سلام
چرا وقتی من برنامه kmplayer رو نصب میکنم و اجراش میکنم میزنه class not registered.
علتش چیه؟
سلام
چرا وقتی من برنامه kmplayer رو نصب میکنم و اجراش میکنم میزنه class not registered.
علتش چیه؟
مشخصات کامل سیستمتون رو میشه بگید؟
شما باید کانکشن مربوط به Connetion To Internet (SetUp Wirless,Bordband......)s رو انتخاب کنید.نوشته شده توسط isbn84
برای غیر فعال کردن روش زیر رو دنبال کننوشته شده توسط farhad_persona
از چپ به راست â
Control Panel - System and security - Windows Update - Change Settings و بعد طی مراحل زیر در قسمت Important Updates گزینه ی Never Check for Updates رو انتخاب کن.
نوشته شده توسط امير موسر
دقیقا منظورتون رو از ("یه سری چیزهاش اصلا کار نمیکه و هی ارور میده")بگید!؟
در مورد اکتیو کردنش هم شاید کرک شما از کار افتاده که داستانش مفصله برای توضیح اینکه چرا از کار افتاده!
ولی من در متن شما نفهمیدم شما در مورد گذشته حرف زدید یا حال!!!
در ضمن مشخصات سیستمتون رو هم لطف کنید.
♥
سلام دوست عزیز
شما فلش پلیر اینترنت اکسپلورر رو آپدیت کن ، درست میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما براي پاک کردن ويندوز 7 اين کارها رو انجام بدين:
با ويندوز xp بالا بياين.
ديويدي ويندوز 7 رو تو درايو بذارين
توي Run تايپ کنين:\boot\bootsect.exe /nt52 ALL /force
( D مطابق با درايو ديويدي شما تغيير ميکنه)
سيستم رو ري استارت کنين.
داخل xp که شدين پوشه هاي باقيمانده از 7 رو پاک کنين.(program files,windows,users)
اول این گل خدمت شما
دوست عزیز وقتی یه مشکلی دارید و عکس آپلود میکنید دیگه لازم نیست که کل عکس مانیتور رو آپلود کنی واسه ما! اروری که ویندوز میده همون عکس ارور رو بزاری کافیه!
همون عکس هم آدرسش رو مثل نقل قولی که کردم بذاری عالیه چون باید Dial Upها رو هم مد نظر قرار بدیم!!!
در ضمن در مورد مشکل شما, شما مطمعنید که همه درایوهای سیستم نصبه؟ و نسخه ویندوزتون چنده؟
Last edited by DJ POLESTAR; 29-10-2009 at 21:32.
سلام شما توی 7 ،دی وی دی ویندوز 7 رو بذارین تو درایو و cmd رو در حالت administrator(run as administrator) اجرا کنین .
و دستور زیر رو وارد کنین:
E:\boot\bootsect.exe /nt52 c: /force
درایو E همون درایو سی دی رامه.
ری استارت کنین ببینین چی میشه.
سلام
من با آپدیت این ویندوز مشکل دارم
این ارور رو میده
code 80072ee2
code 8024200d
مشکل از تاریخ ویندوزه!
تاریخ شما یا عقبه یا جلو.
من کرک Windows 7 Loader 1.7.2 را دانلود کردم و نصبش هم کردم
ویندوز اکتیو شده ولی هرکاری میکنم لوگوی لپ تاپ (ایسوس) را نشون نمیده توی properties
لطفا راهنمایی کنید، اصلا کرکها این کار را انجام میدن یا حتما ویندوز باید oem باشه ؟؟؟؟؟؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)