این تاپیک به روز نمیشه؟!
این تاپیک به روز نمیشه؟!
عملاً هیچ کاری نمی تونید بکنید مگر اینکه ببرید پیش تعمیرکار. چون الان عملکرد BIOS تون دچار مشکله و تعمیرکار باید BIOS رو دوباره براتون Load کنه.
سلام دوست گرامی
یه لپ تاپ dell1420 دارم که اولش یه drive به نام recovery و drive به نام c داشت که os vista رو داره ...
من drive c رو shrink کردم حدود 100g به صورت unallocated در اومد هیچ partition دیگه ای درست نشد ...
حالا باید چی کار کنم ؟ new simple volume هم جواب نمیده ...error میده که بیشترین partition انجام شده...
مرسی....
سلام!
یه سوال ابتدایی ولی مهم دارم!
برای لپ تاپ از چه ویندوزی استفاده کنیم بهتره؟
بعضی ها میگن xp مخصوص server !
بعضی ها میگن sp3 !
اساتید بگن چه ویندوزی بهتر جواب میده؟
سلام . من یک مشکل کوچیک با لپ تاپم دارم که حالم رو بدجوری گرفته.
لپ تاپ من مدل sony vaio fw-160e هستش و مشکل من اینکه که وقتی
در یه بازی کامپیوتری ( مثلا فیفا 09 ) دو دکمه پایین و راست یا بالا و راست
رو همزمان میگیریم دیگه دکمه دیگه ای کار نمیکنه مثلا میخوام در حین اینکه
در جهت رو گرفتم یا دکمه s پاس بدم ولی s کار نمیکنه مگه یکی از دو دکمه رو
ول کنم. این مسئله در بازیهای دیگه هم گریبان گیر من شده خواهش میکنم
راهنمایی کنین که این مشکل از کجاست و چرا سه دکمه که البته دو تاشون دکمه
جهت ها هستند با هم کار نمیکنن؟ مرسی.
احتمالاً جواب سوالتون رو اینجا می تونید پیدا کنید:
اما در کل اگر از نرم افزار Paragon استفاده کنید کارتون خیلی راحت انجام میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه ویندوزی که استفاده می کنید کاملاً مربوط می شه به نیازهایی که دارید و کانفیگ سیستمتون. اگر کاربر عادی هستید نیازی به ویندوزهای Server ندارید (در ضمن نسخه سرور XP وجود نداره!) و اگر کانفیگ سیستم تون بالاست و ویستا رو به راحتی لود می کنه ویستا مناسبه در غیر این صورت از XP استفاده کنید. در عین حال توجه داشته باشید که همیشه آخرین سرویس پک ها روی سیستم عاملتون نصب بشه در حال حاضر آخرین سرویس پک ویستا 2 و آخرین سرویس پکی که برای XP ارایه شده 3 هست. البته اینجا از ویندوز 7 چیزی نگفتم چون هنوز نسخه نهاییش نیومده.
شما بهتره برای بازی یه Game Pad خریداری کنید و خیلی راحت بازی های مورد علاقه تون رو بازی کنید. کلاً بازی کردن با کیبورد اون هم بازی هایی مثل فوتبال خیلی مشکله.
من هنوز لپ تاپ نخریدم ولی قصد دارم اینو بخرم HP pavilion dv6 1199
می خواستم بدونم کدوم قطعاتش اگر خراب بشن می شه اون ها رو عوض کرد و کدومو نمی شه عوض کرد.![]()
این چه سوالیه؟ مگه شما می خواهید خودتون تعمیرش کنید؟ خوب هر موقع خدای نکرده خراب شده می بریدش براتون تعمیرش می کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)