سلام
یه لپ تاپ asus k52jk خریدم،cd درایور نداره،cd رو چه جوری تهیه کنم؟مرکز گارانتی بهم میده؟(گارانتی ویستا پخش)
سلام
یه لپ تاپ asus k52jk خریدم،cd درایور نداره،cd رو چه جوری تهیه کنم؟مرکز گارانتی بهم میده؟(گارانتی ویستا پخش)
سلام دوستان نرم افزار hw monitor رو دانلود کردم میگه نیاز به نت داره برای اجرا وصل شدم بازم نشد .یکی دیگه از سایت های فارسی دانلود کردم نصب شد ولی بعد از نصب موقع اجرا میگه باید با ادمین اجرا کنی!!!!!!!!!!!چیکار باید بکنم می خوام دمای cpu و مارک قطعات رو ببنیم!!ممنون
میتونی برنامه ی EVEREST Ultimate Edition رو دانلود کنی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دادا این قضیه رو قبلا گفته بودین. نمیدونم چشه .... از اون ور میفهمه یه چیزی وصل شده و از این ور نمیتونه بازش کنه. درسته ؟
اگه کلا هیچ پیامی نده که بحثش جداست.
شما با این ویندوز بدون نصب ها هم تست کردی ببینی کلا پورت های لپ تاپت درست کار میکنه یا نه ؟
مثلا Hiren boot CD رو تست کن. ویندوز بدون نصب داره که پروتهای یو اس بی و میشناسه. مثلا فلش رو میتونی بری از ویندوزی که نصب نشده باز کنی و توش فایل دیلیت کنی یا کپی کنی.
این سی دی رو سرچ کنی گیر میاری. تو سایت rasekhoon فکر کنم مجانی واسه دانلود گذاشته باشه. ایمیجش رو رایت میکنی و بوت میکنی ... به همین راحتی.
احتمالا بدن. اگه ندادن از بچه هایی که این مدل رو دارن بگیر کپی کن. اصلا بگو خودشون کپ بزنن بهت بدن. فقط نمیدونم باید چه طوری پیداشون کنی که همشهری هم باشن و ...
راحت ترین کار اینه که بری سایت ایسوس:
مدل لپ تاپت رو اینجا بزن هر چی تو سی دیش هست به اضافه یه چیزایی دیگه برات میاره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درمورد هاردش باید عرض کنم خدمتتون که اولا صداش طبیعی هست درثانی همه تو این کلوپ درمورد صدای هارد که بد نگفتن اکثرا پرسیدن که آیا این صدا طبیعی هست یا نه؟ مال منم هم این صدا رو داره ولی من که تو این سه ماهو اندی مشکلی باهاش نداشتم. اینکه نشد لپ تاپ هرکی بد دراومد کلا اون مدلو ببره زیر سوال
درمورد لنوو هم باید بگم که حالا چون شما تاییدش میکنی پس حتما از ان61 بهتر هست؟
منکه قیافه n61 را با کل سیستم لنوو عوض نمیکنم![]()
من فقط حرفم اينه كه چون شما مشكل داشت لپ تاپت دليل نميشه اين مدل بد باشه! نه قصد كل كل دارم نه چيزه ديگه!
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
داداش همه جا سر زدي؟ پارسيان رفتي؟
حسن آقا و محسن جان ... حالا جفتش خوبه. بی خیالش .... چرا دعوا میکنید؟
هر دو یه ایرادایی دارن و یه خوبی هایی هم دارن. نمیشه گفت یکیش بده اون یکی خوبه. مشاالله عکساشون و مشخصات دقیقشون همه تو وب هست ... هر کی میخواد بخره سلیقه ی خودشه یکی رو انتخاب میکنه دیگه.
از ماها که دیگه گذشته .... انتخاب خودمون رو کردیم و پیرمون دراومده. بقیه هم ان شاءالله هر چی میخرن راضی باشن و پشیمون هم نشن. ما هم که راضی هستیم ... مگه نه ؟؟
حسن آقا کوتاه بیا... رفتی اون ور پشت سر ان 61 بد میگی بچه ها شاکی شدن.
آقا همه کوتاه بیاین. برندای دیگه هم گیر و گور داره. اصلا هر جا برین بگن فلان مدل هیچ مشکلی نداره به فروشنده شک کنین و نخرین. مگه بی مشکل هم میشه.
من که لپ تاپم دو هفته تو گارانتیه شاکی نیستم. قطعا برند دیگه هم میگرفتم الان مشکلات خاص خودش رو داشت. شک ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)