تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 225 از 515 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    منم ثبت نام کردم.بدون مشکل.همون بار اول تمام شد
    اینم کارنامه 19 آذر.ببخشید یکم دیر گذاشتم

2. 4 کاربر از fmps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

بچه ها نگفتين ميشه تو امتحانات نهايي دي ماه سال سوم ماشين حساب برد ؟ تو شيمي احساس ميكنم نياز بشه جون خيلي وقت ها عددهايي مواجه ميشم كه اصلا قال ساده شدن نيستن

نه نمیشه ... نمیزارن
    مگه اینکه ریاضی نباشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

دوستان یک راهنمایی منو بکنید ممنون میشم !

من درس عربی رو برای نحوه خوندن دروسش یه مشکلی دارم..نمیدونم مطابق درس های کتاب درسی جلو برم. و مباحث اون. یا اینکه مثلا بدون توجه به کتاب ، با درسنامه های کتاب های کمک آموزشی و از طریق مسائل مبحثی بخونم و برم جلو... مدل اول واسه آزمون ها به نظرم خوبه..ولی دومی بیشتر واسه کل پروسه کنکور شاید خوب به نظر بیاد..ولی خب درسش عربیه و معمولا میگن مبحثی تست نزنید و قاطی باشه و از این حرفا. به خاطر همین کلا من گیج شدم که با چه روشی بخونم این درس رو..
    اگر میشه کمکم کنید..

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اقا فکر کنم اشتباه متوجه شدید این برنامه واسه 2هفته هستا کتابا رو باز کردم نوشتم مثلا"فیزیک 3 خیلی سبز فصل مغناطیس 150تا تست داره بعد گذاشتم 3 تا 50 تایی 3ساعته بعد فیزیک پیش (اندیشه سازان)حرکت نوسانی اموزشیش 147 تست اموزش موج1 هم 47 تست واسه اینا هم گرفتم 5 واحد 3 ساعته روی هم فیز شد 8واحد 3ساعته اینا طبق برنامه قلم چی ریختم اگه کسی برنامه قلمچی ریاضی رو داره بگه کدومارو زیاد گرفتم ولی واقع بینانه نوشتم یعنی همه کتابارو نگاه کردم بعد . حدسی نبوده اگه میشه نظر بدید دوباره میگم واسه 2هفته هست نه1هفته
    ببین همه اینا بستگی به این داره که تا هفته پیش چند ساعت خوندی و الان قراره چند ساعت بخونی. اگه پله کانی ساعت مطالعت رو ببری بالا قول میدم موفق میشی وگرنه تضمینی نیست که تا چه مدت برنامت رو بتونی پیش ببری و بعد از اون چه مدت میری تعطیلات
    یکی از بچه ها چند صفحه پیش از کتاب کنکورت را قورت بده (اگه اشتباه نکنم) یه مطلبی گذاشته بود که خیلی جالب بود . روش درست مطالعه رو اجرا کن ایشالا موفق باشی زیادم به فکر این نباش که توی همین دو هفته همه عقب افتادگی هاتو جبران کنی آروم آروم پیش برو شاید من جات بودم (میگم شاید چون توی شرایطت قرار نگرفته بودم) ترجیح میدادم که تاجایی که میکشم تست کار کنم یعنی اگه موج1 فقط 47تا تست داره 47 تارو قبل از همه بزنم که 1فصل جلو بیوفتم (خیلی از نظر روانی آرامش بخشه وقتی یه فصل رو کامل بخونی تستاشو بزنی و کاملا مسلط بشی) بعد میرم سراغ حرکت نوسانی که اغلب سوالاش رو با یه طرفین وسطین میشه حل کرد و زود تموم میشه در نهایت مغناطیس که کمی تستاش نسبت به دو فصل بالایی وقت بیشتری میطلبه . توی حرکت نوسانی مفاهیم رو خوب یاد بگیر.چون تستاش راحته
    Last edited by shabeashegha; 13-12-2010 at 00:43.

6. 3 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

مهم:
    یکی از دوستان نزدیک بنده، سال 82 فکر کنم پیش دانشگاهیشو به اتمام رسونده و رشتش ریاضی بوده. دانش آموز زرنگی بود ولی بنا به مسائلی نتوانسته بخونه. سربازیشم تمومه. خیلی مشتاقه سال 90 سراسری بخونه. از امروز عزمشو جزم کرده بدجور ناجور میخواد بخونه. اکثر درسها رو بهشون اشراف داره ولی متوجهید که چندساله از درس و مدرسه دور شده ولی همیشه سرش پی مطالعه و درس بوده. میخواد از صفر شروع کنه از الان تا کنکور90. کتابهای جدیدی که از 82 عوض شدن رو فکر کنم داره ولی بازم شما بگید. درضمن مجموعه کامل تستهای اندیشه سازان قبل رو داره و کتابهای دیگر.
    الان سوالم اینه
    به نظر همتون میشه؟ میخواد مهندسی برق سراسری قبول بشه
    هر چی میخواهید بگویید
    ------------
    این دوستم عزم راسخی داره. هوش قوی و ذهن تیز. . اعتماد به نفس نداره ولی ایمان قوی و توکل عمیقی به خدا داره! وقتش آزاده و شرایط مهیا برای درس. با این مدت باقی مونده و این شرایط دوری از مدرسه و درس از 82 تا الان شما بفرمایید
    -----------
    فقط اینو میدونم که خواستن توانستنه ولی این خواستم دوستم یه همت قوی میخواد.
    شدنیه؟ یاعلی.. از همتون میخوام بگید میشه یا نه و چه جوری؟ سراسری اونم برق!
    فکر میکردم جوابی بدید به این دست نبشته بنده حقیر!

در آغاز فعالیت oceanid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

میشه بابا چجوری نداره از همین الان محکم بگیرش می تونه قبول شه. فوقش نشد هم ساله دیگه اگه نشد سال بعدش... فقط نا امید نشه وقت زیاده

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ببین همه اینا بستگی به این داره که تا هفته پیش چند ساعت خوندی و الان قراره چند ساعت بخونی. اگه پله کانی ساعت مطالعت رو ببری بالا قول میدم موفق میشی وگرنه تضمینی نیست که تا چه مدت برنامت رو بتونی پیش ببری و بعد از اون چه مدت میری تعطیلات
    یکی از بچه ها چند صفحه پیش از کتاب کنکورت را قورت بده (اگه اشتباه نکنم) یه مطلبی گذاشته بود که خیلی جالب بود . روش درست مطالعه رو اجرا کن ایشالا موفق باشی زیادم به فکر این نباش که توی همین دو هفته همه عقب افتادگی هاتو جبران کنی آروم آروم پیش برو شاید من جات بودم (میگم شاید چون توی شرایطت قرار نگرفته بودم) ترجیح میدادم که تاجایی که میکشم تست کار کنم یعنی اگه موج1 فقط 47تا تست داره 47 تارو قبل از همه بزنم که 1فصل جلو بیوفتم (خیلی از نظر روانی آرامش بخشه وقتی یه فصل رو کامل بخونی تستاشو بزنی و کاملا مسلط بشی) بعد میرم سراغ حرکت نوسانی که اغلب سوالاش رو با یه طرفین وسطین میشه حل کرد و زود تموم میشه در نهایت مغناطیس که کمی تستاش نسبت به دو فصل بالایی وقت بیشتری میطلبه . توی حرکت نوسانی مفاهیم رو خوب یاد بگیر.چون تستاش راحته
    همیشه حرفات بهم ارامش میده هر وقت حرفت رو گوش کردم تو اون درس موفق شدم مخصوصا" فیزیک که میشینم روش اصلا" نمیفهمم زمان چه جوری میگذره دیگه عاشقش شدم .بازم ممنون

10. این کاربر از jekob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

همیشه حرفات بهم ارامش میده هر وقت حرفت رو گوش کردم تو اون درس موفق شدم مخصوصا" فیزیک که میشینم روش اصلا" نمیفهمم زمان چه جوری میگذره دیگه عاشقش شدم .بازم ممنون
    خوااهش میکنم. منو شرمنده میکنی
    خیلی خوشحالم که حست نسبت به فیزیک اینه. یاد پارسال خودم افتادم اولش از فیزیک متنفر بودم وقتی نوبت خوندن فیزیک میشد وقت کند میگذشت ولی حدودای آذر و دی ماه بود وقتی فیزیک میخوندم بقدری بهش علاقه مند شده بودم که وقتی به خودم میومدم میدیدم نزدیکه 5ساعته یه سره دارم فیزیک میخونم و تست میزنم چند بار شده بود پشتیبان نصیحتم میکرد که این چه وضعشه بیشتر از 3ساعت پای فیزیک وقت میذاریایشالا موفق باشی و توی درسای دیگه هم این علاقه برات ایجاد شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوااهش میکنم. منو شرمنده میکنی
    خیلی خوشحالم که حست نسبت به فیزیک اینه. یاد پارسال خودم افتادم اولش از فیزیک متنفر بودم وقتی نوبت خوندن فیزیک میشد وقت کند میگذشت ولی حدودای آذر و دی ماه بود وقتی فیزیک میخوندم بقدری بهش علاقه مند شده بودم که وقتی به خودم میومدم میدیدم نزدیکه 5ساعته یه سره دارم فیزیک میخونم و تست میزنم چند بار شده بود پشتیبان نصیحتم میکرد که این چه وضعشه بیشتر از 3ساعت پای فیزیک وقت میذاریایشالا موفق باشی و توی درسای دیگه هم این علاقه برات ایجاد شه
    دوست عزیز واقعا راست میگن حرفهای شما ارامش میده
    منم خودم با قلمچی فیزیکو پیش میرفتم ولی مشکل داشتم و درصدام 30_40 بود از ازمون قبل برناممو تو فیزیک عوض کردم وبرنامه فیزیکمو با قلمچی تغیر دادم به خاطر همین دفعه پیش فیزیک قلمو نزدم اینشالا تا 4 هفته دیگه میرسم ولی دارم مفهومی میخونم تا دوباره کم نیارم بازم خیلی ممنون
    نوکرم خدا نگهدارت

13. این کاربر از omnia.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

کسائی که تهرانی هستن میشه بیاین اون یکی تاپیک

من موندم کد محل اخذ سال 2 و سه و پیش چی بزنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •