تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 311 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

هیچ کی نمیدونه یه کمکی به من بکنه که بازی از حالت auto saving در بیاد ایا راهی هست
    اولین باری که بازی رو میزاریم تودستگاه این جمله میاد save my hospitalitty setting منظورش چیه

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بچه ها تو رو خدا راهنمایی کنید

هیچ راهی نداره دکمه ها رو عوض کرد؟تو 10 حالت custom داشت ولی 11 انگار نداره.من عادت کرده بود سرعت رو روی RB بذارم
    جان من به جای کل کل یه راهنمایی به من بدبخت بی نوا فلک زده بکنید
    الآن بازی رو گذاشتم کنار منتظرم ببینم میشه دکمه ها رو عوض کرد یا نه
    متشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه cazador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    جایی که با نفس کشیدن آدم هم کار دارن

پيش فرض

جان من به جای کل کل یه راهنمایی به من بدبخت بی نوا فلک زده بکنید
    الآن بازی رو گذاشتم کنار منتظرم ببینم میشه دکمه ها رو عوض کرد یا نه
    متشکر
    رفیق کاری نداره
    الان کنسول دم دستم نیست ولی تو MY fifa برو تو کنترلر ستینگ اونجا میشه عوض کرد، فرقی با 10 نکرده

4. این کاربر از cazador بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

رفیق کاری نداره
    الان کنسول دم دستم نیست ولی تو MY fifa برو تو کنترلر ستینگ اونجا میشه عوض کرد، فرقی با 10 نکرده
    خیلی راحت بودا من گیج بازی در آوردم البته خودم می دونستم می خواستم بچه ها رو تست کنم (شکلک دماغ دراز)

6. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ای بابا چرا هیچ کی منو نمیبینه حتی به یه سوالم هم جواب ندادین دوباره سوال مکنم تورو خدا جواب بدین
    هیچ کی نمیدونه یه کمکی به من بکنه که بازی از حالت auto saving در بیاد ایا راهی هست
    اولین باری که بازی رو میزاریم تودستگاه این جمله میاد save my hospitalitty setting منظورش چیه
    passing power assistance دقیقا چیکار میکنه on باشه یا of
    analog sprint چیکار میکنه on باشه یا of من هرچی اینارو خاموش و روشن میکنم تاثیری در بازی نمیبینم
    auto switching رو رو چی بزارم
    pitch wear برای چیه
    ملیت داور رو چطوری تشخیص بدیم
    توی منیجر مود چطوری دروازه بان هم بشیم یعنی هر 11 بازیکن رو کنترل کنیم ایا گزینه ای داره
    توی منیجر موند پوند بهتره یا دلار یا یورو ایا تاثیری هم داره در بازی
    و بالاخره شما توی قسمت assistance کدام رو انتخاب کردین assisted dیا manual یا semi دراصل باید کدام گزینه باشد شما روی کدام گزینه بازی میکنید سرعت بازی رو روکدوم گزینه میزارین
    دریبل زدن هم سخت تر از 10 شده ایا قلقی یا چیز جدیدی بهش اضافه شده در مورد auto saving هم یه راهنمایی بکنین که چطوری درستش کنم چون توی فصل نقل و انتقالات به مشکل میخورم هیچ راهی نیست که خود به خود ذخیره نکنه شرمنده که زیاد سوال پرسیدم دمتون گرم حداقل به یکیشم شده جواب بدین مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali.Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به فیفا بازان خفن.
    آقا ما اگه بخواهیم همین امشب یا فردا این نسخه رو خیلی سریع تهیه کنیم باید چه کنیم>؟!
    فروشگاه آنلاین میشناسین؟!
    چون ما با فامیل هر چند وقت یکبار لیگ میزاریم... فردا وقت هست میخواهیم لیگ و بر پا کینم.
    چه کنیم؟!
    خیلی ببخشیدا!!!
    ولی به جای کل کل جواب من و بدین بابا!

داره خودمونی میشه pouyaabiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

احترام خودتو نگه دار بچه جان .
    تو که جنبه ی نقد نداری چرا می خونی ؟ می تونستی مثل بقیه بیای جواب منطقی بدی ...

بهتر بود قبل از اینکه اینجوری بپری به من پست 2150 رو هم میخوندی تا بفهمی کی قصد نقد داره کی کوبیدن ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من توهینی نکردم یه بار دیگه پستمو بخون
    شمایید که جنبه ندارید و زودی از لفظه بچه جان............ متاسفم
    با خوندن پست ها فهمیدم که یه آرکد بازی و از فیفا هیچ چیزی رو درک نمیکنی.....
    به وقت خودش میشینیم نقد میکنیم میبینیم. فیفا که ارث بابام نیست بیخودی ازش دفاع کنم بله مشکل داره ولی مشکلاتش اصلا چشمگیر نیست به اون شکل و
    اینو مطمئن باش مشکلاتشم اصلا اونایی نیست که شما بهش اشاره کردیو همونطور که دوستان جوابتو دادن تازه خیلی هاش نقاط قوت فیفا بود پس...........
    در هر صورت نظرت محترمه....
    از همه فیفا بازان عزیز عذر میخوام به خاطر این پستها دیگه سعی میکنم وارد این بحثها نشم . دست خودم نیست وقتی میبینم یه چیزی خوبه دوست دارم همه ازش استفاده کنند و لذت ببرن ولی ظاهرا بعضیا دوست ندارن که.........
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شما زیادی به موتور دریبل زنی PES و انسانهای فضاییش عادت کردی عزیزم ... فیفا بازی نکن مجبورت کردن ؟
    در موقع توپ گرفتن ها واسه این همش خطا میشه بخاطر اینکه در فیفا تو بازی درگیری فیزیکی طراحی شده , شما درواقع دکمه دفاع کردن رو نگه نمی داری , شما دکمه فشار فیزیکی به بازیکن حریف رو همش نگه داشتی واسه همینم خطا میشه (دقیقا اشتباهی که اکثر PES بازا تو فیفا می کنن - البته تو PES هم تا حدود خیلی کمی همین قضیه هست ولی خیلی کم !) دفاع کردن دکمه نمی خواد شما درست برو تو پای حریف توپ رو راحت ازش بگیر ! اگر خیلی سخت بود فوق یه دوبار هم دکمه فشار فیزیکی (همون به اصطلاح دفاع شما) رو نگه می داری که کمک کنه ... نکه از اول تا آخر موقع دفاع همش یه دکمه رو نگه داری ..... متاسفانه اکثر ایرانیا تو همین کلوپها فقط با سبک PES , Winning eleven فوتبال رو تجربه کردن و فکر می کنن بهترین حالته !
    مثال :شما بازیهای ماشین سوار سیمولیشن(Need for speed Shift / Forza / GT) یا همون شبیه ساز رو با بازیهای آرکیدش (مثل split/second) مقایسه کن مشخصا ممکنه بگی هیجان اسپلیت سکند بیشتره یا مثلا عامه ممکنه بیشتر باهش حال کنن ولی همین shift بیشتر کسایی که می خوان واقعیت رو شبیه سازی کنن سمتش میرن !
    عزیز فاز فیفا و پی ای اس کلا با هم فرق دارن بی خیال فیفا شو (شما فکر کن تمام سایتها خارجی و اهالی حرفه ای فوتبال همه الکی حرف می زنن از خودشون) کلا راحت باش بی خیالی طی کن
    عزیز دل من مگه گفتم PES خوبه؟ من تو کل متنم اصلا PES نوشتم؟ دیدی خودت کل کل داری؟ من فیفا رو با خودش مقایسه کردم!
    ستاره زیاد من .... اولین فوتبالی که سه بعدی تجربه کردم فکر کنم فیفا 98 بود ... باید یادت باشه با شوت سمت دروازه توپ میگرفت .... پس فکر نکن دیگران تاحالا دست به فیفا نزدن! من اونچیزی رو که میبینم خوبه انتخاب میکنم و برای خودم احترام قائلم!!! برای من 2010 سال فیفا بود و PEs رو سر جمع 15 روز یازی نکردم!! چون فاجعه بود!
    اتفاقا من که همه فیفا ها و PES ها رو از حدود سال 98 بازی کردم به جرات میگم به لحاظ سبک فیفا بیشتر از PEs تاثیر گرفته . البته برعکسشم بوده. همن تغییر کنترل که از اول مال وینینگ الون بوده و سبک پاسکاری و شبیه بادکنک نبودن توپ و خیلی موارد دیگه همه از PEs تاثیر گرفته شده هرچند وارد شدن انیمیشن های زیاد برای حرکات هم از فیفا به PEs سرایت کرد.
    در کل همین سایتهایی که شما میگید فعلا نظر خیلیا شون پس رفت فیفاست! من اصلا با PEs کاری ندارم گرچه طبق روش یک سال در میون امسال سال PEs باید باشه ولی هنوز ندیدم و نظر نمیدم.
    در ضمن اگر دوست داری جواب بده اگر هم نه مگه مجبورت کردن که بخوای کل کل کنی که بگی مگه مجبورت کردن! مگه تو نظر نمیدی دیگران هم همینطور.... شما هم مجبور نیستی سنگ فیفا رو به سینه بزنی.... نکنه پورسانت مورسانت میده؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟

در ضمن این آرکید بودن PEs فقط یه نظره اونم نظر شما من چند تا سایت رو چک کردم همچین دسته بندی وجود نداره ! از شما هم بعیده بازی های ماشین NFS و Forza رو که کاملا سبک متفاوتی با SS داره رو با دو بازی فوتبال مقایسه میکنید! مگه فوتبال کنگفو یا فوتبال خیابانیه؟ شایدم PES بازی فوتبالیستهاس!
    Last edited by shadanpoor; 04-10-2010 at 00:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه cazador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    جایی که با نفس کشیدن آدم هم کار دارن

پيش فرض

ای بابا چرا هیچ کی منو نمیبینه حتی به یه سوالم هم جواب ندادین دوباره سوال مکنم تورو خدا جواب بدین
    کنسول دم دستم نیست وگرنه من زودتر میگفتم ولی خب حالا همین جوری راهنمایی میکنم
    تو MY fifa برو تو پروفایل اونجا میشه
    دقیق نمیدونم ولی فک کنم یه سری تنظیمات رو از فیفا 10 میخونه
    passing power assistance دقیقا چیکار میکنه on باشه یا of
    قدرت پاس رو به صورت اتوماتیک یا دستی میکنه، اگه دستتون بازه آن باشه اگه نه که تا راه میوفتی آف باشه بهتره
    analog sprint چیکار میکنه on باشه یا of من هرچی اینارو خاموش و روشن میکنم تاثیری در بازی نمیبینم
    وقتی آنالوگ جهت رو کمی جلو بگیری سرعت بازیکن نسبت به حالتی که تا ته باشه فرق میکنه، امتحان کن
    auto switching رو رو چی بزارم
    این گزینه واسه تعویض بازیکن ( همون ال بی ) از بسته تا بازش حالت دستی تا اتوماتیکش قابل کنترل هست
    pitch wear برای چیه
    نمیدونم چیه باید کنسول باشه
    ملیت داور رو چطوری تشخیص بدیم
    اینم ندیدم
    توی منیجر مود چطوری دروازه بان هم بشیم یعنی هر 11 بازیکن رو کنترل کنیم ایا گزینه ای داره
    نمیشه شما یا باید یه بازیکن باشی یا تیم ( 10 نفر )
    توی منیجر موند پوند بهتره یا دلار یا یورو ایا تاثیری هم داره در بازی
    هیچ فرقی نداره، من دلار میرم
    و بالاخره شما توی قسمت assistance کدام رو انتخاب کردین assisted dیا manual یا semi دراصل باید کدام گزینه باشد شما روی کدام گزینه بازی میکنید سرعت بازی رو روکدوم گزینه میزارین
    اینو نفهمیدم کجا رو میگی ولی من همه ی اتوماتیک ها رو دستی میکنم فقط شوت دستی نیست چون دیگه نمیتونم گل بزنم.
    Last edited by cazador; 04-10-2010 at 00:16.

12. این کاربر از cazador بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali.Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا شما دیگه کی هستید؟؟؟!
    آبرو هرچی فروم بازه بردید.
    بابا جواب بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •