تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 228 اولاول ... 125175215221222223224225226227228 آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 2274

نام تاپيک: کلوپ نوکیا |N8| (تاپیک قدیمی)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فقط ذکر یک دلیل کافیه که بگم اون دوست عزیزمون که با گوشی کار کردن نظرشون مغرضانه هست
    اخه موئمن غرض واسه چی واسه کی نوکیا که پسر عمم نیس که این چور حرف میزنی سامسونگ هم همین طور به خدا قسم الان هم گوشیم c901 سونیه که با قیمت 185 تومن و یه دوربین 5 مگا وفلاشه زنون دو برابر قیمتش ارزش داره و بعد از این هم هر برندی که بتونه چیزه جالبی باقیمت مناسب بده رو میخرم . یه نکته دیگه هم اینکه واقعا این خیلی بده که وقتی یه نفر تو یه موضوعی با یکی دیگه هم نظر هست یه عده پاشن اونو بکوبن اون دوستمون dark.life یه نظری داده که مشابه من بوده شما هم نظرت مخالفه این که بد نیست . اگه شما هم یه روزی بتونین با ان8 کار کنین یا به امید خدا بخرین اگه عملکردهاش به بنظرتون بهتر از اینی بود که من دیدم بیایین بگین تا ما هم استفاده کنیم . این که خیلی خوبه دیگه این حرفها لازم نیس. در پایان اینم بگم که من فلاش ان8 رو با پیکسون مقایسه کرده بودم که پیکسونه 30% قویتر بود و اون یه متر رو هم که گفتم بهترین حالت عکاسی با بهترین کیفیت نور دهی منظورم بود منم میدونم که میشه تا 4 متر هم فاصله گرفت ولی اونوقت دیگه از کیفیت خبری نیست.
    Last edited by airowa; 15-10-2010 at 15:02.

2. 5 کاربر از airowa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

من فلاش ان8 رو با پیکسون مقایسه کرده بودم که پیکسونه 30% قویتر بود و اون یه متر رو هم که گفتم بهترین حالت عکاسی با بهترین کیفیت نور دهی منظورم بود منم میدونم که میشه تا 4 متر هم فاصله گرفت ولی اونوقت دیگه از کیفیت خبری نیست.
    اوه خوب شد دوباره پست دادی. یادم رفت دربارش بحث کنیم
    عزیز ممکنه مث قضیه ان82 باشه. آخه من یادمه در ورژن های 10 و 11، به خاطر عدم هماهنگی 100% فلشر و شاتر، این گوشی عکس ها رو در شب و محیط های تاریک خراب می انداخت. که از آپدیت نگارش 20 به بعد مشکل برطرف شد. احتمالا هم اینجور که شما می گی برای ان8 یه همچین چیزی باشه که در آینده حتما درست میشه.

شاد باشین

4. 4 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان من با برادرم رفتم خونه یه کی از رفیقاش فوتبال ببینم دیدم یکیشون دیشب n8 خرید کلی خوشحال شدم که ریویو بنویسم الان بین نیمه هست ولی میزارم آخر بازی پست میکنم
    از خونشون وصل شدم به اینترنت بعد دیدم یکی قبل من ریویو نوشه شما بستینش به باد انتقاد و توهین
    پس قبلش اگه منتظرین که از n8 خدا ساخته بشه یا n8 بد ترین گوشی معرفی بشه لطفا این ریویو نخونید
    خوب گوشیو وقتی بالا میاد شما با منو و اینتر فیس آشنا و راحت سیمبین روبرو میشد که همون رنگ خاکستری همیشگیو داره
    وقتی با حرکت انگشتتان صفحه را عوض می کنید مثل آیفون نیست که با حرکت انگشت صفحه هم عوض شود بلکه شاید 1 ثانیه تاخیر داشته باشد در کل سرعت قابل قبولی دارد
    در هندزفری صدای بسیار مناسبی دارد و میتواند شما را راضی کند و لی به هیچ عنوان به n900 نمیرسد چون تا به حال گوشی مثل n900 نبوده که صدایی به آن بلندی داشته باشد
    دوربین که مهم تریتن المان هست بسیار خوب عکاسی میکند ولی طبق ریویو ها از پیکسون کم می آورد ولی...............با این حال از دوربین عکاسی 10 مگاپیکسلی لومیکس پاناسونیک خودم بهتر عکاسی میکند
    در فیلم برداری از آیفون بسیار ضعیفتر هست که فیلم برداری برای من مهم نیست
    همه میدونیم که cpu n8=600 مگاهرتز و در باز کردن گالری شاید یکم مشکل داشته باشد ولی واقعا ناراحت کننده نیست ولی در ادیت عکس بسیار لگی و نامناسب هست
    بزرگترین مشکلی که بود در باز کردن فلیلهای سنگین از فلش مموری بود که واقعا جان آدمو به لب میرساند ولی در صفحات گذشته این تاپیک یکی از دوستان برنامه ای معرفی کرد که میشد راحت تر این کارو کرد باهاش که من نداشتم
    hdmi هم بی نظیر بود یعنی واقعا بدون مشکل قابل استفاده بود
    دیدن فیلم واقعا لذتبخش بود چون صفحه نه خیلی بزگی دارد نه خیلی کوچک بلکه مناسب برای استفاده
    در کل درسته که در مقابل کیفیت صفحه آیفون خودم به مراتب کمتر بود ولی بعد از retina و super amoled واقعا عالی هست
    سخن آخر اینکه واقعا گوشی هست که میتونه براتون چند سال کار کنه اگر این معایب برایتان قابل تحمل هست و مزایای فراوان n8 چشم شما را گرفته از همین الان برید علائدین و بخرید
    در کل اینو بگم که این گوشی حتی تا 700 هم ارزش خرید داره
    اینو فراموش کردم بگم که کسی که میخواد بین n8 i9000 desire hd iphone4 یکیو انتخواب کنه اول باید ببینه چی میخواد چون واقعا هر کدوم تو جایگاه خودشون عالی هستن
    در کل من پسندیدم این گوشیو
    Last edited by metallica is me; 15-10-2010 at 17:12.

6. 15 کاربر از metallica is me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان این ایراداتی رو که می گید همه گوشیهای نوکیا(کاری به برندهای دیگه ندارم) تو فریمورهای اولیه دارن.

پس باید منتظر آپدیت های بعدی بود و بعد نظر داد

8. 5 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مهدی جان امیدوارم همین طور که میگید باشه چون واقعا به آپدیت نیاز داره

10. 4 کاربر از metallica is me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان این ایراداتی رو که می گید همه گوشیهای نوکیا(کاری به برندهای دیگه ندارم) تو فریمورهای اولیه دارن.

پس باید منتظر آپدیت های بعدی بود و بعد نظر داد
    پس اینهمه تاخیری که نوکیا تو عرضه ان 8 داشت واسه چیه ؟ واسه این بود که مشکلاتشو بر طرف کنه دیگه ...

12. 3 کاربر از alimara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

حالا اون دوستتون چند خریده بود واقعا پول زیادی داشته الان خریده

14. این کاربر از mr_khodaei2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چی شد بالاخره این N8 ، یادمه از چند ماه پیش یک عده اینجا داشتند براش خود کشی می کردند!

اومد ؟ نیومد ؟

16. 3 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوستان من با برادرم رفتم خونه یه کی از رفیقاش فوتبال ببینم دیدم یکیشون دیشب n8 خرید کلی خوشحال شدم که ریویو بنویسم الان بین نیمه هست ولی میزارم آخر بازی پست میکنم
    از خونشون وصل شدم به اینترنت بعد دیدم یکی قبل من ریویو نوشه شما بستینش به باد انتقاد و توهین
    پس قبلش اگه منتظرین که از n8 خدا ساخته بشه یا n8 بد ترین گوشی معرفی بشه لطفا این ریویو نخونید
    خوب گوشیو وقتی بالا میاد شما با منو و اینتر فیس آشنا و راحت سیمبین روبرو میشد که همون رنگ خاکستری همیشگیو داره
    وقتی با حرکت انگشتتان صفحه را عوض می کنید مثل آیفون نیست که با حرکت انگشت صفحه هم عوض شود بلکه شاید 1 ثانیه تاخیر داشته باشد در کل سرعت قابل قبولی دارد
    در هندزفری صدای بسیار مناسبی دارد و میتواند شما را راضی کند و لی به هیچ عنوان به n900 نمیرسد چون تا به حال گوشی مثل n900 نبوده که صدایی به آن بلندی داشته باشد
    دوربین که مهم تریتن المان هست بسیار خوب عکاسی میکند ولی طبق ریویو ها از پیکسون کم می آورد ولی...............با این حال از دوربین عکاسی 10 مگاپیکسلی لومیکس پاناسونیک خودم بهتر عکاسی میکند
    در فیلم برداری از آیفون بسیار ضعیفتر هست که فیلم برداری برای من مهم نیست
    همه میدونیم که cpu n8=600 مگاهرتز و در باز کردن گالری شاید یکم مشکل داشته باشد ولی واقعا ناراحت کننده نیست ولی در ادیت عکس بسیار لگی و نامناسب هست
    بزرگترین مشکلی که بود در باز کردن فلیلهای سنگین از فلش مموری بود که واقعا جان آدمو به لب میرساند ولی در صفحات گذشته این تاپیک یکی از دوستان برنامه ای معرفی کرد که میشد راحت تر این کارو کرد باهاش که من نداشتم
    hdmi هم بی نظیر بود یعنی واقعا بدون مشکل قابل استفاده بود
    دیدن فیلم واقعا لذتبخش بود چون صفحه نه خیلی بزگی دارد نه خیلی کوچک بلکه مناسب برای استفاده
    در کل درسته که در مقابل کیفیت صفحه آیفون خودم به مراتب کمتر بود ولی بعد از retina و super amoled واقعا عالی هست
    سخن آخر اینکه واقعا گوشی هست که میتونه براتون چند سال کار کنه اگر این معایب برایتان قابل تحمل هست و مزایای فراوان n8 چشم شما را گرفته از همین الان برید علائدین و بخرید
    در کل اینو بگم که این گوشی حتی تا 700 هم ارزش خرید داره
    اینو فراموش کردم بگم که کسی که میخواد بین n8 i9000 desire hd iphone4 یکیو انتخواب کنه اول باید ببینه چی میخواد چون واقعا هر کدوم تو جایگاه خودشون عالی هستن
    در کل من پسندیدم این گوشیو
    بر چه اساس شما اين گوشي رو با آيفون 4، گالاکسي اس و ديزاير HD مقايسه ميکنيد؟

(اصلا منظوري ندارما، فقط خودم ميخوام بدونم)

18. 3 کاربر از Honradez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

عزیز گالاکسی اس رو امروز تست کردم! اشغاله! دوربینش در حد 1 مگاپیکسل هم نیست! نمایشگر سیاه سفیده بابا! باطریش فقط 5 دقیقه کار میکنه! اینم شد گوشی! خیلی خیلی داغونه! و...
    پس اینم انتقاد من از گالاکسی!

مرد حسابی باید با منطق انتقاد کرد، نه اینکه یه بابایی بیاد از خودش یه برسی بنویسه که با کل دنیای موبایل متفاوت هست!

اواترت رو هم گفتم چون نمیدونم چه حکمتی هست که هر کی بیاد بگه این گوشی فلان مشکل رو داره و سامسونگ بهتره، شما به عنوان وکیل ایشون وارد عمل میشید و خودتون رو میکشید تا با دلایل غیر واقعی ثابتش کنید!

در کل پیشنهاد میکنم برید به کمپانی سامسونگ بگید یه گوشی بسازه تا شما دیگه نسوزید که N8 گوشی های سامسونگ رو له میکنه!
    عزیز همه چی از اواتار شما معلومه! همه عالم میگن گوشی عالی هست، اونوقت یه کاربر با 30 پست میاد کل دنیای دیجیتال رو زیر سوال میبره!
    عزیز من این افرادی که اینجا هستند گاوچرون نیستند، همه یه چیزایی حالیشونه! پس لطف کنید از پست های بی مورد خوداری کنید!

با سلام به همگی. من از اولش زیاد حرفی نزدم چون همه میگن از کاربر فعال سامسونگ معلومه که ....

ببینید من کلا چیزایی که دیدم رو میگم حالا این رو میزارم روی درک خودتون که فکر کنید صحبتهای من مغرضانست یا درست

کلا من 2 تا تجربه با n8 دارم:

1- یک فیلم فول اچ دی 20 دقیقه ای کار با گوشی دیدم:

هوم اسکرین واقعا زشته

عکس العمل گوشی کنده

گوشی اصلا خوش دست نیست و ( نظر شخصی: زشته)
    ----------------------------------------------------
    خوبیاش هم نمیگم چون به اندازه کافی اینجا طرفدار داره

2- امروز 5 دقیقه با گوشی کار کردم ( نمیگم 1 ساعت یا 2 ساعت چون دلیلی نمیبینم دروغ بگم ) فقط 5 دقیقه. باور کنید اگه مارک سامسون هم رو گوشی بود همینو میگفتم .

هوم اسکرینش واقعا زشت بود .
    گوشی کند بود
    اصلا خوش دست نیست
    دکمه پایینش بازی میکنه
    تو تمام قسمتاش رفتم آیکوناش زشتن و کلا حالتی رو که گالاکسی به آدم میده رو نداره. منو ها و قسمتاش سر و بی روحه و مثل آندروید حس نامحدود به آدم نمیده. (نظر شخصی)
    گوشی جدا بدترکبیه ( بازم نظر شخصی)

خوبیا:
    دوربینش خیلی خوبه ( ولی نه به خوبیه دوربین دیجیتالیه sony hx55 من)
    خروجی Hdmi رو تست کردم خوب بود باهاش بازی هم کردم خوب بود.

-------------------------------------------------
    درضمن دوربینش واقعا خوبه ولی 1 سوال منو جواب بدید:

دوربین انقدر مهمه؟
    --------------------
    Last edited by SAEEDSAMSUNG; 15-10-2010 at 20:29.

20. 5 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •