تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 1049 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275325725 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام . لطفا نظرتون رو درمورد سينماهاي خانگي پاناسونيك بگيد و اينكه كدوم مدلش خوبه و ايا ارزش خريدن داره يا نه . چون من اكثر وسايل صوتي و تصويريم پاناسونيك است ، براي همين به اولين گزينه اي كه براي خريد سينماي خانگي فكر كردم همين مارك پاناسونيك بود . لطفا دراينمورد راهنمايي كنيد.
    كسي نيست مار و راهنمايي كنه؟

داره خودمونی میشه campro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مگر اينكه رسيور جدا بگيري كه هم ورودي و هم خروجي ديجيتال دارد.
    رسیورایی که ورودی اپتیکال دارن و تو بازار گیر میان میشه چند تا معرفی کنید؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مثل اینکه سینمای خانگی سامسونگ مدلهای C455 و C555 ورودی اپتیکال دارن، درست میگم؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by campro; 17-10-2010 at 11:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه image369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام و درود خدمت دوستان و اساتید
    من همیشه برای انتقال تصویر از کابل های سه رنگ avi برای انتقال تصویر و صدا استفاده میکردم و میخواستم اگر امکان داشته باشه در مورد سایر سیم ها و فیش ها هم کمی صحبت کنید که فکر کنم کسان دیگری نیز مثل من باشن که اطلاعاتشون در زمینه کابل ها زیاد نیست و نیاز مند اینگونه اطلاعات پایه هستند

از کسانی که در مورد کابلها تجربه و اطلاعات دارند خواهش میکنم در مورد کابلهای hdmi کامپوننت و اپتیکال و .. کمی صحبت کنند و از مزایا و معایب و اینکه هر کدام برای چه قصدی استفاده بشن بهترن ( اگر امکان داشته باشه با تصویر )
    و کلا در مورد اینکه یک سینمای خوب به چه تعداد و نوع خروجی و ورودی های احتیاج دارد
    و همچنین نحوه کامفینگ دستگاه ها را به سینما ( نحوه اتصال سیم ها و اینکه صدا را ----- بدیم به سینما بهتره یا اینکه بدیم به tv و بعد بدیم به سینما هم کمی توضیح بدید ممنون میشم )

با تشکر فراوان

5. این کاربر از image369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام و درود خدمت دوستان و اساتید
    من همیشه برای انتقال تصویر از کابل های سه رنگ avi برای انتقال تصویر و صدا استفاده میکردم و میخواستم اگر امکان داشته باشه در مورد سایر سیم ها و فیش ها هم کمی صحبت کنید که فکر کنم کسان دیگری نیز مثل من باشن که اطلاعاتشون در زمینه کابل ها زیاد نیست و نیاز مند اینگونه اطلاعات پایه هستند

از کسانی که در مورد کابلها تجربه و اطلاعات دارند خواهش میکنم در مورد کابلهای hdmi کامپوننت و اپتیکال و .. کمی صحبت کنند و از مزایا و معایب و اینکه هر کدام برای چه قصدی استفاده بشن بهترن ( اگر امکان داشته باشه با تصویر )
    و کلا در مورد اینکه یک سینمای خوب به چه تعداد و نوع خروجی و ورودی های احتیاج دارد
    و همچنین نحوه کامفینگ دستگاه ها را به سینما ( نحوه اتصال سیم ها و اینکه صدا را ----- بدیم به سینما بهتره یا اینکه بدیم به tv و بعد بدیم به سینما هم کمی توضیح بدید ممنون میشم )

با تشکر فراوان
    سه رنگا AV هستند نه avi :
    AV = Audio/Video
    ولی avi اکستنشن یه سری فایلهای ویدیوییه (Audio Video Interleave)

کابل hdmi صدا و تصویر رو به صورت دیجیتال منتقل میکنه که بهترین حالته و در نتیجه صداهای Dolby digital و dts که معمولا multichannel یا چندکاناله هستند ساپورت میکنه

کابلهای component که هم میتونن آنالوگ باشن و هم دیجیتال حداقل یه سرشون 5تاییه و رنگ رو به صورت کانال مجزای Red و Green و Blue منتقل میکنن با صدای 2 کاناله استریو

کابل اپتیکال هم فقط صدا رو به صورت دیجیتال منتقل میکنه

7. 2 کاربر از campro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سه رنگا AV هستند نه avi :
    AV = Audio/Video
    ولی avi اکستنشن یه سری فایلهای ویدیوییه (Audio Video Interleave)

کابل hdmi صدا و تصویر رو به صورت دیجیتال منتقل میکنه که بهترین حالته و در نتیجه صداهای Dolby digital و dts که معمولا multichannel یا چندکاناله هستند ساپورت میکنه

کابلهای component که هم میتونن آنالوگ باشن و هم دیجیتال حداقل یه سرشون 5تاییه و رنگ رو به صورت کانال مجزای Red و Green و Blue منتقل میکنن با صدای 2 کاناله استریو

کابل اپتیکال هم فقط صدا رو به صورت دیجیتال منتقل میکنه
    با درود و تشکر از پاسخگویی
    اون i اخر بیشتر غلط تایپی بود
    پس این طور که شما کابل اپتیکال فقط صدا را منتقل میکنه و اگر امکان استفاده از کابل hdmi باشه شما کابل hdmi را هم برای انتقال صدا به سینما پیشنهاد میکنید
    هم چنین من یک ----- ایکلاس 9696 دارم و تصویر و صدا را با کابل av به tv انتقال میدم میخواستم ببینم اگر به جای انتقال صدا از طریق 2 تا فیش صدای AV از کابل اپتیکال به سینما استفاده کنم برای پخش موسیقی یا فیلم از شبکه های با کیفیت تفاوتی احساس میشه
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

از افرادی که مدل قدیمی پایونر HTZ282 را تست صدا و مخصوصا تصویر کردن میخواستم سوال کنم
    اولا در مشخصات صدای این مدل 380 وات زده که در بازار مدلهای 1000 وات با قیمت کمتر موجود است . ایا این مدل توان رقابت با 1000 وات را دارد
    دوما تصویر در پلیر این مدل چگونه است ؟ از تصویرش زیاد تعریف نمیشه
    سوما این دستگاه به صورت کلی چه امتیازی میگره چه از نظر ورودی و خروجی کیفیت تصویر و صدا و....

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

كسي نيست مار و راهنمايي كنه؟
    پاناسونيك صداي خوبي داره! از سوني و سامسونگ بهتره معمولا! اما تو تصوير كمي ضعيف تر هست!
    كلا سيستم هاي سينمايي خانگي بدي نداره و ارزش خريد داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milo.Metallboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سینمای خانگی که قابلیت پخش پسوند mkv 1080p را داشته باشه ؟

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

رسیورایی که ورودی اپتیکال دارن و تو بازار گیر میان میشه چند تا معرفی کنید؟
    تمام آمپلي فايرهاي ديجيتال موجود در بازار از ارزان ترين تا گران ترين به تعداد كافي ورودي و خروجي اپتيكال و كواكسيال دارن

13. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •