تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 1211 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275325725 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من به گرافیک کاری ندارم ولی از نظر گیم پلی با اینکه همیشه طرفدار پیس بودم با کراسر موافقم....
    حرکات در فیفا نکست به مراتب بیشتر و متنوع تر هست از پیس همینطور پایه ساخت بازی بر اساس رئالیسمه ولی اینکه تا چه حد موفق بوده به نظر سلیقه هر کسی بستگی داره مثلا از نظر من فیفا 9 نکستو که بازی کردم تا 70 درصد اون چیزایی که میخواستم براورده شد در حالی که پیس که همیشه طرفدارش بودم تو این 2 سال 30 درصد اون چیزایی که دوست داشتم باشه بود..
    الان پیس 10 و فیفا 10 که بیاد خیلی چیزا روشن میشه ....
    اما چیزی که از ویدیو ها میشه تشخیص داد اینکه هنوز فیفا گیم پلی واقعی تری داره ولی من به عنوان طرفدار پیس خیلی امیدوار شدم چون خیلی با نسخه های قبلیش متفاوته....
    به نظرم اگه پیس بخواد از نظر تنوع حرکاتو واقعیت گرایی به فیفا برسه به قول کراسر سوار لامبورگینی شه باید سال دیگه موتور یوفوریارو امتیازشو بگیره این جوری ساخت انیمشناش خیلی راحترو ارزونتر میشه وفوق الاده باکیفیت هم اینکه خیلی حرکات متنوعتری با تعداد خیلی خیلی زیاد بسازه که تو گیم پلیم پیشرفت بزرگی حاصل میشه ....
    واقعا چه فیفا چه پیس اگه از موتور استفاده کنن دیگه ازنظر انیمشن به تهش میرسن ....
    اون فیلمی که تو سایت نچرال موشن بود که گیم پلیه بازی راگبی که با این موتور ساخته بود رئال ترین انیمشنایی بود که تو تمام بازیا دیده بودم....

2. این کاربر از maximiliyanus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

به قول دوست عزیزمون حسین جان
    در pes عدم یکنواختی در بازی . هر بازیکن منطبق با شرایط واقعی ساخته شده و ویژگیهای هر بازیکن منحصر به فرد
    همینطور در مورد تیمها
    اما توی فیفا اصلا اینجوری نیست و همه بازیکنان و تیمها یکنواخت بازی میکنن

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوب!
    Elendil1 شما که میگی فیفا نشانه پروردگار هست دیگه ما جمع کنیم بریم و بحث نکنیم چون واقعا بی خودی دارید حق به جانب حرف میزنید!فیفا نسل بعد آره خوب هست گیم پلی و هزار مسئله دیگه!ولی مشخص هست که گرافیک بصری PES 2010 امسال بهتر هست و واقع گرا تر نمیخوای قبول کنی خوب نکن کسی را مجبور نکردیم شما مختار هستید!به همین راحتی میتوانید در عالم خود سیر کنید!
    اینقدر هم برای من از ویدیو و انمیشن حرف نزدنید منم میدونم فیفا بهتر هست حرف ما سر گرافیک بصری بازی هست که بسیار بسیار روی PES عالی هست!نمونش همین عکسی کخ مجتبی جان گذاشت دیگه قبول نکنید بهتر بحث را تمام کنیم!
    ------------------
    و اما ارمین جان شما هم با تمام احترام خدمت شما به بهانه اینکه بی طرف هستید قشنگ دارید میزنید تو سر PES 2010!!(یک واقعیت بود باید میگفتم)
    من به خاطر سرعت کم نمیتوانم عکس بگذارم وگرنه قشنگ این مسئله را ثابت میکردم!
    گرافیک فیفا کارتونی هست در قیاس با PES صد در صد هم در چهره ها و بدن و ....میشه اینو دید لطفا عکس کریس رونالدو را تو PES 2010 ببینید و با تک تک عکسهای فیفا مقایسه کنید اونقت این مسئله برای شما روشن میشود!!!البته برای کسانی فکر میکنن فیفا حجت هست دیگه نه!راستی آرمین من فقط در مورد گرافیک صحبت کردم و 50 حرکت تکنیکی و ....................را صحبتی نکردم
    فکر میکنم بعضیها چشم پیشرفت PES را ندارن!!

5. 8 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مجتبی جان زحمت عکس ها رو هم توی پست اول تاپیک فیفا 10 کشیدم.
    می تونی خودت ببینی اونجا من که نباید عکس های فیفا 10 رو بیارم اینجا بذارم عزیز دل برادر

خوب!
    Elendil1 شما که میگی فیفا نشانه پروردگار هست دیگه ما جمع کنیم بریم و بحث نکنیم چون واقعا بی خودی دارید حق به جانب حرف میزنید!فیفا نسل بعد آره خوب هست گیم پلی و هزار مسئله دیگه!ولی مشخص هست که گرافیک بصری PES 2010 امسال بهتر هست و واقع گرا تر نمیخوای قبول کنی خوب نکن کسی را مجبور نکردیم شما مختار هستید!به همین راحتی میتوانید در عالم خود سیر کنید!
    اینقدر هم برای من از ویدیو و انمیشن حرف نزدنید منم میدونم فیفا بهتر هست حرف ما سر گرافیک بصری بازی هست که بسیار بسیار روی PES عالی هست!نمونش همین عکسی کخ مجتبی جان گذاشت دیگه قبول نکنید بهتر بحث را تمام کنیم!
    ------------------
    و اما ارمین جان شما هم با تمام احترام خدمت شما به بهانه اینکه بی طرف هستید قشنگ دارید میزنید تو سر PES 2010!!(یک واقعیت بود باید میگفتم)
    من به خاطر سرعت کم نمیتوانم عکس بگذارم وگرنه قشنگ این مسئله را ثابت میکردم!
    گرافیک فیفا کارتونی هست در قیاس با PES صد در صد هم در چهره ها و بدن و ....میشه اینو دید لطفا عکس کریس رونالدو را تو PES 2010 ببینید و با تک تک عکسهای فیفا مقایسه کنید اونقت این مسئله برای شما روشن میشود!!!البته برای کسانی فکر میکنن فیفا حجت هست دیگه نه!راستی آرمین من فقط در مورد گرافیک صحبت کردم و 50 حرکت تکنیکی و ....................را صحبتی نکردم
    فکر میکنم بعضیها چشم پیشرفت PES را ندارن!!
    نه مهران جان اینطوری فکر نکن من اصلا نمی خوام بزنم توی سر PES2010 مگه مرض دارم من واقعا منتظر PES2010 هستم اینقدر که برای گیم پلی PES ئیدیو دانلود کردم واسه هیچ بازی اینقدر مایه نذاشتم. در ضمن من که حرفی نزدم من پست قبلیم رو می خوندی می دیدی که حرف من مهر تائید بر این حرف خودت هست که PES توی فیس سازی فوق العاده هست. این رو دیگه همه می دونیم که فیفا چهره ها رو یه حالت کریه مانند ساخت توی 09 در حالی که PES خیلی بهتر بود تو این زمینه. حالا اگه شما میگی جنبه بصری PES بهتره خوب باشه بهتره ما که چیزی نگفتیم من می گم این به سلیقه هر کس ربط داره.
    حالا چرا میزنی بابا
    Last edited by Spaniuly; 06-09-2009 at 14:37.

7. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

این دیگه چه بحثیه راه انداختین ؟
    لطفا تا زمان اومدن بازی وایستین.

9. 3 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تمام کیف تاپیک به همین بحث هاست دیگه ! ولی باید حد و حدودش حفظ بشه تا یک موقع ...

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

bahador راست میگه این چه بحثیه. بصری مصری رو بذارین کنار این تاپیک واسه کسایی هست که عشق pes هستن و از نظرشون pes بهترینه . فیفا بازای عزیز بیخیال شین

12. 2 کاربر از Behnam_o2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این دیگه چه بحثیه راه انداختین ؟
    لطفا تا زمان اومدن بازی وایستین.
    این بحثیه که باید انجام بدیم تا دوستان فکر نکنن فیفا حجت و نشانه هست و PES یک بازی بیشعور و هیچی ندار!!
    بعضی میان و نمیتوانن باور کنن که بله PES توانسته در گرافیک حریفش را پشت سر بگذاره!
    من یک مدت نخواستم جواب یک سری را بدم دیدم نمیشه باید این بحثها باشه!تا یک ذره قضیه بیاد دستشون!
    ------
    نه مهران جان اینطوری فکر نکن من اصلا نمی خوام بزنم توی سر PES2010 مگه مرض دارم من واقعا منتظر PES2010 هستم اینقدر که برای گیم پلی PES ئیدیو دانلود کردم واسه هیچ بازی اینقدر مایه نذاشتم. در ضمن من که حرفی نزدم من پست قبلیم رو می خوندی می دیدی که حرف من مهر تائید بر این حرف خودت هست که PES توی فیس سازی فوق العاده هست. این رو دیگه همه می دونیم که فیفا چهره ها رو یه حالت کریه مانند ساخت توی 09 در حالی که PES خیلی بهتر بود تو این زمینه. حالا اگه شما میگی جنبه بصری PES بهتره خوب باشه بهتره ما که چیزی نگفتیم من می گم این به سلیقه هر کس ربط داره.
    حالا چرا میزنی بابا
    حالا من اینطوری حس کردم چون واقعا فکر میکنم زیادی دارن روی فیفا مانور میدن تو این تاپیک تا یکی پست میده میان میگن عجب پس فیفا نکست بازی نکردی!پس حرف نزن!خیال میکنن فیفا اوج کامل بودن هست و PES اوج بدبختی!البته امسال قضیه فرق میکنه و گرافیک بصری کاملا رو به واقعیت بوده در PES در حالی که در فیفا درسته خوبه ولی کارتونی هست و بازیکنها آدم فکر میکنه با خمیر درست کردن بافت و جزئیات پیراهن زیاد جالب نیست در مقابل PES طراحی چهره که قابل مقایسه نیست و بعضی تکنیکهای گرافیک هم توی PES بهتر هست!

14. 6 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منبعی برای این ادعاتون دارید ؟ ( تغییر 100 % گیم پلی فیفا ی PC )

شما از کجا می دونید این عکس کیوت برای PES 2010 هست نه PES 2009 ?
    حداقل چند صفحه ی آخر این تایپیک رو می خوندید، بعد این نظر رو می دادید. ( بهبود منیجر مود، گرافیک، انیمیشن، سرعت بازی، منوها، چمن، صداگذاری، نحوه ی تنظیم تاکتیک، نورپردازی و هزار و یک چیزه دیگه و مهم تر از همه ناراضی بودن سازندگان PES از دو شماره ی گذشته کافی نیست؟ )
    دوست گلم خودت بهتر مي دوني كه قرار بود فيفا 10 واسه پي سي كاملا نكست باشه اما به هردلايلي نشد ولي مي توني به سايت زير بري و عبارت
    FIFA 10 NEX GEN GAME PLAY pc
    رو ببيني :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من امروز این عکسا رو دیدم
    هنوز باورم نمیشه که اینا یه کار گرافیکی باشن عین واقعیتـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــه
    king is coming
    يعني ميخواسته گرافيك چهره در همون حد قرن بوق بمونه
    مرد حساب شما گرافيك چهره فيفا 09 رو با اين مقايسه كنيد ببينيد كدوم بهتره تازه استيل ايستادن فيفا خيلي باحال تره

17. این کاربر از Abas1100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •