تا اونجایی که من میدونم میشه! باید شهریه ثابت رو بدی و رزرو کنی و بری مدرک رو بگیری
تا اونجایی که من میدونم میشه! باید شهریه ثابت رو بدی و رزرو کنی و بری مدرک رو بگیری
سلام. من میخوام که ترم تابستون رو مهمان واحد مشهد باشم . لان هم ترم دوم هستم. میشه؟
کسی تا حالا این کار رو کرده؟
بله میشه . ولی فقط واحد هایی که خود دانشگاه اعلام میکنه که میشه مهمان برداشت رو میتونی برداری که معمولا واحد های عمومی در نظر گرفته میشه برای مهمان برداشتن و البته کار اموزی
تا چند ترم؟تا اونجایی که من میدونم میشه! باید شهریه ثابت رو بدی و رزرو کنی و بری مدرک رو بگیری
میگم حداقل تعداد واحد اخذ شده برای پاره وقت 10 واحد هست برای تمام وقت چند تاست؟
بعد این حداقل تعداد واحد مثلا 10 واحد هست
این 10 واحد رو باید اخذ کنی حداقلش
یا حداقل واحد10 تا رو سر جلسه بری؟
تمام وقت حداقل واحد 14 تاست
پاره وقت حداقل باید 10 واحد اخذ کنی و طول ترم داشته باشی . حالا چند واحدت پاس میشه مهم نیست
.
در دوره ی کارشناسی تمام وقت حداقل واحد در یک ترم 12 تاست.
برای دانشجویان مشروط حداکثر واحد در یک ترم 14 تاست.
برای اطلاعات بیش تر می تونید به سایت معاونت آموزشی دانشگاه آزاد مراجعه کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
کف تراز براي مهندسي صنايع تهران شمال چقدره ؟
اين که ميگن معمولا با تراز پايين تري هم ميشه قبول شد چون بيشتر از ظرفيت ميگيرن يعني چي ؟!
اينکه امسال اين رشته طرفدار زياد داره خوبه براي کسي که زده و يا نه ؟ تو تراز تاثيري داره ؟
بعد يک سوال ديگه :
اگر هيچ کدوم از شش رشته رو که انتخاب کرديم رو قبول نشيم و انتخاب دانشگاه توسط سيستم رو زده باشيم چه ملاکي رو در نظر ميگيره سيستم ؟!
بهترين رشته در همون شهر ؟! يا حومه ؟! چطورياست ؟!
Last edited by Benygh; 23-05-2010 at 16:29.
معرفی اعضای جدید هیئت امنای دانشگاه آزاد
به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا مخبر دزفولی با اعلام این مطلب افزود: سیدشهابالدین صدر رئیس سازمان نظام پزشکی و نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، نسرین سلطانخواه معاون علمی فناوری رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان، محمدحسن شجاعیفرد رئیس دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت، فرهاد دانشجو رئیس سابق دانشگاه تربیت مدرس و فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران به عنوان اعضای جدید هیئت امنای دانشگاه آزاد معرفی شدند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اسامی پنج عضو جدید هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا مخبر دزفولی با اعلام این مطلب افزود: سیدشهابالدین صدر رئیس سازمان نظام پزشکی و نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، نسرین سلطانخواه معاون علمی فناوری رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان، محمدحسن شجاعیفرد رئیس دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت، فرهاد دانشجو رئیس سابق دانشگاه تربیت مدرس و فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران به عنوان اعضای جدید هیئت امنای دانشگاه آزاد معرفی شدند.
این افراد طی جلسه شب گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی انتخاب شدند و به تصویب شورا رسیدند.
به گزارش مهر، بر اساس ماده 10 اساسنامه دانشگاه آزاد که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی اصلاح و بازنگری شده است، اعضاء هیئت امنا این دانشگاه شامل 5 نفر از اعضاء هیئت علمی تمام وقت دانشگاهها در مرتبه دانشیاری و یا بالاتر به پیشنهاد و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، 4 نفر از اعضای هیئت موسس که حتما یک نفر از آنها روحانی باشد، وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا نمایندگان آنها، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها یا معاون وی و رئیس دانشگاه به عنوان دبیر هیئت امنا می شود.
همچنین بر اساس ماده 12 همین اساسنامه، پیشنهاد رئیس دانشگاه به شورای عالی انقلاب فرهنگی و صدور حکم توسط رئیس هیئت امناء پس از تصویب توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی از مهمترین وظایف و اختیارات هیئت امنا به شمار می رود، یعنی هیئت امنا پس از رسمیت یافتن طبق این اساسنامه، باید ظرف مدت یک ماه فرد پیشنهادی برای احراز ریاست دانشگاه را به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی کند.
سلام و خسته نباشیدمی خواستم بپرسم هزینه لازم برای فارغ التحصیلی در رشته داروسازی در دانشگاه ازاد چقدر است همچنین ایا کسی که در دانشگاه سراسری لیسانس گرفته میتونه دوباره کنکنور بده ودر این رشته درس بخونه لطفا راهنماییم کنید ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)