بچه ها یه خبر بسیار خوش حال کننده ... بلاخره این بازی عرضه شد ... فردا میرم میخرم، البته از قبل بیعانه دادم چون میدونستم تموم میکنه.
دیدید ... فروشنده درست گفته بود.
اینم لینک سایت BoysTeam :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها یه خبر بسیار خوش حال کننده ... بلاخره این بازی عرضه شد ... فردا میرم میخرم، البته از قبل بیعانه دادم چون میدونستم تموم میکنه.
دیدید ... فروشنده درست گفته بود.
اینم لینک سایت BoysTeam :
خریدی؟؟؟؟
اگه خریدی و نصبیدی خبرمون کن![]()
صبح بخیر
این BoysTeam تازه نوشته عرضه شد سایت تکین از صبح نوشته عرضه شد ولی پخشش از فردا شروع می شه (درضمن گفته باید اعلام کنه که بازی مشکلی نداره ایا نه)
---
این BoysTeam کجاست توی تهران اصلا؟؟؟؟ کجای تهران؟؟؟
---------
آقا آخرش نفهمیدیم این بازی کرک سالمش هست یا نه
چون اگه بازی تو بازیار پیدا نشه می خوام دانلود کنم ولی می ترسم الاکی دانلودکنم بعد کرک نباشه
اگه یادت باشه شما گفته بودی شنبه بازی رو برات میاره.![]()
دوست عزیز آیا اینBoysTeam نمایندگی داره آخه تو سایت نه آدرسی هست نه شماره تماسی
شما بازی رو خریدی؟؟؟؟
اگه خریدی چند تا دی وی دی بود؟؟؟؟ نصب کردی؟؟؟
دوست عزیز ... الان اون مغازه بازی رو برای فروش اورده ... یعنی عرضه شده و الان داره میفروشه ... ولی تکین از فردا میخواد شروع کنه بفروشه. در ضمن من به محصولات Boysteam نسبت به تکین بیشتر اطمینان دارم، به هر حال تجربه این رو ثابت کرده.صبح بخیر
این BoysTeam تازه نوشته عرضه شد سایت تکین از صبح نوشته عرضه شد ولی پخشش از فردا شروع می شه (درضمن گفته باید اعلام کنه که بازی مشکلی نداره ایا نه)
اون قطعا این رو نگفت، گفتش شاید بیاد.اگه یادت باشه شما گفته بودی شنبه بازی رو برات میاره.
که وقتی فردا رفتم گفت به تاخیر افتاده.
کلا یه مغازه بیشتر نیست !!!دوست عزیز آیا اینBoysTeam نمایندگی داره آخه تو سایت نه آدرسی هست نه شماره تماسی
یه مغازه جدیدا داره تو ولیعصر میزنه ولی هنوز نزده.
شرکت Takin بازی رو برای فروش گذاشته در سه دی وی دی !
میگم به محصولات تکین زیاد اطمینان ندارم واسه همینه، معلوم نیست چه بلایی سرش اورده که شده سه تا دی وی دی، برداشته فشرده کرده یا ...شرکت Takin بازی رو برای فروش گذاشته در سه دی وی دی !
BoysTeam چهار تا DVD اورده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)