مبارکه! بشین بازی دانلود کن!!
مبارکه! بشین بازی دانلود کن!!
http://www.4shared.com/file/IXHo2nrz/JE1_Sense25_Rhnb0.html?err=no-sess
je1_Lite بهترین رام سنس دار که من دیدم
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------
نه رام کوک شدست. سبک . اچ تی سی سنس هم داره. حالشو ببر. تو پست های قبلی هم میتونی کلی برنامه دانلود کنی و روی استوریج خارجی گوشی نصب کنی.
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:58 PM ----------
مبارکه. من اگه جای شما باشم این فروم رو از صفحه 50 به بعد میخونم. تا برا فردا پر باشی!
سلام به همگی.
من فکر کنم اگه مدیران محترم این تاپیک رو دویاره به جای اولش در کلوب گوشیهای سامسونگ انتقال بدند بهتر باشه چونکه خیلی از کاربران عزیز به اونجا عادت کرده بودند.
ای کاش مدیران عزیز اوایلی که این تاپیک تشکیل شد این انتقال رو میدادند نه الان...
با سپاس.
Last edited by SevenHaft; 27-06-2010 at 18:20.
سلام به همگی.
در اینجا قصد دارم آموزش کامل باز کردن گوشی Samsung Omnia II رو قرار بدم البته سعید جان قبلا زحمتش رو کشیده بودند ولی چون این آموزش یه مقدار متفاوت هست و همینطور به زبان انگلیسی هم مراحل کار توضیح داده شده ، دیدم خالی از لطف نیست که این آموزش رو که در قالب یک فایل PDF هست رو اینجا قرار بدم تا همه دوستان ازش استفاده کنند.
برای دریافت این PDF به لینک زیر مراجعه کنید:
با سپاس.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
برای wm 6.5.3 یه عربایزر میخوام که مثل عربایزر فابریک قابلیت right to Left رو کامل ساپورت کنه مثلاً در قسمت rss reader وقتی که مطلب فارسی داخلش چند کلمه ی انگلیسی هست، قاطی نکنه. نمیدونم منظورم رو متوجه میشید یا نه
خیلی از عربایزر ها رو هم نصب کردم ولی همشون مشکل بالا رو داشتن.
عربایزر فابریک هم قابل استفاده در 6.5.3 نیست چون مسج و ایمیل دیگه باز نمیشن و هیچ برنامه ای هم نمیشه نصب کرد یعنی وقتی توی فایل منیجر روی فایل های cab کلیک میکنی هیچ جوابی نمیده.
هر کسی که میتونه لطفاً جواب منو بده.
سلام
بالا خره گوشی منم از گارانتی اومد
طبق فرمی که دستش بود و نشون میداد گفت 123000 تومان خرج داشت
چون گارنتی داره صفر میشه
و ورژن گوشی جدید من
PDA:I8000 JPJA4
CSC:I8000 XSGJA5
PHONE:I8000 XXJA1
لطفا اساتید نظر بدید
درود
آقا یه کیبورد 4 جهته می خوام واسه زیر برنامه های جاوا. چه باید کرد؟
این کیبورد 4 جهت رو داره . نمیدونم برای جاوا منظورتون چیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورم اینه که بشه در بازی های جاوا ازش استفاده کرد . مثل 5800 یا X6 .......
گوشي امروز به دستم رسيد .
گوشي باحالي است باحالتر از آنچه فكر ميكردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)