ممنون! 1950
بدون گارانتی با نصب ویندوز و سایر برنامه های مفید.
ممنون! 1950
بدون گارانتی با نصب ویندوز و سایر برنامه های مفید.
من يه گوشي آيفون خريدم با شرکت اپل حال کردم حالا ميخوام يه لپ تاپ بگيرم.
چند تا سوال داشتم:
1)تفاوت لپ تاپ اپل با ساير لپ تاپ ها چيه ؟ چه برتري داره ؟
Last edited by s_7_sh; 29-08-2010 at 20:45.
2)باتريش مثل باتري گوشيهاش توپه ؟
3)لپ تاپ با اين مشخصات داره ؟
حداکثر 1.500 ميليون تومان
مانيتور 17 اينچ
گرافيک 512
در کل ميخوام خوشکل باشه و کيفيت صفحه نمايشش عالي باشه
سلام
فکر میکنم خوندن دو پست زیر در مورد مزایای لپ تاپ های اپل و باتریش کافی باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما برای سؤال سومتون:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدلهای ۱۷ اینچی قیمتی بالای ۲۵۰۰ دارند.. و با بودجتون میتونین یکی از مدل های۱۳ اینچی و بگیرین ( از سری مک بوک پرو و مک بوک وایت ) که هیچ کدومشون گرافیک ۵۱۲ ندارن( هر دو از گرافیک Nvidia GT320 استفاده میکنن )
اما هر دوشون خوشکلن و صفحه نمایش با کیفیتی دارن
یکی از گزینه هاتون (MacBook Pro MC374LL/A )
Intel Core 2 Duo 2.4 GHz
4GB Memory
250GB hard drive
Built-in battery (10 hours)
NVIDIA GeForce 320M graphics
قیمت تقریبی ۱۴۰۰
ولی من شنیدم مه مدل mb373 گرافیک 512 داره
اون مدل MC373 هستش که ۱۵ اینچیه ... تمامی مدل های ۱۳ اینچی رم گرافیکشون 256 مگابایته![]()
از اونجای که به نظر من 516 از 374 از نظر ظاهری جذاب تره و ارزون تر نظرم رو 516 است.
ارتقای رم 516 به 4Gb چقدر هزینه داره؟ هرچند برای کارای روتین و روزمره که به نظرم 2Gb رم کافیه.
374 برتریی داره که 250ت بیشتر ارزش پرداخت داشته باشه؟
516 الان در چه حدود قیمتیه؟ یه جا قیمت گرفتم 1260 ! (374 هم میداد 1530) هر دو بدون گارانتی.
به جز مسئله فرمت هارد مشکل حاد دیگه ای هم داره؟(برای یکی از دوستام میخوام که سررشته ای از کامپیوتر نداره. کاری که با مک به حالت عادی انجام نشه و نیازمند کسب اموزش از نت باشه حاد محسوب میشه.کلا انجام نشه خیلی حاد!)
با اموزشهای فوق العاده خوب M24 فهمیدم مک چطور ntfs رو میخونه.حالا وین هم میشه درایو مک رو بخونه؟
Last edited by pouyapro; 30-08-2010 at 08:16.
سلام دوست من
من خودم MC516 دارم و واقعا ازش راضیم به نظر منم میارزه که رم رو فدای ظاهر خوشگل بکنی (حداقل واسه من که ارزششو داشت)
۳۷۴ فقط SD SLOT داره و 4GB RAM که البته هر دوتاش با خریدن یه رم ریدر و یه رم ۲گیگ برطرف میشه حالا انتخاب با شماست.
خودمم دنبال قیمت رم ۲گیگ هستم و میخواستم از اساتید بپرسم که اگر هر رمی (مثلا kingstone) روی مک بیاندازیم مشکل خیلی خاثی بوجود میاد؟؟؟!
۵۱۶ بدون گارانتی 1180 ! ۳۷۴ دوستان لطف کنن.
شما وقتی ویندوز میریزی توی My Computer درایو مکینتاش هست (یعنی ۲ تا درایو میبینی) که مکینتاش Read-only هستش.
موفق باشی
هیچ راهی نیست که بشه با وین ر درایو مک نوشت؟
مک به جز این مورد مشکل دیگه ای نداره؟
سلام دوستان. من ميخواستم لپ تاپ اپل بگيرم و نظرم رو mc 374 بود. شهرستان هستم و می خواستم از تهران بگيرم. از چند تا معروفاش قيمت گرفتم که قيمت اپل ايران از همه مناسب تر بود. می خواستم بپرسم مورد اعتماد هست من پول بريزم حسابشون برام پست کنن؟
کسی اینجوری ازشون خريد کرده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)