بانک ها دیگه وام مضاربه ای نمیدن؟
من یه وامی میخام شبیه این مضاربه ای ها که یه جا پول را پس بدم
بانک ها دیگه وام مضاربه ای نمیدن؟
من یه وامی میخام شبیه این مضاربه ای ها که یه جا پول را پس بدم
میشه کمی توضیح بدید چیکار میکنید که بیشتر هم میتونید
اگه اینجا نمیشه پی ام اینا
باید خرید کارت خوان و اینترنتی و پرداخت قبض و پرداخت اقساط داشته باشی
این باشگاه مشتریان ملت چی هست؟ امتیازش به چه دردی میخوره؟ و چطوری امتیاز میگیرن؟ یه توضیح کلی بدین مرسی![]()
برای تغییر شماره حساب بانکی دریافت یارانه باید چیکار کرد ؟
اگه كارت بانك ملت و يا كارتهاي شتاب بانكهاي ديگه داشته باشيد و تو اين سايت عضو بشيد ميتونيد امتياز بگيريد.مثلن هر 100هزار تومن كه با كارتتون از يك دستگاه پوز بانك ملت خريد كنيد يك امتياز ميگيريد(ماهيانه تا سقف 10 امتياز).يا از درگاه اينترنتي بانك ملت خريد كنيد و قبض پرداخت كنيد و....
اين امتيازها جمع ميشه و هم تو قرعه كشي هاي دوره اي شركت ميكنيد و شانس برنده شدن داريد و هم با رسيدن به حد نصاب هايي كه تو سايتش گفته ميتونيد وجه نقد يا وام بگيريد
مثلن با 100 امتياز ميتونيد 100هزارتومن جايزه بگيريد يا دوميليون وام با شرايط دريافت آسان
دركل اگه كارت بانك ملت يا شتابي داريد و تو سايتش عضو بشيد ضرر نميكنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما با 100 امتیاز میتونی 2 میلیون وام 15 درصد با اقساط 30 ماهه بگیری هر قسط 80300
با 200 امتیاز میتونی 4 میلیون وام 15 درصد با اقساط 36 ماهه بگیری هرقسط 138700
با 300 امتیاز هم میتونی 7 میلیون وام خودرو 15 درصد با اقساط 48 ماهه بگیری
من قبلا ثبت نام کردم ولی پیگیری نکردم،الان سر زدم دیدم 10.73 امتیاز طلایی دارم و "تعداد روزهای باقیمانده برای کسب امتیاز طلایی" 34 روزه
حالا اگه نقره ای بشه چی میشه؟
اصلا چه فرقی میکنه؟
نمیشه همین طلایی نگهش داشت؟
من میخوام امتیاز جمع کنم که بتونم وام بگیرم
شما که میخوای از وام استفاده کنی فرقی نمیکنه طلایی با نقره ای . طلایی قابلیت نقد شوندگی داره ولی نقره ای نداره و فقط میتونی وام بگیری یا انتقال بدی .
برای خرید اینترنتی میشه کارت مجازی تعریف کرد و به اندازه مبلغ خرید آنرا شارژ کرد و خرید را انجام داد؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)