یه سری کارایی داره که شاید من اطلاع نداشته باشم با جزییاتش.نه کارهای پیش پا افتاده که همه بلدن و انجام میدن.
یه سری کارایی داره که شاید من اطلاع نداشته باشم با جزییاتش.نه کارهای پیش پا افتاده که همه بلدن و انجام میدن.
کیبورد و موس وصل کن بهش
چون برای همه تازگی داره!
گوشی دیگران رو بزن به گوشیت شارژشون کن تا کف کنن!
دوست عزیز سوالت رو بهتر بود داخل کلوپ همین گوشی می پرسیدی
بله این سیستم عامل با شبکه های روستایی مشکل داره و چندین نفر این مشکل رو بیان کردن
می تونی با دانگرید به ورژن 11 و آپدیت به ورژن آنا مشکلت رو حل کنی
البته به نظر من بل خیلی بهتره و با مشکلت کنار بیا
موفق باشی
سلام
یکی کمکم کنه!
3 ماه پیش گوشی N8 رو به بل ارتقا دادم و با هیچ روشی -- نمی شد.
امروز گوشی رو با 7370 ریست کردم و با روش نورتون راحت هکش کردم و اطلاعات و همه نرم افزا را رو مجددا ریختم توش.
ولی انگار ویروسی شده! اس ام اس که میاد بجای نوشتن New Messege پیامهای عجیب میاد، مثل: Time works great changes.
یا پیام دیگه و زیرش ok میاد و اس ام اس هم حذف میشه و قابل خوندن نیست!
با نود32 آپدیت هم شناخته نشد
پیشنهاد دوستان چیه؟ دوباره فورمتش کنم؟ شاید با ریختن دوباره اطلاعات و نرم افزارها همین آش و همین کاسه باشه!
اگه نه یه راهکار اساسی بدین که من که چند سال از طرفدارای سیمبین هستم، دارم ازش زده میشم!
یا علی!
دوست عزیز سعی کن فقط عکس و ویدئو و آهنگها رو در کامپیوتر کپی کنی که بعد از فرمت کردن و بازگشت اطلاعات مشکلی برات پیش نیاد
دوباره گوشی رو فرمت کن
موفق باشی
یافتم مشکل رو!
مشکل از برنامه MumSms بود که برای مخفی کردن پیامها به کار میره.
انگار با گوشیم سازگار نبود، حذفش کردم درست شد.
آیدین جان مرسی، اگه این راه جواب نمیداد، پیشنهاد تو رو که فرمت بود عمل می کردم.
.......
پس بازم به سیمبین ادامه میدیم!
سلام
Lock phone گوشیم رو یادم رفته چیه؟
چکار باید بکنم.
چطور میتونم ایمیل n8 رو راه اندازی بکنم هرکاری میکنم وصل نمیشه و هم اینکه چطور تنظیمات اینترنت رو درست کنم تا به نت وصل بشه
سلام به همه عزیزان
یه n8 داریم که در حد افتضاح هستش.
کلا برای بهتر شدن این گوشی من باید چیکار کنم؟؟؟(اپدیت،اپگرید،نصب نرم افزارهای ضروری و...)
دیروز نشون داد یه فیلم بلند رو با نوکیا ان 8 فیلمبرداری کردن ... پیش خودم تعحب کردم گفتم با وجود اس 2 و گلکسی اس چطوری نوکیا که 25 فریم فیلمبرداری میکنه و انتخاب کردن ... فکر کنم دلیلش هم همین 25 فریم بودنشه ... نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)