و برعکس پارسال تو دفترچه ترمی it نبود ولی نرم افزار بود
و برعکس پارسال تو دفترچه ترمی it نبود ولی نرم افزار بود
پودمانی ها معمولا از 2بعد از ظهر به بعد کلاساش هست ولی ترمی کلاس های صبح هم داره
ماله من رشته حسابداری مقطع کاردانی شد 370 تومان
من امروز رفتم ثبت نام کردم رشته حسابداری مالی واقعا لذت برم از نظم و مقرراتشون واقعا سگش میارزه به کل دانشگاه ازاد و غیر انتفایی .برنامه کلاسی هم بهمون دادن از شنبه کلاسامون رسمی شروع میشه(قابل توجه اون دوستمون که میگفت تازه از دی کلاساتون شروع میشه).خلاصه خیلی راضیم
سلام
دوستان توی پودمانی کاردانی چند وقت طول میکشه تا مدرک بگیریم ؟
هزینه هاش از ترمی کمتره ؟
توی پودمانی نهایتش 2/5 سال طول میکشه.
هزینه هاش هم فرقی با دوره ترمی نداره.
تو دوره پودمانی پودمان به پودمان خورد خورد میگیرن ولی تو ترمی همون شهریه ترم رو مثل بقیه دانشگاهای ترمی.
ما که رفتیم ثبت نام کردیم برای کارشناسی شهریه ثابت ترمی 195 و شهریه ثابت پودمانی225 تومن گرفتن
سلام
بچه ها چند تا سوال پيش پا افتاده دارم
آقا دانشگاه ترمي به اين صورته كه به صورت نيم سال اول و دوم نام گذاري ميشه....و چهار تا نيمسال براي مقطع كارداني داره كه ميشه يك نيم سالش هم مرخصي گرفت...يعني هر نيم سال يك ترمه...تا اينجا درست گفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوب حالا ميخوام بدونم تو هر نيم سال يا يك ترم چند ماهش رو بايد بريم داشگاه در اصل هر ترم چند ماهه؟؟
بعد ميگن از 12 تا 20 واحد مجاز به انتخاب هستين...معمولا چند تا درس ميشه؟؟؟
ممنون![]()
بله 4تا نیمساله
هر ترم تقریبا 4 ماهه که از اینور اونورش بزنی سرجمع 2ماه نمیری کلاس مخصوصا نمسال دوم که قبل عید که اصلا کسی نمیره بعده عیدم 1 ماهشو میزنن همش میمونه 1 ماه.
اگه معدل ترم قبلیت کمتر از 12 واحد باشه تو ترم جدید بیشتر از 14 واحد نمیتونی برداری اگه معدل ترم قبلیت 17 به بالا باشه ترم جدید 24 واحد میتونی برداری واسه 20 واحد معمولا 6 یا 7 تا کتاب میشه بستگی به تعداد واحدای درسایی که برمیداری داره ممکنه همرو 4یا 3 واحدی برداری خب اینجوری تعداد کتابا هم کم میشه
شایدبه تازگی تغییرکرده.من خودم کاردانی پودمانی خوندم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)