تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 370 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

چطور میشه مدلهایی که از لحاظ قیمت به هم نزدیک هستند و تفاوت اندکی دارند رو از لحاظ کانفیگ مقایسه کرد
    بنچمارک و مقایسه عملی در کجا میشه دید؟

جای خاصی نمی شه دید.

یا به سایت B2BSONY مراجعه کنید .

یا اینکه یه لیست قیمت درست و حسابی از یه فروشگاه ایرانی گیر بیارید تا بتونید مقایسه کنید.

مقایسه علمی و بنچمارک ها رو هم در سایت notebookcheck.net
    یا notebookreview.com

2. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز هر 7ای که هسته نیست!
    i7 چهار هسته ایه
    f12fgx
    ممنون. من هم هی به دوستم می گفتم که امکان نداری که منظور از آی 7 ، هفت هسته ای باشه و سیستم خنک کننده ی لپ تاپ نمی تونه جواب هفت هسته رو بده. ولی آنقدر قبول نکرد و اصرار کرد که ما هم باورمون شد که آی 7 ها هفت هسته ای اند.

می شود کانفیگ آن را بزارید. ممنون

4. این کاربر از sepand_salehi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من دانشجو هستم رشته مهندسی کامپولوتر تو دانشگاهی که درس میخونم تقریبا اکثریت لپ تاب دارن
    از فوجیتسو و سوزوکی گرفته تا دل و اچ پی و سونی و مک
    کسی زیاد از دل راضی نیست من خودم یه زمانی 6400 داشتم که نسبتا خوب بود ولی جدیدا دل حرفی واسه گفتن نداره
    یکی از دوستام پارسال یه مدل استدیو رو واسه معماری گرفت 1.7 میلیون هم هزینه کرد جالبه که اتوکد رو اجرا نمیکنه ولی همین نرم افزار رو اسوس و سونی خوب جواب میداد
    بقیه مارکها مثل فوجیتسو و سوزوکی و توشیبا و ایسر و ... زیاد ریسک نکردن زیاد هم مشکل ندارن و کاراییشون هم در یه حد معمول خودشونه
    اما اسوس خیلی خوب جلوه کرده بود با اینکه تازه وارد بازار شدهفقط تنها مشکلی که من دیدم با سیستم عامل ناسازگازی پیدا میکنه این مورد رو رو 2 دستگاه به شخصه دیدم که بچه ها هربار مجبور بودن سیستم عامل رو عوض کنن ( بلایی که اونا سر سیستم عامل میارن واویلاست مخصوصا لینوکس ) ولی چیزی که نظرمو خیلی جلب کرد خدمات اسوس بود که کاملتر از هر برند دیگه بود
    یه مدل رو دیدم که 2 ویندوز داشت و واسه هر ویندوز یه سی دی ریکاوری
    چیزی که سونی نداره
    اما سونی
    سونی معمولا میگن پول اسمشو میخوره
    ولی کاری که ازش میکشی انگار یه کم بیشتر از کاننفیگی هست که داره

اپ پی هم به قول بچه ها زیاد تند نمیدوه تا اگه زمین خورد زیاد صدمه نبینه
    برند خوبیه
    لااقل من بیشتر دل قبولش دارم

تنها نکته ای که به نظرم جالب بود برند فوجیتسو بود که دارای قاب هست خیلی واسم جالب بود و جدیدا شنیدم برندهای دیگه هم دارن به این طرف حرکت میکنن
    ولی میتونن یا نمیتونن رو خدا میدونه

در آغاز فعالیت JUVE_HFZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

می خواستم تفاوت f12gfx و f12kfx رو بدونم و اینکه کدومشون بهترن و در اکثر سایتا قیمت f12kfx کمی بیشتر و فکر کنم اونم به خاطر اینه که بک لایت مانیتور f12gfx , دارای LCD می باشد و برای f12kfx , دارای LED است و در بقیه موارد گویا که مثل هم اند و قیمتشونم حدود 1800 تا 1900 هستش .
    از طرفی می خواستم نظرتونو در مورد لپ تاب f12xhx بدونم که cpuش corei7-840 هست و رمش 8 و هاردش 640, دارای 5400 دور و ویندوزش 7 ultimate هست و دارای تکنولوژی transfer jet می باشد و فکر کنم حدود قیمتش 2.5 باشه ( اصلا خبر ندارم تو ایران گیر میاد یا نه ؟ )
    لپ تاپ دیگه مد نظرم هم f127hg هست که اونم حدود 2 تومن قیمتشه و حتما ازش مطلعید و فرقشم با 3 مدل بالا اینه که اون 3 تا آمریکایی اند و این چینی .
    راستش رو بخواهید بین این 4 تا مدل خیلی شک دارم که کدومشو بخرم .
    اصلا f12xhx تو ایران موجود هست و واقعا می ارزه این مبلغ را گرانتر بابتش بپردازم .
    اگه که شما هم اطلاعات دقیق تر و کامل تری دارید دریغ نکنید لطفا ...
    ( پیشاپیش تشکر )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

می خواستم تفاوت f12gfx و f12kfx رو بدونم و اینکه کدومشون بهترن و در اکثر سایتا قیمت f12kfx کمی بیشتر و فکر کنم اونم به خاطر اینه که بک لایت مانیتور f12gfx , دارای LCD می باشد و برای f12kfx , دارای LED است و در بقیه موارد گویا که مثل هم اند و قیمتشونم حدود 1800 تا 1900 هستش .
    از طرفی می خواستم نظرتونو در مورد لپ تاب f12xhx بدونم که cpuش corei7-840 هست و رمش 8 و هاردش 640, دارای 5400 دور و ویندوزش 7 ultimate هست و دارای تکنولوژی transfer jet می باشد و فکر کنم حدود قیمتش 2.5 باشه ( اصلا خبر ندارم تو ایران گیر میاد یا نه ؟ )
    لپ تاپ دیگه مد نظرم هم f127hg هست که اونم حدود 2 تومن قیمتشه و حتما ازش مطلعید و فرقشم با 3 مدل بالا اینه که اون 3 تا آمریکایی اند و این چینی .
    راستش رو بخواهید بین این 4 تا مدل خیلی شک دارم که کدومشو بخرم .
    اصلا f12xhx تو ایران موجود هست و واقعا می ارزه این مبلغ را گرانتر بابتش بپردازم .
    اگه که شما هم اطلاعات دقیق تر و کامل تری دارید دریغ نکنید لطفا ...
    ( پیشاپیش تشکر )

F127HXH تو ایران نیست.منم دقیقاً مثل شما بین این مدل ها موندم.آمریکایی یا چینی بودنش که هیچ تفاوتی نداره من خیلی دربارش تحقیق کردم هم توی همین فورم و هم فورم های خارجی نظرشون همینه.الان دیگه تصمیم گرفتم که همون F127HG را بخرم.چون اولاً تفاوت قیمتش با F12GFX حدود 200 تومنه ثانیاً از خیلی جهات برتری داره مثلاً رمش 8 گیگه ، پدش چرمیه ، هاردش بالاتره(البته با دور کمتر) ، بلوری رایتر داره ، ویندوزش ultimate هستش و کلاً مدل خاصیه!
    ظاهراً تفاوتش با F12XHX فقط در سی پی یو و تکنولوژی transfer jet هستش که transfer jet هم حالا حالا طول میکشه تا رایج شه.پس شما فقط برای سی پی یو بالاتر باید پول بیشتری بدید.(اگه اشتباه میکنم بگید)

8. این کاربر از Hamid69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zaeimian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

این اراجیف دیگه چیه؟
    انتخاب متخصصین!
    بابا اگه ما به HP اعتراض میکنیم واسه اینه که بعضی مدلاش گرم می شد (سابقا) دیگه شما می فرمایید DELL انتخابه متخصصینه؟ مدله شاخه DELL که latitude بود واسه دوستم 2 سال کار نکرد! باز HP!
    این چیزی که بهش میگید اراجیف از نظر من سه چیزه:
    1 - دلسوزی برای دیگران
    2 - تحت تاثیر تبلیغات قرارنگرفتن
    3 - چون یکی یک لپتاپی خریده حالا براش خوب کار کرده یا نه ، نشد ملاک.

از نظر من عراجیف یعنی این:
    فلانیم لپتاپ مارک فلان خریده ازش راضی ، فلانیم لپتاپ مارک فلان خریده دوسال هم براش کار نکرده .....
    دوست داشتم اینجوری نمیشد اما شما بهتره بجای اینگونه قضاوت ها اول به فکر تغییر ادبیات نوشتاریت باشی.و به جای اینطور حرف زدن ها نظرت رو میدادی ، بقیه هم با توجه به هر دو ، تصمیم میگرفتن.

بعد این کیته 3d چه ربطی به ASUS داره؟ تمامه کیت رو Nvidia داده بیرون. ASUS فقط 3D بودن صفحه رو فراهم کرده. اونم توی مدل های تاپش!
    حالا دوستانم نظر بدن بد نیست
    مدرک ؟ شما خودت از این سایتها داری ؟
    از نظر من عراجیف یعنی بدونه اینکه در مورد مطلب فکر بشه و تحقیق ، آدم تجربه ی ناقصش رو به عنوان دلیل ارائه کنه.
    دلیل میخواهید:
    این مطلبیه که من نوشتم:
    شاید باورتون نشه که پول چه کارهایی که نمیتونه بکنه!
    به سایت NVIDIA سری بزنید . خواهید دید که این کمپانی عظیم چطور حاظر شده بخش کوچلی رو در سایت خودش راه اندازی کنه به اسم فروشگاه بعد در بین لپتاپ هایی که برای فروش گذاشته ، اونهای رو به شما توصیه کنه که شرکت هاشون به تازگی در حال تولید لپتاپ هستن.
    نمونه ی دیگر اینگونه تبلیغات تکنیک نمایش تصاویر سه بعدی هستش که ASUS و شرکتهای دیگه فقط اون رو تبلیغ میکنن و هیچ صحبتی از مضرات دیدن این تصاویر مجازی نمی کنن.و فقط به فکر تصاحب بازار هستن.
    حالا من دلیل میارم دوستان قظاوت کنن! :

دو مدل زیر هردو از Toshiba هستن و هردو از همان کیتی که Nvidia داده استفاده میکنن:
    Satellite A665-3DV و Satellite A665-3DV1 قیمت هر دوتاشون توی سایت توشیبا $1,599.99

این مدل هم ماله Acer هستشو از کیت Nvidia استفاده میکنه:
    Acer AspireAS5738DG-6165 قیمت تو سایت سازنده $779

این هم از یک مارک که توی ایران نیستش( آخرشه! ) و باز هم از کیت Nvidia استفاده میکنه:
    Prostar W860CU 3D قیمت تو سایت سازنده $1541

میشه بفرمایید بین این همه مارک که من بعضی هاشون رو آوردم چرا Nvidia سراغ Asus رفته؟ حتما Nvidia دیده آخرشه گفته یه حالی بهش بدم!
    من به شما گفتم باز هم میگم! دلیلش پوله پوووووووووووووووول

احساس میکنم مطلب یکمی از رو بغض و کینه هستش
    ببینین دوست عزیز اسوس کیفیت ساخت خیلی بالایی داره،این رو من نمیگم متخصصین همین فروم هم تاییدش کردن،در قسمت زیرین بدنه از تفلون استفاده شده تا مقاومت بره بالا وسایش کاهش پیدا کنه،کیفیت ساخت هم بسیار بالاست
    یکی از مهمترین چیزها بین اجزاء لپتاپ Match بودن قطعات هستش.حتما بارها و بارها از خیلی ها این جمله رو شنیدید.
    اما معنیش چیه که باسواد و بی سوادش میگه!
    کلا توی کامپیوتر یه چیزی هست بهش میگن interrupt یا همون وقفه ی سخت افزاری.
    حتما برای همه پیش اومده که وقتی یک DISK توی CDROM DVDROM میزارین خیلی وقت ها ویندوز فریز Freeze میشه.
    در واقع این ویندوز نیست که متوقف میشه بلکه وقتی شما دیسک رو میزاری توی دستگاه ، DVDROM به CPU ,CHIPSET درخواست interrupt میده.
    تمام قطعاتی که توسط پرت ها به برد اصلی وصل میشن دارای اولویت سخت افزاری برای interrupt هستن. حتی مدت زمان این وقفه بین قطعات هم متفاوت هستش.قضیه ی interrupt ها بیشتر توی سایتها در مورد RAM مطرح میشه.
    یک مثال دیگه : وقتی حرف از هارد به میون میاد معمولا همه ی ما اول حرف از ظرفیت میزنیم بعد سرعت تعداد دور ، کمتر میشه حرف از زمان دستیابی بزنیم.

متاسفانه خیلی ها از سونی انتقاد میکنن و میگن سونی نون مارکشو میخوره.بعد دلیل میارن که بله فلان مارک یک مدل داره با همون مشخصات ولی 400 تومن ارزونتر!
    وقتی هردوتارو میزاری کناره هم میبینی فاجعست!
    انتخاب قطعات مورد استفاده در لپتاپ باید با توجه به مشخصات تخصصی قطعات صورت بگیره نه قیمتشون.
    حالا شما بگید فلان مارک : در قسمت زیرین بدنه از تفلون استفاده شده تا مقاومت بره بالا وسایش کاهش پیدا کنه!!!
    ویا بگید:
    ایران خودرو 1 ماشینش هم که بترکه ، بیچارش میکنن ، پس تعداد مهم نیست ، مهم کیفیت کار هست.
    ببین توش چه خبره!
    شاید دوتا لپتاپ بزارید کنار هم یکی از دیگری سرعت بالاتری داشته باشه و وقتی بنچ مارک میگیری نتایج بهتری ارائه بده اما:
    بخاطر اینکه میخوان ارزون در بیاد از قطعاتی استفاده میکنن که با هم Match نیستن در نتیجه زمانی که از دستگاه استفاده میکنید احساس میکنید که یکی از دیگری روون تره با اینکه سرعت کلاک پایینتری داره.
    تازه قضیه ی Interrupt یک نمونشه.
    ببین چجوره ارزونتر درمیاد تازه گارانتی بهتر هم میده ، بهتر هم ساپورتت میکنه , قسمت زیرین بدنش هم از تفلونه! (ASUS , HP , MSI , ACER,.....)
    ضمنا این رو به این دلیل میگن که هنوز سونی به 3D توی لپ تاپ دست پیدا نکرده،توی TV هم دقیقا همین قضیه پیش اومد اول کمپانی های کره ای رسیدن به این تکنولوژی و بعدش سونی ...
    این تکنولوژی حداقل ماله یک دهه پیشه! یادمه هنوز توی ایران خبری از اینترنت نبود این تکنولوژی بود.
    اما چرا مثل امروز آنچان خبری ازش نبود! برای اینکه نه خبری از عرضه ی بازی های سه بعدی (3D VISION) بود تا بخوان کامپیوتر یا لپتاپشو عرضه کنن و نه فیلمی با استفاده از این تکنولژی فیلمبرداری شده بود تا TV شو به بازار عرضه کنن.
    اگر اشتباه نکنم تا سال 2009 تنها 10 فیلم 3D ساخته شده بود و در سال 2010 به عوج تولید رسید و 10 فیلم دیگه هم ساخته شد.شرکتهایی مثل سامسونگ دیدن جام جهانی بهونه ی خوبیه گفتن جیب مردم رو خالی کنیم.وگر نه شق القمر نیست که سونی نتونه بسازه یا به تکنولوژیش دست پیدا نکرده باشه. در مورد مارک های دیگه هم همینطوره.البته یک تکنولوژی هم هست که مربوط به تبدیل تصاویر 2D به 3D میشه که کاملا سره کاریه!
    اون MADE IN USA هم بیشتر دکوریه؛چون قطعات دقیقا یکسان هستش با نمونه های مشابه چینی
    این USA ها فقط توی اونجا مونتاژ میشه والسلام...
    قبلا نظرم رو در این مورد دادم لطفا پست شماره ی 2202 مطالعه کنید.
    تنها 30 تاشون ؟ عجب امار دقیقی !!
    ببینین دوست عزیز اسوس کیفیت ساخت خیلی بالایی داره،این رو من نمیگم متخصصین همین فروم هم تاییدش کردن
    این آمار مربوطه به مدارکی میشه که توی پست شماره ی 2061 دادم.و مربوط میشود به داغ کردن سری F سونی.
    اون زمان همین متخصصین محترم به جای تحقیق بیشتر پست هام رو حذف کردن و بهم اختار دادن!
    عجب !! پس این همه یوزی که در تاپیک کلوپ N61 اومدن و به بررسی مزایا و مشکلاتش پرداختن ، پول گرفتن ؟
    تحت تاثیر تبلیغات قرار گرفتن!
    برای اینکه بفهمید این تازه کارها چطوری تونستن از پس قدیمیهای اینکار بر بیان ، بهتره توی یوتیوب این دو کلمه رو سرچ کنید :
    ASUS N61JQ
    SONY F-115
    حالا ببین برای هر کدوم چند تا ویدئو میاد و اگر تونستی همشون رو ببین و مقایسه کن ، کاری که من کردم.تازه این فقط یه مدل ASUS هست ، هر کدوم رو که سرچ کنید ، کلی ویدئو از یوزرهای مختلف میاره که معمولا هم مشکلی ندارن.
    یوتیوب جاییه که هر بچه ننه ای از راه میرسه یک دوربین میزاره جلوش بعد شروع میکنه به تعریف از مدل لپتاپش و کوبیدن مارک های دیگه!
    چیزای به درد بهخوری هم که هست مربوط میشه به ویدیوهای سایت های معتبر که کپی شده.
    البته با نگاه کردن ویدیو هایی که هست چیزای خوبی گیر آدم میاد اما تعداد ویدیو هاش ملاک نمیشه.
    بیشتر شبیه به لطیفه بود تا نکته علمی من از روزی که یادمه ، اسم این 3بعدی با سامسونگ و سونی و.. شروع شد و هیچ جا هم حرفی از ضررش نشد ، در ضمن جالبه بدونید که قرار نیست یوزر 24 ساعته با عینک بشینه ، اگر سالی یک بار خواست یه بازی 3 بعدی اجرا کنه و یا فیلمی در این مورد ببینه ، میتونه از این قابلیت استفاده کنه.
    چون میبینم دوست داری بخندی لینک های زیرو برات گذاشتم ، حتما بخون به دردت می خوره!

در مورد 3D VISION لینک زیر مطالعه کنید!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد نحوه ی استفاده از این تکنولوژی لینک زیر مطالعه کنید!
    کد:
    این هم یک لینک کلی:
    کد:
    و در مورد مضراتش هم لینک زیر که در مورد TV ها هم هست:
    کد:
    دیگه جایی نگی ، بهت می خندن!

یک مطلب کلی:___________________________________________ ___________________________

1 - من تو پست قبلیم فقط نظر شخصی خودم رو در مورد مارک های مختلف گفتم. نه حرف از کسی زدم و نه نظر کسی رو رد کردم.
    2 - چرا وقتی حرف منفی از یک برند خاص میزنیم ، اونهایی بهشون بر میخوره که از اون مدل خریدن!
    خاطرتون هست وقتی نوشتم سونی سری F مشکل داغ کردن داره همه ی اونایی که این لپتاپ هارو خریده بودن چه قدر مخالفت کردن. این مخالفت ها اگر دارای منطق باشه که خیلی هاش هست خیلی بهتره تا از روی تعصب!
    3 - اینجا جای مشاوره ی خریده نه تبلیغ دستگاهی که خریدیم.
    به جای تعصب روی برند دستگاهتون به اونهایی که هنوز لپتاپ نخریدن و نمیخان پولشون رو حروم کنن کمک کنید.
    4 - این آخرین باری خواهد بود که اینقدر برای یکی از پست هام وقت میزارم! این پست رو هم نوشتم فقط برای اینکه بگم از روی هوا حرف نمیزنم.بیشترش از روی مطالع هست.

10. این کاربر از zaeimian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    urmiyə

پيش فرض

کسی میدونه اچ پی ها 6-cell ها چند ساعت شارژ نیگه میدارن؟

در ضمن

به نظرتون مدلای زیر از اچ پی :
    HP Pavilion dv6-3063ee Gold
    HP Pavilion dv6-3052ee Gold WZ696EA
    HP Pavilion dv6-3061ee cherry

با مدلای زیر از سونی:
    Sony VAIO F11DGX
    Sony VAIO F12GFX
    Sony VAIO FW590
    Sony VAIO FW5V

یا این از دل

Dell Studio 1558-A

برای من اندازه صفحه نمایش و رم مهم هست. گرافیک اصلا مهم نیست. برای برنامه ی مهندسی می خوام

مرسی از راهنمایی هاتون

پروفشنال Senator_Offline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من یک لپ تاپ میخوام قیمت حداکثر 1.5 باشه مصرف اصلیم فیلم+بازی(بازیش خیلی مهمه)) و کار های مهندسی هم بشه باهاش راحت انجام داد.
    full hd باشه اگه bluray player داشته باشه که خیلی توپ میشه.باتری قوی داشته باشه.(cpu i7 باشه)
    مدل یا مدل هایی که میگید معایبش هم بگید
    .
    دمتون گرم
    Last edited by Senator_Offline; 17-08-2010 at 15:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه .:2M:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    زیر باران ...

پيش فرض

دوستان من بودجم به F12 GFX نرسید ! اما به خاطر مشکلات سری قبل میخوام حتما از سری F12 بخرم ! ماکزیمم بودجم هم 1.5 تومنه ! حالا بیشتر نظرم رو F123 و F125 هستش ! اما میخوام بدونم دقیقا تفاوتاش با F12GFX چیه ؟! نور زمینه کیبرد رو داره ؟! بلو ری داره ؟! نداشتن Full HD از دست دادن مزیت بزرگی نسبت به F12gfx میشه ؟!! آمریکائی و چینی بودن چطور ؟! دوستان من واقعا تو این سری f سر در گم شدم ، اگه میشه یه کمک اساسی بکنید ، مرسی ...
    Last edited by .:2M:.; 17-08-2010 at 18:00.

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه خیلی ها از سونی انتقاد میکنن و میگن سونی نون مارکشو میخوره.بعد دلیل میارن که بله فلان مارک یک مدل داره با همون مشخصات ولی 400 تومن ارزونتر!
    وقتی هردوتارو میزاری کناره هم میبینی فاجعست!
    دوستانی که این تاپیک رو مطالعه میکنن به این پست خوب توجه کنن و استفاده کنن.SONY رو در کنار هرکدوم از برندهای دیگه(ASUS) بزارین ، اون برند دیگه فاجعه هست.فقط SONY و دل بخرین ، اتفاقا برای ماها که از برندهای تازه کار استفاده میکنیم بهتره این برندها ناشناخته بمونه و کمتر کسی ازش سر در بیاره.

15. این کاربر از Mohammad_Asus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •