تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 335 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

در battlefield 3 چه بر سر ایران آمد؟؟

داستان از اونجائی شروع میشه که

محتوای مخفی: اول و میانه داستان 
    شما ناگهان روی یک قطار در حال حرکت سقوط میکنید و پس از مقداری در گیری داستان به هشت ساعت قبل برمیگرده جائی که شما گروهبان Henry Blackburn داره ازتون توسط دو بازرس امریکایی بازجوئی میشه ....
    خلاصه ای از داستان کلی بازی رو براتون میگم که متوجه قضایا بشید خودتون ...
    قضیه از این قراره که یک گروهک تروریستی ایرانی به نام PLR به سرکردگی solomon (همون سلیمان خودمون ) سه تا بمب اتم از روسیه دزدیدند و قصد اقدام تروریستی دارند یکی در پاریس فرانسه و دیگری در نیویورک آمریکا ... برای همین برادران خیر خواه آمریکایی به دنبال پیدا کردن سلیمان کردستان عراق رو زیر و رو میکنند ولی اونجا چیزی گیرشون نمیاد برای همین به تهران حمله میکنند !
    در مرحله ی اولِ حمله به تهران شما نقش یک خلبان نیروی هوایی آمریکارو دارید سوار برجت از پایگاه هوایی خود واقع در خلیج فارس به پرواز در میایید و طی مساقتی به آسمان شهر تهران نزدیک میشید در این مرحله شما با جت های ایرانی نبرد تن به تن دارید و پس از غلبه بر اونها فرودگاه مهرآباد رو زیر آتیش خود میگیرید تا دیگر جت های ایرانی نتونند به پرواز در بیان !
    پس از حمله ی اولیه به تهران و مستقر شدن در ساختمانی به نام "بانک شهری" به دنبال فردی به نام Faruk Al-Bashir (فرخ ال بشیر) میگردند که دست راست سلیمانه ولی طی یک نبرد سنگین بسته های خالی بمب ها اتم رو پیدا میکنند و در همون بانک توسط ایرانی ها محاصره میشند ...
    طی مراحل بعدی لوکیشن بازی به پاریس تغییر میکنه جائی که سلیمان رفته برای عملیاتی تروریستی اونم از نوعه اتمیش ! در این مرحله شما در نقش یک تیم روسی هستید و نقش Dmitri Mayakovsky (دیما)
    رو دارید و سعی بر متوقف ساختن سلیمان که متاسفانه از انجام اینکار باز میمونید و طی این عملیات تروریستی هزاران نفر از مردم پاریس بر اثر حرکت تروریستی ایران میمیرند !
    جنگ بالا میگیره و کم کم نیروهای زره ای دو طرف وارد بیابان های اطراف تهران میشند ! جایی که شما در تانک هستید و کم کم با از بین بردن موانع به تهران نزدیک و نزدیک تر میشید و کم کم برج میلاد براتون پدیدار میشه و با همین نیروی زره ای به کمک دوستانتون در بانک میرید اونهارو نجات میدید ولی خودتون گروگان گرفته میشید ! و طی یک حرکت فجیع به قتل میرسید و فیلم این قضیه در اینترنت به دسترس عموم میرسه ...

تا اینجای کار همه تقصیر ها گردن ایرانه ولی شما طی یک عملیات شبانه مخفیگاه فرخ ال بشیر رو پیدا میکنید و هنگام فرار دستگیرش میکنید ولی به شدت مجروح شده و در لحظات آخر عمرش حرف هایی به شما میزنه که شما رو به سمت روسیه و فردی به نام Amir Kaffarov سوق میده ...و خودش میمیره ...
    حالا شما در حال رفتن به سمت ویلای امیر در روستاهای گیلان هستید ! که با آتیش سنگین نیروهای روسی مواجه میشید و در بین راه متوقف میشید ...
    اینجاست که دوباره همه چیز سویچ میشه و شما به نقش دیما برمیگردید که در گیلان به دنبال امیر هستید پس از این که امیر رو پیدا میکنید بهتون پیشنهاد رشوه میشده و دوباره شما به نقش اصلیتون که گروهبان بلکبرن هست برمیگردید ....
    به هر حال جای شکرش باقیه که خلیج فارس رو نکردن خلیج عرب
    دوستان پس بمب سوم چی شد؟

داره خودمونی میشه ezio29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان پس بمب سوم چی شد؟
      محتوای مخفی: بمب ها 
    عزیز
    یکیشو که توی بانک پیدا میکنی
    یکیشم که توی پاریس میترکه
    یکیشم که آخر کار بعد کشتن طرف پیداش میکنی

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

من نسخه xbox بازی می کنم. چه جوری میشه فهمید بازی از هارد اجرا میشه؟ البته الان سیوها روی هارد ذخیره میشه و اون 1.5 گیگابایت مربوط به HD هم روی هارد ذخیره شده. این یعنی بازی از روی هارد اجرا میشه؟

من این سوال رو صفحه قبل پرسیده بودم کسی نیست جواب بده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه های اصفهان هرکس بازی را خواست بگه نسخه ریلود را دارم!

