تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 507 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

اگه نباشه جاش خالی می مونه marde tanhayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    هر جا تنهایی باشه

پيش فرض

قدر چیزی که دارید را بدانید اگه اون رو ازدست بدین تمام مسائل که به نحوی با اون ارتباط برقرار می کنن براتون بی ارزش می شه به اندازه ای که دیگه خودتون رو نسبت به اون به بی خیالی می زنین حتی اگر مهمترین چیزتون باشهبه اندازه ای که براتون حیاتی باشه باز افسرده می شین و حس می کنین که اون کار وارد یک بن بستی شده که راه فراری برای ان نیست حتی اگه سالها براش وقت گذاشته باشین

2. 8 کاربر از marde tanhayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

اگه فایلی فشرده رو دان میکنید حتما اسم اون سایتی که ازش فایل رو دانلود کردید رو حفظ کنید

چون وقتی میخواید از حالتن فشرده خارجش کنید پسورد میخواد که به احتمال 99 در صد اسم همون سات هست

4. 14 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

خوش بینی با خوش خیالی فرق داره و در مقابل بدبینی هم با محتاط بودن و عاقبت اندیشی فرق داره.

آدم خوش بین ضمن اینکه نقاط قوت،راه ها و کلیدهای حل بحران ها رو میتونه تشخیص بده واقعیاتی مثل نقاط ضعف،مشکلات و ... رو هم میبینه(راه رو از چاه میتونه تشخیص بده)، چیزهایی که آدم خوش خیال قادر به تشخیص و دیدن اونها نیست (و به همیل دلیل هم در زندگی ضربه میخوره)

آدم بدبین هم که نیازی به معرفی نداره!

ضمنا فکر نکنید آدم های بدبین ذاتا بدشانس هستن،نه این طورها هم نیست
    من کلا به این موضوع اعتقاد دارم که:

اگه به آدم بدبین کلید بهشت رو هم بدن،فکر میکنید چی کار میکنه؟
    میره با کلیدی که خدا بهش داده،درهای جهنم رو چک میکنه.(که این کلید کدوم در جهنم رو قراره باز کنه!
    )

6. 13 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

اگه فایلی فشرده رو دان میکنید حتما اسم اون سایتی که ازش فایل رو دانلود کردید رو حفظ کنید

چون وقتی میخواید از حالتن فشرده خارجش کنید پسورد میخواد که به احتمال 99 در صد اسم همون سات هست

این حرفتو قبول دارم چون برای خودم پیش امده چند بار تاحالا

معنی زیادی داره این حرف....
    خودم گفتم

یه گرگ همه جارو میبینه ولی یه کفتار فقط جلو رو......
    Last edited by VAHID; 28-08-2012 at 22:30.

8. 5 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

وقتی یک کتابی می خرید اول دقت کنین ببینین روی جلد کتاب عکس سی دی هست یانه؟ بعدش دقت کنین ببینین ایا سی دی داخل کتاب گذاشته شده یا نه؟بعدش سی دی رو چک کنین ببینین ایا خش داره یا نه ؟وگرنه پیدا کردن محتویات اون سی دی دیگه با خداست.

10. 11 کاربر از parinaz571 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سعی کنید جلو رفیق و آشنا هی چیزی رو که دارید نگید.

یعنی مثلاً نگید من فلان کتاب و جزوه و یا CD و نرم افزار و... را دارم.

چون واسه خودتون دردسر میشه.

به احتمال زیاد طرف مقابل آدم بی شعوری هست چون سریع در میاد میگه خوب بیارش برام!

اونقدر این اتفاق برام افتاده که نگو.

خب چون خیلی هواس پرتم همش این ور و اون ور از زبونم می پره که فلان چیز رو دارم و اکثر مواقع طرف مقابل بی شعور از آب درمیاد.

خیلی مواقع اون چه که داشتم دادم و اون آدم عوضی برده دیگه نیاورده.

دیگه هر جا از زبونم در رفت چیزی دارم و یارو گفتم بیارش واسم فرداش بهش میگم گشتم پیداش نکردم. دروغ بگم بهتره تا اینکه اموالم رو از دست بدم.

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

اشتباه شد. حذف شود.
    Last edited by poonel; 31-08-2012 at 15:40.

13. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

1- اسرار كاريتون رو فاش نكنيد. هميشه سعي كنيد ديگران محتاج شما باشن .توي دنيايي كه رقابت در مدرسه و دانشگاه و محل كار و حتي زندگي وجود داره بايد هميشه به برگ برنده دستون باشه.

دليل :‌اگه زياده شرمنده

( من قبل از خدمت چندين سال توي يه شركت كار ميكردم و يه روش واسه بايگاني و آرشيو كردن و باركد زدن به صورت مجزا با اكسل و ديتا بيس درست كردم. كه كار باهاش رو خودم انجام ميدادم. بعد ازاينكه از شركت رفتم ( كه بخاطر حقوق كم و كلا اذيت كردنهاي بيخود و مهمترينش خدمتم بود ) فايل رو با خودم بردم. دليلش هم اين بود كه اونا قبل از اون روش به صورت كاملا سنتي سريال ها رو مينوشتن يا باركد ميزدن بعد جدا ميكردن .
    من به صورت خودكفا اي برنامه رو ساختم و كارشون رو كلي سريعتر كردم. و فقط بخاطر اينكه هيچ علاقه اي به اون كار من نشون ندادن بعد از رفتنم و اينكه كارشون نسبتا سنگين شد،‌ براي ثبت كردن و انبار كردن اجناس بايد تا ساعت 9 شب ميموندن شركت كه اجناس رو طبقه بندي و جدا سازي كنن واسه فردا كه فروش شروع بشه.
    در صورتي كه به اون روش راحت در عرض كمتر از يك ساعت همه ي محصولات دسته بندي ميشد. اين شد كه ازم ميخواستن بيام واسه انجام اين كار منم با لپ تاپ خودم ميرفتم اونجا و كارشون رو ميكردم . بعدم برنامه رو بهشون فروختم )

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

امروز یک اتفاق برام افتاد سه تا نتیجه گرفتم ، یکی کلی و دوتا جزئی

1. رو در بایستی رو کنار بزارید ( کلا ) و تحت هر شرایطی

2. هر وقت میرید آرایشگاه طرف رو دقیقا توجیح کنید که چی میخواید ، امروز گند زدن به موهام .

3. فقط بزارید آرایشگر خودتون رو موهاتون کار کنه ، من امروز واقعا تو رو دربایستی گیر کردم و گذاشتم همکارش اصلاحم رو انجام بده واقعا گند زد .

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

12 درد دل!

چشم و هم چشمی پدر زندگی هامون رو در آورده! مگه نه؟!
    لابد میفرمایید اگه همرنگ جماعت نباشیم آبرومون میره؟!

من خودم رو میگم.پس لطفا دلگیر نشید...
    به هر حال انتخاب با شماست...
    دلتون میخواد آسوده و با آرامش زندگی کنید یا اینکه مدام دغدغه تون این باشه که آخرین مد لباس و مو و ... چیه ؛ که مبادا یک لحظه از دنیا عقب بمونید
    دلتون میخواد با آرامش زندگی کنید یا اینکه همه ش چشمتون دنبال زندگی مردم باشه که فرضا آخرین کالایی که واسه خونشون خریدن چی بوده و اینکه مبادا ازشون عقب بمونید.

آخه ما چرا اینطوری شدیم؟!
    خودمون رو تبدیل به یه مانکن کردیم که چی؟
    خونه و زندگی مون رو تبدیل به ویترینی برای نمایش کردیم که چی بشه؟!
    حتما میگید کسایی که اینطوری زندگی نکنن عقب افتاده ی ذهنی و در واقع جزء حیات وحش هستند، درسته؟!
    در این صورت باید بگم ساده زیستی و دنبال تجملات نرفتن به معنی زندگی در فقر و ذلت نیست. کسی هم که به بهانه ی ساده زیستی اینطور زندگی میکنه مطمئن باشید یا عرضه ی کار کردن و تلاش رو نداره یا اینکه برداشت غلطی از ساده زیستی داره.

بیاید لااقل به این خط قرمزی که خدا واسمون کشیده توجه کنیم که: خدا اسراف کاران رو محروم میکنه.
    لابد میگید خدا دروغ میگه؛ باشه، امتحانش مجانیه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •