تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 449 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه hsj110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    کومودو تو سایتش حدود 4 نسخه اینترنت سکیوریتی داره که خریدنی هستند تا اونجا که یادمه قبلا یه نسخه داشت که پولی بود اونم در آنتی ویروس و فایروال فرقی با نسخه رایگانش نداشت . فرق این اینترنت سکیوریتی رایگان با اون چهار مدل دیگه چیه ؟
    ممنون
    comodo int..... pro 11
    comodo int.....advanced2011
    comodo int.......plus2011
    comodo int......complate 2011
    Last edited by hsj110; 10-04-2011 at 09:49.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    کومودو تو سایتش حدود 4 نسخه اینترنت سکیوریتی داره که خریدنی هستند تا اونجا که یادمه اینطوری نبود فرق این اینترنت سکیوریتی با اون چهار مدل دیگه چیه ؟
    ممنون
    سلام

فرق ان در ساپورت انلاین نرم افزار هست و گرنه اپشن های همه اینترنت سکیوریتی ها یکی هست.

که در نسخه های پولی یک نرم افزار به عنوان live support نصب میشود برای پشتیبانی انلاین کاربر در زمان / مشکل.

---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------

دوستان كومودو قسمتي براي حافظه هاي پرتابل نداره كه به محض اينكه وصل ميكنيم يه سيستم سريع ويروسي داخلش باشه رو بشناسه و اگه خطايي نداد راحت باز كنيم؟؟؟ مثل آنتي ويروس Nod32 ؟!!
    خوده کومودو موقع اتصال فلش یا هرچیز پرتابلی / خودکار اسکن میکنه .

ولی شما میتوانید از برنامه usb disk security هم استفاده کنید که جواب گو هست و بسیار کار امد. ( برای اتوران بدافزار ها استفاده میشود که ویروس فلش اجرا نشود )

3. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه n-95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    مازندرا ن - بهشهر

پيش فرض

سلام
    این پیغام مربوط به فایروال oss هست.یعنی طی فعالیت شما تو اینترنت.همون IP که نوشته ATTACKER IP میخواست رو سیستم شما عملیات پورت اسکن انجام بده که فایروال اون رو بلوکه کرده.البته این پورت اسکن احتمالا گسترده بوده که فایروال اون ای پی رو (احتمالا 5 دقیق ، که میتونین زیاد یا کمش کنین و یا برش دارین) بلوک کرده.
    این نوع حمله ها بیشتر از سوی سرویس دهندگان اینترنت صورت میگیره که دوست دارن به فعالیتهای مختلف کاربران خودشون پی ببرن.چون برای اسکن خودکار نیاز به ماشینها و نرم افزارهای اتوماتیک و هوشمند هست.
    البته این اسکنر و نفوذکننده ها معمولا برای کاربران خاص اقدام به عمل میکنن.مثلا اگه شما یه کلمه خاص رو تو گوگل یا یه سرویس دهنده بزرگ وارد کنین بلافاصله با همین موارد مواجه میشین.
    خوب اونها میخوان بدونن شما چرا دنبال این کلمه یا مورد هستین.کامپیوتر شما در چه سطحی هست.فعالیتهای گذشته شما چی بوده و غیره.
    البته بعضی وقتها هم این حمله ها میتونن اصلا حمله نباشن و فایروال اشتباهی اونها رو تشخیص داده باشه.که اینم به تکنولوژیها و سطح توانمندیه اون فایروال بستگی داره.
    دوستان دیگه ای که تو زمینه -- و امنیت سیستم آشنایی دارن بهتر میتونن توضیح بدن.
    شما برای رهگیریه بهتر این حمله بهتر به قسمت POCKET LOG برین و نوع حمله و پورتهای هدف رو ببینین.
    با تشکر
    کومودو سکوریتی این قابلیت داره ؟؟

5. این کاربر از n-95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hsj110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

فرق ان در ساپورت انلاین نرم افزار هست و گرنه اپشن های همه اینترنت سکیوریتی ها یکی هست.

که در نسخه های پولی یک نرم افزار به عنوان live support نصب میشود برای پشتیبانی انلاین کاربر در زمان / مشکل.
    بله از قبل همینطور بود و تنها فرق همین بود ولی الان به غیر از اون 4 عدد نسخه متفاوت داره که پولیند که در بالا نام بردم و جالبه که به صورت فری تریال هم نمیتونید اونها رو نصب کنید بلکه باید حتما خریداری بشند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

بله از قبل همینطور بود و تنها فرق همین بود ولی الان به غیر از اون 4 عدد نسخه متفاوت داره که پولیند که در بالا نام بردم و جالبه که به صورت فری تریال هم نمیتونید اونها رو نصب کنید بلکه باید حتما خریداری بشند
    سلام اگر در فروم کومودو یک سرچی کنید میتونید / نسخه ها را دانلود کنید از لینک خوده کومودو.

برای مثال این لینک اینترنت سکیوریتی کامپلیت هست که میتونید از این لینک دانلود کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید.

8. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض فایروال کومودو

کومودو سکوریتی این قابلیت داره ؟؟
    با سلام

اینجا چون تاپیک کومودو هست و ما هم فعلا از کومودو استفاده میکنیم به نظرم بهتره بیشتر در مورد فایروالش بدونیم

سوال و بحث میتونه اینجوری باشه: فایروال کومودو در برابر حملات داخلی و خارجی چی کار میکنه؟؟

به نظر من همه دزدان اینترنتی (ه ک ره ا)از دو روش برای حمله استفاده میکنند: غیر مستقیم و مستقیم

غیر مستقیم: که میشه انواع مخربها را نام برد.که توسط همین افراد نوشته میشن و میشه یک جوری به عنوان نفوذ غیر مستقیم هم از اونها یاد کرد.

یعنی اول ما آلوده میشیم بعد با وصل شدن به اینترنت مرحله دوم شروع میشه و مخرب با وصل شدن به نت کار خودشو میکنه و طبق آنچه که نویسنده اش میخواد عمل میکنه . . .

در برابر این حملات کومودو خوب تجهیز شده و بیشتر دفع حمله هم توی فایروال به بخش +D سپرده شده.که عالی هم کار میکنه. . .

ضمن اینکه حتی کومودو به یک مموری فایروال هم تجهیز شده (اختصاصاً برای حملات سرریز بافر) که این بخش هم خوب کار میکنه و در واقع جلوی حملات مغکوس و غیر مستقیم را میگیره (عکس) :

=======

ضمنا حتی گاهی پیغامهای بخش فایروال هم بسیار عالی ,جالب و کمک کننده است در برابر این حملات (عکس) :

=======

در برابر حملات مستقیم: مثلا پورت اسکن و . . . در نهایت نفوذ به سیستم و در اختیار گرفتن سیستم و . . .

کومودو سه تا کار میکنه؛ اول اینکه پورتها را مخفی میکنه و این کارو برای ه ک ر سخت میکنه و یکی از مزیتهاش اینه که جلوی پورت اسکن رو میگیره . .

بعد میاد به طور اوتوماتیک برای فایروال قوانینی تعیین میکنه در قسمت Global Rules که تمام ترافیک شبکه تابع این قوانین باید باشند(عکس):

کار بعدی اینه که جلوی تمام درخواستهای ورودی رو میگیره؛؛ یعنی هر در خواستی که از بیرون سیستم جهت برقراری ارتباط با سیستم باشه را بلاک میکنه ؛؛یعنی هیج کانکشنی با مبدا بیرونی نداریم، (این مبدا میتونه ه ک ر باشه)

===

ضمن اینکه آپشنهایی در بخش Advanced وجود داره که ترافیک را مانیتور و بررسی میکنه ، که مهمترین بخشش فکر کنم همان Block Fragmented IP datagrams هست که تیکش در حالت دیفالت خورده. . .

10. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    رو به عـرش،روی فـرش گروه خون: +O

14 انتخاب Comodo

سلام
    من فعلاً از ZoneAlarm استفاده می کنم اما مدتی هست باعث تاخیر در بالا اومدن سیستم می شه و گاهی هم عملکرد مطلوبی نداره!
    به هر حال تصمیم دارم از فایروال Comodo استفاده کنم؛ اما چندتا سئوال دارم:
    1. آیا فایروال Comodo سیستم رو کند می کنه؟
    2. آیا می شه در Comodo Internet Security آنتی ویروس رو غیرفعال کرد و فقط از فایروال استفاده کرد؟ (ترجیح می دم از آنتی ویروس دیگه ای استفاده کنم.)
    3. میزان user friendly این نرم افزار در چه حدی هست؟

در آخر اگر نکته ای هست که لازم به توضیح می دونید خیلی خوشحال می شم بدونم.
    ممنون

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    من فعلاً از ZoneAlarm استفاده می کنم اما مدتی هست باعث تاخیر در بالا اومدن سیستم می شه و گاهی هم عملکرد مطلوبی نداره!
    به هر حال تصمیم دارم از فایروال Comodo استفاده کنم؛ اما چندتا سئوال دارم:
    1. آیا فایروال Comodo سیستم رو کند می کنه؟
    2. آیا می شه در Comodo Internet Security آنتی ویروس رو غیرفعال کرد و فقط از فایروال استفاده کرد؟ (ترجیح می دم از آنتی ویروس دیگه ای استفاده کنم.)
    3. میزان user friendly این نرم افزار در چه حدی هست؟

در آخر اگر نکته ای هست که لازم به توضیح می دونید خیلی خوشحال می شم بدونم.
    ممنون
    سلام عزیز

1-خیر.سبکه . .

2-بله؛؛ هم میتونی آنتی ویروس را خاموش کنی و هم میتونی موقع نصب تیک آنتی ویروس را برداری و از فایروال استفاده کنی.. . .

3-این مورد به سلیقه کاربر برمیگرده. ولی به نظرم کومودو ساده و کاربردی طراحی شده . .

نکته : من دیدم خیلی از کاربرها بعد از نصب کومودو با قایلیت اوتو سندباکسش به دلیل آشنا نبودن به مشکل خوردن.بنابراین توصیه میکنم با این بخشش بیشتر آشنا بشی.پستهاش هم موجوده . . .

13. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

کومودو سکوریتی سایت هایی که مشکل داشته باشن بلوک میکنه؟ یک سایت مشکل دار معرفی کنید
    سلام هم استانی سابقم !!!

شما اگه موقع نصب کومودو ،DNS کومودو را انتخاب نکردید.باید از یک DNS امن استفاده کنید.مثلا خود کومودو یا کلیر کلود.من پیشنهادم ClearCloud DNS است.حداقل اینجوری داری از دیتابیس یک آنتی ویروس دیگه ( Vipre) هم استفاده میکنی.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    رو به عـرش،روی فـرش گروه خون: +O

14

سلام
    بالاخره COMODO Firewall رو نصب کردم.
    چندتا هم سئوال دارم:
    1. از کجا می شه فهمید که چه اجازه ای به نرم افزارها برای دسترسی به اینترنت داده شده؟
    2. چطور می شه جلوی نرم افزارهایی که مجاز به دسترسی هستند را گرفت (جهت کنترل پهنای باند)؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •