سلام
چرا وقتی تو وب هستم فایل دانلود می کنم هرکی زنگ بزنه میگه در دسترس نیست؟:-( اس هم نمیاد
راستی من یه فایل واسه قطع کردن صدای دوربین نصب کردم و جواب گرفتم چرا میگید نمیشه؟!
سلام
چرا وقتی تو وب هستم فایل دانلود می کنم هرکی زنگ بزنه میگه در دسترس نیست؟:-( اس هم نمیاد
راستی من یه فایل واسه قطع کردن صدای دوربین نصب کردم و جواب گرفتم چرا میگید نمیشه؟!
ممنون میشم بزاری تا ما هم استفاده کنیمیه فایل واسه قطع کردن صدای دوربین نصب کردم و جواب گرفتم چرا میگید نمیشه؟!
سلام
من رفتم دادم گوشیم رو -- کردن و برام نرم افزار ROM Patcher Pluse نصب کردن ، اما قطع کردن صدا دوربین رو انجام نمیده !!
با سلام دوستان یه ان 86 8 مگا پیکسل گرفتم 4 5 روزیه که کیفیت عکسش فوف العاده افتضاح شده
گوشی رو ریست کردم افاقه ای نکرد تنظیماتو تا اونجایی که سر در میا وردم هم دستکاری کردم نشد
اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
از دستت نیفتاده یا ضربه نخورده ؟
تنزیماتو دست کاری کردی![]()
سلام ... من نوکیا N86 دارم ... چطوری میشه فهمید ورژ نقشه جی پی اس گوشی چنده و بعدش چجوری آپدیتش کنم .... یعنی باید نقشه رو حذف کنم یا نه و اینکه بعد از نصب نقشه جدید باید ریست کرد گوشی رو ؟ چطوری؟
تو خود برنامه نگاه کنین ورزن رو زدههم ورزن نقشه هم خودش !
دروود
1- من ovi map 2.16 نصب بود رو گوشیم بعد از مستر ریست دیگه میرفتم توش هنگ میکرد یا میپرید بیرون !
آپدیتش کردم و آخرین ورژن سرش نصب کردم باز همون شد !
2- گوشیم چند وقت پیش تو قسمت log گذارش اینترنت رو نمیداد و گوشی هی برای خودش به نت وصل میشد ! مستر ریست کردم الان بازم گذارش اینترنت رو نمیده و یک آرام کانکت بودن اومده زیر آنتن گوشی و روش چندتا خط مورب هم هست
سلام
ببخشید ای گوشی File Manager نداره؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)