آخه میری میگن برو عصر بیا مثلا من شرقم ماشین رو بذارم برم عصر بیام ستم بزرگی هست :![]()
اگه دوستان کسی نمایندگی خوب میشناسه معرفی کنه !
اگر همین نمایندگی یا تعمیرگاه مرکزی شماره 1 بتونه انجام بده که عالی هست چون واسه کلاچ هم باید برم پله میکنه
آخه میری میگن برو عصر بیا مثلا من شرقم ماشین رو بذارم برم عصر بیام ستم بزرگی هست :![]()
اگه دوستان کسی نمایندگی خوب میشناسه معرفی کنه !
اگر همین نمایندگی یا تعمیرگاه مرکزی شماره 1 بتونه انجام بده که عالی هست چون واسه کلاچ هم باید برم پله میکنه
دیشب دزد زده به ماشینم زاپاس و کیف آچار رو برده بعد آچار قالباق هم تو کیف بوده حالا این آچار جایی گیر میاد ؟ یا باید ببرم نمایندگی حتما؟ ولی اینطور که مشخص بود خیلی راحت صندوق رو بدون دردسر باز کرده و وقت کافی برای جارو کردن صندق داشته
ببخشید من یک سوال داشتم امروز بهم زنگ زدن گفتن 206 sd v8 رسیده من میخوام بفروشمش یک تندر 90 بخرم به نظرتون الان بفروشمش به صرفه تره برام یا تا بعد از عید بزارم بمونه تو پارکینگ بعد برم بگیرمش بفروشمش همونجا یه تندر 90 بخرم منظورم اینه افزایش قیمت 206 بیشتره یا تندر 90
اگه ماشینو تو عید احتیاج نداری الان بفروش بعد عید هم تندر 90 رو بخر ,چون به احتمال زیاد تندر از اینی که الان هست بعد عید پایین تر میاد.
متاسفم دوست عزیز
دقیقا چطوری باز کرده؟؟؟
قفل رو شکسته درسته؟(از اونجایی که سوئیچ میخوره)
نه والا قفل هیچیش نشده ! به راحتی باز و بسته میشه ! میگم خیلی تمیز کار کرده دیگه![]()
ای بابا پس سیستم داریم عقب باید توکل کنیم و ماشینو تنها بذاریم....
من چن نمونه دیدم پیچ گوشتی انداخته بود پشته قفل چون واشره لاستیکی داره راحت فرو میره و قفل میشکنه !!
دزدگیر نداری شما؟؟
اگه نگران شدي شما. برو يه قفل زاپاس بند بخر كه دزد نتونه بازش كنه
همونطور كه دوستمون گفت بذار بگذره حتي تا 6000 5000
اگه مشكل بنزين نداري اول كه صبر كن تا كيلومترش بره بالا بعد براي اينكه الاف نشي موقعي كه بردي ايران شلرو هم صفحه كلاج رو ببر پايين هم گاز رو بيار بالا كه گاز خور ماشين بيشتر بشه بعد اي سو يو رو همون آپديت كن كه دوبارگي كار نكرده باشي بعد كه اين كارارو كردي ديگه بگازونش تا هيكلش بياد زياد هم بالاي 4500 عوض نكن چون واقعا عمر مفيد موتور رو كم ميكنه.
سرويس ها هم كه ميدوني روي 10000 ف ي ل ت ر بنزين روغن و ف ي ل ت ر روغن . اگر خواستي خرج كني پروفي زرد بريز..روغن هاي كاملا سينتتيك هم خواستي بريز مشكلي ايجاد نميكنه.
استپر هم با مراقبت زياد تمييز كن ف ي ل ت ر هوا و كابين هم كه خودت ميدوني كي بذاري.
Last edited by becareful; 04-03-2012 at 15:14.
نقشه فیوزهای L90 رو کسی نداره؟ من امروز یه کمپرسور باد به فندکی وصل کردم یه یک ربعی کار کرد بعدش برق فندکیم قطع شد فکر کنم فیوزش سوخته منتها نمیدونم فیوزش کدومه. از کجا باید فیوزش رو تهیه کنم ؟ فیوزهاش با فیوز سایر ماشینها یکیه؟
توی نقشه ی فیوزهاش هم نگاه کردم ولی فندکی رو مشخص نکرده کدومه.
Last edited by ghahremanimehdi; 04-03-2012 at 18:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)