من به گرافیک کاری ندارم ولی از نظر گیم پلی با اینکه همیشه طرفدار پیس بودم با کراسر موافقم....
حرکات در فیفا نکست به مراتب بیشتر و متنوع تر هست از پیس همینطور پایه ساخت بازی بر اساس رئالیسمه ولی اینکه تا چه حد موفق بوده به نظر سلیقه هر کسی بستگی داره مثلا از نظر من فیفا 9 نکستو که بازی کردم تا 70 درصد اون چیزایی که میخواستم براورده شد در حالی که پیس که همیشه طرفدارش بودم تو این 2 سال 30 درصد اون چیزایی که دوست داشتم باشه بود..
الان پیس 10 و فیفا 10 که بیاد خیلی چیزا روشن میشه ....
اما چیزی که از ویدیو ها میشه تشخیص داد اینکه هنوز فیفا گیم پلی واقعی تری داره ولی من به عنوان طرفدار پیس خیلی امیدوار شدم چون خیلی با نسخه های قبلیش متفاوته....
به نظرم اگه پیس بخواد از نظر تنوع حرکاتو واقعیت گرایی به فیفا برسه به قول کراسر سوار لامبورگینی شه باید سال دیگه موتور یوفوریارو امتیازشو بگیره این جوری ساخت انیمشناش خیلی راحترو ارزونتر میشه وفوق الاده باکیفیت هم اینکه خیلی حرکات متنوعتری با تعداد خیلی خیلی زیاد بسازه که تو گیم پلیم پیشرفت بزرگی حاصل میشه ....
واقعا چه فیفا چه پیس اگه از موتور استفاده کنن دیگه ازنظر انیمشن به تهش میرسن ....
اون فیلمی که تو سایت نچرال موشن بود که گیم پلیه بازی راگبی که با این موتور ساخته بود رئال ترین انیمشنایی بود که تو تمام بازیا دیده بودم....