سلام چرا یاهو هی میگه یوزر نیم وارد کن مثلا وارد صندوق ایمیل میشم بعد از چند دقیقه یه صفحه میاد دوباره باید رمزم رو وارد کنم؟
یک سوال دیگه چرا وارد یاهو میشم میزنه 500 تا ایمیل دارم در صورتی که تمام پوشه ها خالیه؟
سلام چرا یاهو هی میگه یوزر نیم وارد کن مثلا وارد صندوق ایمیل میشم بعد از چند دقیقه یه صفحه میاد دوباره باید رمزم رو وارد کنم؟
یک سوال دیگه چرا وارد یاهو میشم میزنه 500 تا ایمیل دارم در صورتی که تمام پوشه ها خالیه؟
سلام . ظاهراً مرورگرتون فایلهای کوکیز رو نگه نمیداره . برای همین با عوض شدن صفحه شما از ایمیلتون خارج میشین . تنظیماتِ مرورگر , قسمت کوکیز COOKIES رو چک کنین . درضمن موقع ورود , مربع REMEMBER ME رو علامت بزنین . با یک مرورگر دیگه هم چک کنین ببینین نتیجه چی میشه .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 17-08-2014 at 20:37.
برای ساخت ایمیل یاهو بدون وارد کردن شماره چیکار باید کرد؟روش صفحه قبل هم جواب نمیده!
سلام
نام و نام خانوادگی رو تغییر دادم اما هنوز با همون نام های قبلی ایمیل فرستاده میشه!
مشکل چیه؟
با استفاده از روش پائین، یه آیدی ساختم:
آیدی یاهو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد: P30world
محتوای مخفی: تصاویر مربوطه
موقع ساختن آیدی، اوّل شمارۀ 9361234567 رو دادم که قبول نکرد و گفت از این شماره زیاد استفاده شده. به همین خاطر از یه شمارۀ دیگه (9331234567) استفاده کردم.
دوستان راهنمایی کنید لطفا.
سلام
چطور میتونم تمام میل های خوانده نشده رو پاک کنم؟
مرسی
سلام
برای ساخت ایدی روش دیگه ای وجود نداره روشی که در پست های قبل معرفی شده دیگه کار نمیکنه و به اون شماره با اون کد میخواد کد امنیتی رو اس بزنه
سلام.
ایمیل یاهو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد: P30world
این ایمیل رو با روشی که « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » توضیح دادم، ساختم.
محتوای مخفی: مدرک
از شمارۀ 9331234567 استفاده کردم. شما سعی کن شماره رو تغییر بدی و دوباره امتحان کن.
سلام
یه اکانت ایمیل دارم که آیدیم ،اسم و اسم فامیلمه.حدود یه ماهی هست که ایمیلهای نوتیفیکیشن fb برام میاد از یه اکانتی که مال من نیست! اکانت fb مال فردیه که دقیقا اسم و فامیلش مثل منه.حتی اسپل اسمش دقیقا مثل منه!
مطئنم که هیچ ایمیل تاییدی برای ثبت اکانت fb برام نیومده. حتی از طریق ایمیلم وارد اکانت fb اون شخص شدم
من این اکانت یاهو رو دی ماه پارسال ساختم و اکانت fb این شخص خیلی قدیمیتره!!
به نظرتون چرا این انفاق افتاده؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)