تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 233 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 2327

نام تاپيک: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام منم مشکل اون دستمونو دارم.از ۱ماه پیش بعضی‌ اوقات تاچش کار نمیکرد ولی‌ الان بیشتر از ۱روزه کلا دیگه کار نمی‌کنه.کسی‌ میدون چیکار باید کرد؟با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1clik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان چرا نمیشه زیاد اس رو ذخیره کرد با اینکه نصف فضای گوشی و مموری خالی هستش
    لطفا راهنمایی فرمایید؟

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------

چه جوری متونم صدایی رو که مربوط میشه به باز نکردن اس ام اس رو حذف کنم تا باز نکنی هی صدای مسیج ر تکرار میکنه

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

سلام دوستان چرا نمیشه زیاد اس رو ذخیره کرد با اینکه نصف فضای گوشی و مموری خالی هستش
    لطفا راهنمایی فرمایید؟

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------

چه جوری متونم صدایی رو که مربوط میشه به باز نکردن اس ام اس رو حذف کنم تا باز نکنی هی صدای مسیج ر تکرار میکنه
    حافظه اي كه براي اس ام اس در نظر گرفته محدوده و تا جايي كه من ميدونم نميشه كاريش كرد

برو توي تنظيمات زنگت ، قسمت زنگ اس ام اس ، از روي حالت پريوديك (periodic)? برش دار بزار روي سينگل

---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------

دوستان من پارسال تاچ گوشيم مشكل پيدا كرد و كم كم شروع به خراب شدن كرد و مجبور شدم با صرف هزينه 60000 تومان تاچ رو عوض كنك ، الان بعد از كمتر از 1 سال ، دوباره تاچ ايراد داره ، و جالبه كه وقتي كه ال سي دي و گوشي خنك هست راحت كار مي كنه موقع گرما تاچ جابجا مي زنه ! از چيه اين قضيه ؟ چي كار بايد بكنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_mohammad1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    My Love;SHIRAZ

پيش فرض

سلام جمیعا.تازه جت خریدم.دیدم فارسی ساپورت نمیکنه دادم مثلا نمایندگیش فریمور رو عوض کرد حالا جای s8000 شده s8003.احساس میکنم یکم تاچش ضعیف تر شده.مگر خازنی نیست؟؟نباید بهتر باشه؟؟
    چه کدی بزنم تا ورژنش رو ببینم.همون Jbk1 و ...

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

نه حازني نيست مقاومتيه
    s8003 ئرژن آسيايي هست
    باقيشم نميدونم!
    منم اين حس رو داشتم

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

شما چند خريديد؟؟ نو؟ با گارانتي؟ كجا/

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_mohammad1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    My Love;SHIRAZ

پيش فرض

240 شیراز + 8 تومن دادم تغییر فریمور.فروشنده تقریبا معتمد بود!!قسم میخورد که رفرش هم نیست و ته مانده همون سری های قبله.
    نو و بدون گارانتی.اصولا گارانتی تو ایران به جز قطعات کامپیوتر اونم در موارد خاص معنی نمیده و منم بهش اعتقای ندارم.
    کسی جواب سوال دومم رو نمیدونه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان.میخواستم ببینم بلندی صدای اسپیکر جت به5800میرسه؟راستش سیستم عامل برام مهم نیس ولی سرعت گوشی برام مهمه و زیبایی.از جت خوشم اومد.این گوشی سرعتش خوبه؟
    مشکل خاصی نداره؟بگیرم؟پیشنهادات دیگه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

[QUOTE]سلام دوستان.[/QUOTEســلام....
    میخواستم ببینم بلندی صدای اسپیکر جت به5800میرسه؟
    یه کدی هست که شما رو وارد تنظیمات صدای گوشی میکنه و خودتون میتونید براش تعریف کنید..اینطوری برات بگم که درجه ولوم گوشی 14 هست من بعد از زدن اون کد هنوز بالاتر از 8 نرفتم...فقط مشکلی که داره شما میتونید اعداد برای درجه هایی با اعداد زوج صدارو تنظیم کنید ...اینطوری بالا پایین میشه مثلا 4 بلنده...5 کوتاه...6 بلند...امیدوارم متوجه شده باشی....کد اش و نحوه تنظیم اش هم توی همین تاپیک داریم....
    راستش سیستم عامل برام مهم نیس ولی سرعت گوشی برام مهمه و زیبایی.از جت خوشم اومد.این گوشی سرعتش خوبه؟
    بسته به فریمور اش داره....
    مشکل خاصی نداره؟بگیرم؟پیشنهادات دیگه؟
    مشکل که باید مراقب باشی..فرقی نمیکنه جت باشه یا 1100...باید مراقب گوشی بود...ضربه نخوره....آب...ووووو....اما من توی جت ها مشکل تاچ رو دیدم...یعنی بعد از مدتی باید فریمور اش عوض بشه....مثلا 1 سال به بعد....

11. این کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •