تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 225 از 469 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali111122223333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    ......

پيش فرض

2.3 ماه پیش خونه خالم بودیم تقریبآ تمام فامیل بودن خلاصه بگم بحث رسید به برنامه کوله پشتی اون برنامش که
    فرزاد حسنی به سردار رادان کلید کرده بود (اتفاقآ چند روز قبلش یه تیکش رو یکی واسم بلوتوس کرده بود)
    خلاصه منم گفتم اره من تو گوشیم دارمش از قضا شوهر خالم ندیده بودش گفت بزار ببینم
    منم چون گالریم پره از این چرت وپرتاس و پیدا کردنش مثله گشتن دنبال یه سوزن تو انبار کاهه
    با فایل منیجر رفتم که از رو اسمش بزارم خلاصه بعد از کلی گشتن یه فایل دیدم که اسمش حسنی بود
    گوشیرو دادم دسته شوهر خالم گفتم دکمه وسط رو بزن پلی میشه
    یهو دیدم یه صدایی از گوشیم اومد که:<<بچه ها بیاین ک.ن همدیگه بزاریم>> و جمعیت دارن درو دیوارو نیگاه میکنن
    منو بگو سرخ شدم، زرد شدم، سفید شدم می خواستم گوشیرو بکنم تو حلقم. نگو اشتباهی اون فیلمه که صداگزاری کردن ماله شرکت گاز (نه حسن خطرناکه) رو چون اسمش حسنی بوده گذاشتم خلاصه کلی خجالت کشیدم بعدآ فهمیدم اون کلیپ فرزاد حسنی هنوز تو اینباکسم بوده سیوش نکرده بودم.
    البته از اون موقع به بعد دیگه دختر خاله هام مثله اینایی که دیگه روشون باز شده باشه
    هر وقت منو میبینن قبل از سلام و احوالپرسی زرتی میگن جدید چی داری؟
    Last edited by ali111122223333; 04-02-2008 at 08:30.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

6 بهترین سوتی!!!!

2.3 ماه پیش خونه خالم بودیم تقریبآ تمام فامیل بودن خلاصه بگم بحث رسید به برنامه کوله پشتی اون برنامش که
    فرزاد حسنی به سردار رادان کلید کرده بود (اتفاقآ چند روز قبلش یه تیکش رو یکی واسم بلوتوس کرده بود)
    منم چون گالریم پره از این چرت وپرتاس و پیدا کردنش مثله گشتن دنبال یه سوزن تو انبار کاهه
    با فایل منیجر رفتم که از رو اسمش بزارم خلاصه بعد از کلی گشتن یه فایل دیدم که اسمش حسنی بود
    یهو دیدم یه صدایی از گوشیم اومد که:<<بچه ها بیاین ک.ن همدیگه بزاریم>> و جمعیت دارن درو دیوارو نیگاه میکنن
    منو بگو سرخ شدم، زرد شدم، سفید شدم می خواستم گوشیرو بکنم تو حلقم. نگو اشتباهی اون فیلمه که صداگزاری کردن ماله شرکت گاز (نه حسن خطرناکه) رو چون اسمش حسنی بوده گذاشتم خلاصه کلی خجالت کشیدم بعدآ فهمیدم اون کلیپ فرزاد حسنی هنوز تو اینباکسم بوده سیوش نکرده بودم.
    البته از اون موقع به بعد دیگه دختر خاله هام مثله اینایی که دیگه روشون باز شده باشه
    بهترین سوتی بود که خوندم!این اتفاق برای من هم نزدیک بوده که بیفته!من هم هر دو کلیپ حسنی شرکت گاز و حسنی کوله پشتی رو دارم!!

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

اینو یه جایی دیدم ... حیفم اومد اینجا نذلرم ...

آقا فقط قبلش فکر بد نکنید ...

انگار واسه شما 4-3 مگابايت چيزي نيست عزيز

تا عكسات رو كوچيك و كم حجم نكني هيچ كس مغز .... نخورده بياد

اين 15-10 مگابيت رو بگيره كه عكس اتاقت رو ببينه

بن ؟ = من ننوشتم ..

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اگر اين فروم يك تاپيك مفيد داشته باشه كه ملت سرحال بيان همينه خدا پدر ووك منو بيامرزه

داره خودمونی میشه Persian Warrior's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سوتي هامون ته كشيد..............................

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    این سوتی مربوط میشه به امروز فقط جای اسمها حروف انگلیسی میزارم
    من یه همکلاسی دارم به اسم محسن دوتا دوست دیگه هم ما داریم به نامهای y و z (فرضا)
    امروز من و محسن سر کلاس بودیم بعد از اینکه کلاس تموم شد رفتیم بیرون این آقای y به محسن
    گفتش: که اس ام اسی رو که فرستادم خوندی
    محسن گفت : نه مگه چی بوده
    y گفت من یه اس ام اس برات فرستادم که توش نوشته بودم ( محسن Z فحش خواهرت داده)
    محسن گفتش : نه هنوز که نفرستادی
    y گفت : آره چطور مگه
    محسن : گوشی دست خواهرمه
    بنده خدا این همکلاسی ما خیلی ناراحت شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه armin-radin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سوتیو بیخیال اون قسمت اخریه مهم بود که حل شد و من بد بخت به دختر عمه هام سلامم با زور میکنم اینقد که قددن. اه اه اه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه سوتی که واقعا ضایع بود واصلا هم خنده دار نیست فقط موندم چرا این حرف و زدم وسط مهمونی یکی از بستگان نسبتا دور که یه آقا پسر با کلاسه که هر حرفی رو نمیزنه اومد با بابام حرف بزنه آقا این پسر عجیب کلاس میاد و ما که حتی به زور سلام علیک با هم میکنیم و منم پشت سرش هی بهش بد و بیراه میگم ( آخه آدم انقدر کلاس الکی میذاره آخه آدم انقدر متشخص میشه؟؟؟) بریم سر اصلش
    آقا از بابام پرسید شما الان میخواین برین خونه؟؟؟ بابام گفت بله ایشون پرسیدن با چی؟؟؟ منم که اصلا فکر نمیکردم صدام بلند باشه و فکر میکردم بازم دارم پشت سرش غر غر میزنم بلند گفتم چقدر خنگی با چی؟؟؟ با ماشین دیگه واااااااااااای خدای من دلم میخواست میمردم اما اون نگاه ها رو نمیدیدم دیگه داشت گریم میگرفت بد تر اینکه اصلا محل نذاشت انگار که من الان چه آدم بی شخصیتی ام خداییش هنوز تو بهت اون حرفمم آخه من چرا جواب دادم آخه چرا ااونطوری جواب دادم اونم به کی به آقا با کلاسه خداااااااااااا یعنی فامیل این ننگ رو فراموش میکنه؟؟؟؟
    منم یه سوتی مثله این دادم درکت میکنم ادم وجدانش درد میگیره
    یه بار دختر داییم اینا تو اتاق بودن بعد من منم میخواستم در اتاقو باز کنم که یهو همزمان با اون درو باز کردیم اون به من گفت ترسیدم منم اصلا هیچی بهش نگفتم و همینطوری رد شدم هنوزم از بابت اون روز ناراحتم چون فکر میکنم اونم هنوز اون روزو یادش نرفته!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

يه سوتي ديگه از بچگيهام كه الان واسه همه خانواده خاطره شده:
    فكر كنم همه درس باران كلاس اول دبستان رو يادتون باشه!! يه روز كه املاي درس باران داشتيم و من هم كه بچه زرنگ بودم و كلي هم خر مي زدم٬ بچه خيلي باهوشي هم بودم جون عمم٬ خيلي تمرين كرده بودم واسه اون ديكته٬بعد كه معلم ديكته گفت و منم با دستان مباركم تمام كلمات رو درست و صحيح نوشته بودم خوشحال و خندون به اميد نمره بيست رفتم خونه. و اونموقع معلممون همش مهر صد افرين واسه نمره هاي بيست مي زد و ما هم كلي ذوق مي كرديم٬ به هر حال قرار بود فردا يه مهر صدافرين ديگه به دفتر ديكته ام اضافه شه!!!! اقا جان ما فرداي اون روز رفتيم كلاس و معلم داشت دفترهامونو مي داد كه منم خوشحال و خندون رفتم با افتخار دفترمو گرفتم ٬وقتي باز كردم كه مهرم رو توش ببينم كه چه رنگيه؟2ابيه يا قرمز با يه صفر كله گنده مواجه شدم كه تا هنوز كه 24 سالمه اون حس و شوك تو خاطرم مونده!!! حالا فكر مي كنيد من چرا صفر شده بودم در حالي كه همه كلمت رو درست نوشته بودم؟؟!!!!!!! فكر نكنم بتونيد حدس بزنيد٬اخه همچين حماقتي از بچه هفت ساله بر نمياد ولي من موفق شده بودم املاي فارسي رو از سمت چپ به راست دفتر بنويسم.
    تمام كلملت درست بودند اما من به صورت كاملا هنرمندانه از چپ شروع به نوشتن كرده بودم و معلممون هم روي صفحات بعد يه نقطه سمت راست گذاشته بود كه املاهاي بعدي رو ديگه نيام از چپ بنويسم.ولي بسيار جالب بود كه من همه كلمات رو وارونه ولي صحيح نوشته بودم
    بدون شرح...!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

armin جان٬من منظورتونو نفهميدم!!!!!! اينكه اين همه كلمات تكراري نوشته بودم ٬براتون عجيب يا مسخره بود؟؟!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •