به صورت وحشتناکی زیاد شده ،انگار برنامه دیگه ندارن ،از وسط زمین و جلو دروازه حریفم واسشون فرق نداره از همه جا قیچی رو می زنن
دوستان هنوز کسی از دریبل های pes چیزی یاد نگرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه گرفتین به ما هم بگید
به صورت وحشتناکی زیاد شده ،انگار برنامه دیگه ندارن ،از وسط زمین و جلو دروازه حریفم واسشون فرق نداره از همه جا قیچی رو می زنن
دوستان هنوز کسی از دریبل های pes چیزی یاد نگرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه گرفتین به ما هم بگید
دوستان من اون کاری که دوستمون برای اجرای تکنیک گفت رو میکنم و اتفاقی نمیفته.
میشه بیشتر توضیح بدین؟
ببینین و حال کنین:
حالا بگین PES 2011 بد،به نظر من که خدا هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه اینجوری که تنه به تنه بری و ازش رد بشی مدافعان کاری نکنن باید با تکنیک توپ رو از حریف دور نگه داری میشه مثل قبل دریبل کرد اما نه مثل قبل سبک بازی عوض شده ویا اینکه هر کسی بیاد رونالدو رو برداره بره
گیم پدت انالوگ داره؟ دگمه انالگو روشنه؟ ویا یا نصب هست توی کنترل پنل دستت رو چک کن چون حتما باید با انالوگ راست چپ نه ها که جهت حرکته
چی میخای؟ راجب دریبل کردن که توضیح دادن دوستان عکس چند صفحه قبل رو که دیدی یکم تمرین کنی همه چی حله
یک تقاضایی دوستانه داشتم قبل از زدن پست یکم بگردد این سوالات رو نمیگم اما یه چنتا سوال بود تاحالا 50 بار پرسیده شده
چجوری زدی؟ مگه faint ها کار میکنه؟
من دکمه های آنالوگ راست رو روی کیبورد تنظیم میکنم ، اما توی بازی اثری نداره ! یه خورده توضیح بدین
چه کار کرد اونجا این مسییییییییی
همه جور دریبلی زززززززد
![]()
این عکس توی فوروم PESEdit هم بود![]()
من الان رفتم روی عددهای کیبرد تنظیم کردم اونجوری هم میزنه
اگر دریبل ها رو اد کرده باشی L1 یا LB با دگمه انالوگ![]()
مگه من گفتم من زدم؟؟؟
اگه بالاش رو نگاه کنی میبینی من تازه داشتم میپرسیدم چطوری میشه دریبل زد.
گلش رو بگو...
با دستوراتی که توی command list قسمت faints هست میتونم ، مثلا برای پله انداختن lb و سپس دوبار انالوگ راست.
میخوام بدونم این link faints چیه که توی منوی بازی هست و چندتا دریبل رو پشت سر هم میذاری و اینا !؟؟؟
علی جان انصافا خودت بگو چند بار توی فوتبال واقعی دیدی مسی این کار رو بکنه و بعد تازه با سر به دروازه بان حریف لایی بزنه ؟ اینجا یا باید بگیم دروازه بان و مدافعین خیلی ضعیف عمل میکنن یا اینکه مسی مثل یک سوپر من عمل میکنه .
Last edited by 4039; 21-09-2010 at 13:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)