هیچ کی نمیدونه یه کمکی به من بکنه که بازی از حالت auto saving در بیاد ایا راهی هست
اولین باری که بازی رو میزاریم تودستگاه این جمله میاد save my hospitalitty setting منظورش چیه
هیچ کی نمیدونه یه کمکی به من بکنه که بازی از حالت auto saving در بیاد ایا راهی هست
اولین باری که بازی رو میزاریم تودستگاه این جمله میاد save my hospitalitty setting منظورش چیه
جان من به جای کل کل یه راهنمایی به من بدبخت بی نوا فلک زده بکنید
الآن بازی رو گذاشتم کنار منتظرم ببینم میشه دکمه ها رو عوض کرد یا نه
متشکر
رفیق کاری نداره
الان کنسول دم دستم نیست ولی تو MY fifa برو تو کنترلر ستینگ اونجا میشه عوض کرد، فرقی با 10 نکرده
خیلی راحت بودا من گیج بازی در آوردم البته خودم می دونستم می خواستم بچه ها رو تست کنم(شکلک دماغ دراز)
ای بابا چرا هیچ کی منو نمیبینه حتی به یه سوالم هم جواب ندادین دوباره سوال مکنم تورو خدا جواب بدین
passing power assistance دقیقا چیکار میکنه on باشه یا of
analog sprint چیکار میکنه on باشه یا of من هرچی اینارو خاموش و روشن میکنم تاثیری در بازی نمیبینم
auto switching رو رو چی بزارم
pitch wear برای چیه
ملیت داور رو چطوری تشخیص بدیم
توی منیجر مود چطوری دروازه بان هم بشیم یعنی هر 11 بازیکن رو کنترل کنیم ایا گزینه ای داره
توی منیجر موند پوند بهتره یا دلار یا یورو ایا تاثیری هم داره در بازی
و بالاخره شما توی قسمت assistance کدام رو انتخاب کردین assisted dیا manual یا semi دراصل باید کدام گزینه باشد شما روی کدام گزینه بازی میکنید سرعت بازی رو روکدوم گزینه میزارین
دریبل زدن هم سخت تر از 10 شده ایا قلقی یا چیز جدیدی بهش اضافه شده در مورد auto saving هم یه راهنمایی بکنین که چطوری درستش کنم چون توی فصل نقل و انتقالات به مشکل میخورم هیچ راهی نیست که خود به خود ذخیره نکنه شرمنده که زیاد سوال پرسیدم دمتون گرم حداقل به یکیشم شده جواب بدین مرسی
خیلی ببخشیدا!!!
ولی به جای کل کل جواب من و بدین بابا!![]()
من توهینی نکردم یه بار دیگه پستمو بخون
شمایید که جنبه ندارید و زودی از لفظه بچه جان............ متاسفم
با خوندن پست ها فهمیدم که یه آرکد بازی و از فیفا هیچ چیزی رو درک نمیکنی.....
به وقت خودش میشینیم نقد میکنیم میبینیم. فیفا که ارث بابام نیست بیخودی ازش دفاع کنم بله مشکل داره ولی مشکلاتش اصلا چشمگیر نیست به اون شکل و
اینو مطمئن باش مشکلاتشم اصلا اونایی نیست که شما بهش اشاره کردیو همونطور که دوستان جوابتو دادن تازه خیلی هاش نقاط قوت فیفا بود پس...........
در هر صورت نظرت محترمه....
از همه فیفا بازان عزیز عذر میخوام به خاطر این پستها دیگه سعی میکنم وارد این بحثها نشم . دست خودم نیست وقتی میبینم یه چیزی خوبه دوست دارم همه ازش استفاده کنند و لذت ببرن ولی ظاهرا بعضیا دوست ندارن که.........
موفق باشید
عزیز دل من مگه گفتم PES خوبه؟ من تو کل متنم اصلا PES نوشتم؟ دیدی خودت کل کل داری؟ من فیفا رو با خودش مقایسه کردم!
ستاره زیاد من .... اولین فوتبالی که سه بعدی تجربه کردم فکر کنم فیفا 98 بود ... باید یادت باشه با شوت سمت دروازه توپ میگرفت .... پس فکر نکن دیگران تاحالا دست به فیفا نزدن! من اونچیزی رو که میبینم خوبه انتخاب میکنم و برای خودم احترام قائلم!!! برای من 2010 سال فیفا بود و PEs رو سر جمع 15 روز یازی نکردم!! چون فاجعه بود!
اتفاقا من که همه فیفا ها و PES ها رو از حدود سال 98 بازی کردم به جرات میگم به لحاظ سبک فیفا بیشتر از PEs تاثیر گرفته . البته برعکسشم بوده. همن تغییر کنترل که از اول مال وینینگ الون بوده و سبک پاسکاری و شبیه بادکنک نبودن توپ و خیلی موارد دیگه همه از PEs تاثیر گرفته شده هرچند وارد شدن انیمیشن های زیاد برای حرکات هم از فیفا به PEs سرایت کرد.
در کل همین سایتهایی که شما میگید فعلا نظر خیلیا شون پس رفت فیفاست! من اصلا با PEs کاری ندارم گرچه طبق روش یک سال در میون امسال سال PEs باید باشه ولی هنوز ندیدم و نظر نمیدم.
در ضمن اگر دوست داری جواب بده اگر هم نه مگه مجبورت کردن که بخوای کل کل کنی که بگی مگه مجبورت کردن! مگه تو نظر نمیدی دیگران هم همینطور.... شما هم مجبور نیستی سنگ فیفا رو به سینه بزنی.... نکنه پورسانت مورسانت میده؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟
در ضمن این آرکید بودن PEs فقط یه نظره اونم نظر شما من چند تا سایت رو چک کردم همچین دسته بندی وجود نداره ! از شما هم بعیده بازی های ماشین NFS و Forza رو که کاملا سبک متفاوتی با SS داره رو با دو بازی فوتبال مقایسه میکنید! مگه فوتبال کنگفو یا فوتبال خیابانیه؟ شایدم PES بازی فوتبالیستهاس!
Last edited by shadanpoor; 04-10-2010 at 00:14.
کنسول دم دستم نیست وگرنه من زودتر میگفتم ولی خب حالا همین جوری راهنمایی میکنمای بابا چرا هیچ کی منو نمیبینه حتی به یه سوالم هم جواب ندادین دوباره سوال مکنم تورو خدا جواب بدین
تو MY fifa برو تو پروفایل اونجا میشههیچ کی نمیدونه یه کمکی به من بکنه که بازی از حالت auto saving در بیاد ایا راهی هست
دقیق نمیدونم ولی فک کنم یه سری تنظیمات رو از فیفا 10 میخونهاولین باری که بازی رو میزاریم تودستگاه این جمله میاد save my hospitalitty setting منظورش چیه
قدرت پاس رو به صورت اتوماتیک یا دستی میکنه، اگه دستتون بازه آن باشه اگه نه که تا راه میوفتی آف باشه بهترهpassing power assistance دقیقا چیکار میکنه on باشه یا of
وقتی آنالوگ جهت رو کمی جلو بگیری سرعت بازیکن نسبت به حالتی که تا ته باشه فرق میکنه، امتحان کنanalog sprint چیکار میکنه on باشه یا of من هرچی اینارو خاموش و روشن میکنم تاثیری در بازی نمیبینم
این گزینه واسه تعویض بازیکن ( همون ال بی ) از بسته تا بازش حالت دستی تا اتوماتیکش قابل کنترل هستauto switching رو رو چی بزارم
نمیدونم چیه باید کنسول باشهpitch wear برای چیه
اینم ندیدمملیت داور رو چطوری تشخیص بدیم
نمیشه شما یا باید یه بازیکن باشی یا تیم ( 10 نفر )توی منیجر مود چطوری دروازه بان هم بشیم یعنی هر 11 بازیکن رو کنترل کنیم ایا گزینه ای داره
هیچ فرقی نداره، من دلار میرمتوی منیجر موند پوند بهتره یا دلار یا یورو ایا تاثیری هم داره در بازی
اینو نفهمیدم کجا رو میگی ولی من همه ی اتوماتیک ها رو دستی میکنم فقط شوت دستی نیست چون دیگه نمیتونم گل بزنم.و بالاخره شما توی قسمت assistance کدام رو انتخاب کردین assisted dیا manual یا semi دراصل باید کدام گزینه باشد شما روی کدام گزینه بازی میکنید سرعت بازی رو روکدوم گزینه میزارین
Last edited by cazador; 04-10-2010 at 00:16.
بابا شما دیگه کی هستید؟؟؟!
آبرو هرچی فروم بازه بردید.
بابا جواب بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)