تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 311 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

پروفشنال NeORiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

برا نمایندگی شما باید یه شرکت ثبت شده + سابقه کار + تخصص شبکه یا مدرک TCP/IP داشته باشید.کارت پایان خدمت هم میخواد.

2. 2 کاربر از NeORiN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

هر كي ميتونه اين كار ها رو انجام بده كه اونا توي همدان نمايندگي بزنن كه يه پولي هم به خودش برسه

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این اینترنت مخابرات داره گندشو در میاره ها !! یعنی چی که تا یه تعطیلی میشه یا 4 نفر باهم کانکت میشن سرعت میشه 10...15 ؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

من شنیدم که که این نمایندگی ها باید یه سرعتی از مخابرات بخرن که با اون اینترنت به ما بدن مثل ------ که به وی پی اس نیاز داره اینجور که من فهمیدم نت گستر دور بوعلی 256 گرفته بعد حدود چند نفر مشتری داره خدا میدونه کسانی که از اونا دارن میتونن 2 کار انجام بدن یکی اینکه زنگ بزنن به تهران بگن که فلان نمایندگی توی شهر ما بیشتر از حد مجاز مشتری داره یکی اینکه زنگ بزنن به خود نت گستر یه خورده شلوغ کنن و تهدید گه اگه قطع نکین مثلا ما حدود 50 نفر هستیم که از شما داریم قطع میکنیم و اینا.... یکی هم اینکه یک نفر که هم لیسانس داره و ... که نیازه بیاد نمایندگی پیشگامان بزنه تا هم خودش به یه پولی برسه هم به بقیه یه اینترنت درست و حسابی برسه من الان شبانه فقط میتونم فقط 200 مگ دانلود کنم در مدت 5 ساعت بیایین یه کاری کنیم اینقدر بی بخار نباشین به خدا اگه من مدرک و این چیزا رو داشتم خودم میزدم

داره خودمونی میشه t800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیزم و همشهریان مظلومم! جواب تمام سوال هاتون به طور کلی در چند مورد خلاصه میشه، شما باید در نظر بگیرید که سران حکومت دشمن شماره یک اینترنت،اطلاعات آزاد،حقوق بشر،حقوق شهروندی و انسانی،آزادی بیان انتخاب و اندیشه و حرمت های انسانی و حریم شخصی افراد جامعه هستند،دشمن شماره یک و بی رقیب علم،دانش وتکنولوژی هستند، از هر 100سایت 99تاشون غیرقابل دسترس هستند، وزیر وزرای ارتباطات و مخابراتشون(من جمله بقیه اشون،نمونش وزیر اقتصادشون) از بیسوادترین و ناشایسته ترین و نالایقترین افرادی هستند که حتی تویه عمرشون تا حالا به اینترنت وصل نشدن و حتی الفبای این علم رو هم نمیدونن(اوج بیسوادی و حماقتشون رو در مصاحبه هاشون میتونید درک کنید) میخواید علت تمام این افت کیفیت های اسفبار و افزایش قیمتهارو بدونید؟ اینها همگی در راستای میلی کردن اینترنت هستش مگر نه اینکه خود وزیر نالایق ارتباطات گفته ما اینترنت رو قطع نمیکنیم ولی شرایط استفاده از اون رو بسیار محدود و سخت و مشکل میکنیم، این به این معنیه که به مرگ میگیریم که به تب رازی بشید خودتون برید قطعش کنید، میدونید اسفناکترین قسمتش کجاست؟ این که نازلترین و بی کیفیت ترین و اعصاب خردترین سرویسهارو با قیمتهای کذایی و نجومی تو پاچه ملت میکنن سر قبضها دزدیهایی میکنن که کثیفترین دزدها هم ازش شرمگین و خجل میشن و دست مردم بینوا هم به جایی بند نیست(شکایت دزد رو پیش شاه دزد میبریم) واقعا خوب به ریش هممون دارن میخندن(واقعا جای افسوس و فغان و اندوه داره) هیچ مسئولی خودش رو خدمتگزار و پاسخگوی مردم نمیدونه هیچ حتی ازمون هم ارث پدرشون رو طلبکار میشن، شما وضعیت آنتن دهی و خدمات تلفن های همراه رو ببینید تا حالا شده تماس بگیرید و آرزو بدل نمونید که ارتباطتون با مشکل ایجاد نشه؟ و ... که بیانش از توان این بنده خارج با این تفاسیر شما چه انتظاری دارید؟ که روز به روز خدمات و کیفیت و قیمت ها بهتر بشن؟ ispها شرایط و تعدادشون بیشتر بشه؟خدماتشون و پاسخگویشون رازی کننده و کاربرپسند بشه؟به حق و حقوقتون احترام بزارن؟ازتون دزدی نکنن؟همینا سنگهایی جلوی isp های خصوصی میندازن که طرف با رضایت خودش بره کاسه کوزه اشو جمع کنه، شرایط قطعا بمراتب بد و بدتر خواهد شد تا جایی که دیگه چیزی به اسم اینترنت باقی نخواهد موند، چه توقعی دارید از مردمی که دانشجوها و قشر به اصطلاح تحصیلکردش تا حالا یکبار هم به اینترنت وصل نشده و 85 درصد مردم ایران از این تکنولوژی بی بهره هستند و اصلا نمیدونن چی هستش؟حاظرم قسم بخورم اگه اینترنت همین فردا قطع بشه آب از آب تکون نمیخوره(این اثبات شدست) مردم دنیا دارن نسل 4 تکنولوژی تلفنهای همراه رو تجربه میکنن اونوقت ما توی کیفیت ارتباط بین تلفن های همراه داریم دست و پا میزنیم و سرماه باید رقمهای سرسام آورشون رو واسه خدمات بی نظیرشون پرداخت کنیم.افسوس افسوس وصدافسوس که این خود ما هستیم که باعث چنین وضعیت و برخوردی از طرف یک گله آدم بیسواد نادان احمق کج فهم و بیشعور شده ایم، مطمئن باشید شرایط بغرنجتر خواهد شد اما بهتر نخواهد شد(تا حالا شنیدید چیزی بهتر ارزونتر با کیفیت تر شده باشه،که این دومیش باشه؟
    جهان سوم جایی است که اگر بخواهی مملکتت را آباد کنی، خانه ات ویران میشود و اگر بخواهی خانه ات آباد شود باید در تخریب مملکتت تلاش کنی.دکتر محمود حسابی

7. 3 کاربر از t800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

شما چه شرکتی پیشنهاد میکنید
    ترافیک مهم نیست سرعت 1024
    مبین نت چطوره 20 گیگ 512 سالانه 200 هزار
    من الان 256 مخابرات هستم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض تست

داره خودمونی میشه hamid_maxpayne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Catalonia

پيش فرض

دوست عزیز میخوای ما رو دق بدی؟
    نذار اینارو.

11. 2 کاربر از hamid_maxpayne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

با اينكه دلم نميخواد اين حرف رو بزنم ولي مجبورم كه بگم طبق اطلاعاتي كه در دسترس داريم نشون ميده كه در طول شبانه رايگان فقط مخابرات از بقيه بيشتر دانلود ميكنه الان 256 مخابرات شبانه 550 مگ دانلود ميكنه ولي 256 پارس آنلاين 400 مگ و 256 شاتل 350 الي 400 مگ متاسفانه مجبوريم كه از مخابرات سرويس بگيريم تا بلكه يك نفر به رگ غيرتش بر بخوره بره يه مجوز ISP بگيره حالا اين پشتيبان مخابرات كه اينو بخونه انقدر به من ميخنده آخه من موندم بين اين همه آدم كه اينجا هست يكي ليسانس نداره من خودم يه سال مونده تا ديپلم بگيرم چه برسه به ليسانس وگرنه خودم اولين قدم رو برميداشتم

13. 4 کاربر از amir1024 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام من از پارس آنلاین سرویس 1 مگ دارم اگه با کامپیوتر برم شبی راحت 3 گیگ میگیرم فعلا تو همدان فقط پارس خوبه مگر اینکه یه شرکت جدید بیاد در ضمن سرعت روز 256 مخابرات 80 هست در صورتی که 128 پارس 140 هست!
    Last edited by Litem2; 14-06-2012 at 16:18.

15. این کاربر از Litem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •