تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 252 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض مساوی کردیم اما شرافتمان را از دست ندادیم/ از خودم بدم آمد!

سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان با انتقاد از وقت کشی بازیکنان صبا گفت: در 32 سالی که در این فوتبال هستم چنین وقت کشی‌هایی را ندیده بودم. بازیکنان آنها بارها خودشان را بی مورد به زمین زدند اما ما هر چند دو امتیاز از دست دادیم اما شرافتمان را حفظ کردیم. به گزارش خبرنگار مهر، امیر قلعه‌نویی پس از تساوی تیمش برابر صبای قم در دیدار عصر دوشنبه ضمن بیان مطلب فوق در جمع خبرنگاران گفت: من قبل از این هم گفته بودم ما اصلا در مورد قهرمانی زودهنگام فکر نکرده بودیم، قهرمانی زمانی بدست می‌آید که ما جام را بالای سر ببریم، ولی قبل از اینکه در مورد مسائل فنی صحبت کنم باید به یک نکته مهم اشاره کنم.
    وی اضافه کرد: من 32 سال است در این فوتبال حضور دارم، 18-19 جام قهرمانی در سطح اول کشور بدست آوردم ولی امروز در تیمی سرمربیگیری می‌کنم که معرفت و مردانگی را در فوتبال تزریق کرد زیرا در دقایق حساس بازی نفرات تیمش جوانمردانه به خاطر مصدومیت بازیکنان صبا توپ را به اوت زدند.
    سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان اضافه کرد: درود می فرستم به شرف صنعت نفت آبادان و نفت تهران که با وجود اینکه 5-6 گل خوردند، رو به ضد فوتبال نیاوردند و فوتبال خودشان را بازی کردند ولی من در این 32 سال صحنه‌هایی که امروز از وقت تلف کردن بازیکنان دیدم، در این سال‌ها ندیدم و الان از خودم بدم آمده است که در این فوتبال مربیگری می‌کنم.
    وی تاکید کرد: ما در دقایق پایانی با وجود اینکه به گل احتیاج داشتیم برای آنها جوانمردانه بازی کردند اما آنها به جای اینکه توپ را به ما بدهند اوت را برای اصغری فرستادند تا ضد حمله روی دروازه ما انجام دهند.
    قلعه‌نویی با بیان اینکه بازیکنانم مردانه بازی کردند و همه را ستایش می‌‍کنم، خاطرنشان کرد: فوتبالی که از دقیقه 60 به بعد سپاهان بازی کرد در این 32 سال ندیده بودم و خوشحالم که شرافت و معرفت را از دست ندادیم. در مورد بازی پرسپولیس و استیل آذین و کاری که دایی انجام داد هم نمی خواهم صحبت کنم ولی شاید آن اتفاق درسی برای بازی جوانمردانه همه داده باشد. مطمئن باشید اگر صد دفعه دیگر هم این اتفاق بیافتد باز هم این کار را در حق تیم حریف انجام می‌دهیم.
    وی خاطرنشان کرد: اینکه بازی کردن در فوتبال و وقت تلف کردن در شان و شخصیت تیمی نیست که از استان قم آمده است و باید مظهر اخلاق و معرفت باشد. درست است آنها در یک کفه ترازو یک امتیاز گرفتند ولی مطمئن باشید در کفه دیگر ترازو چیزهای زیادی را از دست دادند.
    سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان با بیان اینکه اعتقاد دارم داور مسابقه هم چند بار اشتباه کرد، افزود: زمانیکه یک بازیکن تیم صبا به خاطر تمارض و مصدومیت بارها زمین مسابقه را ترک کرده است، باید از طرف داور با این بازیکن برخورد می‌شد. البته من باید بروم و دکتر تیم صبا را ببینم زیرا به محض اینکه به بازیکنش دست می‌زد، بازیکن مصدوم مانند فشنگ از جا بلند می‌شد و می‌دوید.
    قلعه نویی با بیان اینکه هنوز لیگ برای ما تمام نشده و در بازی‌های آینده به فکر کسب امتیازات لازم برای رسیدن به قهرمانی هستیم، در پایان گفت: در اتمام مسابقه همه بازیکنان صبا آمدند و از من به خاطر انجام این بازی ناجوانمردانه عذرخواهی کردند و در همین حین نزدیک بود درگیری‌هایی ایجاد شود که من بازیکنانم را به رختکن فرستادم تا از این اتفاقات دور شوند.
    دیدار تیم‌های فوتبال سپاهان اصفهان و صبای قم در چارچوب هفته سی و یکم رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های کشور که عصر امروز در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار شد با تساوی بدون گل به پایان رسید.

http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1297575

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا امروز حق صبا برد بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولا به بند 13 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توجه کنید

در ثانی این تحلیل ها و نتیجه گیری ها فقط به درد خود همین مرجع خبری میخره
    اگه هم چاپش کنن فکر نکنم کسی حاضر باشه باهاش شیشه پاک کنه!

کلا دلیل مشکلات تیم ملی که کاملا مشخص هست و حرفی درش نیست و این خیال بافی ها هم واقعا شاخ هرکسی رو 4 تا میکنه

از زمانی که سپاهان و ذوب آهن مدعی شدن دیدیم که سطح فوتبال تمامی تیم های شهرستانی هم افزایش چشمگیری پیدا کرده که حتی تا پای قهرمانی هم پیش اومدن و دلیلش هم اعتماد به نفسی بوده که همین سپاهان و ذوب آهن برای اونها درست کردن

در دهه 70 همه کاری انجام میشد تا فقط اسم سرخ آبی ها روی زبان ها باشه و بس از داوری ها گرفته تا توی سر زدن و کوچک کردن تیم های دیگه که نمونه هاش کماکان هم دیده میشه

اگر همین سپاهان و ذوب آهن در لیگ نبودن مطمعنا الان دیگه سطح فوتبال ایران در حد هندوستان و افغانستان بود

همین که سپاهان برترین تیم دهه در ایران معرفی شد برای همه این حرف ها بسه و ما بقی هم با خاطرات دهه 70 خوش باش

دوست عزیز حالا چون من خواستم رعایت امانت بکنم شد نامعتبر؟
    ببین مطلب چیه؟؟

حرف غیر منطقی داره؟
    الان که بعضی از تیم ها وجهه دارن تیم ملی ما چندمه؟

قابل توجه شما

دفاع تیم ملی از تیم های وجهه داره
    دروازه از تیم وجهه دار
    و......
    نتیجه تیم ملی:ای با لطف فیفا 70-80 برو بالا

امیر مومنان یک حدیثی دارند می فرمایند:
    نگاه نکن به اینکه چه کسی میگوید ببین چه می گوید.

اصلا شما اون متن رو بدون اون منبع ببینید غلط ها شو بفرمایید.

الان فقط تیم های وجهه دار که به شهرستانی ها .... داده دارن پول بیت المال رو میخورن !
    نه طرفداری نه....

ولی طبق یه بررسی باخت پرسپولیس و استقلال حتی در امتاحانات دانش آموزان تاثیر داره و بردش به شدت نتایج رو عالی کرده.

من قول میدم فقط یک فصل این تیم های وجهه دار در لیگ نتیجه نگیرند کک هیچ کس نمی گزه !
    باز همه برمیگردن سر خونه اول !

دوست عزیز مردم با پرسپولیس و استقلال زندگی می کنند

فقط به همین دقت کنید بی در و پیکرترین تیم های ایران شاید به جرات گفت همین 2 تا تیم هستند مثل سپاهان جشن های آنچنانی و ..... ندارند. باشگاه هواداران و......
    ولی مردم خرج می کنند و پشت تیم هستند و هر جا شده پاشون هستند !

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دفاع تیم ملی از تیم های وجهه داره
    دروازه از تیم وجهه دار
    و......
    نتیجه تیم ملی:ای با لطف فیفا 70-80 برو بالا
    حقیقت امر اینه که تیم ملی ایران با شاکله ی دفاع و دروازه بان سپاهان نتایج بدی از لحاظ آماری و گل خورده نداشته ( بهتره بگیم نتایج خوبی داشته و دیگه مثلا شکستی مثل 3-0 برابر برزیل اجتناب ناپذیره ) ، فرض کنید رحمتی دروازه بان تیم ملی نبود اونوقت باید جایگاهی غیر قابل باور رو در رنکینگ متصور می شدیم .

انصافا هم انتخاب سپاهان به عنوان تیم دهه انتخاب درستی هست ، تیمی که شروع دوران طلایی خودش رو با فرهاد کاظمی شروع کرد و در نهایت لوکا بود که واقعا از سپاهان تیمی منسجم ساخت که هنوز هم میشه در این تیم رد پای لوکا رو احساس کرد ( البته مدیریت بسیار قوی ساکت هم فاکتور مهمی بوده در موفقیت های سپاهان ) ،

و به نظرم به جای خرده گرفتن بر رشد تیم های اصفهان ، بهتره روی این موضوع فکر کنیم که پرسپولیس ( که به قول مایلی تا دقیقه ی 20 با 4 گل از حریف جلو بود همیشه ) و استقلال چرا نمیتونند خیلی موفق و با ثبات باشند .

الان که بعضی از تیم ها وجهه دارن تیم ملی ما چندمه؟
    اگر استخوان بندی تیم ملی با منتخبی از سپاهان و ذوب آهن تشکیل می شد روزهای خوبی رو در سطح ملی می دیدیم .

سوال : به نظر دوستان پرسپولیس قهرمانی استقلال رو به قهرمانی سپاهان ترجیح خواهد داد ؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من زياد حضور ذهن ندارم ولي فكر كنم اين خانوم سموعي قائم مقام ذوب اهن اولين زني بود كه تو نود باهاش تلفني صحبت ميكردن

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

من زياد حضور ذهن ندارم ولي فكر كنم اين خانوم سموعي قائم مقام ذوب اهن اولين زني بود كه تو نود باهاش تلفني صحبت ميكردن
    آره... انصافا خیلی خوب هم صحبت کرد... برعکس برخی از تماس های تلفنی نود که آدم سردرد میگیره...
    نمونش همین مسئول فوتبال دانش آموزی که... واقعا حیف فوتبال وطنیمون که همچین مسئوله...

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ويسي: هشت سال براي سپاهان زحمت كشيدم ولي امروز فحش خوردم

سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: هشت سال براي سپاهان زحمت کشيدم و امروز مردم اصفهان به من ناسزا گفتند.

عبدالله ويسي پس از تساوي بدون گل برابر سپاهان اصفهان در نشست خبري اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم. سپاهان يکي از تيم‌هاي قدرتمند آسيا است. ما براي گرفتن حداقل يک امتياز به اصفهان آمديم. تمام تيم‌هايي که راه گل زدنشان مشخص است نتوانستند به ما گل بزنند. راه نفوذ سپاهان را بستيم. آنها از پاس‌هاي بلند در عمق به گل مي‌رسيدند که نتوانستند امروز به ما گلي بزنند.
    وي ادامه داد: هشت سال براي سپاهان زحمت کشيدم و بهترين دوران بازي‌ام را در اين تيم ديدم. آن زمان استقلال و پرسپوليس من را مي‌خواستند اما من به احترام سپاهان و مردم اصفهان از اين تيم جدا نشدم ولي امروز اينقدر بي‌ارزش شدم که به من فحش دادند.
    ويسي با اشاره به اين تساوي گفت: ما جوانمردانه بازي کرديم. همانگونه که مقابل ذوب‌آهن نيز با تمام توان بازي کرديم. مي‌خواهيم فوتبال را گرم کنيم و اکنون براي آنکه قهرمان مشخص شود، فوتبال گرم شده است.
    سرمربي صبا در مورد اينکه بازيکنانش وقت‌کشي مي‌کردند، تاکيد کرد: هر بازيکني وقت‌کشي کند و بازي ناجوانمردانه انجام دهد، با او برخورد مي‌کنيم. امروز توانستيم يک امتياز بگيريم و اين باعث خوشحالي است.

کنفدراسيون فوتبال آسيا نوشت:افزايش شانس قهرماني استقلال و ذوب‌‌‌آهن با تساوي سپاهان

‌کنفدراسيون فوتبال آسيا نوشت: با تساوي سپاهان سه تيم بالاي جدول ليگ ايران که در ليگ قهرمانان هم حضور دارند، شانس قهرماني پيدا کردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، ‌‌کنفدراسيون فوتبال آسيا در گزارشي به ليگ برتر ايران پرداخت و نوشت: "پس از پيروزي استقلال برابر نفت آبادان و شکست ذوب‌آهن مقابل پاس، سپاهان هم مساوي کرد تا فاصله جدول کمتر از قبل شود و اميد قهرماني در اردوي تيم‌هاي بيشتري زنده بماند. "
    امير قلعه‌نويي، مربي سپاهان بعد از تساوي بدون گل برابر صباي قم حريف را را متهم به رفتار غير‌ورزشي کرد.
    سرمربي سپاهان درباره داوري مسابقه هم گفت‌: البرز حاجي‌پور يک پنالتي ما را در نيمه اول نگرفت و دو، سه اشتباه داشت. اين داور تاکنون 4 امتياز از ما گرفته. او نبايد اجازه مي‌داد يک بازيکن چند بار به بهانه مصدوميت از زمين بيرون برود.

سپاهان که عصر دوشنبه ميزبان صبا قم بود، در پايان نود دقيقه به نتيجه‌اي بهتر از تساوي بدون گل نرسيد و دو امتياز حساس از دست داد.
    به اين ترتيب سپاهان صدرنشين، در فاصله سه هفته به پايان فصل، 62 امتيازي شد و فاصله‌اش با استقلال که در رده دوم ايستاده است، به چهار امتياز رسيد.
    در جدول رده‌بندي ليگ برتر فوتبال ايران، استقلال با 58 امتياز در رده دوم و ذوب‌آهن 56 امتيازي سوم است.

اکبري: بايد 2 تا 3 هفته استراحت کنم
    زرينه: تكليف نهايي فردا مشخص مي‌شود

در شرايطي که مدافع تيم فوتبال پرسپوليس از غيبت دو تا سه هفته‌اي‌ خود خبر داده، پزشک اين تيم اعلام کرد وضعيت اکبري تا فردا مشخص مي‌شود.

جلال اکبري مدافع پرسپوليس درباره ميزان مصدوميتش اظهار داشت: با توجه به عکسي که شب گذشته از زانوي پايم گرفتم مشخص شد که به دليل کشيدگي شديد دو يا سه هفته نمي‌توانم پرسپوليس را همراهي کنم.
    با اين حال دکتر فريد زرينه پزشک پرسپوليس گفت: هنوز تکليف نهايي اکبري مشخص نيست. عکس ايشان نياز به بررسي دارد و فردا با بررسي عکس اکبري مي توانيم درباره‌اش نظر دهيم.
    اکبري در نيمه دوم بازي مقابل نفت تهران مصدوم شد و زمين بازي را ترک کرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

توی این چندسالی که توی فروم هستم تا حالا ندیده بودم استقلالی ها و پرسپولیسی ها اینقد یکدست بشن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

سلام...............
    یکی مرحمت کنه جدول لیگ رو بزاره ببینیم چه خبره!!
    Last edited by aligol172; 26-04-2011 at 13:45.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام...............

یکی مرحمت کنه جدول لیگ رو بزاره ببینیم چه خبره!!
    جدول لیگ:

varzesh3
    Last edited by satttanism; 26-04-2011 at 12:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •