سلام دوستان
منم ثبت نام کردم.بدون مشکل.همون بار اول تمام شد
اینم کارنامه 19 آذر.ببخشید یکم دیر گذاشتم
![]()
سلام دوستان
منم ثبت نام کردم.بدون مشکل.همون بار اول تمام شد
اینم کارنامه 19 آذر.ببخشید یکم دیر گذاشتم
![]()
نه نمیشه ... نمیزارن
مگه اینکه ریاضی نباشی
دوستان یک راهنمایی منو بکنید ممنون میشم !
من درس عربی رو برای نحوه خوندن دروسش یه مشکلی دارم..نمیدونم مطابق درس های کتاب درسی جلو برم. و مباحث اون. یا اینکه مثلا بدون توجه به کتاب ، با درسنامه های کتاب های کمک آموزشی و از طریق مسائل مبحثی بخونم و برم جلو... مدل اول واسه آزمون ها به نظرم خوبه..ولی دومی بیشتر واسه کل پروسه کنکور شاید خوب به نظر بیاد..ولی خب درسش عربیه و معمولا میگن مبحثی تست نزنید و قاطی باشه و از این حرفا. به خاطر همین کلا من گیج شدم که با چه روشی بخونم این درس رو..
اگر میشه کمکم کنید..
ببین همه اینا بستگی به این داره که تا هفته پیش چند ساعت خوندی و الان قراره چند ساعت بخونی. اگه پله کانی ساعت مطالعت رو ببری بالا قول میدم موفق میشی وگرنه تضمینی نیست که تا چه مدت برنامت رو بتونی پیش ببری و بعد از اون چه مدت میری تعطیلات
یکی از بچه ها چند صفحه پیش از کتاب کنکورت را قورت بده (اگه اشتباه نکنم) یه مطلبی گذاشته بود که خیلی جالب بود . روش درست مطالعه رو اجرا کن ایشالا موفق باشی زیادم به فکر این نباش که توی همین دو هفته همه عقب افتادگی هاتو جبران کنی آروم آروم پیش برو شاید من جات بودم (میگم شاید چون توی شرایطت قرار نگرفته بودم) ترجیح میدادم که تاجایی که میکشم تست کار کنم یعنی اگه موج1 فقط 47تا تست داره 47 تارو قبل از همه بزنم که 1فصل جلو بیوفتم (خیلی از نظر روانی آرامش بخشه وقتی یه فصل رو کامل بخونی تستاشو بزنی و کاملا مسلط بشی) بعد میرم سراغ حرکت نوسانی که اغلب سوالاش رو با یه طرفین وسطین میشه حل کرد و زود تموم میشه در نهایت مغناطیس که کمی تستاش نسبت به دو فصل بالایی وقت بیشتری میطلبه . توی حرکت نوسانی مفاهیم رو خوب یاد بگیر.چون تستاش راحته
Last edited by shabeashegha; 13-12-2010 at 00:43.
فکر میکردم جوابی بدید به این دست نبشته بنده حقیر!![]()
میشه بابا چجوری نداره از همین الان محکم بگیرش می تونه قبول شه. فوقش نشد هم ساله دیگه اگه نشد سال بعدش... فقط نا امید نشه وقت زیاده
همیشه حرفات بهم ارامش میده هر وقت حرفت رو گوش کردم تو اون درس موفق شدم مخصوصا" فیزیک که میشینم روش اصلا" نمیفهمم زمان چه جوری میگذره دیگه عاشقش شدم .بازم ممنون![]()
خوااهش میکنم. منو شرمنده میکنی
خیلی خوشحالم که حست نسبت به فیزیک اینه. یاد پارسال خودم افتادم اولش از فیزیک متنفر بودم وقتی نوبت خوندن فیزیک میشد وقت کند میگذشت ولی حدودای آذر و دی ماه بود وقتی فیزیک میخوندم بقدری بهش علاقه مند شده بودم که وقتی به خودم میومدم میدیدم نزدیکه 5ساعته یه سره دارم فیزیک میخونم و تست میزنمچند بار شده بود پشتیبان نصیحتم میکرد که این چه وضعشه بیشتر از 3ساعت پای فیزیک وقت میذاری
ایشالا موفق باشی و توی درسای دیگه هم این علاقه برات ایجاد شه
![]()
دوست عزیز واقعا راست میگن حرفهای شما ارامش میده
منم خودم با قلمچی فیزیکو پیش میرفتم ولی مشکل داشتم و درصدام 30_40 بود از ازمون قبل برناممو تو فیزیک عوض کردم وبرنامه فیزیکمو با قلمچی تغیر دادم به خاطر همین دفعه پیش فیزیک قلمو نزدم اینشالا تا 4 هفته دیگه میرسم ولی دارم مفهومی میخونم تا دوباره کم نیارم بازم خیلی ممنون
نوکرم خدا نگهدارت
کسائی که تهرانی هستن میشه بیاین اون یکی تاپیک
من موندم کد محل اخذ سال 2 و سه و پیش چی بزنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)