سلام دوستان من با برادرم رفتم خونه یه کی از رفیقاش فوتبال ببینم دیدم یکیشون دیشب n8 خرید کلی خوشحال شدم که ریویو بنویسم الان بین نیمه هست ولی میزارم آخر بازی پست میکنم
از خونشون وصل شدم به اینترنت بعد دیدم یکی قبل من ریویو نوشه شما بستینش به باد انتقاد و توهین
پس قبلش اگه منتظرین که از n8 خدا ساخته بشه یا n8 بد ترین گوشی معرفی بشه لطفا این ریویو نخونید
خوب گوشیو وقتی بالا میاد شما با منو و اینتر فیس آشنا و راحت سیمبین روبرو میشد که همون رنگ خاکستری همیشگیو داره
وقتی با حرکت انگشتتان صفحه را عوض می کنید مثل آیفون نیست که با حرکت انگشت صفحه هم عوض شود بلکه شاید 1 ثانیه تاخیر داشته باشد در کل سرعت قابل قبولی دارد
در هندزفری صدای بسیار مناسبی دارد و میتواند شما را راضی کند و لی به هیچ عنوان به n900 نمیرسد چون تا به حال گوشی مثل n900 نبوده که صدایی به آن بلندی داشته باشد
دوربین که مهم تریتن المان هست بسیار خوب عکاسی میکند ولی طبق ریویو ها از پیکسون کم می آورد ولی...............با این حال از دوربین عکاسی 10 مگاپیکسلی لومیکس پاناسونیک خودم بهتر عکاسی میکند
در فیلم برداری از آیفون بسیار ضعیفتر هست که فیلم برداری برای من مهم نیست
همه میدونیم که cpu n8=600 مگاهرتز و در باز کردن گالری شاید یکم مشکل داشته باشد ولی واقعا ناراحت کننده نیست ولی در ادیت عکس بسیار لگی و نامناسب هست
بزرگترین مشکلی که بود در باز کردن فلیلهای سنگین از فلش مموری بود که واقعا جان آدمو به لب میرساند ولی در صفحات گذشته این تاپیک یکی از دوستان برنامه ای معرفی کرد که میشد راحت تر این کارو کرد باهاش که من نداشتم
hdmi هم بی نظیر بود یعنی واقعا بدون مشکل قابل استفاده بود
دیدن فیلم واقعا لذتبخش بود چون صفحه نه خیلی بزگی دارد نه خیلی کوچک بلکه مناسب برای استفاده
در کل درسته که در مقابل کیفیت صفحه آیفون خودم به مراتب کمتر بود ولی بعد از retina و super amoled واقعا عالی هست
سخن آخر اینکه واقعا گوشی هست که میتونه براتون چند سال کار کنه اگر این معایب برایتان قابل تحمل هست و مزایای فراوان n8 چشم شما را گرفته از همین الان برید علائدین و بخرید
در کل اینو بگم که این گوشی حتی تا 700 هم ارزش خرید داره
اینو فراموش کردم بگم که کسی که میخواد بین n8 i9000 desire hd iphone4 یکیو انتخواب کنه اول باید ببینه چی میخواد چون واقعا هر کدوم تو جایگاه خودشون عالی هستن
در کل من پسندیدم این گوشیو