تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد موفقیت Wave و شروع Bada ؟

راي دهنده
531. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

268 50.47%
  • عالی

122 22.98%
  • خوب

65 12.24%
  • متوسط

35 6.59%
  • ضعیف

9 1.69%
  • بسیار ضعیف

32 6.03%
صفحه 225 از 291 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 2907

نام تاپيک: S8500 Wave » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Bada و پردازشگر 1 گیگاهرتز

داره خودمونی میشه Firoozeh67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شهر گنبد های فیروزه ای

پيش فرض

سلام
    مطمئنم که این ، سوال خیلی از دوستان دیگه هم هست.
    من یه مودم TP-link TD-8901 g و گوشیه S8500 wave دارم .
    می خواستم بدونم چه طوری میشه هم توی Win XP و هم توی Win 7 یه شبکه وایرلس بین گوشیم(s8500 wave ) و PC ایجاد کنم که بشه بین گوشی و کامپیوترم و به عکس فایل ها رو از طریق وایرلس انتقال بدم . ( اینترنت وایرلس روی گوشیم فعاله و راحت به اینترنت وصل میشه)

اگه امکان داره به صورت کامل توضیح داده بشه
    ممنون
    با سلام
    بهترین برنامه ای که به راحتی میتونید با اون به گوشیتون از طریق Wi-Fi وصل بشید

برنامه Connectify 2.1.0.16429 است که تازه اونو نصب کردم و علاوه بر حجم کم با یک ویزارد سریع و راحت تنظیمات را انجام میده و به راحتی به هر دستگاهی که وایرلس باشه وصل میشه

اینم عکس از محیط گوشی و ویندوز:

اینم لینک دانلود :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 5 کاربر از Firoozeh67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alirezamrl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    چه فرقی میکنه!

پيش فرض

سلام اقا یه نفر نیست طریقه نصب گام به گام برنامه و بازی روی این گوشیو به ما بگه و این که اگه توی گوشی زده باشه made by samsung تقلبی هست یا اصلی!کار کردن با برنامه kies چطوره یه توضیحاتی میخواستم.من تو سایت samsung apps بازی مجانی میخوام دی ال کنم کلیک میکنم ولی گزینه واسه دانلود نمیاد!چرا
    خواهشا یه نفر با اطلاعات کامل جواب بده.ممنون از لطفتون منتظرم

داره خودمونی میشه victor203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام اقا یه نفر نیست طریقه نصب گام به گام برنامه و بازی روی این گوشیو به ما بگه و این که اگه توی گوشی زده باشه made by samsung تقلبی هست یا اصلی!کار کردن با برنامه kies چطوره یه توضیحاتی میخواستم.من تو سایت samsung apps بازی مجانی میخوام دی ال کنم کلیک میکنم ولی گزینه واسه دانلود نمیاد!چرا
    خواهشا یه نفر با اطلاعات کامل جواب بده.ممنون از لطفتون منتظرم
    خدمت شما عرض کنم که made by samsung تقلبی نیست
    برای دانلود از سلیت اصلی سامسونگ هم یا باید با گوشی و برنامه خودش وارد بشید یا با برنامه کیز
    اما خودم چون هنوز از برنامش استفاده نکردم بنابراین نمیتونم راهنماییتون کنم
    ایشالا بقیه دوستان کمک می کنند

5. این کاربر از victor203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خدمت شما عرض کنم که made by samsung تقلبی نیست
    من میخوام این گوشی رو از گوشی شاپ بدون گارانتی بگیرم و الان این سوال برام پیش اومده که فرق mde by samsung با made in china by samsung چیه؟اولی اصله و دومی تقلبیه؟(مگه این گوشی تقلبی هم داره؟) یا اینکه اولی در کره و دومی در چین تحت لیسانس سامسونگ ساخته شده یا ...؟کلا گیج شدم به خصوص اینکه میبینم تفاوت قیمت گارانتی دار این گوشی با بدون گارانتیش هم 100 تومنه وگرنه میرفتم با گارانتی میگرفتم خیال خودمو راحت میکردم.کسی اینجا از گوشی شاپ این گوشی رو نخریده ببینم made by samsung هستش یا made in china by samsung؟

داره خودمونی میشه joje fokoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

برا خرید اینترنتی این گوشی شما چه سایتی رو پیشنهاد میکنید؟
    اگه سایتی سراغ دارید میشه بدید
    شرایط سایت هم این طور باشه:
    - مطمئن باشه
    - فرصت باشه تا موقع دریافت، گوشی رو تست کنم
    - برا پرداخت پول هم مشکلی نباشه و پولو نخوره. البته اگه پرداخت حضوری باشه بهتره
    خودم هم سایت دی جی کالا و گوشی شاپ رو در نظر دارم
    راستی اگه با گارانتی پارسه بگیرم (بدون گارانتی) مشکل خاصی برا گوشی پیش نمیاد؟
    چون خودم تا حالا گوشی گارانتی دار نداشتم ولی خیلی خوب از گوشیم نگه داری میکنم
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

من سایت دی جی کالا (-------------) رو پیشنهاد می کنم چون هم قیمتاش خوب و منصفانه است هم پرداخت پولش به صورت حضوری هست و اخیرا هم امکان تست کالا رو به مدت 2 روز قرار داده. در ضمن تقریبا همه کالاهای سایت گارانتی دارند.

من خودم 2 سال پیش یه گوشی N73 و یه لپ تاپ دل از این سایت خریدم و الان هم از هر دو تا خریدم کاملا راضی ام و قصد دارم گوشی بعدی خودم رو هم از این سایت بخرم.
    Last edited by siavashjal; 27-11-2010 at 21:41. دليل: d i g i k l a . c o m

9. 2 کاربر از siavashjal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه victor203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من میخوام این گوشی رو از گوشی شاپ بدون گارانتی بگیرم و الان این سوال برام پیش اومده که فرق mde by samsung با made in china by samsung چیه؟اولی اصله و دومی تقلبیه؟(مگه این گوشی تقلبی هم داره؟) یا اینکه اولی در کره و دومی در چین تحت لیسانس سامسونگ ساخته شده یا ...؟کلا گیج شدم به خصوص اینکه میبینم تفاوت قیمت گارانتی دار این گوشی با بدون گارانتیش هم 100 تومنه وگرنه میرفتم با گارانتی میگرفتم خیال خودمو راحت میکردم.کسی اینجا از گوشی شاپ این گوشی رو نخریده ببینم made by samsung هستش یا made in china by samsung؟
    قریب 90 درصد جمله خودتون درسته{یا اینکه اولی در کره و دومی در چین تحت لیسانس سامسونگ ساخته شده }
    اما به نظرم اگه از مغازه ها بخرید خیالتون راحتره چون همون موقع تست میکنید
    در ضمن این رو هم بدونید که تا جعبه رو باز نکنید متوجه mde by samsung با made in china by samsung نمیشید
    چون من که روی جعبه خارجیش چیزی ندیدم به شما شدیدا توصیه میکنم که گوشی رو آک تحویل بگیرید
    کلا هم 4 یا 5 چیز برا چک کردن کافیه....

11. 2 کاربر از victor203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    من امروز رفتم گوشی رو ویو بگیرم بعضی جاهل میدادن 410 و بعضی 425 تا 470 تومان
    یکجا هم بهم اومد گفت اصلا سامسونگ نگیر ضرر می کنی بعد چند چیز هم برای اینکه متوجه بشم گوشی اصله یا نه بهم گفت بعد گفت برام فرق نمی کنه چه گوشیی بهت بدم گفتم خودت بدونی از یکی دیگه هم بخری فرق نمی کنه فقط گفتم ضرر نکنی بعد قیمت ویو رو گفت 200 و خرده ای و گفت الان نداره و زنگ زد یک جا دیگه برام بیاره همون موقع و اونم بسته بود و گفت فردا صبح بیا ببر البته چند تا گوشی هم بهم پیشنهاد داد و گفت بادا ساین نمیشه و اندروید بهتره و...
    خب حالا چیکار کنم بد جور دودل شدم؟
    خب یک جا هم گفت ویو 2 داره مگه اومده؟ فرقشون فقط همون صفحه نمایششونه؟ قیمتش چنده؟ چون اونم تا اونجا یادمه گفت 200 و خرده ای
    اگه ویو 2 اومده به نظرتون بهتر نیست ویو 2 بخرم به از نظر بزرگتر بودنش و البته اگه همه ی امکاناتشون یکیه جز صفحه نمایش؟
    ممنون میشم سریع تر جواب بدین چون فردا صبح میرم بگیرم
    با سپاس

داره خودمونی میشه cyruslogic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    بايد بري تو قسمت

settings > sound profiles > normal
    تو همون صفحه system رو صفر كن

کاربر گرامی! هیچ تفاوتی بین این دو روش نیست. چه از طریق setting و چه از طریق کلیدهای کناری گوشی نتیجه یکی است . میتونید با استفاده از کلیدهای کناری گوشی صدا رو کم و زیاد کنید و همان عدد مربوط به حجم صدا را تو مسیر بالا در منوی Setting مربوط به System ببینید.

14. این کاربر از cyruslogic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام به دوستان گلم
    من تقريبا كل صفحات اين تاپيك رو خوندم.(ميگم تقريبا چون باdiul up ام ) من از يك ماه پيش پول پس انداز كردم كه گوشيم رو عوض كنم...اول از همه بايد به سامسونگ تبريك بگم واقعا از اون موقع كه رو به گوشي لمسي اورد كولاك كرد فوق العاده داره پيشرفت ميكنه...قبول كنيد كه سامسونگ قبلا جلوي رقباش كم مي اورد و حتي من اصلا به اين برند نگاه نميكردم ولي در حال حاضر واقعا فوق العادست.عاشقشم.
    جداي از اين حرفا بعد از كلي تحقيق عاشق دو گوشي شدم i9000 Galaxy s و s8500 Wave...كه با توجه به بودجه ام wave رو انتخاب كردم گرچه Galaxy s بهترين smart phone است ولي پول نداريه ديگه..(گرچه خودم عاشق اندرويدم..)
    بعد از كلي وسواس تصميم گرفتمwave بگيرم كه يهوسامي عزيز گوشي ديگه معرفي كرد (كلا كارش ضد حال زدنه ديگه...) كلا ما رو سر دو راهي گذاشت ...حتما حدس زديد s8530
    حالا موندم بين اين دو تا گوشي خواستم نظر شخصي دوستان را بدونم كه اگر شما بوديد كدام رو مي گرفتيد؟ممنون ميشم همه دوستان نظرشون رو بگند...
    (خواهشا بدون تعصب بگيد منظورم اينكه اونايي كه الان Wave دارن اگه تا به حال نخريده بوديد بازم Wave ميگرفتيد يا نه منتظر مي موندند s8530 مي گرفتيد؟
    البته ميدونم كه اين گوشي هنوز وارد ايران نشده ولي من عجله ندارم صبر ميكنم تا بياد...من كمي وسواسيم مي ترسم كه ديگه سامي Wave رو ساپورت نكنه و بچسبه به Wave II .......ببخشيد داستان شد. جواب سوالم يادتون نره...
    دوستدار شما ياشار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •