تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 323 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام
    شما تو این تاپیک بهتر به نتیجه میرسی :

بحث و بررسی سرویس EDGE شرکت همراه اول :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان زوم کردن ایکس 6 هشت گیگ با آپدیت جدید هنگ نداره و آهسته نیست و سریع به ماهواره نصب میشه

---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------

دوستان کاور و جلد ژله ای برای گوشی نیامده ؟ یا کریستال ؟ و خبری از مداد مخصوصش یست ؟

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام...

آقا يه مشكلي با DRIVE TO داشتم كه حل شد و اينو ميخواستم بگم كه سرعت كانكت شدنش به ماهواره حتي از تو خونه هم فوق العادست...

حدود 20 ثانيه طول ميمشه تا ماهواره رو پيدا كنه و connect ميشه و اين واقعا فوق العادست...

يه چيز ديگه ام بگم تو اين 2-3 روز اينه كه اين گوشي واقعا عاليه !!!

از همه لحاظ...هيچ كسري ايي نداره...

همه لحاظه فوق العادست و من حسابي تو اين مدت به چالش كشيدمش و در همه حال رو سفيدم كرد و اينو بگم كه NOKIA X6 واقعا ارزش همچين پرداختي رو داره 100%

راستي من كه خريدم ورژن گوشي 21.0.0.4 بوده كه مثل اينكه آپديت جديدش هست و واسه همينم احتمال اينه كه سريع كانكت شدنش به ماهواره به دليل ورژنش باشه
    Last edited by bbp; 06-11-2010 at 12:24.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

مگه مال شما هم 8 گیگ هست منم باورم نشد 1 ضرب به 9 ماهواره وصل شد و اهواز رو عالی نشون میده عالیه
    و دوربینش تو زوم کردن کند نیست شاید 8 گیگ خوب شده
    سرعتش عالیه
    دوستان من رفتم پیش دوستم 5800 داره صدای اون می ترکونه اما ایکس 6 کیفیت داره اما صداش کمتره و رفتم با برنامه کانورد
    کلیپ تصویری و ام پی تری رو از فرمت 128 تبدبل کردم به 320 و بلندب صدا رو به 500 تبدبل کردم الان نا باورانه میگم 5800 رو میزاره تو جیبش صداش اینقدر بلند شده 300 مگابایت آهنگم شد 900 مگابایت دوستان صداش می ترکونه
    و راستی قسمت اکولایزر 10 رنج صداش رو بزارید رو آخر
    و راستی قسمت پست ایمیل وصل بشین به اینترنت موبایل و نوکیا میل رو دانلود کنید و نصب کنید و آدرس ایمیل تون رو بدین بهش و من دادم در 20 ثانیه 20 ایمیل امروزم رو بهم داد و به میلم تو یاهو وصل شد و در گوشیم ذخیره شدن عالیه کارش درسته ایکس 6
    اگه کمک یا سوالی داشتید در خدمتم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

واسه آپدیت فرق نمیکنه از کدوم زبان نرم افزار آپدیت باشه که؟
    راستی این حتما باید این نرم افزاره آپدیت کنه؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

اگه منظور شما نوکیا میل هست باید دانلود و نصب بشه تو تنظیمات بری قسمت میل هست .

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه دوست من
    مدل من 16 گيگ هستش و GPS رو با آخرين ورژن برنامه Ovi كه توي سايتش واسه دانلود هست ريختم...

ديروز كه رفتم بالا پشت بوم و براي اولين بار خواستم وصل بشم دقيقا 5 دقيقه طول كشيد تا مكان دقيقم رو نشون بده اما الان حتي از تو خونه بين 20 تا 30 ثانيه ماهواره ها رو پيدا ميكنه...

صداي X6 چه تو هندزفري چه اسپيكرهاش واقعا با كيفيت و عالي هستش اما درسته كميت صداش از اسپيكر نسبت به 5800 يه كوچولو كمتره كه اينم مثل اينكه با روش دوستمون ميشه حلش كرد

8. این کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farhad resalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    MATRIX

پيش فرض

دوستان سلام. من میخوام یه 8 گیگ بخرم. بنظر شما این گوشی تو هفته های آینده ارزون تراز 330هزارتومن هم میشه یا نه ؟ بعدش اینکه دوتا ایراد شنیدم یکی تو ساپورت نکردن اس ام اس فارسیه دومی تو کند بودن توی گالریش درسته ؟ البته شنیدم ال سی دیش هم تو آفتاب ضعیفه که واسه من مهم نیست.اما اینقدر از صدا و تصویر و تاچ خازنیش شنیدم که قابل چشم پوشیه.
    در آخر ای کاش نوکیا نمایندگی فروش داشت من که فقط مرکز خدمات ازش دیدم و شنیدن تو بازار موبایل بزودی راه اندازی میشه اگه کسی میدونه هست و من اطلاع ندارم بگه برم که از اونجا بخرم گوشیمو خیالم راحت باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز من شنیدم 8 گیگ دردسر و سرعتش از 16 کمتره.
    به مفهوم دیگه میگن چون سی پی یو و رم و رام دو گوشی یکسانه اونی که ظرفیت حافظه کمتری داره بهتر عمل میکنه و گوشی راحتتر از پسش بر میاد به نظر شما این درسته؟

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

farshad resalati شما بهترين كار اينه كه بري از بازار موبايل بگيري طبقه زيرين
    قيمتم بايد بگردي تفاوت قيمت هست ، ميتوني گير بياري

8 گيگ رو نميدونم اما واسه من كه 16 گارانتي اصلي هست زبان فارسي روش داشت و اس ام اس فارسي هم ساپورت ميكرد و حتي تو نفشه GPS وقتي زبان گوشي رو فارسي ميكنم اسامي اتوبانها و خيابانها همه فارسي ميشه
    سرعت گاريشم خوبه و اصلا كند نيست

و Yazdankhan

من با 8 گيگ كار نكردم اما سرعت 16 خيلي خوبه

12. این کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •