یعنی به تنهایی با مودم وایرلس میشه به adsl وصل شد ؟
تجهیزات دیگه ای نمیخواد ؟
آخه میخوام از دو دستگاه استفاده کنم ..
یعنی به تنهایی با مودم وایرلس میشه به adsl وصل شد ؟
تجهیزات دیگه ای نمیخواد ؟
آخه میخوام از دو دستگاه استفاده کنم ..
خوب شما اول باید یک اشتراک adsl از شرکت مربوطه داشته باشید .
بعد من یه مودم Dlink-DSL 5640u پیدا کردم تو نت 4 تا پورت داره ، حالا دیگه نمی دونم کارش چطوره ...
اگر دوستان دیگر اطلاعاتی که به درد دوستمون بخوره دارن لطفا دریغ نکنن....
![]()
امین جان مودم وایرلس بگیر بیشتر به کارت میاد، یه جور آینده نگریه ! یه سر برو جوان سیسیتم اونجا همه نوعش رو داره
فکر کنم از 55 تومن شروع میشه به بالا
چه جالب هم محله ایی شدیم (یا هم منطقه ایی)
اموز هرچی از دهنم دراومد بشون گفتم سکه یه پولشون کردم
شما هم اگه از سرویس راضی نبودی اعتراض کن. کاش تعدادمون بیشتر بود حداقل اینطوری تحت فشار قرار می گرفتن که هر جور شده درستش کنن![]()
مودم از 20 به بالا هست. چقدر میخای خرج کنی؟
دوستان tplink 8811 گرفت به قیمت 27 تومن راضی هستن. 2 پورت هم داره LAN+USB
نری 8817 بخری که کلاه سرت رفته!!
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
مودم وایرلس 4 پورت داره.
برای استفاده تو سیستم که با کابل وصل میکنی (تا 4 تا میتونی وصل کنی)
برای سیستم دیگر هم باید یا کارت وایرلس داشته باشی یا آداپتور وایرلس به usb
مودم وایرلس tplink 8901 قیمت تقریبا 57 تومن
آداپتور تقریبا 25 تومن
کارت وایرلس 10 تومن به بالا
دوستان شاتلی الان شبانه چند مگ دانلود دارید
بچه ها این وضعش نیست . از شاتل به پارس از پارس به شاتل از رفاتک به برج از برج به لقمان از لقمان به راصد
از اینجا به اونجا از اونجا به اینجا همینجوری دارن مارو پاس میدن
شما فکر نمیکنید که این بازی ها رو شرکت ها عمدا درمیارن تا هی مارو کوچ بدن هی پول رانژه و کوفت و زهرمار
بگیرن ؟ یعنی واقعا این حق استانیه که داره بیش از هشتاد درصد بودجه کشور رو میده ؟ این باید اینترنتش باشه ؟
dlink نگیر، tp link خیلی بهتره.
این چیزی که gladiator king نوشته خیلی چیز خوبیه. من تعریفشو شنیدم.
من خودم مودم وایرلس زایکسل دارم که قیمتش گرونتره تو بازار بزرگ حدود 87 تومنه. چیز خیلی خوبیه.
همون tp link چیز خوب و به صرفه ایه.
برای اون یکی سیستم فکر کنم اگه آداپتور بگذاری بهتر باشه، چون وقتی سیستم اول که مودم بهش وصله رو خاموش کنی اگه آداپتور داشته باشی با سیستم دوم میتونی کانکت بشی ولی اگه کارت وایرلس باشه فقط در صورت روشن بودن سیستم اول میتونی کانکت بشی.
البته اگه سیستم دومت لپ تاپ باشه که دیگه احتیاجی به آداپتور یا کارت وایرلس نیست، چون خودش گیرنده وایرلس داره.
Last edited by mojtaba-civil; 01-07-2010 at 05:21.
ظاهرا دوباره سرعت دانلود شبانه شاتل بد شده. امشب خیلی سرعت کمه. سرعت دانلودم بین 2 تا 30 در نوسانه که به ندرت از 10 بالاتر میره. اولش سرعت دانلود 20-30 بود ولی بعدش پایین اومد.
الان که این تست رو گرفتم، سرعت دانلودم حدود 2 هستش. چرا الکی واسه خودش زده 53.5؟
Last edited by mojtaba-civil; 01-07-2010 at 05:23.
کرتم داش![]()
سلام
اگه کسی از دوستان چنین مشکلی داشته یا می خواین بدونین چکار کنید تا الکی الکی مخابرات پولتونو نخوره به این تاپیک سر بزنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سامان![]()
سلام
اگه کسی از دوستان چنین مشکلی داشته یا می خواین بدونین چکار کنید تا الکی الکی مخابرات پولتونو نخوره به این تاپیک سر بزنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سامان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)