تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 225 از 265 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

داره خودمونی میشه bahman26's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    teroon

پيش فرض

دوستان
    کسی از مرکز مخابرات الغدیر سرویس گرفته ؟
    یه سوال دیگه این سرویس ها محدودیت دانلود دارن؟وچقدر طول میکشه تا وصل کنن؟

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که از مخابرات سرویس adsl گرفتن ولی سرعت اپلود ان ها یک چهارم سرعت استاندار باشد یعنی 128 سرعت اپلودش 32 باشد . شما میتوانید به سایت سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی رفته و شکایت خودتون رو نسبت به سرویس دریافتی اعلام کنید و در کمتر از 10 روز جواب شکایت شما بدستون میرسه. یا مخابرات باید اپلود سرویس رو روی 64 ببنده یا سرویس 256 در اختیارتون بزارن.تا اپلودتون به 64 برسه.حتما شکایت کنید چون جواب میگیرید.

---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    ././././.

پيش فرض

دوستانی که از مخابرات سرویس adsl گرفتن ولی سرعت اپلود ان ها یک چهارم سرعت استاندار باشد یعنی 128 سرعت اپلودش 32 باشد . شما میتوانید به سایت سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی رفته و شکایت خودتون رو نسبت به سرویس دریافتی اعلام کنید و در کمتر از 10 روز جواب شکایت شما بدستون میرسه. یا مخابرات باید اپلود سرویس رو روی 64 ببنده یا سرویس 256 در اختیارتون بزارن.تا اپلودتون به 64 برسه.حتما شکایت کنید چون جواب میگیرید.
    sسرعت دانلود سرویس128باید چند باشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بزارید یه جور دیگه بگم:

من تو ویندوز7 ذفتم کنترل پنل بعد رفتم intrnet option بعد یه کانکشن PPPoE ساختم،، ولی با این کانکشن همه سایتا برام باز نمیشه!!

دفعه بعدی از روی دفترچه مودم عدد 192.168.1.1 رو تو آدرس بار زدم و رفت توسایت TP-LINK TD811 و از اونجا QUICK SETUP رو زدم و تنظیمات رو انجام دادم با این تفاوت که با این کانکشن میتونم همه سایتا رو باز کنم!!!!

حالا این چه فرقی داره نمیدونم؟!!؟!؟ و این رو هم نمیدونم که منظورمو متوجه میشید یا نه؟؟/ چون 3 صفحه است دارم هی میگم هی هیشکی نمیفهمه من چی میگم!@!!!
    اگه از همون اول اینقدر واضخ میگفتید زودتر به جواب میرسیدید. مطمئنا یه تنظیماتی رو درست انجام نمیدید که اینطور میشه. دقیقا چک کنید که هرکادری که توی Quick Setup مقدرای داره، توی ویندوز هم دقیقا همون مقادیر رو وارد کنید.

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

دوستان اگر سرویس شما مثلاً 128 یا 256 باشه و Username و Password یه سرویس 1Mb یا 2Mb رو در اختیار داشته باشید به فرض اینکه اون Username و Password روی خط شما کار هم بکنه (که نمی کنه) شما نمی تونید از اون Username و Password سرعت 1mb یا 2mb بگیرید و باز هم همون 128 یا 256 کیلوبیت بر ثانیه خودتون رو خواهید داشت، چون خطتون روی اون سرعت بسته شده. بنابراین رویا پردازی نکنید! به دست آوردن Username و Password یه شخص دیگه هیچ کمکی به شما نمی کنه.
    اگر سرویستون با سرویس طرفتون هم سرعت باشه که مثل همید پس اینکارا چیه؟! اگه سرعتش کمتر باشه که دیگه نیازی به توضیح نیست، کی میاد سرعت بالاترش رو با سرعت پایین تر عوض کنه؟! اگرم سرعتش بالاتر باشه که طبق همون دلیلی که گفتم سرعت بالاش به شما تعلق نمی گیره. سرویس های مخابرات هم که محدودیت حجمی ندارن (که بگید از ترافیک طرفم استفاده می کنم). پس کلاً این فکرای شیطانی رو از سرتون بیرون کنید!
    در ضمن Username و Password سرویس های مخابرات فقط روی خطی که براشون تعریف شده قابل استفاده هستند.
    موفق باشید و موید.
    چرا عزيز ميشه معمولا مخابرات اكانت ها رو بر اساس مك آدرس ثبت ميكنه كه اگه از مك آدرس طرف استفاده كنيد ميشه با اكانتش كانكت شد و اينكه خط ها هم معمولا روي 512 يا 1m كانفيگ شدن كه با اكانت به 256 يا 128 محدود ميشن.
    آدرس سايت مخابرات براي كنترل ترافيك باقيمانده رو كسي ميدونه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

13

به طور پیش فرض سرعت دانلود شما باید یک هشتم سرعتتون باشه. برای شما که 128 دارید یعنی 16.

چرا عزيز ميشه معمولا مخابرات اكانت ها رو بر اساس مك آدرس ثبت ميكنه كه اگه از مك آدرس طرف استفاده كنيد ميشه با اكانتش كانكت شد و اينكه خط ها هم معمولا روي 512 يا 1m كانفيگ شدن كه با اكانت به 256 يا 128 محدود ميشن.
    آدرس سايت مخابرات براي كنترل ترافيك باقيمانده رو كسي ميدونه؟
    - MAC آدرسی که شما میگید، منظورتون MAC مودم هستش؟!
    - مخابرات سرویس حجمی نداره. لذا سایتی هم نداره که بخوهید باقیمانده حجم! رو ببینید.
    Last edited by resident; 13-04-2011 at 17:27.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرعت دنلود 128 =16
    سرعت اپلود 64 =8
    این سرعت استاندارد سرویس 128kb مخابراته.
    .................................................. ...............................
    در بعضی مراکز مخابراتی
    سرعت دانلود 128 = 16
    سرعت اپلود 32 = 4
    که سرعت اپلودتون مشکل داره وباید مخابرات برید و به مسئولین مرکزتون بگید .و اگه بهونه اووردن . زیر بار نرفتن
    برید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از مرکز مخابراتیتون شکایت کنید و بعد از 10 روز پدر رئیس مرکز مخابراتتون در میارن.

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من میگم جواب نمیده

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

به طور پیش فرض سرعت دانلود شما باید یک هشتم سرعتتون باشه. برای شما که 128 دارید یعنی 16.

- MAC آدرسی که شما میگید، منظورتون MAC مودم هستش؟!
    - مخابرات سرویس حجمی نداره. لذا سایتی هم نداره که بخوهید باقیمانده حجم! رو ببینید.
    آره MAC آدرس مودم يا كارت شبكه بستگي به نحوه كانفيگ مودم داره كه PPPOE باشه يا bridge
    اگه PPPOE باشه mac مودم ثبت ميشه. در واقع هر اكانتي كه ميگيريد با هر وسيله اي كه در ابتدا وصل بشيد mac ‌آدرس اون در ديتابيس ثبت ميشه و دستگاهاي ديگه نميتونن با اون اكانت كانكت شن مگر با تغير mac

احتمالش هست مخابرات تهران ترافيك رو محدود كنه تو بعضي شهر ها كه نامحدود بوده اين كارو كرده
    128=ماهيانه 4 گيگ
    256 = 8 گيگ

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره MAC آدرس مودم يا كارت شبكه بستگي به نحوه كانفيگ مودم داره كه PPPOE باشه يا bridge
    اگه PPPOE باشه mac مودم ثبت ميشه. در واقع هر اكانتي كه ميگيريد با هر وسيله اي كه در ابتدا وصل بشيد mac ‌آدرس اون در ديتابيس ثبت ميشه و دستگاهاي ديگه نميتونن با اون اكانت كانكت شن مگر با تغير mac

احتمالش هست مخابرات تهران ترافيك رو محدود كنه تو بعضي شهر ها كه نامحدود بوده اين كارو كرده
    128=ماهيانه 4 گيگ
    256 = 8 گيگ
    مخابرات اصلا وقتشو نداره که این همه درد سر واسه خودش درست کنه. اونایی که حجمی میدن pap هستند که مجوز فوروش گرفتن.فقط همین. من اگه 256 کنم ماهی 6 گیگ رو به زور دانلود کنم . 10 گیگ داخل پنل زده ولی الکیه.
    شما چون از شرکت خصوصی سرویس حجمی گرفتی و میبینی ما از مخابرات نامحدود 10-12-20 هزارتومنی گرفتیم حسودیت میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •