تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 268 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 2679

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops - نسخه PC

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahi666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

11 سیاه بودن تصویر

قسمتي كه توش گير كردم:
    اول مرحله هلي كپتر ها ميان كه بالاي شهر نيرو پياده بكنن قلاب رو ميندازم به كف هلي كپتر كه با طناب بيام پايين يهو هلي كپتر منو مينزنن . هلي كپتر تو هوا چرخ ميزنه طناب هلم ميده و با يكي ديگه از پنجره يكي از ساختمون ها پرت ميشم تو ساختمون . بعداز كمي جنگ و بزن بزن ، خودمونو پيش گروه ميرسونيم ميريم تو خيابون . بيسيم چي تير خورد ه زخمي به ديوار تكيه داده . ميرم پيشش ازش گوشي رو ميگيرم همونجا كليد 6 رو معرفي ميكنه كه بله اگه اين كليد رو بزني ميتوني با هلي كپتر تماس بگيري و هدف مورد نظر رو نشون بدي تا هلي كپتر دخلشو بياره ؛ يه نفر بر هم واسه پوشش به نيروهاي پياده خودي باما تو خيابون ها حركت ميكنه كه يكي دو دقيقه بعد يه تانك دشمن از يه كوچه درمياد و نفر بر رو هم ميزنه كه بايد با هلي كپتر تانك رو نشون بدي كه هلي كپتر بياد و بزندش . هدف ها كه سه چهارتا هستن تو صحنه بهت معرفي ميشن كه بايد با 6به هلي كپتر نشون بدي و بعد هم هلي كپتر مياد و به مسلسل وراكت ميبنددشون بعد تو خيابون كه به پيش ميريم ته خيابون كه بعلت ريزش ساختمون بسته شده ميرم به خيابان موازي كه از پشت رد ميشه اونجاست كه بايد با كليد F بايد ديوار رو هل بديم . يكي از همرزمام كنار ديوار هست و ازم ميخواد كه كمكش كنم تا در يا ديوار هل بديم كه ميرم كمكش تا هل ميدم يهو يه انفجار يه ماشين رو كه كنار خيابون نزديكمون پارك شده رو بطرفمون پرتاب ميكنه كه اون موقع همه چي قاطي ميشه و بعداز يه كم همه جا تاريك ميشه و فقط صحنه سياه با نمايش مترفاصله تو وسط صحنه ديده ميشه .....

اینم عکسش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

توضیح : بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم ، آپدیت ها رو هم نصب کردم ولی درست نشد ، تو اون صحنه هم حدود 70 فریم میگیرم با نرم افزارش تست کردم و مشکلی از بابت ضعیف بودن سیتم ندارم ! درایور گرافیک هم آپدیت هست .

چیز دیگه ای هست که من نمیدونم؟

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

قسمتي كه توش گير كردم:
    اول مرحله هلي كپتر ها ميان كه بالاي شهر نيرو پياده بكنن قلاب رو ميندازم به كف هلي كپتر كه با طناب بيام پايين يهو هلي كپتر منو مينزنن . هلي كپتر تو هوا چرخ ميزنه طناب هلم ميده و با يكي ديگه از پنجره يكي از ساختمون ها پرت ميشم تو ساختمون . بعداز كمي جنگ و بزن بزن ، خودمونو پيش گروه ميرسونيم ميريم تو خيابون . بيسيم چي تير خورد ه زخمي به ديوار تكيه داده . ميرم پيشش ازش گوشي رو ميگيرم همونجا كليد 6 رو معرفي ميكنه كه بله اگه اين كليد رو بزني ميتوني با هلي كپتر تماس بگيري و هدف مورد نظر رو نشون بدي تا هلي كپتر دخلشو بياره ؛ يه نفر بر هم واسه پوشش به نيروهاي پياده خودي باما تو خيابون ها حركت ميكنه كه يكي دو دقيقه بعد يه تانك دشمن از يه كوچه درمياد و نفر بر رو هم ميزنه كه بايد با هلي كپتر تانك رو نشون بدي كه هلي كپتر بياد و بزندش . هدف ها كه سه چهارتا هستن تو صحنه بهت معرفي ميشن كه بايد با 6به هلي كپتر نشون بدي و بعد هم هلي كپتر مياد و به مسلسل وراكت ميبنددشون بعد تو خيابون كه به پيش ميريم ته خيابون كه بعلت ريزش ساختمون بسته شده ميرم به خيابان موازي كه از پشت رد ميشه اونجاست كه بايد با كليد F بايد ديوار رو هل بديم . يكي از همرزمام كنار ديوار هست و ازم ميخواد كه كمكش كنم تا در يا ديوار هل بديم كه ميرم كمكش تا هل ميدم يهو يه انفجار يه ماشين رو كه كنار خيابون نزديكمون پارك شده رو بطرفمون پرتاب ميكنه كه اون موقع همه چي قاطي ميشه و بعداز يه كم همه جا تاريك ميشه و فقط صحنه سياه با نمايش مترفاصله تو وسط صحنه ديده ميشه .....

اینم عکسش :

کد:
    توضیح : بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم ، آپدیت ها رو هم نصب کردم ولی درست نشد ، تو اون صحنه هم حدود 70 فریم میگیرم با نرم افزارش تست کردم و مشکلی از بابت ضعیف بودن سیتم ندارم ! درایور گرافیک هم آپدیت هست .

چیز دیگه ای هست که من نمیدونم؟
    اگه صحنه ی سیاه بصورت طولانی مدت میمونه مشکل از کرکتونه !!
    کد:

3. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مشکل :
    اونجائی که با کلارک باید برم و از رو پشت بوم باید بپریم تو یه اتاق بعدش چی کار باید کرد؟ نه در باز میشه نه دیگه جائی میپره هر جا میپرم میوفته میمیره...
    چی کار باید کرد؟؟؟؟

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم ولی داخل خود DVD فایل DirectX و vcredist_x86 رو نصب کردم مشکلم حل شد شما هم یک تست بزن ببین چی میشه
    تمام اين كارهارو كردم اما بازم درست نشد

پروفشنال nois3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    My Father Cell

پيش فرض

مشکل :
    اونجائی که با کلارک باید برم و از رو پشت بوم باید بپریم تو یه اتاق بعدش چی کار باید کرد؟ نه در باز میشه نه دیگه جائی میپره هر جا میپرم میوفته میمیره...
    چی کار باید کرد؟؟؟؟
    دوست عزیز شما لازم نیست کاری کنی‌ وقتی‌ شما میپری،دوستت هم پشتت میپره بد میاد اون یخچالو می‌زنه کنار پشتش یه عالمه تفنگ میبینی‌ از همونجا به بد باید ادامه بعدی. ( فک کنم اون در هم دوستت باز کنه یا ۱ در دیگه هست که بازه یادم نیست)
    اگه این کارا انجام نشد ۱ بار دیگه از اول همین مرحله رو برید.

7. این کاربر از nois3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

مشکل :
    چی کار باید کرد؟؟؟؟
    شما اول باید برید عقب و دورخیز کنید، بعدش رسیدید به لبه، دکمه ی پرش رو بزنید.
    منم تو همین مرحله چند دقیقه ای سرکار بودم ! چندبار انجام بدی میاد دسدت...

9. این کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahi666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اگه صحنه ی سیاه بصورت طولانی مدت میمونه مشکل از کرکتونه !!
    کد:
    همون آش و همون کاسه ! درست نشد...
    ما که دیگه بیخیال این بازی شدیم ، مشکل که حل شدنی نیست و کسی هم نمیدونه باید چیکارش کرد..

داره خودمونی میشه drs_mehry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مرحله زامبی را چجوری میشه save کرد ؟
    اصلا save داره یا نه؟

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

همون آش و همون کاسه ! درست نشد...
    ما که دیگه بیخیال این بازی شدیم ، مشکل که حل شدنی نیست و کسی هم نمیدونه باید چیکارش کرد..
    این کار اشتباس و جدا این بازی ارزش وقت گذاشتن رو داره !
    نمونش خودم که این مشکل رو نداشتم . پس مشکل شما هم حل شدنیه ! کمی صبر.

دوستان عزیز من تو اون مرحله که تو خلیج مکزیک سلاحهای یک ناو جنگی رو باید نابود کنیم موندم.
    کارم با ناو تموم میشه یک هلی کوپتر میاد که واقعا تو زدنش عاجز شدم اگه جای خاصی رو داره که باید هدف بگیرم رو بگید که واقعا کلافه شدم !
    ممنون

13. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

این کار اشتباس و جدا این بازی ارزش وقت گذاشتن رو داره !
    نمونش خودم که این مشکل رو نداشتم . پس مشکل شما هم حل شدنیه ! کمی صبر.

دوستان عزیز من تو اون مرحله که تو خلیج مکزیک سلاحهای یک ناو جنگی رو باید نابود کنیم موندم.
    کارم با ناو تموم میشه یک هلی کوپتر میاد که واقعا تو زدنش عاجز شدم اگه جای خاصی رو داره که باید هدف بگیرم رو بگید که واقعا کلافه شدم !
    ممنون
    هلیکوپترتو اینور اونور حرکت بده بعد به اون یارو پشت سر هم شلیک کن سعی کن تو ملخی هاش شلیک کنی
    Last edited by R O O T; 27-01-2011 at 20:52.

15. این کاربر از R O O T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •