقعا از دست کسی کاری ساخته بود که نیست . فقط میشه سکوت و همدردی کرد . واقعا حرف ادم به جایی نمیرسه .
شبانه رایگان منو خدا ازاد کرد وگرنه باید یا سه ماه بدون شبانه استفاده میکردم یا 15 گیگ رو سریع مصرف میکردم و یه 96 تومن دیگه میدادم که 6 ماهه شارژ کنم . ادم دردش میگیره از این پولهای مفت .
از مودم که نیست با یک مودم دیگه هم چک کردم
این پشتیبانی اصلا نمیدونه پهنای باند یعنی چی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)