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

به نظر من این که من بخوام در نقش یک نیروی آمریکایی چند تا تروریست رو بکشم هیچ اشکالی نداره. دوستانی که غیرتی شدن بهتره یه نگاهی به ایران امروز ما بکنند و خوب فکر کنند بعد رگ غیرتشون بزنه بالا. چیزای زیادی برای غیرتی شدن وجود داره. نیازی نیست برای یه بازی که هدفش صرفا بازی کردنه این جوری و با این شدت واکنش نشون داد.

به هر حال من که دارم این بازی رو انجام میدم و اتفاقا از بازی لذت می برم. گرافیک، گیم پلی، داستان و کلا بازی خوبیه بدون تعصب.

6. این کاربر از siavashjal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال nois3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    My Father Cell

پيش فرض

۱کی‌ از دوستان گفت با کم کردن حالت گرافیک بازی [دلی یا همون اکو(صدا ۲بار تکرار می‌شه)] از بین میره
    اونایی که این مشکل رو دارن یه تست بکنن, شاید جواب داد.

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

بهتره قبول کنیم هر پروژه ای حتی اگه یه شرکت بزرگ بازی سازی هم روش وقت بزاره ممکنه باگ و مشکلاتی توی طراحی داشته باشه. البته اینا واقعا مشکل حساب نمیشه، چون مهم نیست و به غیر از ایرانیا کسی به این ضعف ها پی نمیبره
    من هم با ایشون موافقم

اصلا هدفشون این هست که فقط جوونا سرگرم بشن و داستان و اینا فقط برای سرگرمی هست ، برای همین میلیاردی هزینه می کنن تا ما سرگرم بشیم

اصلا خانم کلینتون گفتش می خواد به جوانای ما هم بها بده و سفارت خونه مجازی درست کنه که ما حال کنیم و لذت ببریم و کار رو برای ما راحت کنه که فشار رومون نباشه.

مشکل اینه که اکثرا نمی تونن درک کنن که اینا واقعا دلسوز هستن که اینکار رو می کنن و با تمام وجود به جوانان ما علاقه دارند
    Last edited by SIMON137; 04-11-2011 at 20:27.

9. 5 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض چند تا عکس از بازی

شهر تهران رو خیلی خوب طراحی کردن، فقط حیف که به فونت ها و نوشته های فارسی توجهی نشده. وگرنه خیلی بیشتر حس میشد که داری تو تهران قدم میزنی
    این نما خیلی باحال بود :
      محتوای مخفی: عکس 1 

یکی اینو ترجمه کنه
      محتوای مخفی: تخت فضا برای مسلمان در نزدیکی برج :دی 

این یکی خیلی جالبه !! ترجمه ی Only رو به فارسی نوشته فقط و بقیه شو عربی نوشته
      محتوای مخفی: عکس 2 

واقعا باید به پارتیکل ساز این بازی تبریک گفت که اینقدر پارتیکل های بازی رو خوب در اورده !! (آتیش،بارون،انفجار،دود و مه و ...)

محتوای مخفی: آتیش!! مواظب باش نسوزی :دی 

چه عجب یه جا پیدا شد نوشته هاش فارسی باشه
      محتوای مخفی: بازار :دی 

خیلی وقت بود نرفته بودم شمال
      محتوای مخفی: جنگل های با صفای شمال :دی 
    Last edited by 3Dmajid; 04-11-2011 at 22:03.

11. 16 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان میشه بگید اون مرحله فرودگاه که هواپیما ها و ... ر. میزنیم ، بعد اینکه هلیکوپتر رو میزنیم دو تا جنبنده روی زمین حرکت می کنه که یکیشون رو میزنم ، اما دومی رو چه جوری باید زد ؟ هر کاری می کنم نمیشه. حتی هدف هم جوری تنظیم می کنم که اون رو بزنه اما هواپیماها میان و میزنن ولی اون رو نمی زنن. اعصاب من رو خورد کردن.

داره خودمونی میشه onlysat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان میشه بگید اون مرحله فرودگاه که هواپیما ها و ... ر. میزنیم ، بعد اینکه هلیکوپتر رو میزنیم دو تا جنبنده روی زمین حرکت می کنه که یکیشون رو میزنم ، اما دومی رو چه جوری باید زد ؟ هر کاری می کنم نمیشه. حتی هدف هم جوری تنظیم می کنم که اون رو بزنه اما هواپیماها میان و میزنن ولی اون رو نمی زنن. اعصاب من رو خورد کردن.
    دوست عزیز شما باید هدف های سفید رنگ رو بزنی - اگه رو حالت زوم هستی بیا روی زوم دورتر و هر چی هدف سفید تر از بقیه زمین هست بزن

---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------

3dmajid عزیز خیلی سوتی های دیگه دادن - روی صندوق صدقات نوشته کمک به سالمندان - شهر پر از مغازه های با اسم عربی هستش

14. 2 کاربر از onlysat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •