راست میگه شما همیشه بهترینها رو میزارید . تاپیک pes فعال خیلی داره هوای اینجا رو داشته باشید
راست میگه شما همیشه بهترینها رو میزارید . تاپیک pes فعال خیلی داره هوای اینجا رو داشته باشید
بــه نظرم هرکی میگه PES بهتره بره نسخه Next رو بازی کنه بعد میگه FIFA بهتره
خودم انقدر بازی کردم کنسولم توقیف شد![]()
سلام به همه دوستان
من با هزار تا مصیبت وارد بخش آنلاین بازی شدم . اولا که تمامی اعضای لیگ p30world2 همیشه خدا آفلاینند و بعدش هم یه سئوال و اونم اینکه من 10 یا 20 تا بازی guick رو تو بخش آنلاین امتحان کردم ولی همشون تا نیمه اول تموم نشده از بازی خارج شد و connection lost داد. من اینترنت دایال آپ دارم ولی یکی از دوستان با همین اینترنت هم بازی ها رو تموم می کنه. مشکل من چی میتونه باشه ؟؟؟ یه سئوال دیگه هم اینکه من شنیده بودم که اخبار دنیای واقعی فوتبال رو میشه تو محیط بازی FIFA تعقیب کرد. ولی چیزی پیدا نکردم. این موضوع واقعیت داره و اگر هست تو کدوم قسمت باید برم ؟؟؟
ممنون از همه دوستان.
اقا این به سوی افتخار من بعد از 3 تا بازی میاد بیرون ؟
اول که نصب کردم راحت بازی میکردم . بعد که ایتمها رو ازاد کردم . سانتیاگو برنابئو رو وارد بازی کردم و پچ چمن رو نصب کردم اینجوری شد . کسی این مشکل رو نداره ؟
چشم ولی چمن که خوبه یکم روشن هست که اونم آدم عادت می کنه من یکی که عادت کردم
آره برای منم اینطور شد سیوم خراب شد بعد استفاده از کریشن مستر فکر کنم چون بتا هست باعث بروز این مشکل میشه رینالدو مطمئنا این مسئله رو توی نسخه نهایی کریشن مستر برطرف باید بکنه
شما بهتره که نسخه های pc رو با هم مقایسه کنید.
هر موقع منتشر شد اونموقع مقایسه میکنیم.شما بهتره که نسخه های pc رو با هم مقایسه کنید.
جوک نگو بابا آخه نسخه PC این دو بازی همسنگ نیستند که باهم مقایسه بشن عین اینه که بخوای ماشین BMW رو با واحد آپارتمان مقایسه کنی دو چیزی که با هم قراره مقایسه بشن بایستی همسنگ و همسان باشن نه از دو جنس متفاوت زمانی میشه نسخه های PC رو مقایسه کرد که EA برای PC نکست بزنه مقایسه دو بازی روی کنسول ها صورت می پذیره. تمام سایت هایی که مقایسه می کنن بازی PES و FIFA رو نسخه XBOX360 یا PS3 رو مرجع قرار می دن حتی PS2 رو هم مد نظر قرار نمی دن کلا بهترین نقد و محک برای یک بازی کامپیوتری مد نظر قرار دادن نسخه XBOX360 اون هستچون استاندارد روز فعلا کنسول XBOX360 هست برای گیم ها نه PC نه PSP نه Wii نه نسخه موبایلی و نه هیچ چیز دیگه...
آره جون خودت چمنش حرف نداره ولی مثل اینکه یادشون رفته آب بدن همشون خشک شده مخصوصا تو بازی در بعد از ظهر
عزیزم این آخر بی انصافیه آخه شما داری نکست رو با کارنت مقایسه می کنی یعنی اینقد حد کونامی پایینه که بازیایه نکستش با کارنت EA مقایسه می شن
پس برای من چرا رادارش نیست!!!!!!
بدون رادار خیلی سخته بازی کردن
اعصابم خورد شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)