سلام منم مشکل اون دستمونو دارم.از ۱ماه پیش بعضی اوقات تاچش کار نمیکرد ولی الان بیشتر از ۱روزه کلا دیگه کار نمیکنه.کسی میدون چیکار باید کرد؟با تشکر
سلام منم مشکل اون دستمونو دارم.از ۱ماه پیش بعضی اوقات تاچش کار نمیکرد ولی الان بیشتر از ۱روزه کلا دیگه کار نمیکنه.کسی میدون چیکار باید کرد؟با تشکر
سلام دوستان چرا نمیشه زیاد اس رو ذخیره کرد با اینکه نصف فضای گوشی و مموری خالی هستش
لطفا راهنمایی فرمایید؟
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
چه جوری متونم صدایی رو که مربوط میشه به باز نکردن اس ام اس رو حذف کنم تا باز نکنی هی صدای مسیج ر تکرار میکنه
حافظه اي كه براي اس ام اس در نظر گرفته محدوده و تا جايي كه من ميدونم نميشه كاريش كرد
برو توي تنظيمات زنگت ، قسمت زنگ اس ام اس ، از روي حالت پريوديك (periodic)? برش دار بزار روي سينگل
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
دوستان من پارسال تاچ گوشيم مشكل پيدا كرد و كم كم شروع به خراب شدن كرد و مجبور شدم با صرف هزينه 60000 تومان تاچ رو عوض كنك ، الان بعد از كمتر از 1 سال ، دوباره تاچ ايراد داره ، و جالبه كه وقتي كه ال سي دي و گوشي خنك هست راحت كار مي كنه موقع گرما تاچ جابجا مي زنه ! از چيه اين قضيه ؟ چي كار بايد بكنم
سلام جمیعا.تازه جت خریدم.دیدم فارسی ساپورت نمیکنه دادم مثلا نمایندگیش فریمور رو عوض کرد حالا جای s8000 شده s8003.احساس میکنم یکم تاچش ضعیف تر شده.مگر خازنی نیست؟؟نباید بهتر باشه؟؟
چه کدی بزنم تا ورژنش رو ببینم.همون Jbk1 و ...
نه حازني نيست مقاومتيه
s8003 ئرژن آسيايي هست
باقيشم نميدونم!
منم اين حس رو داشتم
شما چند خريديد؟؟ نو؟ با گارانتي؟ كجا/
240 شیراز + 8 تومن دادم تغییر فریمور.فروشنده تقریبا معتمد بود!!قسم میخورد که رفرش هم نیست و ته مانده همون سری های قبله.
نو و بدون گارانتی.اصولا گارانتی تو ایران به جز قطعات کامپیوتر اونم در موارد خاص معنی نمیده و منم بهش اعتقای ندارم.
کسی جواب سوال دومم رو نمیدونه؟؟؟
سلام دوستان.میخواستم ببینم بلندی صدای اسپیکر جت به5800میرسه؟راستش سیستم عامل برام مهم نیس ولی سرعت گوشی برام مهمه و زیبایی.از جت خوشم اومد.این گوشی سرعتش خوبه؟
مشکل خاصی نداره؟بگیرم؟پیشنهادات دیگه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE]سلام دوستان.[/QUOTEســلام....یه کدی هست که شما رو وارد تنظیمات صدای گوشی میکنه و خودتون میتونید براش تعریف کنید..اینطوری برات بگم که درجه ولوم گوشی 14 هست من بعد از زدن اون کد هنوز بالاتر از 8 نرفتم...فقط مشکلی که داره شما میتونید اعداد برای درجه هایی با اعداد زوج صدارو تنظیم کنید ...اینطوری بالا پایین میشه مثلا 4 بلنده...5 کوتاه...6 بلند...امیدوارم متوجه شده باشی....کد اش و نحوه تنظیم اش هم توی همین تاپیک داریم....میخواستم ببینم بلندی صدای اسپیکر جت به5800میرسه؟بسته به فریمور اش داره....راستش سیستم عامل برام مهم نیس ولی سرعت گوشی برام مهمه و زیبایی.از جت خوشم اومد.این گوشی سرعتش خوبه؟
مشکل که باید مراقب باشی..فرقی نمیکنه جت باشه یا 1100...باید مراقب گوشی بود...ضربه نخوره....آب...ووووو....اما من توی جت ها مشکل تاچ رو دیدم...یعنی بعد از مدتی باید فریمور اش عوض بشه....مثلا 1 سال به بعد....مشکل خاصی نداره؟بگیرم؟پیشنهادات دیگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)